Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγω βλέποντας τα 199€ το (ξανα)χτύπησα, κυρίως λόγω της καταπληκτικής κάμερας αλλά και της στερεοφωνικής ηχογράφησης που έχει το βίντεο(κι ας είναι κάπως μέτριο σε ποιότητα). Επειδή και παίζω αλλά και πάω συχνά σε συναυλίες, εχω γράψει βιντεάκια με απίστευτη απόδοση ήχου. Αυτή τη φορά ηταν σε μικρό τετράγωνο κουτάκι, και εχει και ΤV out.Ποιότητα κατασκευής δεν παρατήρησα κατι διαφορετικό, ήμουν ευχαριστημένος και με το προηγούμενο. Εχω σπρώξει πολύ χρήμα σε κινητά αλλά αυτα τα 199 πιστεύω είναι πολύ value επιλογη...

Γεία σου φίλε. Μιά ερώτηση, στο κουτί υπήρχε δερμάτινο λουράκι για το χέρι; Όχι πως είναι κάτι σημαντικό, αλλά είχα αγοράσει το κινητό το καλοκαίρι σε τέτοιο κουτί, από παράλληλη εισαγωγή και δεν είχε το λουράκι μέσα.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ΄οσο ξερω, εχουν αφαιρεσει το λουρακι στα νεα πακετα. Ουτε και το δικο μου ειχε.

εχθες το πηρα το κινητο και δεν ειχε λουρακι....

για να κατεβασω την mini opera ποιο απο τα 2 παρακατω κατεβαζω στον υπολογιστη μου??

1)http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jad?no_redir&ismobile=false

2)http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jar?no_redir&ismobile=false

επειτα ποια διαδικασια ακολουθω για να το περασω στο κινητο μου?

και τι διαφορα θα δω σερφαροντας μεσω wi-fi με τη mini opera??

εχθες το πηρα το κινητο και δεν ειχε λουρακι....

για να κατεβασω την mini opera ποιο απο τα 2 παρακατω κατεβαζω στον υπολογιστη μου??

1)http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jad?no_redir&ismobile=false

2)http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jar?no_redir&ismobile=false

επειτα ποια διαδικασια ακολουθω για να το περασω στο κινητο μου?

και τι διαφορα θα δω σερφαροντας μεσω wi-fi με τη mini opera??

κατεβαζεις το αρχειο με καταληξη jar.το περνας στο κινητο με οποιο τροπο θελεις.(εγω τα περναω με bluetooth) και αυτοματως θα σε ρωτησει που να το αποθηκευσει και θα γινει εγκατασταση.

με τον μινι οπερα μπορεις να δεις οτι σελιδα θελεις..και μπορεις να αποθηκευσεις στην αρχικη κατασταση μεχρι και 9 σελιδες,επισης σου δινει την δυνατοτητα να κατεβαζεις και εικονες.γενικοτερα ειναι πιο ευχρηστος απο τον προεγκατεστημενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβαζεις το αρχειο με καταληξη jar.το περνας στο κινητο με οποιο τροπο θελεις.(εγω τα περναω με bluetooth) και αυτοματως θα σε ρωτησει που να το αποθηκευσει και θα γινει εγκατασταση.

με τον μινι οπερα μπορεις να δεις οτι σελιδα θελεις..και μπορεις να αποθηκευσεις στην αρχικη κατασταση μεχρι και 9 σελιδες,επισης σου δινει την δυνατοτητα να κατεβαζεις και εικονες.γενικοτερα ειναι πιο ευχρηστος απο τον προεγκατεστημενο.

ευχαριστω πολυ....

Δοκιμαστε αυτο το Theme: http://gallery.mobile9.com/f/755152/

Ειναι απο τα πιο ωραια που εχω βρει με ρολογακι αναλογικο, ημερομηνια και ποσοστα κεραιας/μπαταριας στην κεντρικη οθονη! Πολυ βολικο...:D

Παιδια γεια σας!

Θα ηεθλα να κανω μια ερωτηση πανω σε ενα προβλημα το οποιο εχω πλεον στο κινητο μου, λεω πλεον γιατι δεν το ειχα παλιοτερα.

Το BlueTooth και το WiFi δεν πιανουνε πλεον στο κινητο μου και δεν ξερω το γιατι, η μαλλον πιανουνε, αλλα πιανουνε μονο ενα μετρο, αυτο πως το καταλαβα?

BlueTooth αρχεια να στειλω δεν μπορω οταν το κινητο δεν εινε διπλα διπλα με το αλλο, και μετα συνδεω το BlueTooth μου το οποιο εινε για το αυτι, και μολις το απομακρυνω πανω απο ενα μετρο μετρο αυτο αποσυνδεετε.

Το ιδιο πανω κατω γινεται και με το WiFi, δεν μπορω να πιασω δυκτια ενω αλλοι φιλοι μου πιανουνε, με τα ιδια κινητα μιλαω, γιατι το ειχα δει και εμεινα, λεω πως αυτος πιανει και εγω οχι, και μετα το ξανα ειδα σε ακομη εναν φιλο μου.

Εχει παρατηρησει κανεις ποτε αυτο το προβλημα στο κινητο του?

Γνωριζει κανεις πως θα το διορθωσω?

Να σημειωσω πως δοκιμασα με το Sony Ericsson Service Update να περασω κατι πιο καινουργειο, δεν υπηρχε, εγω περασα και παλι δεν αλλαξε τιποτα.

Η μαλλον τα φτυσε και θελει να το στειλω για Service? Απφφφ...

EDIT:

Μαλλον τελικα θα το στειλω για Service, δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση, και για να μην ξερει και κανεις, τι να πεις...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μαλλον τελικα θα το στειλω για Service, δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση, και για να μην ξερει και κανεις, τι να πεις...

Αφου δε διορθωθηκε το προβλημα με update μαλλον πας για service, αν και μου μοιαζει για προβλημα λογισμικου..

Παιδια γεια σας!

Θα ηεθλα να κανω μια ερωτηση πανω σε ενα προβλημα το οποιο εχω πλεον στο κινητο μου, λεω πλεον γιατι δεν το ειχα παλιοτερα.

Το BlueTooth και το WiFi δεν πιανουνε πλεον στο κινητο μου και δεν ξερω το γιατι, η μαλλον πιανουνε, αλλα πιανουνε μονο ενα μετρο, αυτο πως το καταλαβα?

BlueTooth αρχεια να στειλω δεν μπορω οταν το κινητο δεν εινε διπλα διπλα με το αλλο, και μετα συνδεω το BlueTooth μου το οποιο εινε για το αυτι, και μολις το απομακρυνω πανω απο ενα μετρο μετρο αυτο αποσυνδεετε.

Το ιδιο πανω κατω γινεται και με το WiFi, δεν μπορω να πιασω δυκτια ενω αλλοι φιλοι μου πιανουνε, με τα ιδια κινητα μιλαω, γιατι το ειχα δει και εμεινα, λεω πως αυτος πιανει και εγω οχι, και μετα το ξανα ειδα σε ακομη εναν φιλο μου.

Εχει παρατηρησει κανεις ποτε αυτο το προβλημα στο κινητο του?

Γνωριζει κανεις πως θα το διορθωσω?

Να σημειωσω πως δοκιμασα με το Sony Ericsson Service Update να περασω κατι πιο καινουργειο, δεν υπηρχε, εγω περασα και παλι δεν αλλαξε τιποτα.

Η μαλλον τα φτυσε και θελει να το στειλω για Service? Απφφφ...

EDIT:

μια φιλη μου ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα

γενικα ειναι λιγο προβληματικα τα c905?

παντως δεν χανεις τιποτα αν του κανεις και ενα δευτερο update

γενικα ειναι λιγο προβληματικα τα c905?

παντως δεν χανεις τιποτα αν του κανεις και ενα δευτερο update

Γενικά δεν ήταν ότι πιο καλό έχει κυκλοφορήσει η SE. Κρίμα.

Αν είναι πρόβλημα hardware δεν πρόκειται να στρώσει όσα update και να κάνει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Του ξανα εκανα Update και παλι τιποτα...

Μεσα στα νευρα ειμε...

Γιατι με το πρωτο Update που εκανα ξεχασα να κρατησω πραγματα μεσα απο το κινητο και τα εχασα, και μετα δοκιμαζω να δω αν δουλευε τιποτα, βλεπω οτι εχασα και φωτογραφιες και τετια πραγματα και νευριασα παρα πολυ...

Λογικα θα το στειλω για Service τι να κνω την τυχη μου μεσα για κινητο...

Εινε η 5 η, η 6 φορα που θα το στειλω, δηλαδη αν εινε δυνατον, καθε φορα και απο ενα καινουργειο προβλημα.

Του ξανα εκανα Update και παλι τιποτα...

Μεσα στα νευρα ειμε...

Γιατι με το πρωτο Update που εκανα ξεχασα να κρατησω πραγματα μεσα απο το κινητο και τα εχασα, και μετα δοκιμαζω να δω αν δουλευε τιποτα, βλεπω οτι εχασα και φωτογραφιες και τετια πραγματα και νευριασα παρα πολυ...

Λογικα θα το στειλω για Service τι να κνω την τυχη μου μεσα για κινητο...

Εινε η 5 η, η 6 φορα που θα το στειλω, δηλαδη αν εινε δυνατον, καθε φορα και απο ενα καινουργειο προβλημα.

το ίδιο κινητό 5-6 φορες για service??

δεν γίνεται να ζητήσεις αντικατάσταση με ένα ίδιο??

παλαιότερα εμενα μου είχαν αντικαταστήσει ένα κινητό όχι όμως το c905...

το ίδιο κινητό 5-6 φορες για service??

δεν γίνεται να ζητήσεις αντικατάσταση με ένα ίδιο??

παλαιότερα εμενα μου είχαν αντικαταστήσει ένα κινητό όχι όμως το c905...

Ναι το ιδιο κινητο.

Το εχω ομως 1 μισο χρονο περιπου, εχει ακομα μισο χρονο εγκυηση, αν θυμαμαι καλα 2 χρονια εινε η εγκυηση.

Το ειχα παρει απο την Vodafone.

Δεν νομιζω, και να τους πω να μου το αντικαταστησουνε σιγα μην το κανουνε, δεν ξερω, και τωρα που εινε φθηνο σε σχεση με παλια, τι να πω, αλλα δεν νομιζω να κανουνε κατι τετοιο...

Ναι το ιδιο κινητο.

Το εχω ομως 1 μισο χρονο περιπου, εχει ακομα μισο χρονο εγκυηση, αν θυμαμαι καλα 2 χρονια εινε η εγκυηση.

Δεν νομιζω, και να τους πω να μου το αντικαταστησουνε σιγα μην το κανουνε, δεν ξερω, και τωρα που εινε φθηνο σε σχεση με παλια, τι να πω, αλλα δεν νομιζω να κανουνε κατι τετοιο...

αν ήμουν στη θέση σου θα το προσπαθούσα δεν θα είχα να χάσω τίποτα

με λίγη πίεση παραπάνω όλα είναι δυνατά ;)

Ναι το ιδιο κινητο.

Εμενα μου αντικατεστησαν το G900 1,5 ετους,αλλα το πηγα σε γερμανο γιατι ειμαι επαρχια κ δεν ειχα προσβαση σε σερβις απευθειας,κ δε τοχω παρει απο vodafone (δετην εχω κ σε εκτιμηση,ειδικα εδω,ειδικα για τετοια θεματα)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε Maz θα ηθελες να μας πεις τι προβληματα εβγαζε τις προηγουμενες φορες που το πηγες στο servive? Παντως και εγω ειμαι της γνωμης να ζητησεις αντικατασταση.

Παιδια μιλησα με τα κεντρικα της Sony Ericsson στην Αθηνα και με ρωτησανε τι προβληματα εβγαζε και ποσες φορες το πηγα.

Τους ειπα οτι εχει παει 5 με 6 φορες για Service.

Και τα προβληματα εινε

1) 4 φορες μου χαλασε το ακουστικο, δεν ακουγα οταν μου

μιλουσανε με αποτελεσμα να βαζω ανοιχτη ακροαση.

2) 5 φορες μου χαλασε το πανω πληκτρολογιο και τα κουμπια γινοντουσαν αφης η δεν δουλευανε καθολου.

3) Το BlueTooth και το WiFi δεν πιανει απο 1 μετρο, αυτο μου χαλασε τωρα.

4) και κανα 6 φορες σιγουρα μου εχει χαλασει το λογισμικο, κολλαει συνεχεια και κλεινει απο μονο του, μετα δεν ανοιγει, περιμενα 1 λεπτο ετσι και ανοιγε απο μονο του.

Ολα αυτα τα ειπα εγω που μιλησα μαζι τους, και μου ειπανε οταν το πατε Θεσσαλονικη, γιατι ειμε απο Φλωρινα, και προτιμω να κατεβω εγω κατω να το αφησω παρα να πω στην Vodafone να το στειλει γιατι θα κανει 1 μηνα σιγουρα, ε μολις το παω και το αφησω μετα απο 1 με 2 ημερες μου ειπανε να τους καλεσω αυτους στα κεντρικα να τους τα ξανα πω, για να ξερουνε για πια συσκευη μιλαμε, και τοτε θα κρινουνε αυτη αν πρεπει να γινει η αντικατασταση...

Με λιγα λογια τρεχα γυρευε, δυσκολα τα πραγματα...

.

Και τα προβληματα εινε

1) 4 φορες μου χαλασε το ακουστικο, δεν ακουγα οταν μου

μιλουσανε με αποτελεσμα να βαζω ανοιχτη ακροαση.

2) 5 φορες μου χαλασε το πανω πληκτρολογιο και τα κουμπια γινοντουσαν αφης η δεν δουλευανε καθολου.

3) Το BlueTooth και το WiFi δεν πιανει απο 1 μετρο, αυτο μου χαλασε τωρα.

4) και κανα 6 φορες σιγουρα μου εχει χαλασει το λογισμικο, κολλαει συνεχεια και κλεινει απο μονο του, μετα δεν ανοιγει, περιμενα 1 λεπτο ετσι και ανοιγε απο μονο του.

και τοτε θα κρινουνε αυτη αν πρεπει να γινει η αντικατασταση...

ένα τέτοιο κινητό είναι δυνατόν να βγάλει τόσα προβλήματα?

πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αντικατάσταση γιατί αυτοί θα κάνουνε τις πάπιες και θα στο δώσουν πίσω και θα σου βγάλει και αλλα προβλήματα :mad:

Να απαιτησεις αντικατασταση γιατι με τοση ταλαιπωρια ειναι κοροϊδια να το δωσεις παλι για επισκευη. Κι αν σου ξαναχαλασει; Τι να πω φιλε μου, μακαρι να βρεις ακρη. Δυστυχως εχει βγαλει σε πολλους αυτα τα προβληματα και εμεις που το πηραμε προσφατα πρεπει να κανουμε την προσευχη μας μην περασουμε τα ιδια!! Υπομονη...

Λογικα ναι θα το απαιτησω, θα τους την πω αγρια, ε δεν γινετε συνεχεια το ιδιο και το ιδιο.

Το κινητο το εχω ενα μισο χρονο περιπου, ουτε, για την ακριβεια το εχω 14 με 15 μηνες, ουτε καν 1 μισο χρονο, και το εχω στειλει 5-6 φορες για Service δηλαδη 2 μηνες εινε σε αυτους σιγουρα.

Λογικα ναι θα το απαιτησω, θα τους την πω αγρια, ε δεν γινετε συνεχεια το ιδιο και το ιδιο.

Το κινητο το εχω ενα μισο χρονο περιπου, ουτε, για την ακριβεια το εχω 14 με 15 μηνες, ουτε καν 1 μισο χρονο, και το εχω στειλει 5-6 φορες για Service δηλαδη 2 μηνες εινε σε αυτους σιγουρα.

τελικα θα σου κανουν αντικατασταση? :confused:

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ:

Α)ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ?

β)ΤΟ GPS ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ?

κΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ SAMSUNG SB3000 KAI ΣΕ AYTO TI ΛΕΤΕ??

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία

τελικα θα σου κανουν αντικατασταση? :confused:

Τωρα θα το κατεβασω Θεσσαλονικη για να το στειλουνε στα κεντρικα στην Αθηνα, μολις γινει αυτο τοτε θα τους παρω τηλεφωνο και θα τους το πω.

Ε δεν γινετε αλλο ετσι, παρα παει αυτη η κατασταση, τοσες φορες για Service...

Τωρα θα το κατεβασω Θεσσαλονικη για να το στειλουνε στα κεντρικα στην Αθηνα, μολις γινει αυτο τοτε θα τους παρω τηλεφωνο και θα τους το πω.

Ε δεν γινετε αλλο ετσι, παρα παει αυτη η κατασταση, τοσες φορες για Service...

Αλλο κινητο καβα εχεις,γιατι προβλεπω να πηγαινει πανω απο μηνα η ιστορια...

Poco X3 nfc 6/128

• The title was changed to Sony Ericsson C905