MaZzzZ Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος? Σημερα πηρα το Sony Ericsson C905 το οποιο εχει Vodafone Live. Μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω κανονικο? Που θα βρω firmware και πως θα το περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 και εγώ ξαναπέρασα το λογισμικό,και τίποτα...ακόμα δεν έχω το smschat.. όσο για το debrand,φιλε mazzzz,δες εδώ τον αναλυτικό οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 και νομίζω δε θα έχεις απορίες μετά Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Okay φιλε μου σε ευχαριστω θα το κοιταξω. Δεν μου λετε ρε παιδια, το gps απο που ανηγει? Μολις πηρα το κινητο και δεν ξερω πολλα, που παω για να το ανοιξω? Και γιατι πολλοι λενε πως δεν δουλευει τι γινεται? gps εινε οι χαρτες η καμια σχεση? Ιδεα δεν εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 κοιτα,σε πολλά έχει βγάλει πρόβλημα..εγώ δεν είχα κάποιο θεματάκι..απο το κεντρικό μενούστην αριστερή στήλη,το 3 απο πάνω..υπηρεσίες εντοπισμού λέει gps,ειναι η "συσκευή" εντοπισμού..γενικότερα,αν το ορίζω καλά.. χαρτες ειναι ξεχωριστά,είτε στο wayfinder,είτε στο google maps Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 μηπως θα μπορουσε καποιος που εχει εγκαταστησει το trekBuddy να μας περιγραψει συνοπτικα πως το εκανε???θα βοηθουσε πολυ γιατι εγω ακρη δε βγαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 κοιτα,σε πολλά έχει βγάλει πρόβλημα..εγώ δεν είχα κάποιο θεματάκι..απο το κεντρικό μενούστην αριστερή στήλη,το 3 απο πάνω..υπηρεσίες εντοπισμού λέει gps,ειναι η "συσκευή" εντοπισμού..γενικότερα,αν το ορίζω καλά.. χαρτες ειναι ξεχωριστά,είτε στο wayfinder,είτε στο google maps Αχα, καταλαβα, οκ σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 auto einai to sms chat, to im milisa me tin ericsson, kai auto mou eipe. aplos leei egine kalitero. tora ama leei malakies.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 EΛΕΟΣ...τι καινούργια εφαρμογή λένε τότε; αφού το ΙΜ,ειναι παλιό,και ΑΧΡΗΣΤΟ... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 μηπως θα μπορουσε καποιος που εχει εγκαταστησει το trekBuddy να μας περιγραψει συνοπτικα πως το εκανε???θα βοηθουσε πολυ γιατι εγω ακρη δε βγαζω... το εχω περάσει εγω, απλα πρέπει να σου πω οτι δεν εχει guide... γενικά πρέπει να ασχοληθείς απο μονος σου για να φτιαξεις πραγματα. μην στο δωσω και πεις οτι ειναι σκετη απογοητευση. εγω είμαι στο σημειο που βλέπω την θέση μου στο χάρτη. Δεν εχω ασχοληθει να φτιαξω διοδρομες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εγω παιδια το εκανα τρεισ φορεσ αναβαθμηση και τιποτα.μονο το smille shutter μου εβαλε!!!!!ουτε ΙΜ ουτε τιποτα!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 το ΙΜ,το ειχε κ απο πιο πριν,στα μηνύματα αν δεις... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ουτε ΙΜ με εχει!!!!!απορω τι σοι αναθμιση ειναι αυτη!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 τελικά,ενας που να δουλεύουν ΟΛΑ,υπάρχει; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 α!!!!και αν μπορει καποιοσ να βοηθησει με το we travel!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ego pistevo oti me auti tin anavathmisi trexei pio kala.. pio stathera.. kai ta mona pou aksizoun einai to smile shutter kai oti diorthose kata paaaaara poly, toulaxiston se emena to wifi kai to gps.. eseis ti lete? to we travel to dokimazo ki ego.. otan to teleioso tha to anevaso.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εγω το βρικα αλλα παλι δεν καταλαβα τπτ!!!!!μακαρι να το βρεις και να μας βοηθισεις!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ego pistevo oti me auti tin anavathmisi trexei pio kala.. pio stathera.. kai ta mona pou aksizoun einai to smile shutter kai oti diorthose kata paaaaara poly, toulaxiston se emena to wifi kai to gps.. eseis ti lete? to we travel to dokimazo ki ego.. otan to teleioso tha to anevaso.. επειδη δεν εχω ασχοληθει με we-travel, εχει διαδρομες? δηλ. μπορεις να του θέσεις διευθυνση ή τουλαχιστον πολη και να σε παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Και εγω απο χθες που την εχω κανει τπτ! Βεβαια δε με χαλαει καθολου το sms chat γιατι ακομα και στα win 6.1 που εχει 1 παρομοιο (threded sms) το εχω απενεργοποιηση!:p Και απο ταχυτητα δε βλεπω καποια διαφορα,τα ιδια πραγματα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 πρέπει άυριο να τσεκάρω το gps,γιατί θα φάω τα λύσσιακα μου,αν δε δουλέψει ο τσάκερ κ ο βηματομετρητης :P Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 o tracker kαι ο βηματομετρητης φανταζομαι χρησιμοποιουν μονο gps και οχι internet υποθετω...ετσι δεν ειναι??:geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 λογικά ναι... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι, το trekBuddy και το we-travel που λετε, τι ακριβως εινε και τι κανουνε? Και που ακριβως τα βρισκω αυτα? Εχμ, και πως τα περναω? :) κοιτα,σε πολλά έχει βγάλει πρόβλημα..εγώ δεν είχα κάποιο θεματάκι..απο το κεντρικό μενούστην αριστερή στήλη,το 3 απο πάνω..υπηρεσίες εντοπισμού λέει gps,ειναι η "συσκευή" εντοπισμού..γενικότερα,αν το ορίζω καλά.. χαρτες ειναι ξεχωριστά,είτε στο wayfinder,είτε στο google maps virginia285 αυτα δουλευουνε μονο με internet? δεν εινε free? Να ρωτησω και κατι αλλο, το C905 δεν εχει φλας-φακο? Στο K850i που ειχα ειχε το φλας να το εχεις σαν φακο, στο C905 δεν το βρισκω, δεν εχει? Edit: Και κατι ακομα, γνωριζει κανεις μεχρι ποση καρτα σηκωνει? Του εχο 4gb, λετε να σηκωνει 8gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Να ρωτησω και κατι αλλο, το C905 δεν εχει φλας-φακο? Στο K850i που ειχα ειχε το φλας να το εχεις σαν φακο, στο C905 δεν το βρισκω, δεν εχει? Edit: Και κατι ακομα, γνωριζει κανεις μεχρι ποση καρτα σηκωνει? Του εχο 4gb, λετε να σηκωνει 8gb? βαση της ερικσον σικονει μεχρι και 8 (απαντηση ναι!) καπιος εδω στο φορουμ ομος ειχε πει οτι εχει βαλει και παραπανω και του δουλευε auto einai to sms chat, to im milisa me tin ericsson, kai auto mou eipe. aplos leei egine kalitero. tora ama leei malakies.... ******** λεει. αφου πιο πριν ειπε ενας αλλος οτι ειναι κατο απο τα εισερχομενα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 βαση της ερικσον σικονει μεχρι και 8 (απαντηση ναι!) καπιος εδω στο φορουμ ομος ειχε πει οτι εχει βαλει και παραπανω και του δουλευε Εγώ το είπα! :p Όντως,δουλεύει με κάρτα έως 16 gb,ανετότατα!Το μονο "μείον" για κάποιους είναι η τιμή,η οποία δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη..80 ευρώ από e-shop.gr δεν τα λες και λίγα! ******** λεει. αφου πιο πριν ειπε ενας αλλος οτι ειναι κατο απο τα εισερχομενα Κι αυτό εγώ το είπα :lol: Σοβαρά τώρα,δεν έχει κάτω απο τα εισερχόμενά σας 2 tab(2 καρτέλες κοινώς),οι οποίες έχουν μέσα τους κάτι μαύρες γραμμές;Είναι σαν τις καρτέλες στο μενού Ρυθμίσεις,με τις οποίες εναλλασόμαστε δεξιά-αριστερά!Αυτό είναι το sms chat! Να ρωτησω και κατι αλλο, το C905 δεν εχει φλας-φακο? Στο K850i που ειχα ειχε το φλας να το εχεις σαν φακο, στο C905 δεν το βρισκω, δεν εχει? Δεν έχει στο organizer λειτουργία φακού!Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίγεις το καπάκι της κάμερας και να βάζεις τη λειτουργία βίντεο ώστε να ανάβει αυτόματα το φλας!Επειδή έχει ενεργό καπάκι κάμερας,αφαιρέθηκε η λειτουργία φακού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 βαση της ερικσον σικονει μεχρι και 8 (απαντηση ναι!) καπιος εδω στο φορουμ ομος ειχε πει οτι εχει βαλει και παραπανω και του δουλευε ******** λεει. αφου πιο πριν ειπε ενας αλλος οτι ειναι κατο απο τα εισερχομενα file ego eipa ti m eipe i ericsson. den ekana ego tin anavathmisi gia na to ksero. ktlves? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts