Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

xeri kapios giati to mio map den mpori na girisi ton xarti kai kani ploigisi mono stoys kauetoys dromoys :confused:

οταν λες "γυρισει" φανταζομαι οτι λες να γυριζει προς την κατευθυνση κινησης του αυτοκινητου.Αριστερα απο το + - θα δεις ενα δεικτη κινησης.Εαν εχει πανω το "Ν" τοτε ο χαρτης γυριζει.Εαν δεν το εχει και εχει κατι σαν τριγωνο, πατα πανω να το ενεργοποιησεις.

Οσο για ...kauetoys... δεν το καταλαβα.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το iGO χθες γυρνώντας από Χαλκιδική από την Μουδανιών για να με πάει Χαριλάου με έβαλε να πάω περιφεριακό και όταν συνέχισα ευθεία για Βουλγαρη μου έβγαλε να στρίψω ενώ ήμουν στην μουδανιών δεξια σε σημείο φυσικά που δεν είχε δρόμο.

Από τέτοια λάθη όλες οι εταιρείες (πλην ίσως του Destinator) έχουν αρκετά... Το γνήσιο πρόγραμμα της Navigon, με έβγαλε να στρίψω αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας στην Αλεξάνδρας ενώ αυτή η στροφή έχει καταργηθεί εδώ και κάτι χρόνια. :shock:

Ο υπόλοιπος κόμβος ομως Κηφισίας/Αλεξάνδρας/Βασ.Σοφίας είναι οκ στους χάρτες.

Στον δρόμο Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης στην Παλιά Πέλλα έχει αλλάξει ο δρόμος (δεν περνάς πλέον μπροστά από τα αρχαία) αλλά στον χάρτη της Navigon φαίνεται ότι περνάς από χωράφια. :p Kαι φωνάζει το Navigon «κάντε επί τόπου αναστροφή!» :lol:

Για να μη μιλήσω και για μερικούς λάθους μονοδρόμους στην Αθήνα...

Παιδιά έχω το Destinator 7.588 για το NAVIGON 2100 MAX με χάρτη 2008.Q4.115.EL

Τα αρχεία τα βάζω στο root της storagecard έτσι: /destinatorapps/[destinator][greeceu][slideplayer]

Δυστυχώς μπαίνοντας στην splash screen το πρόγραμμα κολάει με το γνωστο γκλανκ exclamation των WinCE.

Όταν βγάζω τον χάρτη στο root το Dest ξεκινάει αλλά ψάχνει να βρει χάρτη.

Any hint..?

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ NAVIGON 2100 MAX ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ DESTINATOR με χάρτη 2008.Q4.115.EL .

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 7.588.37 ΕΚΔΟΣΗ DESTINATOR.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ NAVIGON 2100 MAX ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ DESTINATOR με χάρτη 2008.Q4.115.EL .

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 7.588.37 ΕΚΔΟΣΗ DESTINATOR.

Eυχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον.. τα κατάφερα με μια αλλη έκδοση αλλά δε μου βλεπει το gps.. Τι ρυθμίσεις βάζουμε?

edit: Είδα σε προηγούμενο post πως δουλεύει σε com7 kai 115200 και όντως μου δούλεψε.

Το iGO8 στο autosearch μου βρήκε com7 και 57600 τα οποία δουλεύουν και στο Destinator. Ποιές ρυθμίσεις να κρατήσω?

"How can I know so many,

Eυχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον.. τα κατάφερα με μια αλλη έκδοση αλλά δε μου βλεπει το gps.. Τι ρυθμίσεις βάζουμε?

edit: Είδα σε προηγούμενο post πως δουλεύει σε com7 kai 115200 και όντως μου δούλεψε.

Το iGO8 στο autosearch μου βρήκε com7 και 57600 τα οποία δουλεύουν και στο Destinator. Ποιές ρυθμίσεις να κρατήσω?

Το ιδιο πρόβλημα έχω και εγώ, δεν μου βλεπει τον χάρτη Q4. Η έκδοση που εχω είναι η 7.0.588.11. Στην αρχική οθόνη όταν φορτώνει κανει ενα "κλονγκ" και κολλαει εκει. Τι να φταεί?

H COM PORT GPS ΕΙΝΑΙ COM7 KAI BAUD 57600. TO TMC EINAI COM1 KAI 115200.

Το ιδιο πρόβλημα έχω και εγώ, δεν μου βλεπει τον χάρτη Q4. Η έκδοση που εχω είναι η 7.0.588.11. Στην αρχική οθόνη όταν φορτώνει κανει ενα "κλονγκ" και κολλαει εκει. Τι να φταεί?

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 7.588.37 ΕΚΔΟΣΗ DESTINATOR ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 7.588.37 ΕΚΔΟΣΗ DESTINATOR ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ευχαριστούμε DPF για τις άμεσες απαντήσεις..:)

Περίεργο όμως.. έχω την 7.0.588.11 και μου δουλεύει ο Q4..!!

@dimig.. έχεις pm..;)

"How can I know so many,

Γεια σας κι απο μένα παιδιά.

Ετοιμάζομαι να αγοράσω και γω το navigon 2100, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ την έκδοση 7.588.37? ακόμη κι όταν το googlarw δεν μου βγάζει τπτ...

Ίσως μέσω pm... Ευχαριστώ!!!!

Γεια σας κι απο μένα παιδιά.

Ετοιμάζομαι να αγοράσω και γω το navigon 2100, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ την έκδοση 7.588.37? ακόμη κι όταν το googlarw δεν μου βγάζει τπτ...

Ίσως μέσω pm... Ευχαριστώ!!!!

Eγώ προτείνω να πάρεις το 1200 πάντως. Με 99€ μόλις. Αν δεν έχεις πρόβλημα... μειωπίας δε χρειάζεσαι οθονάρα για να βλέπεις το GPS. Γλιτώνεις αρκετά χρήματα και έχεις τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες. (TMC στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα και ούτε προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια)

το link για το destinator 7.588.37 ειναι

http://thegreekz.com/forum/showthread.php?t=410382

ειναι με τον χαρτη μεσα. δεν ξερω εαν ειναι ο πιο καινουργιος.

Πρέπει να εγκαταστήσατε την έκδοση που σας έδωσα με το link.

Να ξεκινάει όμως από το φάκελο destinator και όχι από το destinator apps .

Εάν δεν βάλετε νέα κάρτα μνήμης και γράφει resize canvas>no free memory πατήστε 2 φορές ΟΚ και θα μπει!

Όταν θα πατε να ανοίξετε το χάρτη και βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα εσείς πάλι…διπλό οκ! Εμένα βρίσκει δορυφόρο από τις ρυθμίσεις-σήμα gps στα εξής: θύρα: com 7 ,ταχ δεδ :115200 .

Το link gia to χάρτη είναι:

http://rapidshare.com/files/181046512/Destinator_Map___ForLinks.rar

Σημειωτέων εγώ έχω ακόμα το menu του activea (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211193&page=2) και ας το λένε μερικοί επαρχιομενο. Το βρίσκω πιο βολικό και εύχρηστο και δεν πιστεύω ότι το να λειτουργούμε όλα τα λογισμικά μας προσφέρει κάτι. Για εμένα ο χάρτης και τα poi του desti συμπληρώνουν το καλύτερο σε όλα τα αλλά navigon.

Eγώ προτείνω να πάρεις το 1200 πάντως. Με 99€ μόλις. Αν δεν έχεις πρόβλημα... μειωπίας δε χρειάζεσαι οθονάρα για να βλέπεις το GPS. Γλιτώνεις αρκετά χρήματα και έχεις τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες. (TMC στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα και ούτε προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια)

Δεν θα το πρότεινα το 1200.

- Το MN7 το έχει στην flash και όχι σε SD, που σημαίνει πιο μπελαλίδικο "ξεκλείδωμα".

- Έχει Atlas επεξεργαστή, για τον οποίο έχω ακούσει ότι παρουσιάζει "κολλήματα" με μερικά προγράμματα.

Προσωπικά, δεν μπορώ τα "μικρούλια"... :blink: :p

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

Δεν θα το πρότεινα το 1200.

- Το MN7 το έχει στην flash και όχι σε SD, που σημαίνει πιο μπελαλίδικο "ξεκλείδωμα".

- Έχει Atlas επεξεργαστή, για τον οποίο έχω ακούσει ότι παρουσιάζει "κολλήματα" με μερικά προγράμματα.

Προσωπικά, δεν μπορώ τα "μικρούλια"... :blink: :p

οντως ο χαρτης ειναι στην flash aλλα εγω πηρα μια καρτουλα 4 gb με περιπου 10€ και εβαλα εκειμεσα το νεο χαρτη και ειμαι μια χαρα !

Εμενα μου φαινεται πιο γρηγορο σε επανα-προγραμματισμό διαδρομης λογω αλλαγής δρομου.

το μέγεθος οντως ειναι μικρο αλλα εγω προτιμώ να το ακουω ! χιχι και ΑΝ χρειαστεί θα δω την οθόνη !

Κι εγώ το 1200 έχω, το έχω αγοράσει και για τον πατέρα μου και για τον θείο μου, όλοι έχουν μείνει εντελώς ευχαριστημένοι. Η τιμή του δε, είναι σκότωμα. Μόλις 99€ σε μια εταιρεία που είναι αναπτυσσόμενη ταχέως και εντός του 2009 θα ξεπεράσει το 90% της κάλυψης της ελληνικής επικράτειας. 3μηνη αναβάθμιση από ίντερνετ, άψογα. Δεν υπάρχει λόγος για ξεκλείδωμα συσκευής.

το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να προσθέσεις σημεια (εκτος τα 500 της μνημης) οπως λαικες , ρανταρ κ.α ωστε να σε ενημερώνει !

και σήμερα που πηγα Γιαννιτσά ειχε αρκετα λαθη και οχι μονο δεν ειχε τον νεο κεντρικό που εγινε πριν κανα χρονο αλλα ουτε τον παλιο που ηταν πολλα χρονια (μπορει και 20) :lol: και ειχε τον παμπάλαιο που πλεων ειναι χωραφια ! :( :lol:

Για μενα το μεγαλο αρνητικό ειναι οτι δεν μπορεις να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ σημεια ! (στο 1200)

το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να προσθέσεις σημεια (εκτος τα 500 της μνημης) οπως λαικες , ρανταρ κ.α ωστε να σε ενημερώνει !

και σήμερα που πηγα Γιαννιτσά ειχε αρκετα λαθη και οχι μονο δεν ειχε τον νεο κεντρικό που εγινε πριν κανα χρονο αλλα ουτε τον παλιο που ηταν πολλα χρονια (μπορει και 20) :lol: και ειχε τον παμπάλαιο που πλεων ειναι χωραφια ! :( :lol:

Για μενα το μεγαλο αρνητικό ειναι οτι δεν μπορεις να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ σημεια ! (στο 1200)

Τα Γιαννιτσά δεν τα έχει ακόμα σε καλή κάλυψη... Ούτε στα ονόματα των οδών ούτε στις μονοδρομήσεις. Αν θέλεις δε να πας Αθήνα από Γιαννιτσά θα σου βγάλει να πας από τον Άγιο Αθανάσιο. :wacko: Και όχι μέσω Αλεξάνδρειας-Εγνατίας-και μετά την Ε75 να την πάρεις από το Κλειδί.

Γειά σας κι απο εμένα.

Θέλω κατ αρχάς να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα που κάνετε τόσο καλή δουλειά, προπαντώς εσείς που απαντάτε (για τις λύσεις που δίνετε) αλλά και εσείς που ρωτάτε (γιατί εκφράζεται προβλήματα που απασχολούν σε γενικότερο επίπεδο). Διάλεξα να κάνω το πρώτο μου ποστ εδώ λόγω του ότι είμαι εδώ και μια εβδομάδα περίπου κάτοχος ενός Navigon 2100max και ενώ στην αρχή ψιλοαπογοήτευτηκα καθώς μου φάνηκε λάθος επιλογή (κυρίως λόγω της κάλυψης του χάρτη) στη συνέχεια ψάχνωντας και διαβάζωντας, τη βρήκα την άκρη.

Ενώ αρχικά είχε φορεμένο το χάρτη Q3_2008, μέσω του Navigon fresh το αναβάθμισα δωρεάν σε Q4_2008 (πρώτη φορά) αν και νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να περιμένω να βγεί ο επόμενος και μετά να το κάνω register και αναβάθμιση. Τεσπα το έκανα.

Δοκίμασα αρχικά λοιπόν το πρώτο μενού του φίλου activea και του φόρεσα πάνω Destinator 7 και iGO8 (εκτός του Navigon έτσι).Ψάξε λίγο απο εδώ ψάξε λίγο απο εκεί βρήκα ποιές εκδόσεις παίζουν καλά (μιάς και κάποιες κολούσαν, άλλες κάναν τα δικά τους κλπ.) και κάποια προγραμματάκια όπως για προβολή εικόνων και βίντεο και κάνωντας και κάποιες τροποποιήσεις στο αισθητικό μέρος του μενού κατέληξα κάπου.

Χθές όμως αποφάσισα να παίξω με το μενού nfspeed (λίγο Photoshop, λίγο προγραμματισμός) και επισυνάπτω το τελικό αποτέλεσμα σε σχετική φωτό. Άν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτό μπορώ πολύ ευχαρίστως να το διαθέσω.

Αυτά... και πάλι ευχαριστώ!

καλημερα και παλι. ενδιαφερον το νεο μενου του φιλου μας LStiliaras. περιμενουμε εντυπωσεις και απο αλλους.

Γειά σας κι απο εμένα.

Θέλω κατ αρχάς να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα που κάνετε τόσο καλή δουλειά, προπαντώς εσείς που απαντάτε (για τις λύσεις που δίνετε) αλλά και εσείς που ρωτάτε (γιατί εκφράζεται προβλήματα που απασχολούν σε γενικότερο επίπεδο). Διάλεξα να κάνω το πρώτο μου ποστ εδώ λόγω του ότι είμαι εδώ και μια εβδομάδα περίπου κάτοχος ενός Navigon 2100max και ενώ στην αρχή ψιλοαπογοήτευτηκα καθώς μου φάνηκε λάθος επιλογή (κυρίως λόγω της κάλυψης του χάρτη) στη συνέχεια ψάχνωντας και διαβάζωντας, τη βρήκα την άκρη.

Ενώ αρχικά είχε φορεμένο το χάρτη Q3_2008, μέσω του Navigon fresh το αναβάθμισα δωρεάν σε Q4_2008 (πρώτη φορά) αν και νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να περιμένω να βγεί ο επόμενος και μετά να το κάνω register και αναβάθμιση. Τεσπα το έκανα.

Δοκίμασα αρχικά λοιπόν το πρώτο μενού του φίλου activea και του φόρεσα πάνω Destinator 7 και iGO8 (εκτός του Navigon έτσι).Ψάξε λίγο απο εδώ ψάξε λίγο απο εκεί βρήκα ποιές εκδόσεις παίζουν καλά (μιάς και κάποιες κολούσαν, άλλες κάναν τα δικά τους κλπ.) και κάποια προγραμματάκια όπως για προβολή εικόνων και βίντεο και κάνωντας και κάποιες τροποποιήσεις στο αισθητικό μέρος του μενού κατέληξα κάπου.

Χθές όμως αποφάσισα να παίξω με το μενού nfspeed (λίγο Photoshop, λίγο προγραμματισμός) και επισυνάπτω το τελικό αποτέλεσμα σε σχετική φωτό. Άν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτό μπορώ πολύ ευχαρίστως να το διαθέσω.

Αυτά... και πάλι ευχαριστώ!

Επισυνάπτω και το zip αρχειο για όσους τυχόν θέλουν να το δούν.

Είσαι Θεός..!! Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω αλλά δεν έβρισκα το χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ..

Δε θα μας δώσεις και τα προγραμματάκια?? (imageviewer και vplayer..) έλα.. έλα..:p:lol:

"How can I know so many,

το link για το destinator 7.588.37 ειναι

http://thegreekz.com/forum/showthread.php?t=410382

ειναι με τον χαρτη μεσα. δεν ξερω εαν ειναι ο πιο καινουργιος.

Πρέπει να εγκαταστήσατε την έκδοση που σας έδωσα με το link.

Να ξεκινάει όμως από το φάκελο destinator και όχι από το destinator apps .

Εάν δεν βάλετε νέα κάρτα μνήμης και γράφει resize canvas>no free memory πατήστε 2 φορές ΟΚ και θα μπει!

Όταν θα πατε να ανοίξετε το χάρτη και βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα εσείς πάλι…διπλό οκ! Εμένα βρίσκει δορυφόρο από τις ρυθμίσεις-σήμα gps στα εξής: θύρα: com 7 ,ταχ δεδ :115200 .

Το link gia to χάρτη είναι:

http://rapidshare.com/files/181046512/Destinator_Map___ForLinks.rar

Σημειωτέων εγώ έχω ακόμα το menu του activea (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211193&page=2) και ας το λένε μερικοί επαρχιομενο. Το βρίσκω πιο βολικό και εύχρηστο και δεν πιστεύω ότι το να λειτουργούμε όλα τα λογισμικά μας προσφέρει κάτι. Για εμένα ο χάρτης και τα poi του desti συμπληρώνουν το καλύτερο σε όλα τα αλλά navigon.

Ποιά έκδοση του χάρτη είναι? Τα Forlinks είναι τα τελευταία? Γίνεται χαμός λίγο με τα forlinks και θα ήτανε καλό κάποιος να ανέβαζε τα πιο ανανεωμένα..

Η com του gps είναι η 57600, δουλεύει στο dest και η 115200 πάντως η οποία είναι και η com για το tmc

"How can I know so many,

Όποιος βρει πιο ανανεωμένα ας ενημερώσει. Στα link που έδωσα είναι δυο χάρτες ,ένας ο οποίος είναι μαζί με το desti και ένας ο οποίος τον δίνω σε ξεχωριστώ link . δεν γνωρίζω εάν είναι τα τελευταία. Όταν έβαλα πάντως τον χάρτη μου δούλεψε κανονικά αλλά από poi δεν έχει πολλά και έτσι δεν τον χρησιμοποιώ .εάν κάποιος βρει κάποια έκδοση με ενσωματωμένα όλα τα poi ας μας τον ανεβάσει. Φίλε Lstiliaras ωραίο το menu σου και σε ευχαριστούμε για αυτό.

Παραθέτω πιο κάτω το λινκ απο το οποίο μπορεί να κατέβει το νεο μενού καθώς και τα προγραμματάκια που λέω. Εκτός απο αυτό που εμφανίζονται στο βασικό μενού του (δηλ. Video player & Picture Viewer) συμπεριλαμβάνω και κάποια ακόμη για προβολή Doc, Excel, Pdf, αναπαραγωγή mp3 κλπ... τα οποία μπορεί κάποιος να τα τρέξει μέχω του windows explorer κανονικα όπως θα τρέχαν σε εναν υπολογιστή (διπλό κλικ)....

@Φίλε atel

Το πιο βασικό είναι να υπάρχουν τα σωστά paths στο αρχείο UpdateMe.nfsm γιατί απο εκεί ξεκινάνε όλα... παράδειγμα για να δουλέψει το κουμπί σωστά και να τρέξει πχ. το viewer πρέπει να υπάρχει ένα φάκελος FileViewers μέσα στον οποίο υπάρχει το exe αρχείο imageviewer.exe δεδομένου ότι το path του είναι \Storage Card\FileViewers\imageviewer.exe

Αντίστοιχα θα πρέπει να τροποποιήσει ο καθένα το αρχείο αυτό ώστε να το προσαρμώσει στη δομή του δικού του μηχανήματος... (το αρχεί UpdateMe.nfsm να πώ ότι ανοίγει με το σημειωματάριο)

και το link....

http://rapidshare.com/files/197923920/New_Menu_2100max.zip

Παραθέτω πιο κάτω το λινκ απο το οποίο μπορεί να κατέβει το νεο μενού καθώς και τα προγραμματάκια που λέω. Εκτός απο αυτό που εμφανίζονται στο βασικό μενού του (δηλ. Video player & Picture Viewer) συμπεριλαμβάνω και κάποια ακόμη για προβολή Doc, Excel, Pdf, αναπαραγωγή mp3 κλπ... τα οποία μπορεί κάποιος να τα τρέξει μέχω του windows explorer κανονικα όπως θα τρέχαν σε εναν υπολογιστή (διπλό κλικ)....

@Φίλε atel

Το πιο βασικό είναι να υπάρχουν τα σωστά paths στο αρχείο UpdateMe.nfsm γιατί απο εκεί ξεκινάνε όλα... παράδειγμα για να δουλέψει το κουμπί σωστά και να τρέξει πχ. το viewer πρέπει να υπάρχει ένα φάκελος FileViewers μέσα στον οποίο υπάρχει το exe αρχείο imageviewer.exe δεδομένου ότι το path του είναι \Storage Card\FileViewers\imageviewer.exe

Αντίστοιχα θα πρέπει να τροποποιήσει ο καθένα το αρχείο αυτό ώστε να το προσαρμώσει στη δομή του δικού του μηχανήματος... (το αρχεί UpdateMe.nfsm να πώ ότι ανοίγει με το σημειωματάριο)

και το link....

http://rapidshare.com/files/197923920/New_Menu_2100max.zip

LStiliaras U R the Best.. F**k the Rest!! :lol::lol::lol::O

Ti video format proteineis? WMV fantazomai 320*240 etsi den einai?

An epaize kai divx..? an epsine kai kafe.. den stamatas pote!!

"How can I know so many,