and64 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Σε ευχαριστω παρα πολυ:) Να 'σαι καλά! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 λοιπον εβαλα την εκδοση 7.4.0 σε navigon 2100max και τρεχει μια χαρα με τα καινουρια settings.Στο navigon fresh ειδα εχει αναβαθμιση για 7,4,2 να το αναβαθμισω λετε ή θα γινει πιο αργο θα χασει τα settings ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 λοιπον εβαλα την εκδοση 7.4.0 σε navigon 2100max και τρεχει μια χαρα με τα καινουρια settings.Στο navigon fresh ειδα εχει αναβαθμιση για 7,4,2 να το αναβαθμισω λετε ή θα γινει πιο αργο θα χασει τα settings ? Το ειδα και εγω τωρα .... αλλά δεν ξέρω ! Καποιος να βοηθήσει!! Να κάνουμε την αναβάθμηση? Θα χρειαστει τιποτα αλλο ... οπως διαφορετικά settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αυτο μαλλον η ελενη θα μπορει να το απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 αυτο μαλλον η ελενη θα μπορει να το απαντηση! Ελα όμως που εχει παρει αδεια !!!!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εκανα ενα backup εκανα την αναβαθμιση και δεν λειτουργησε οποτε ξαναγυρισα στην 7.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εκανα ενα backup εκανα την αναβαθμιση και δεν λειτουργησε οποτε ξαναγυρισα στην 7.4.0 Πολύ μυστήρια ειναι αυτά..... Εγώ δεν μπορω να βρω και να του βαλω την εκδοση Q2_09 των χαρτών..... Κάθε version εχει και διαφορετικους χαρτες...... κουφό,απίθανο,τρελλό τι να πω!!!!! Ξέρει κανεις ποιούς τελικά χάρτες μπορω να βάλω? Και ευρωπαικους? Version 7.4.0 (build 787) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ρε παιδια δεν εχει βγει το Q2 2009 ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ SITES! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εκανα ενα backup εκανα την αναβαθμιση και δεν λειτουργησε οποτε ξαναγυρισα στην 7.4.0 Μηπως κατι πηγε λαθος; Εμενα λειτουργει. Για δοκιμασε παλι. ρε παιδια δεν εχει βγει το Q2 2009 ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ SITES! Κι ομως εχουν βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδια οντως εχουν βγει οι Q2 μονο που πρεπει να ξαναβαλεις τα 5 αρχεια που λει και ο Terios Νικο τους δικους σου ακομα δεν τους δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδια θα με τρελανετε επειδη επικοινωνω σχεδον καθημερηνα με την navigon(σημερα πηρα παλι) ,μου λενε οτι δεν εχουν βγει και τα περιμενουνε μεχρι τελοσ του μηνα γιατι μετα περναει το τριμμηνο που η εταιρια που δινει τουσ χαρτες ειναι υποχρεωμενη να τουσ βγαζει.συν τησ αλλησ στο navigon fresh(εχω την δωρεαν αναβαθμηση για 2 χρονια) alla και στην κεντικη σελιδα τουσ δεν υπαρχουν(ακομα εχουν το Q1)!απο την επισημη αντιπροσωποια λενε δεν εχει βγει τωρα......τι να σας πω!!!!!!!!de xero poy toys brikate! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδια θα με τρελανετε επειδη επικοινωνω σχεδον καθημερηνα με την navigon(σημερα πηρα παλι) ,μου λενε οτι δεν εχουν βγει και τα περιμενουνε μεχρι τελοσ του μηνα γιατι μετα περναει το τριμμηνο που η εταιρια που δινει τουσ χαρτες ειναι υποχρεωμενη να τουσ βγαζει.συν τησ αλλησ στο navigon fresh(εχω την δωρεαν αναβαθμηση για 2 χρονια) alla και στην κεντικη σελιδα τουσ δεν υπαρχουν(ακομα εχουν το Q1)!απο την επισημη αντιπροσωποια λενε δεν εχει βγει τωρα......τι να σας πω!!!!!!!!de xero poy toys brikate! Και εδώ τι ειναι? NAVIGON Europa Release Q2_2009 - PNA and PDA http://stealth.to/?id=4ns7mqpbzjtp24isiitccw7fks2ogfhcq0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδια οντως εχουν βγει οι Q2 μονο που πρεπει να ξαναβαλεις τα 5 αρχεια που λει και ο Terios Νικο τους δικους σου ακομα δεν τους δοκιμασα Ποιά ειναι τα 5 αρχεία ? Γιατι εγω τα εβαλα και δεν τρέχουν. Οσο για τον terios μας εχει τρελάνει με οσα λέει....... Καθε εκδοση και διαφορετικούς χάρτες θέλει " ετσι λέει ο terios" Τωρα τι παίζετε κανεις δεν ξέρει !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 de xero poy toys brikate! Που αλλου; Στην τεραστια αγορα που λεγεται internet. Ειναι βεβαια V2 Και για του λογου το αληθες δες κι αυτα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ο χάρτης που κυκλοφορεί δεν είναι ο επίσημος οπως λέει και ο sikabala, είναι pre-release έκδοση που κυκλοφορεί στα forum... Αν μπείτε στο site της navigon δεν υπάρχει ακόμα q2... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ακριβως αυτο λεω.δεν υπαρχει επισημος χαρτης απο την Navigon!!ολα τα αλλα ειναι του ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRaDiSo Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Τώρα μπήκα στο NAVIGON Fresh και βλέπω Europe Q2/2009... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Τώρα μπήκα στο NAVIGON Fresh και βλέπω Europe Q2/2009... Αυτό παλι πως το ειδες? Γιατι εμένα δεν το βγαζει... θέλει πρωτα να παω απο την 7.4.0 στην 7.4.2 .... αλλά αν γίνει αυτό μετά δεν ξεκινά η συσκευη!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 οντως το ειδα και εγω στο fresh βγηκαν οι q2 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Αυτό παλι πως το ειδες? Γιατι εμένα δεν το βγαζει... θέλει πρωτα να παω απο την 7.4.0 στην 7.4.2 .... αλλά αν γίνει αυτό μετά δεν ξεκινά η συσκευη!!!!!!!!!!!! Δουλευουν ολα κανονικα με τους αργους ρυθμους. Η εταιρια δινει μονο V2 χαρτες. Για το 2110 μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομη. sikabala τρεξε για το update να γινει η αποσβεση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εγω παντως μπηκα με το 7,0,12 software και ειχε update κανονικα για q2 και μαλιστα οι παλιοι οι q1 ειχαν μεγεθος 1664 MB ΕΝΩ οι q2 εχουν 1885 MB !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εγω παντως μπηκα με το 7,0,12 software και ειχε update κανονικα για q2 και μαλιστα οι παλιοι οι q1 ειχαν μεγεθος 1664 MB ΕΝΩ οι q2 εχουν 1885 MB !!! Υπαρχουν ολα τωρα ναι ναι Βουρρρρρρρρρ :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Υπαρχουν ολα τωρα ναι ναι Βουρρρρρρρρρ :yahoo: Βουρρρρρρρρρ... αλλά που Νίκο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Βουρρρρρρρρρ... αλλά που Νίκο ???? Δηλωσε το 21XX στο navigon fresh και πηγαινε στο συστημα μου, map guarantee. Αν δεν τα καταφερεις θα πρεπει να περιμενεις λιγο. Ειμαι στο 90%. Κατι θα κανουμε. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δηλωσε το 21XX στο navigon fresh και πηγαινε στο συστημα μου, map guarantee. Αν δεν τα καταφερεις θα πρεπει να περιμενεις λιγο. Ειμαι στο 90%. Κατι θα κανουμε. :whistle: :lol::lol: Λίγο ακόμη σου έμεινε !!! ;);) Θα τα πούμε απο msn , οταν μπορεσεις....... για αυριο το βλέπω !!!! Υπομονή και καλή συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts