flight126 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 φιλε μου σορρυ για τα greeklish!!!δεν το ειχα προσεξει!!:X εκανα αυτο που μου προτεινατε για την αναβαθμιση και ολα ενταξει...απλα ηθελα να ρωτησω για κατι που εχω ακουσει και να μου πειτε αν ισχυει..εχω ακουσει για τα μηνυματα πως μπορουν να εμφανιζονται ταξινομημενα οπως στο μσν με καποια αναβαθμιση..ισχυει κατι τετοιο?γνωριζεται κατι?ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 παιδια καλησπερα... Μια ερωτηση θελω να κανω... Κινητο c905 απο αμερικη αξιζω να το παρω για τον αδερφο μου???? Θα παιζει εδω ελλαδα? και θα μπορεσω να βαλω ελληνικο μενου???:O Απαντηστε οσο γρηγοροτερα μπορειτε γιατι σε 5 ωρες λιγη η δημοπρασια! :D:D Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 δεν είμαι απόλυτα σίγουρη,αλλά νομίζω οτι θα λειτουργεί ελλάδα..ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος άλλος...όσο για το μενού,σίγουρα κάτι θα γίνει (στη χειρότερη πχ 9volto),δε νομίζω να κολλήσεις εκεί Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Παιδια msn για το C905 το δικο μου που θα βρω???? Και flash player για το κινητο???:(:( Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Παίδες καλησπέρα! Δυστηχώς έπαθε μια ζημιά το Κ800 που είχα,έσπασε η οθόνη..Αν και δουλευουν τα υπόλοιπα λέω να μην την διορθώσω..Λέτε να αξίζει? Αλλη επιλογή είναι το C905. Θα είναι καλή επιλογή?Κάποιος που το έχει καιρό ας με συμβουλέυσει!Το navigator του δουλευει στην Ελλάδα?Μην το πάρω και δουλευουν οι μισές λειτουργίες!Υπ όψη πως θα το πάρω απο Αγγλία.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ενα ενα αρνιτικο στο navigator οτι χρεωνει.... :( Flash menu πως μπορω να εχω??? :( Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ενα ενα αρνιτικο στο navigator οτι χρεωνει.... :( :( Τι εννοείς χρεώνει??Για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να πληρώνεις κάπια συνδρομή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Για τους πρώτους 3 μήνες το Wf Navigator δεν προυποθέτει συνδρομή. Άπαξ και περάσουν οι 3 μήνες,για να συνεχίσει να δουλεύει,πρέπει να το αγοράσεις(είναι κάπου στα 40 ευρώ,αν θυμάμαι καλά). Από κει και πέρα,είτε αγοράσεις τη συνδρομή του είτε το χρησιμοποιείς ως trial,θα χρεώνεσαι για το κατέβασμα των χαρτών,καθώς δεν αποθηκευονται κάπου!Η χρέωση είναι ανάλογη του πακέτου data που έχεις στον αριθμό σου.Αν έχεις π.χ. πακέτο δωρεάν data δε θα χρεώνεσαι(με την προυπόθεση πως έχουν απομείνει δωρεάν δεδομένα στο πρόγραμμά σου).Αν πάλι δεν έχεις πακέτο δε θα πρότεινα τη χρήση του,καθώς στο Ελλάντα έχουμε χρεώσεις εξωπραγματικές Από άποψης δυνατοτήτων,είναι μια χαρά το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Για τους πρώτους 3 μήνες το Wf Navigator δεν προυποθέτει συνδρομή. Άπαξ και περάσουν οι 3 μήνες,για να συνεχίσει να δουλεύει,πρέπει να το αγοράσεις(είναι κάπου στα 40 ευρώ,αν θυμάμαι καλά). Από κει και πέρα,είτε αγοράσεις τη συνδρομή του είτε το χρησιμοποιείς ως trial,θα χρεώνεσαι για το κατέβασμα των χαρτών,καθώς δεν αποθηκευονται κάπου!Η χρέωση είναι ανάλογη του πακέτου data που έχεις στον αριθμό σου.Αν έχεις π.χ. πακέτο δωρεάν data δε θα χρεώνεσαι(με την προυπόθεση πως έχουν απομείνει δωρεάν δεδομένα στο πρόγραμμά σου).Αν πάλι δεν έχεις πακέτο δε θα πρότεινα τη χρήση του,καθώς στο Ελλάντα έχουμε χρεώσεις εξωπραγματικές Από άποψης δυνατοτήτων,είναι μια χαρά το πρόγραμμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Με έβαλες σε σκέψεις τώρα.Μια δεν έχει το ένα,μια το άλλο πρέπει να το αγοράσεις..Δύσκολο.Σϊγουρα δεν θα έπερνα τέτοιο κινητό για να κατεβάζω χάρτες αλλά είναι ένα ατού όπως και ναχει.με το wifi μπένεις google maps και τελειώνει η υπόθεση:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ποιοι φευγουν για κωνσταντινουπολη για τη φορμουλα 1?????? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Παίδες καλησπέρα! Δυστηχώς έπαθε μια ζημιά το Κ800 που είχα,έσπασε η οθόνη..Αν και δουλευουν τα υπόλοιπα λέω να μην την διορθώσω..Λέτε να αξίζει? Αλλη επιλογή είναι το C905. Θα είναι καλή επιλογή?Κάποιος που το έχει καιρό ας με συμβουλέυσει!Το navigator του δουλευει στην Ελλάδα?Μην το πάρω και δουλευουν οι μισές λειτουργίες!Υπ όψη πως θα το πάρω απο Αγγλία.. κανενας???:O:O Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Διάβασε 3-4 απαντήσεις πιο πάνω για το navigator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 παιδες καλησπερα!τωρα τελευταια εχω ενα προβληματακι κ δεν ξερω που οφειλεται!παρολο που οι συντομευσεις στο κινητο δεν τις εχω πειραξει το αριστερο πληκτρο οταν το παταω ακομα κ οταν ειμαι στο μενου μου ζηταει συνεχιση αναπαραγωγης απο τα ηχεια!δλδ αν ειμαι στο μενου η κ μεσα σε αυτο αν πατησω το αριστερο πολυπληκτρο παλι τα ιδια!τι μπορει να συμβαινει?υπαρχει λυση?υπαρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικο η δεν κανουν καλη επαφη στην πλακετα τα κουμπια? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcrazy Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 παιδες καλησπερα!τωρα τελευταια εχω ενα προβληματακι κ δεν ξερω που οφειλεται!παρολο που οι συντομευσεις στο κινητο δεν τις εχω πειραξει το αριστερο πληκτρο οταν το παταω ακομα κ οταν ειμαι στο μενου μου ζηταει συνεχιση αναπαραγωγης απο τα ηχεια!δλδ αν ειμαι στο μενου η κ μεσα σε αυτο αν πατησω το αριστερο πολυπληκτρο παλι τα ιδια!τι μπορει να συμβαινει?υπαρχει λυση?υπαρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικο η δεν κανουν καλη επαφη στην πλακετα τα κουμπια? Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ (μερικές σελίδες πιο πίσω) με το ΄ΠΙΣΩ' κουμπί και δοκίμασα αναβάθμιση αλλά τίποτα. Την Τετάρτη πάω για Service!! Ευτυχώς είναι ακόμα στην εγγύηση. Το περίεργο με το δικό μου είναι ότι ακόμα και χωρίς να πατήσω το κουμπί (απλός το χαιδέυω) και ανοίγει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή μουσικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 παιδες καλησπερα!τωρα τελευταια εχω ενα προβληματακι κ δεν ξερω που οφειλεται!παρολο που οι συντομευσεις στο κινητο δεν τις εχω πειραξει το αριστερο πληκτρο οταν το παταω ακομα κ οταν ειμαι στο μενου μου ζηταει συνεχιση αναπαραγωγης απο τα ηχεια!δλδ αν ειμαι στο μενου η κ μεσα σε αυτο αν πατησω το αριστερο πολυπληκτρο παλι τα ιδια!τι μπορει να συμβαινει?υπαρχει λυση?υπαρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικο η δεν κανουν καλη επαφη στην πλακετα τα κουμπια? Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ (μερικές σελίδες πιο πίσω) με το ΄ΠΙΣΩ' κουμπί και δοκίμασα αναβάθμιση αλλά τίποτα. Την Τετάρτη πάω για Service!! Ευτυχώς είναι ακόμα στην εγγύηση. Το περίεργο με το δικό μου είναι ότι ακόμα και χωρίς να πατήσω το κουμπί (απλός το χαιδέυω) και ανοίγει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή μουσικής. Μα multimedia τηλέφωνο δεν αγοράσατε;Ορίστε λοιπόν,ειναι εμφανέστατες οι multimedia λειτουργίες!Το τηλέφωνο από μόνο του προσφέρεται να σας διασκεδάσει με φωτό,βίντεο και τραγούδια :lol: Σοβαρά τώρα,εφόσον αυτό το πρόβλημα δε λύνεται με αναβάθμιση,προφανέστατα είναι πρόβλημα υλικού!Παρακαλάτε μόνο να έχουν το ανταλλακτικό με το ακουστικό,γιατί είναι ενιαία η πλακέτα(ακουστικο,πλήκτρα,δέκτης GPS).Αν δεν τό'χουν θα περιμένετε..... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ (μερικές σελίδες πιο πίσω) με το ΄ΠΙΣΩ' κουμπί και δοκίμασα αναβάθμιση αλλά τίποτα. Την Τετάρτη πάω για Service!! Ευτυχώς είναι ακόμα στην εγγύηση. Το περίεργο με το δικό μου είναι ότι ακόμα και χωρίς να πατήσω το κουμπί (απλός το χαιδέυω) και ανοίγει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή μουσικής. ακριβως το ιδιο κ γω φιλε με ενα χαιδεμα μου ζηταει αναπαραγωγη απο τα ηχεια! Μα multimedia τηλέφωνο δεν αγοράσατε;Ορίστε λοιπόν,ειναι εμφανέστατες οι multimedia λειτουργίες!Το τηλέφωνο από μόνο του προσφέρεται να σας διασκεδάσει με φωτό,βίντεο και τραγούδια :lol: Σοβαρά τώρα,εφόσον αυτό το πρόβλημα δε λύνεται με αναβάθμιση,προφανέστατα είναι πρόβλημα υλικού!Παρακαλάτε μόνο να έχουν το ανταλλακτικό με το ακουστικό,γιατί είναι ενιαία η πλακέτα(ακουστικο,πλήκτρα,δέκτης GPS).Αν δεν τό'χουν θα περιμένετε..... :rolleyes: τουλαχιστον θα ειναι στην εγγυηση ετσι?κ περιπου ποσο θα χρειαστει για να φτιαχτει στην περιπτωση που δεν το εχουν το ανταλακτικο?1 με 2 μηνες? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ (μερικές σελίδες πιο πίσω) με το ΄ΠΙΣΩ' κουμπί και δοκίμασα αναβάθμιση αλλά τίποτα. Την Τετάρτη πάω για Service!! Ευτυχώς είναι ακόμα στην εγγύηση. Το περίεργο με το δικό μου είναι ότι ακόμα και χωρίς να πατήσω το κουμπί (απλός το χαιδέυω) και ανοίγει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή μουσικής. επεσες σε χαδιαρικο κινητο φιλε...δεν εξηγειται αλλοιως...:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Διάβασε 3-4 απαντήσεις πιο πάνω για το navigator sorry λαθος αλλο ηθελα να βαλω! δεν είμαι απόλυτα σίγουρη,αλλά νομίζω οτι θα λειτουργεί ελλάδα..ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος άλλος...όσο για το μενού,σίγουρα κάτι θα γίνει (στη χειρότερη πχ 9volto),δε νομίζω να κολλήσεις εκεί αυτο ηθελα βα βαλω:D:D Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παιδιά λίγη βοήθεια.Προσπαθώ να εγκαταστήσω το yahoo go 3.0 στο κινητό και δεν μπορώ.Πηγαίνω με τον browser στην σελίδα get.go.yahoo.com και εμφανίζει τα εξής:Yahoo invites you to upgrade to our best mobile experience for your sony ericsson C905. Παρακάτω έχει:Download now (778KB).Κάνω κλικ για να το κατεβάσω και μου εμφανίζει την ένδειξη << Η ενέργεια απέτυχε>>.Τι φταίει? Υπόψη προσπάθησα και με την αποστολή sms στο κινητό μου αλλά και μέσω του VL.Δυστυχώς τίποτε. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ψάξε την εφαρμογή στο getjar.com και πέρασέ τη΄. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ψάξε την εφαρμογή στο getjar.com και πέρασέ τη΄. Δεν υπάρχει το yahoo go 3.0 Κάτι άλλο που βρήκα πάλι την ίδια ένδειξη μου βγάζει. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ψάξε την εφαρμογή στο getjar.com και πέρασέ τη΄. οποια jab εφαρμογη εχω κατεβασει απο αυτο το site και την βαλω στο κινητο μου δεν την τρεχει δεν την σεταρει....:(:( γιατι??? Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Πρέπει να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης.Το πρόβλημα που περιγράφεις έχει να κάνει με το λογισμικό και διορθώνεται μόνο με το να ξαναπεράσεις!Προσοχή όμως:διαγράφονται τα πάντα,οπότε πιο πριν κάνε αντίγραφα ασφαλείας από κατάλογο,μηνύματα κλπ,κλπ!Δυστυχώς αλλος τρόπος επίλυσης του προβλήματος δεν υφίσταται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 οποια jab εφαρμογη εχω κατεβασει απο αυτο το site και την βαλω στο κινητο μου δεν την τρεχει δεν την σεταρει....:(:( γιατι??? Η σωστη εφαρμογη εχει καταληξη jar! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 κανενας???:O:O φτιαξτο ρε φιλε. 60 ευρω κανει.πολυ καλο σαν κινητο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts