Cavaradossi Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 γιατι θελω να βρεθει ποιος ειναι και να πληρωσει για την ταλαιπωρια μου. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 οταν σε ενοχλει ενας αριθμος πολλα χρονια και ειναι συνδεση τι μπορω να κανω? με μια μηνυση μπορει να βρεθει ο κατοχος του αριθμου? που πρεπει να παω? εισαγγελεα? γιατι δεχομαι και απειλες. Στο σταθερό σε ενοχλεί ή στο κινητό??? Αν είναι στο κινητό, απλά βάλε ένα πρόγραμμα blacklist και τελείωσες. Αν είναι στο σταθερό δε μπορείς να κάνεις το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να διαμαρτυρυθείς στην εταιρεία του. Πάρε την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας του και κάνε παράπονα. Εν ανάγκει πες τους ότι αν δε λάβουν τα μέτρα τους θα κινηθείς νομικά και εναντίον τους. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 αυτο μπορεις να κανεις μονο? δεν μπορω να βρω ποιος ειναι και να προβω σε μυνησεις? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα κάτι βρωμόπαιδα που καλούν απο τηλέφωνα της μορφής +923 και βρήκα στο Ιντερνετ οτι είναι πλακατζήδες ή κατι άλλο απο ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ!! Η Voda μου λέει οτι ΔΕΝ μπορούν να βάλουν ΦΡΑΓΗ μόνο σε ΕΝΑ συγκεκριμένο δίκτυο αλλά μόνο ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ... Καμιά άλλη λύση? :mad::mad::mad: Στην αρχή απάντησα 2-3 φορές αλλά μετά όταν το έψαξα στο ιντερνετ κατάλαβα οτι κάτι παίζει και είτε όταν καλούν πατάω τo BUSY είτε ανοίγω και κλείνω τη γραμμή... :wacko::blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Νομιζω πως oi εταιριες εχουν blacklist.Δηλαδη μπορεις να βαλεις φραγη σε συγκεκριμενα νουμερα. Aπ οτι βλεπω εχεις sonyericsson οποτε νομιζω(τουλαχιστον στο Κ750 μου γινοταν) πως μπορεις να φτιαξεις μια μαυρη λιστα με νουμερα που δεν θες να απαντας και οταν σε καλουν τους λεει πως εχεις φραγη κλησεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Kαι τι ακριβως σου ελεγαν οι Τατζικιστανοι; ετσι στην τυχη παιρνουν τηλ και ναουν πλακες δλδ; ημαρτον!! αμα δεν τον ξερεις τον αλλο δεν εχει νοημα η πλακα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 _ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ:6948569964.ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ 10 ΑΤΟΜΑ..ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ...Κ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...ΕΧΕΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ. Αυτό μου ήρθε πριν 10 λεπτά.Προσπάθησα να καλέσω στον αριθμό κ γω κ μια φίλη αλλά λέει η σύνδεση δεν είναι εφικτή.Το έλαβε κάποιος άλλος?Να πω επίσης πως μηνύματα του τύπου "Είναι αλυσίδα","Είναι ********" και τέτοια είναι ανούσια.Απλά ρωτώ αν κάποιος άλλος το έλαβε Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 :lol: Κάποιος σου κάνει πλάκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 σπαστικα μηνυματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 μην δινεις σημασια φιλαρακο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 _ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ:6948569964.ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ 10 ΑΤΟΜΑ..ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ...Κ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...ΕΧΕΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ. Αυτό μου ήρθε πριν 10 λεπτά.Προσπάθησα να καλέσω στον αριθμό κ γω κ μια φίλη αλλά λέει η σύνδεση δεν είναι εφικτή.Το έλαβε κάποιος άλλος?Να πω επίσης πως μηνύματα του τύπου "Είναι αλυσίδα","Είναι ********" και τέτοια είναι ανούσια.Απλά ρωτώ αν κάποιος άλλος το έλαβε Και τι θα καταλάβεις να δεις αν κάποιος άλλος το έλαβε; Για να δεις αν έχετε κοινούς φίλους που σας κάνουν πλάκα;Σβήστο να πάει στο καλό και πρόσεχε που δίνεις το νούμερό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Κάποιος σου κάνει πλάκα. Ή πιθανόν κάποιος που έφαγε το δόλωμα και άρχισε να στέλνει όπου έβρισκε, το μήνυμα που έλαβε. Προ ετών παραμονές Πάσχα, αν θυμάμαι σωστά Μ. Σάββατο μεσημέρι, με κάλεσε κάποιος στο σταθερό μου, τότε τα κινητά δεν υπήρχαν και άρχισε να μου λέει ότι είναι στην υπηρεσία του κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ότι αν δε τον ακούσω κ.λ.π. κ.λ.π. θα πάθω μπλα μπλα μπλα. Μέχρι εκεί πρόλαβε να πει γιατί μετά δεν μίλαγε μόνο άκουγε διάφορα "Γαλλικά" από εμένα. Από τότε έχουν περάσει τουλάχιστον 20 χρόνια και δεν έχω πάθει τίποτα. Αγνόησέ το λοιπόν και μην αναπαράγεις ηλιθιότητες που μόνο σκοπό έχουν να τρομάξουν τον παραλήπτη προς διασκέδαση του αποστολέα. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έλαβε χθες ένας γνωστός μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 να βρουμε να τους καψουμε αυτους που τα στελνουν:angry::shoot::knife::rocket::whip::protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 να βρουμε να τους καψουμε αυτους που τα στελνουν:angry::shoot::knife::rocket::whip::protest: Καλύτερα πάρ τους στην πλάκα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έλαβε χθες ένας γνωστός μου! Ωχ! Άρχισε να γίνεται και στα κινητά το ίδιο χάλι με τα ανόητα e-mail που αναπαράγει ο κάθε φοβισμένος ανόητος. :( :mad: Καλύτερα πάρ τους στην πλάκα.... Μάλλον καλύτερα κάνε τους κι εσύ πλάκα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τελικά δεν είμαι ο μονος που μισώ τα FW emails!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τελικά δεν είμαι ο μονος που μισώ τα FW emails!!! τα email ειναι δωρεαν ,τα sms χρεωνονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 τα email ειναι δωρεαν ,τα sms χρεωνονται ;) Στην υγειά του κορόιδου λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 _ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ:6948569964.ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ... :X ΤΟΥΣ. Τυφλώνει (λένε)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 μου ερχονται και μενα παρομοια μνμ αλλα σε mail! εννοειται delete κατευθειαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Την αδερφή μου και όλες τις φίλες της τις έχουν τρελάνει με τέτοια μηνύματα... Η πλάκα είναι ότι να κάνουν FW και όλες οι φίλες της... Εγώ νομίζω ότι αυτά έχουν αρχίσει απο τις εταιρίες κινητής για να παίρνουν φράγκα.. Μάλιστα ένα μήνυμα ανέφερε μέσα την κοσμοτε και έλεγε να το ξαναστείλουμε σε πόσα άτομα για να βοηθήσει η κοσμοτε κάποιους... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Γνωστά spam.Υπάρχουν από την εποχή του Νώε... Πριν εξαπλωθούν οι ηλεκτρονικοι υπολογιστές και τα κινητά,γινόταν το ίδιο με γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 μην δινετε σημασια σε κατι τετοια τυποποιημενα μηνυματα. Ειτε ειναι απο καποια εταιρεια για τους λογους που αναφερατε ειτε καποιος/α κανει πλακα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Φραγη σε κλησεις με αποκρυψη πώς γινεται; Πρεπει να παω στη βονταφον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts