DPF Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αγόρασα κι εγώ πριν απο 2 βδομάδες το 2100 max με την Q3 2008 εγκατεστημένη. Γενικά ειμαι ικανοποιημένος, μόνο 2 φορές υπήρξε λάθος στη φωνητική οδηγία (ο χάρτης έδειχνε να καυτευθυνθώ λοξώς αριστερά και η φωνή έλεγε στρίψτε δεξιά). Πρόσφατα κατέβασα απο το link που είδα στο φόρουμ (http://rapidshare.com/users/VLXLDO) και την Q4. Έχω κάποιες απορίες: 1) Εμφανίζει όλα τα POI ως ένα πράσινο μπουκάλι και σταφύλι ενώ με την Q3 εμφανίζει κανονικά βενζινάδικα, σταθμούς μετρό κτλ 2) Είχα διαβάσει οτι αυξήθηκαν οι κατηγορίες στα σημεία ενδιαφέροντος, διαπίστωσα όμως οτι έχουν μείνει 28 κατηγορίες. Αυτό που έκανα ήταν να βάλω το αρχείο Greece_Q4_2008.map στο φάκελο map. Χρειάζεται να κάνω ή να κατεβάσω κάτι ακόμη? Ευχαριστώ Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ'ο αυτά κατεβάζεις το NAVIGON Fresh από την μαμα του και κάνεις αναβάθμηση οχι μόνο του χάρτη αλλα και τού λογισμικού πλοήγησης. Οταν θα μπεις ξανά μεσα θα δεις οτι ο χάρτης ειναι Q4 και το λογισμικό 7012 και τα poi το αρχειο GRC απο 8476 θα ειναι 368055. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri21 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Μήπως δοκίμασε να βάλει κανείς το Destinator 8 που κυκλοφόρησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Τροποποίησα λίγο την εικόνα του menu και άλαξα την επιλογή του tomtom με του garmin. Την βάζω εδώ για όποιον θέλει να την πάρει: http://img58.imageshack.us/img58/3387/updatemetc1.png αν μπορει καποιος ας μου στειλει την εικονα αλλα αντι GARMIN να εχει το SYGIC DRIVE ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαζετε το λογισμικο; Αυτο που αγοραζεις ειναι το λογισμικο, αν δεν σου αρεσει τοτε περνεις ενα αλλο μηχανημα.... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Μήπως δοκίμασε να βάλει κανείς το Destinator 8 που κυκλοφόρησε; EDIT: Δεν είναι ελληνικό το Destinator 8, αλλά ειναι μια ειδικη εκδοση για Omnitech GPS απο την Staples και προς το παρον μονο με χαρτη/μενου/φωνητικές οδηγίες ΗΠΑ. (Thanks to mermigas for the info) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαζετε το λογισμικο; Αυτο που αγοραζεις ειναι το λογισμικο, αν δεν σου αρεσει τοτε περνεις ενα αλλο μηχανημα.... Αυτό που αγοράζεις είναι το μηχάνημα + το λογισμικό. Σαν μηχάνημα, το Navigon 2100max αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω μάλιστα. Σαν λογισμικό, το MN7 (του Navigon) θέλει λίγη δουλειά ακόμα στο θέμα χαρτών αλλά σαν πρόγραμμα είναι αξιόλογο. Προσωπικά πάντως, έχω καραπορωθεί με το iGO8... :D :X @sonam_86 Κάνε ακριβώς ό,τι σου είπε ο DPF. Γιατί να μπλέκεις με το πειρατικό αφού μπορείς να το πάρεις νομίμως και δωρεάν? ;) Στο http://www.navigon.com/max θα βρεις να κατεβάσεις το NAVIGON Fresh και NAVIGON Sync. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ'ο αυτά κατεβάζεις το NAVIGON Fresh από την μαμα του και κάνεις αναβάθμηση οχι μόνο του χάρτη αλλα και τού λογισμικού πλοήγησης. Οταν θα μπεις ξανά μεσα θα δεις οτι ο χάρτης ειναι Q4 και το λογισμικό 7012 και τα poi το αρχειο GRC απο 8476 θα ειναι 368055. Εμένα γιατί δεν μου βγάζει διαθέσιμη την νέα έκδοση; Έχω στο 2100max την Q3 2008, αλλά η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να αγοράσω με 99,00€ την έκδοση Europe Q4 2008.:worry: Edit: Έκανα λάθος και αντί να επιλέξω στο Navigon Fresh την επιλογή update Navigon Software, είχα επιλέξει "Download Maps & Services". Τώρα κατεβάζει τα σχετικά αρχεία (έκδοση 7.0.12)... Ενημερώθηκε και η συσκευή, αλλά όταν μπαίνω στον φάκελο maps βρίσκω πάλι το ίδιο αρχείο "Greece_Q3_2008.map" Ξαναδοκιμάζω να κάνω update αλλά μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού περασμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 ok παιδιά ευχαριστώ, λύθηκαν όλα. Δεν το είχα διαπιστώσει οτι ήταν δωρεάν, ευτυχώς που το αναφέρατε. Οπότε μάλλον δεν αξίζει να ψάχνω για δωρεάν χάρτες αφου θα γίνονται μισές δουλειές ουσιαστικά? Παράθεση σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 καλησπερα εχω το 1200 και οταν ξεκινάει την πλοηγηση (μερικες φορες λεει) ο προορισμός σας βρίσκετε σε περιοχη περιορισμένη κυκλοφοριας ...(κατι τετειο, νομιζω ) :wacko: τι θελει να πει ?? Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Εμένα γιατί δεν μου βγάζει διαθέσιμη την νέα έκδοση; Έχω στο 2100max την Q3 2008, αλλά η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να αγοράσω με 99,00€ την έκδοση Europe Q4 2008.:worry: Πήγαινε εκεί που λέει "My System", κάνε register την συσκευή σου αν δεν την έχεις κάνει, και κάνε μετά κλικ στο "Latest Map Guarantee". Edit: Έκανα λάθος και αντί να επιλέξω στο Navigon Fresh την επιλογή update Navigon Software, είχα επιλέξει "Download Maps & Services". Τώρα κατεβάζει τα σχετικά αρχεία (έκδοση 7.0.12)... Ενημερώθηκε και η συσκευή, αλλά όταν μπαίνω στον φάκελο maps βρίσκω πάλι το ίδιο αρχείο "Greece_Q3_2008.map" Ξαναδοκιμάζω να κάνω update αλλά μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού περασμένη... Αυτό που έκανες ήταν update στο λογισμικό πλοήγησης (Mobile Navigator 7.0.12), όχι στους χάρτες. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας: Ενώ πρίν βάλω τον καινούργιο χάρτη του destinator δούλευε μια χαρά, από τότε που τον έβαλα κάνει ένα μπιπ και κολλάει στην αρχική οθόνη του destinator. Αν γυρίσω στον παλιό χάρτη όλα καλά. Πάω να τρελλαθώ!! Καμμιά ιδέα σας παρακαλώ?? Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας: Ενώ πρίν βάλω τον καινούργιο χάρτη του destinator δούλευε μια χαρά, από τότε που τον έβαλα κάνει ένα μπιπ και κολλάει στην αρχική οθόνη του destinator. Αν γυρίσω στον παλιό χάρτη όλα καλά. Πάω να τρελλαθώ!! Καμμιά ιδέα σας παρακαλώ?? Αν και είσαι τελείως off-topic... Η έκδοση του Destinator που έχεις βάλει δεν είναι η σωστή... Υπάρχει άλλη, πιο πρόσφατη για PNA, γι' αυτό σου κολλάει. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Αν και είσαι τελείως off-topic... Η έκδοση του Destinator που έχεις βάλει δεν είναι η σωστή... Υπάρχει άλλη, πιο πρόσφατη για PNA, γι' αυτό σου κολλάει. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ποια έκδοση να βάλω? Αστο, το βρήκα.... Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyk64 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ποια ρε παιδια δεν κανει να μαθουμε και εμεις......... τι μυστικοπαθεια εχει πεσει ............... εμεις που ημαστε περιεργοι τι θα κανουμε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ποια ρε παιδια δεν κανει να μαθουμε και εμεις......... τι μυστικοπαθεια εχει πεσει ............... Δεοντολογία Χρηστών Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα. Δεν χρειάζεται να παραβαίνουμε τους κανόνες του φόρουμ κάθε τρεις και λίγο, και μάλιστα για θέματα που μπορούν να απαντηθούν με ένα google search... εμεις που ημαστε περιεργοι τι θα κανουμε: Μπορείτε να ψάξετε να τα "βρείτε" μόνοι σας... Εγώ πριν 1,5 μήνα δεν είχα ιδέα τί είναι PNA, "ξεκλειδώματα" κλπ. Έψαξα, διάβασα και έμαθα. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri21 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Για ενημέρωση και να λύνονται κάποιες απορίες (που είχα και εγώ) έβαλα σήμερα μία Kingston 4gb SDHC Class 6 και την τρέχει κανονικά το μηχάνημα, αλλά δεν μου έχει διορθωθεί ακόμα το "πρόβλημα" με το REsize maps που μου έβγαζε το Dest στην εκκίνηση όπως έγινε σε κάποιους άλλους (navman). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Πήγαινε εκεί που λέει "My System", κάνε register την συσκευή σου αν δεν την έχεις κάνει, και κάνε μετά κλικ στο "Latest Map Guarantee". Αυτό που έκανες ήταν update στο λογισμικό πλοήγησης (Mobile Navigator 7.0.12), όχι στους χάρτες. To έκανα και μου έβγαλε μήνυμα "The latest map guarantee has expired. Maps and maps updates for your device can be purchase at "Download Maps & Services".:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atel Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω: 1. παιρνει το 2100 καρτα 4 gb? 2. ειναι καλυτερα την απλη καρτα ή με adaptor ή δεν παιζει ρόλο? σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω: 1. παιρνει το 2100 καρτα 4 gb? 2. ειναι καλυτερα την απλη καρτα ή με adaptor ή δεν παιζει ρόλο? σας ευχαριστώ 1. Ναι. Το είχαν πει και δύο παιδιά μερικές σελίδες πιο πίσω. 2. Οι miniSD δεν ξέρω σε τί ταχύτητες βγαίνουν, οπότε εγώ προτείνω κανονικές SD, τουλάχιστον Class 6, ή ακόμα καλύτερα 150x. Σε προγράμματα με 3D χάρτες, κτίρια κλπ (όπως το iGO8) παίζει μεγάλο ρόλο η ταχύτητα της κάρτας. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atel Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Εχω τοποθετησει μια 2γβ καρτα με το igo8 kai to navigon. απο οτι διαπιστωσα αυτα ειναι τα λυτερα προγραμματα πλοηγησης (μιλαω σε συγκριση με destinator-mio). Θεωρω οτι το igo ειναι πιο "μουρατο" με γραφικα ομορφα και πολλα κολπα, σε αντιθεση με το navigon το οποιο ομως μου φαινεται πιο "σταθερο" και πιο οργανωμενο στους χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistoklas1981 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Q4 για navigon όλων των ευρωπαϊκών χωρών. http://rapidshare.com/users/VLXLDO Αν δεν επιτρέπεται σβήστε το μήνυμα οι ειδικοί. file mou to katevasa kanonika, epekse kanonika, alla exoun xathei ta symvola ths shell, bp opos k ta shmata ton antiprosopoion kai oti alo exei. mipos etsi vgainei to q4 h ekana kamia gkafa ego? sthn perioxi mou(thessaloniki) exei ena soro estiatoria, venzinadika, kinimatografous, antiprosopeies k.a. kai ola ta vgazei san mia kathgoria. mperdeway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Βρέθηκε καμμιά λύση για το resize map που βγάζει το destinator στην εκκίνηση στο navigon? Με την αλλαγή κάρτας δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri21 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Erebos το δούλεψες το Automapa; Τι λέει; Να το κατεβάσουμε ή δεν αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 file mou to katevasa kanonika, epekse kanonika, alla exoun xathei ta symvola ths shell, bp opos k ta shmata ton antiprosopoion kai oti alo exei. mipos etsi vgainei to q4 h ekana kamia gkafa ego? sthn perioxi mou(thessaloniki) exei ena soro estiatoria, venzinadika, kinimatografous, antiprosopeies k.a. kai ola ta vgazei san mia kathgoria. mperdeway! Eγώ έκανα κανονικά την ανανέωση σε Q4 και είναι όλα εκεί! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα σήματα των αντιπροσωπειών, shell, bp κλπ. Όλα είναι κανονικά. Τι να πω, δε ξέρω. Τα παλιά αρχεία, εννοείται τα έσβησες έτσι; Τα q3 εννοώ. Ίσως να μπερδεύεται. Μόνο τα Q4 να υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyk64 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Βρέθηκε καμμιά λύση για το resize map που βγάζει το destinator στην εκκίνηση στο navigon? Με την αλλαγή κάρτας δεν έγινε τίποτα. resizemapcanvas->no free memory tτι ειναι αυτο ρε παιδια και σε μενα το βγαζει αυτη η εκδοση ενω μολις δωσεις οκ το ξαναβγαζει ξανα οκ και μετα φορτωνει κανονικα το destinator το οποιο σημειωτεων ειναι η εκδοση 7.0.0.588.37 που μπορει να ωφειλεται αυτο............: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyk64 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 resizemapcanvas->no free memory tτι ειναι αυτο ρε παιδια και σε μενα το βγαζει αυτη η εκδοση ενω μολις δωσεις οκ το ξαναβγαζει ξανα οκ και μετα φορτωνει κανονικα το destinator το οποιο σημειωτεων ειναι η εκδοση 7.0.0.588.37 που μπορει να ωφειλεται αυτο............: τελικα το προβλημα ειναι η καρτα.......... δεν επαρκει η χωριτητικοτητα της καρτας............ εβαλα μονο του το destinator σε μια 4gb SDHC για να υπαρχει χωρητικοτητα και το μηνυμα εξαφανιστικε.................. ειχε δικιο ο navman................ μαλλον θελει καποια ελευθερο χωρο τον οποιο δεν ειχε διοτι δουλευε μαζι με navigo και igo8....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts