da59190 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ 8Gb ΚΑΡΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ HS (HIGH SPEED). Έβαλα σήμερα 8GB κάρτα σε MioMoov 200. Όλα ΟΚ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis0123 Δημ. April 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ξέρει κανείς τι διαφορές έχει από το mio moov 200; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Καλησπερα, περασα στο 330 το unlock του navman, αλλα μου βγαινει το error: "window smartSR_CE coul not be found" μπαινει στους μαμισιους maps, αλλα κ παλι δε ξερω τι να κανω για να βαλω destinator!! μπορει κανεις να βοηθησει? ή να βαλω το mio pocket? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 πηρα χτες το 200 .πολυ καλη κατασκευη και πολη καλη βαση για το αυτοκινητο χωρις να κουνιετε .πρωτη φορα αγοραζω Mio .λιγο που το δοκιμασα το βλεπω πολη ενημερομενο στους χαρτες και πιανει σημα αστραπιαια:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Καλησπερα.Επεσε σημερα στα χερια μου ενα Mio Moov 200 με ελληνικους χαρτες. Μηπως υπαρχει τροπος να εχω Ιταλικους χαρτες μαζι με τους ελληνικους? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλησπερα.Επεσε σημερα στα χερια μου ενα Mio Moov 200 με ελληνικους χαρτες. Μηπως υπαρχει τροπος να εχω Ιταλικους χαρτες μαζι με τους ελληνικους? Κανεις ρε παιδια?Ειναι επιγον.... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πρέπει να το ξεκλειδώσεις.Σε ξεκλειδωμένη συσκευή μπορείς να βάλεις τα πάντα. http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=115&t=3806 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πρέπει να το ξεκλειδώσεις.Σε ξεκλειδωμένη συσκευή μπορείς να βάλεις τα πάντα. http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=115&t=3806 Και με την εγγυηση τι γινεται?Την χανω.....? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Κάθε ενέργεια μη ενδειδυγμένη από τον κατασκευαστή,έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εγγύησης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Ok.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfondas Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδιά έχω ένα moov200 το οποίο και πείραξα να μου φορτώνει το destinator 8 όμως μονο ανοιγει κλείνει και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc μέσω usb δεν το βλέπει ΚΑΝ ... τό εχω αφήσει να σβήσει απο μπαταρία τιν έχω βγάλει κίολας αλλα τίποτα δεν μπορώ να το δώ στο pc με usb ξέρει κανείς πώς θα το επαναφέρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Έχω το 330 και στα Σ.Ε έχει να επιλέξεις να σε ενημερώνει για κάμερες (ασφαλείας, ταχύτητα κ.α.)...Ενώ το έχω επιλέξει έχω δει ότι δεν με ενημερώνει και φίλος μου με gps μου έχει πει ότι αυτόν τον ειδοποιεί....Τελικά γίνεται να σε ενημερώνει για ύπαρξη κάμερας ή όχι;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 αν μπορεί κάποιος να μου πει διαφορές μεταξύ 150 και 200; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnk102 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Έχω το moov 200 και ξαφνικά χθες κόλλησε, την ώρα που το είχα στο αυτοκίνητό μου. Έκανα reset και από τότε δεν κάνει boot. Κολλάει στην πορτοκαλί οθόνη. Έχει κανείς καμμιά άποψη πως το ξεκολλάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapetros Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 δοκιμασε να ξαναπερασεις το λογισμικο του μηπως και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 πως ανεβαζεις τον φωτισμο οταν το εχεις σπασμενο το moov 200 ?μονο στο miomap εχει καλη ενταση ο φωτισμος.:cool: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 πως ανεβαζεις τον φωτισμο οταν το εχεις σπασμενο το moov 200 ?μονο στο miomap εχει καλη ενταση ο φωτισμος.:cool: εχω φαει τον τοπο και τιποτα .μονο στο miomap που εχει μεσα το προγραμμα να ρυθμιστη ο φωτισμος μπορω να εχω τερμα τον φωτισμο!στο igο destinator και στο κετρικο μενου τον windows ειναι χαμηλα.δεν μπορω να βρω ουτε απο την συσκευει πως ανεβενει ο φωτισμος.καμια ιδεα κανεις?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ΟΛΑ ΤΑ MOOV ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ GARMIN ΚΑΙ IGO ΚΑΙ NAVIGATOR ΚΑΙ GINIUS DRIVE . Μπορεί κάποιος να επαληθεύσει αυτό για το Garmin, εφ' όσον βέβαιν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες ξεκλειδώματος? Με ενδιαφέρει το εν λόγω λογισμικό λόγω τον χαρτών off-road και θάλασσας και θέλω να το έχω και αυτό στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αν καποιος μπορει να πει την διαδικασια δημιουργιας εικονιδιων στο desktop για την εναρξη εξτρα προγραμματων που εχουμε βαλει στο moov (destinator κτλ) Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 fou ανοίγεις ένα notepad και γράφεις Storage Card\(διαδρομή αρχείου που θέλεις να δημιουργήσεις ως συντόμευση). Το αποθηκεύεις με την κατάληξη lnk και το αντιγράφεις στο Program Files\Unlock\Desktop της συσκευής. Ρίξε μια ματιά και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 fou ανοίγεις ένα notepad και γράφεις Storage Card\(διαδρομή αρχείου που θέλεις να δημιουργήσεις ως συντόμευση). Το αποθηκεύεις με την κατάληξη lnk και το αντιγράφεις στο Program Files\Unlock\Desktop της συσκευής. Ρίξε μια ματιά και εδώ Ευχαριστω πολυ φιλε, να'σαι καλα! Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Προσπαθώντας να τρέξω το garmin στο Moov 330 εμφανίζεται ένα παράθυρο και λέει " Read Access Violation at data address 0χFFFFFFFC. Καμία ιδέα? Το igo8 τρέχει κανονικά. edit: Τελικά εγκατέστησα το mio pocket 3.0 και πλέον όλα τα προγράμματα τρέχουν κανονικά. Ένα tip για οποιονδήποτε προσπαθήσει να το εγκαταστήσει, πριν εισάγει την sd κάρτα πρέπει το mio map να έχει κλειδώσει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 παιδια ψαχνω το destinator 7 που τρεχει στο miomoov 200 ΚΑΙΓΟΜΑΙ πραγματικα το εχει καπιος? αν ναι ας το ανεβασει καπου η να κανει τον κοπο να μου το στηλει στο kostas@kirikou.gr καιγομαι παιδια αν μπορειτε βοηθηστε με Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 καλησπερα στην ομορφη παρεα σας. θα ηθελα να μαθω πια ειναι η πραγματικη αυτονομια του mio moov 200 απο τα παιδια που το εχουν και το εχουν πραγματικα ελενξει γιατι στα διαφορα sites ο καθενας γραφει οτι θελει. εχω διαβασει απο 1 εως 4 ωρες αναλογως το μαγαζι και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super_Nova Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο club σχετικά με αυτά τα μαραφετια (μόλις από προχθές),απλώς έχω το mio 200 ενός φίλου μου και προσπαθούμε να το επαναφέρουμε στην ζωή. Έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα γιατί ο προηγούμενος «σχετικός» σαν και εμένα που ήθελε να του σπάσει την συσκευή και περάσει χάρτες πρέπει να του έσβησε μάλλον κάποια σημαντικά αρχεία της ενσωματωμένης μνήμης. Έκανα αυτά που λέει ο φίλος μας ο kyriakos1671989 στο post #15 βήμα βήμα όπως τα περιγράφει με τις εξής διαφορές 1) το link δεν λειτουργεί πλέων και αντί MioPocket_2.0_Release_22.zip βρήκα την MioPocket 2.0 Release 28 (που μου φάνηκε τουλάχιστον από το αρχείο SysInfo-Start.mscr - ίδιο σαν και relase 22) 2) εκεί που κάνουμε paste στο PATHS.XML, στην 5-τη σειρά αντί Cobia_410_64 το διόρθωσα και έβαλα Cobia_300_32 (αφού έχω το mio 200) το αποτέλεσμα μετά απ' όλα αυτά είναι ότι κάνει boot, ξεκινάει εγκατάσταση, την τελειώνει με επιτυχία υποτίθεται και μετά στο reboot μου εμφανίζει απλώς μια πορτοκαλί οθόνη που γράφει mio "explore more" και μένει εκεί κολλημένο. έχω την εντύπωση ότι πρέπει να λείπουν files από την ενσωματωμένη μνήμη τις συσκευή γιατί το PATHS.XML δεν υπήρχε καν και χρεωστικέ να το δημιουργήσω εγώ. Θα μπορούσε κάποιο καλό παιδί να με βοηθήσει μπας και φτιάξουμε το mio γιατι σε 20 μέρες θα το χρειαστώ; Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων! Υ.Γ. - συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο post μου..... Φιλικά Βαγγέλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts