thdorbar Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός c905 και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ψάχνω κινητό που να έχει καλή κάμερα και αξιοπρεπές video (το ξέρω ότι δεν κάνει λήψη vga), να έχει wifi, ραδιόφωνο και gps χωρίς όμως να ξεφεύγει πολύ σε κόστος. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: 1) Πόσες μέρες περίπου κρατάει η μπαταρία ? 2) Μέσω wifi ανοίγουν όλες οι σελίδες, ή π.χ. το youtube δεν ανοίγει ? 3) Για το gps έχει προεγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα ή μπορώ να βάλω κάποιο (έστω και χωρίς φωνητική πλοήγηση, απλά να δείχνει την διαδρομή που θέλω) ώστε να μην χρεώνομαι ? Και γενικά αν πρέπει να ξέρω κάτι για το κινητό (π.χ. ελαττώματα), ευχαρίστως να μου τα πείτε. Υ.Γ.: Σκεφτόμουν να αγοράσω το Aino, αλλά είναι λίγο πιο ακριβό, δεν έχει κάμερα μπροστά για video-κλήση και νομίζω δεν έχει και xenon flash. Εσείς ποιο θα προτιμούσατε ? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Για σας και απο εμενα παιδες,εχει ενα φιλαρακι το κινητο και δυστηχως δεν μπορει να μπει σε μια συγκεκριμενη σελιδα στο ιντερνετ. Εγω ειμαι συνηθισμενος απο τα windows mobile και οταν δεν δουλευει ο ενας browser βαζεις τον αλλο. Θα ηθελα να μαθω εαν γινετε το ιδιο και στα sony μπορω να βαλω εναν αλλον explorer sto 905 και εαν ναι ποιον? Θα βαλεις τον mini opera και θα τον κατεβασεις δωρεαν απο το getjar.com αλλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν μπορει..wifi χρησιμοποιει η wap?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Mε τον οπερα μπηκε. Ηθελε να μπει σε μια σελιδα διαδυκτιακου παιχνιδιου και δεν μπορουσε ,δοκιμασε και με wi-fi ,ηταν σιγουρα προβλημα του explorer του sony. Thanks Raven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Πάει και το wi-fi στο δικό μου... σιγά σιγά όλα τα χαρακτηριστικά το εγκαταλείπουν... :) :) :) Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Πάει και το wi-fi στο δικό μου... σιγά σιγά όλα τα χαρακτηριστικά το εγκαταλείπουν... :) :) :) Τι επαθε δηλαδη ¨?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Πάει και το wi-fi στο δικό μου... σιγά σιγά όλα τα χαρακτηριστικά το εγκαταλείπουν... :) :) :) να ηξερες ποοοοοοοοοσο σε νιωθω!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Τι επαθε δηλαδη ¨?? :blink: Το wifi σταματά να δουλεύει μετά από λίγη ώρα λειτουργίας χωρίς λόγο! Μετά από ένα update όμως συνεχίζει να δουλεύει για λίγο πάλι... μέχρι εκεί όμως!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το wifi σταματά να δουλεύει μετά από λίγη ώρα λειτουργίας χωρίς λόγο! Μετά από ένα update όμως συνεχίζει να δουλεύει για λίγο πάλι... μέχρι εκεί όμως!!! κατσε μια χαρα εισαι εσυ!!!!εμενα βρισκει το δυκτιο,συνδεεται κανονικα και οταν πασ\ς να μπεις δεν μπαινει!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 κατσε μια χαρα εισαι εσυ!!!!εμενα βρισκει το δυκτιο,συνδεεται κανονικα και οταν πασ\ς να μπεις δεν μπαινει!!!!! Ναι, δεν λέω... Αλλά μπορώ ο άνθρωπος να κάνω συνέχεια update για να δουλεύει το wi-fi 10 λεπτά; Άστο, Χριστούγεννα είναι!:p :D :lol: Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katee19 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλα!! Επειδη το αγαπημενο μου c905 με αγαπαει πολύ αποφάσισε ανημερα χριστουγέννων να μου κάνει δώρο...ένα χαλασμένο ακουστικο!!Μετά απο αρκετά νευρα διαβασα στο νετ οτι είναι σύνηθες φαινόμενο για αυτό το μοντέλο.Θα το πάω για service,ομως σκέφτομαι πολύ σοβαρα την αγορά ενος νέου κινητού.Κοίταγα ας πούμε το Yari λόγω του οτι έχω μια αγάπη στα Ericsson... Αλλα θα ήθελα και μια επιπλεόν γνώμη απο όποιον έχει την διάθεση... :) Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ναι, δεν λέω... Αλλά μπορώ ο άνθρωπος να κάνω συνέχεια update για να δουλεύει το wi-fi 10 λεπτά; Άστο, Χριστούγεννα είναι!:p :D :lol: εμενα στο σπιτι που εχω connx με baudtec δεν συνδεεται,ενω εξω σε ενα μαγαζι που συχναζω σε μια συνδεση με ονομα (thomoson)μπαινει κανονικα!!!!!βρε μπας και φταιει το μοντεμ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εγώ για το Υari δε θα άλλαζα το C905. Θα πήγαινα είτε σε Satio για να δοκιμάσω και μια νέα πλατφόρμα λογισμικού, είτε ένα άλλο κινητό (γιατί όχι κι ένα μτχ Windows Mobile για το GPS του) και θα κρατούσα το c905 για δεύτερη συσκευή για το What's up μου. Πάντως, εφόσον η βλάβη είναι συνηθισμένη, πιστεύω κι η επισκευή θα είναι αποτελεσματική! Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλα!! Επειδη το αγαπημενο μου c905 με αγαπαει πολύ αποφάσισε ανημερα χριστουγέννων να μου κάνει δώρο...ένα χαλασμένο ακουστικο!!Μετά απο αρκετά νευρα διαβασα στο νετ οτι είναι σύνηθες φαινόμενο για αυτό το μοντέλο.Θα το πάω για service,ομως σκέφτομαι πολύ σοβαρα την αγορά ενος νέου κινητού.Κοίταγα ας πούμε το Yari λόγω του οτι έχω μια αγάπη στα Ericsson... Αλλα θα ήθελα και μια επιπλεόν γνώμη απο όποιον έχει την διάθεση... :) Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μολις ειδα στο site του ο Γερμανος το χει 290 σκετη συσκευη..ηλεκτρονικη,κωτσοβολοι,media markt και αλλοι 350-400.. Αντιστραφηκαν οι ρολοι?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μολις ειδα στο site του ο Γερμανος το χει 290 σκετη συσκευη..ηλεκτρονικη,κωτσοβολοι,media markt και αλλοι 350-400.. Αντιστραφηκαν οι ρολοι?? :p γενικοτερα ο γερμανος ξεστοκαρει πολλα κινητα.σου αναφερω περιπτωση sony ericsson experia στα 299 ευρο απο 540!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katee19 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εγώ για το Υari δε θα άλλαζα το C905. Θα πήγαινα είτε σε Satio για να δοκιμάσω και μια νέα πλατφόρμα λογισμικού, είτε ένα άλλο κινητό (γιατί όχι κι ένα μτχ Windows Mobile για το GPS του) και θα κρατούσα το c905 για δεύτερη συσκευή για το What's up μου. Πάντως, εφόσον η βλάβη είναι συνηθισμένη, πιστεύω κι η επισκευή θα είναι αποτελεσματική! Καλημέρα!!Νομίζω οτι κάτεληξα σε LG KC910i... To c905 θα το δώσω για επισκευή και μετά θα το κρατήσει λογικά η αδερφή μου καθότι έχω μόνο μια sim... Κρίμα όμως...Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 εμενα στο σπιτι που εχω connx με baudtec δεν συνδεεται,ενω εξω σε ενα μαγαζι που συχναζω σε μια συνδεση με ονομα (thomoson)μπαινει κανονικα!!!!!βρε μπας και φταιει το μοντεμ? Όχι, φταίει ο ΟΤΕ!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μολις ειδα στο site του ο Γερμανος το χει 290 σκετη συσκευη..ηλεκτρονικη,κωτσοβολοι,media markt και αλλοι 350-400.. Αντιστραφηκαν οι ρολοι?? :p 290 το εχει και η cosmote θα το χτυπησω με επιδοτηση μου φαινεται :D Πολύ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικά του δεν συμφωνείτε?? Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Αν θέλεις πολύ καλές φωτογραφίες δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές σ'αυτην την τιμή.Και μάλιστα στον τομέα φωτογραφία είναι ολοκληρωμένη λύση.Ακόμη και το 12άρι Satio δεν έχει το ίδιο καλή απόδοση-κοινώς,τα megapixels δεν κάνουν τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Αν θέλεις πολύ καλές φωτογραφίες δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές σ'αυτην την τιμή.Και μάλιστα στον τομέα φωτογραφία είναι ολοκληρωμένη λύση.Ακόμη και το 12άρι Satio δεν έχει το ίδιο καλή απόδοση-κοινώς,τα megapixels δεν κάνουν τη διαφορά. Προσωπικα δεν δινω 550Ε για κινητο το οποιο μπορει και να το χαλασω σπασω, μπορει να κλαπει κλπ... Εδω πηρα 280Ε το netbook μου :D. Επισης θελω καλες φωτογραφιες της στιγμης και κυριως σε κατασταση χαβαλε πχ το βραδυ σε μια εξοδο κλπ. σε εκδρομες παιρνω την φωτογραφικη... Για ολα αυτα πιστευω πως με 290Ε το σονυ ειναι super. Εχει και το wifi να ψιλοπαιξεις και στο νετ οποτε μια χαρα :) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Παίζει και το Xperia 1 στα 299 για κάτι πιο προχωρημένο, αν δε σας νοιάζει και τόσο η κάμερα. Αλλά κι εσείς με τα προβλήματα του Wifi φτιάξε τα πρώτα, μπορεί να είναι όλα όπως πριν! Πάντως, έχω 2 φωτογραφικά κινητά. C905 κι Innov. Το Innov είναι Powerhouse, αλλά το SE προσφέρει αυτά που υπόσχεται και σε άριστο βαθμό, γι΄αυτό κι είναι η κύρια συσκευή μου (υπάρχει κι ένα Iphone & έρχεται κι ένα Kaiser για ψάξιμο...) Σε όλες τις εκδρομές μου, σταμάτησα πια να παίρνω μαζί μου φωτογραφική... (τσάμπα τα λεφτά για την Ixus). Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ακόμη και το 12άρι Satio δεν έχει το ίδιο καλή απόδοση-κοινώς,τα megapixels δεν κάνουν τη διαφορά. Συμφωνω απολυτα..ειχα και τα δυο κινητα και αυτο που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι το C905 εβγαζε καλυτερες νυχτερινες φωτο απ το Satio μιας και εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα ο πυκνωτης στο ΧΕΝΟΝ φλας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρειαζεται internet για να συνδεθει με το gps?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρειαζεται internet για να συνδεθει με το gps?? δυστηχως ναι!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgavalas Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παντως αυτο το πραγμα να πετα φατσα καρτα ολες τις photo kai video στα πολυμεσα και μαλιστα μεχρι και την τελευταια photo που εβγαλες ειναι απαραδεκτο !!!! Δηλαδη εγω ας πουμε εβγαλα μια φωτο γυμνη απο την παραλια οπου δειχνω τις ομορφιες μου...πρεπει να τις δει ο καθενας με το πατημα ενος κουμπιου??? τουλαχιστον αν δεν υπηρχε το μενου θα εκανες ενα υποφολδερ οπου δεν θα το ανοιγες παρα μονο οταν ηθελες ενω τωρα καποιος ας πουμε λεει για δωσω ρε το κινητο να το δω>??? να δω και καμμια φωτο λεει...<να δβω τι φωτογραφιες βγαζει!!!!...ανοιγει τα πολυμεσα και βγαινει φατσα καρτα η γυμνη σου....γιατι ???? Τουλαχιστον ας μην υπηρχε σε αυτο το κολομενου η επιλογη πολυμεσα να ανοιγε τα folder na eblepe tisphoto ο αλλος και τις προσωπικες σου να τις ειχες βαλει σε ενα υποφολder katω απο 2-3 αλλα folder χαμενο....που θα επρεπε μονο αν ηταν αδιακριτος να ψαξει....οχι με ενα κλικ ολα στη φορα οπως ειναι τωρα!!! Προχθες τραβηξα μια photo με την κοπελια μου και με ενα κλικ στο πολυμεσα το εμαθε για την κοπελια μεχρι και η γιαγια μου...ελεος...τιποτα πια προσωπικο δεν υπαρχει???? Μονο οπου γουσταρουμε μιλαμε για προσωπικα δεδομενα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Κάπου κάνεις ένα λάθος νομίζω :) Τι σχέση έχουν τα προσωπικά ΣΟΥ δεδομένα με την υλοποίηση της SE??? Αλοίμονο αν το ΧΜΒ μενού φτιαχνόταν με το σκεπτικό για το αν η γιαγιά θα μάθει για τις κοπέλες μας ή αν θα φωτογραφίσουμε τις..χάρες μας στην παραλία και τις δει ο κόσμος - άλλωστε το τελευταίο δεν έχει και νόημα να το κάνεις αν δε δει κανείς τη φωτό :lol: :p Άλλωστε, απ’τη στιγμή που ξέρεις ότι έτσι είναι η υλοποίηση του μενού, φροντίζεις ή να μην αγοράσεις το τηλέφωνο - με το σκεπτικό ότι το δοκιμάζεις πριν το πάρεις - ή το αγοράζεις και βγάζεις στη φόρα τα ιδιωτικά σου δεδομένα αφήνοντάς το εκτεθειμμένο ή το πουλάς και παίρνεις άλλο. Το να κατηγορείς μια οποιαδήποτε εταιρία παρουσιάζοντας ως μειονέκτημα την απουσία μιας λειτουργίας που ενδεχομένως απασχολεί μια μικρή μερίδα ατόμων δε στέκει:) Εγώ π.χ. αν κατηγορούσα κάτι θα ήταν η ποιότητα κατασκευής με τα χαλασμένα ακουστικά που πηγαινοέρχονται στα σέρβις ή ο πολύ αδύναμος δέκτης GPS..Άλλες οι ανάγκες του καθενός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts