kotsianis7 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Δεν τίθεται θέμα προσεκτικής ή µη χρήσης.Απλά,κάποια στιγμή το πιο πιθανό είναι το πάνω μέρος να χαλάσει.Τόσο απλά.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelympero Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ως ένας από τους πρώτους χρήστες του C905 θέλω να επισημάνω ότι ποτέ σε τηλέφωνο που έχω χρησιμοποιήσει δεν έχουν βγει τόσα προβλήματα. Τα δελτία επισκευών έχουν φτάσει τα πέντε. Καταρχήν -όπως ίσως θυμούνται μερικοί από τους χρήστες του forum- είχα πρόβλημα με το GPS. Επίσκεψη στο service, αποτυχημένη διάγνωση την πρώτη φορά, δεύτερη επίσκεψη και αντικατάσταση του κινητού. Μετά από λίγους μήνες μπλόκαραν αρκετές φορές τα δύο πάνω πλήκτρα _ και Λ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Επίσκεψη στο service, αποτυχημένη διάγνωση την πρώτη φορά, δεύτερη επίσκεψη και πετυχημένη επισκευή την δεύτερη. Εϊμαι περίεργος τι άλλο θα μου βγάλει διότι τις τελευταίες ημέρες έχω την αίσθηση ότι το πλήκτρο Λ και το κεντρικό πλήκτρο επιλογής δεν έχουν την ίδια σκληρότητα με τα υπόλοιπα πλήκτρα. Ελπίζω να είναι μόνο η αίσθηση μου...Τα αναφέρω αυτά αν και θεωρώ ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού το καθιστούν ένα από τα κορυφαία αλλά δυστυχώς τα θέματα της αξιοπιστίας είναι πάρα πολύ σοβαρά, ειδικά δε για την αξία του. Διαπιστώνω ότι και ο φίλος kotsianis7 που από τα γραφόμενα του αντιλαμβάνομαι ότι έχει γνώση του χώρου και παράλληλα -από ότι τουλάχιστον εγώ προσωπικά καταλάβαινα ήταν ανάμεσα στους υποστηρικτές του κινητού- μας παραθέτει στοιχεία που συνηγορούν σε αυτήν την άποψη. Το κωμικό της υπόθεσης είναι ότι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να το κρατήσω αρκετό καιρό και να μην υποπέσω στον πειρασμό αντικατάστασης της συσκευής μέσα σε ένα χρόνο, αφού άλλωστε τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν απόλυτα. Επίσης επέλεξα SE λόγω της προσωπικής μου πείρας με άλλα μοντέλα (και μάλιστα φθηνότερα) και του γεγονότος ότι ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Ενώ στην εργασία μου αποτελεί χρησιμότατο εργαλείο η φωτογραφική του μηχανή αφού απαλλάσομαι από την υποχρέωση να έχω μαζί μου και μια άλλη ψηφιακή μηχανή. Δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να κρατήσω την αρχική μου υπόσχεση αλλά περιμένω ένα κινητό με εφάμιλλη φωτογραφική μηχανή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Φαντάσου να μου έβγαζε και προβλήματα τι καντήλια θα είχα κατεβάσει!!Κακα τα ψέματα,το 905 πραγματικά υποκαθιστά μια φωτογραφική μηχανή όταν δεν μπορείς/θες/γίνεται να κουβαλάς φωτογραφική πάνω σου!Η κάμερα του λειτουργεί ακριβώς όπως µια cyber-shot μηχανή και ευτυχώς που η μαμά Sony επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί το λογότυπό της,γιατί αν κρίνουμε απ'το Κ850.......θα γίνουμε κακοί και δεν το θέλουμε...AΛΛA,µε αυτό το πάνω μέρος του τηλεφώνου όλο προβλήματα συμβαίνουν...Δε θα επεκταθώ αυτην τη στιγμή.καθότι είναι 2.30 η ώρα και νυστάζω,αλλά μπορούμε να αναφέρουμε 100άδες προβλήματα που σχετίζονται με το πάνω μέρος του τηλεφώνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μόλις επέστρεψα από διακοπές. Η Canon μου δε βγήκε από τη θήκη της. Κι έβγαλα πάνω από 200 φωτογραφίες. Ούτε το Ε71. Μουσική, ραδιόφωνο, άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα με bluetooth, φόρτιση κάθε 2-3 ημέρες. Δε νομίζω ότι άλλη συσκευή θα τα κατάφερνε έτσι. Ούτε το Innov8. Αν είχε κι ένα πρόγραμμα GPS σαν το Garmin, bye-bye τα υπόλοιπα κινητά. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Αφού σου άντεξε τυχερός ήσουν!Χαχα!!Και γω όλες τις διακοπές με το 905 θα τις απαθανατίσω-θέλω να ελπίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Τελικά, για να καταλάβω......το κινητό έχει φανταστική φωτογραφική μηχανή, αλλά δεν το προτείνετε λόγω του ότι βγάζει πολλά προβλήματα hardware? Ομολογώ ότι αν και καιρό με SE κινητά, μετά το k800 πήρα το k850 και το σκυλομετάνιωσα. Άκουγα διφορούμενες απόψεις και αν και δεν μου έβγαλε τα τρομερά προβλήματα που διάβαζα για άλλους, ώρες ώρες μου έσπαγε τα νεύρα. Τώρα αν κι έκανα αίτηση για φορητότητα, επανήλθε η εταιρεία που είμαι με καλύτερη προσφορά και το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κοίταξε,το όποιο πρόβλημα σχετίζεται με το πάνω μέρος!Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να λειτουργεί το ακουστικό ή τα πλήκτρα να γίνουν σκληρά στο πάτημα.Επίσης,υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να αποκρίνεται το κύριο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου(αν και αυτό το πρόβλημα σχετίζεται πάλι με το πάνω μέρος,λόγω βραχυκυκλώματος). Όλα αυτά,απαιτούν την αλλαγή της πλακέτας του πάνω μέρους.Εφόσον υπάρχει το ανταλλακτικό διαθέσιμο,το τηλέφωνο μπορεί να είναι έτοιμο ακόμη και την ίδια μέρα-αναλόγως το χρόνο αναμονής του κάθε σέρβις. Τα προβλήματα μπορεί να συμβούν τυχαία,δεν έχουν να κάνουν με τον τρόπο μεταχείρισης του τηλεφώνου.Δε συμβαίνουν σε όλους τους κατόχους,αλλά σαφώς έχουν συμβεί σε αρκετούς!Κανείς δε λέει ότι θα σου συμβεί.Επίσης,κανείς δεν εγγυάται ότι θα σου συμβεί ακόμη και π.χ. πάνω από 5 φορές.Οπότε,μόνος σου κρίνεις και πράττεις αναλόγως. Σημειωτέον,το λογισμικό του δεν έχει κολλήματα και λοιπά προβλήματα.Είναι ταχύτατο σαν τηλέφωνο,δεν κάνει επανεκκινήσεις,έχει μια χαρά κάμερα,γενικά λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jizzo Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 γεια σας παιδες...μολις πριν λιγο πηραμε το C905..(εγω εχω xperia)τσπ..γινεται καποια αλλαγη στο προγραμμα που θα τρεχει το gps?πχ..να του εγκαταστησω το destinator,garmin κτλπ...?:) ευχαριστω.. Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 καλησπερα παιδες!εγω θελω να εκφρασω το παραπονο μου για την sony ericsson αλλα σε αλλο επιπεδο,οχι στο οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με τα κινητα τηλεφωνα της αλλα με το γεγονος οτι καποια στιγμη ολοι μας υποθετω οτι θα χρειαστει να αγορασουμε πιο καινουρια κινητα ειτε επειδη μας χαλασε το παλιο ειτε γιατι το βαρεθηκαμε!αυτο που θελω να εκφρασω ειναι οτι αν κανετε μια συγκριση τηλεφωνων στην σελιδα της ericsson θα δειτε οτι τα υποτιθεται πιο εξελιγμενα κινητα οπως το satio η το aino σε σχεση με το c905 δεν υπερτερουν περισσοτερο σε καποιους τομεις οπως η καμερα για παραδειγμα!δλδ το c905 εχει στην καμερα λειτουργιες που δεν εχουν τα δυο που ανεφερα πιο πανω αλλα εχουν καποιες παραπανω ασημαντες εφαρμογες θα ελεγα απο αυτο!κ φυσικα την μεγαλυτερη οθονη η οποια ειναι κ ο λογος για τον οποιο πιθανοτατα να τα αγορασουμε στο μελλον!περιττο επισης να πω πως θα ειναι κ πιο ευαισθητα γιατι αν μας πεσουν κ σπασει η οθονη αφης τους τρεχα γυρευε κ αν φτιαχνετε κιολας!αλλα γιατι οι εταιριες τοση κοροιδια?δλδ γιατι να μην κυκλοφορησουν ενα κινητο που να εχει τα παντα τουλαχιστον οσα ξερουμε μεχρι στιγμης απο προηγουμενα μοντελα κ να εχουν λιγοτερα αλλα ταυτοχρονα κ περισσοτερα πραγματα?το aino ας πουμε ειναι ωραιο κινητο εμφανισιακα αλλα πιστευω πως η καμερα του δεν εχει κατι καλυτερο απο το c905!ενω θα επρεπε να ειναι βελτιωμενη ποιοτικα μετα απο τοσο καιρο που θα κυκλοφορησει, το c905 πιστευω οτι δεν εχει να ζηλεψει κ πολλα!το w995 εχει μια πολυ ωραια οθονη μεγαλυτερη κ λοιπα αλλα στην καμερα δεν υπερτερει κ εχει πχ την λειτουργια sense me οπου μπορεις να αλλαζεις μουσικη με το κουνημα του καρπου σου,μια λειτουργια καθαρα κ μονο για να πουλας μουρη σαν καγκουρας κα να λες στους αλλους κοιτα τι κανει το κινητο μου που δεν κανουν τα αλλα!επισης να μην μιλησουμε για τα πιθανα προβληματα που μπορει να συνεχισουμε να αντιμετωπιζουμε με τις καινουριες συσκευες κ αρχισουμε παλι τα τρεχαματα στα servise κ παει λεγοντας!αλλωστε τα προβληματα ειναι επερχομενα οταν μια εταιρια βιαζεται να βγαλει στην αγορα εξελιγμενα μοντελα για να πουλησουν κ δεν τα εχουν προσεξει λειτουργικα οσο θα επρεπε!!!!αυτη βασικα ειναι η αποψη αν κ μεγαλη λιγακι αλλα θελω να πιστευω οτι καταλαβαινετε την γνωμη μου κ πιστευω οτι ειναι κ πιο γενικη σε ολο το forum!!!!! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Κοίταξε φίλε μου, όλα είναι θέμα μάρκετινγκ. Η SE συνηθίζει να ξαναμασουλά τα ίδια και τα ίδια. Που και που βγάζει μια winner συσκευή, σαν τα Κ750,Τ39. Η Samsung είναι μια εταιρία που πιστεύω ψάχνεται παραπάνω από τις άλλες, αν και τελευταία χάλασε κι αυτή, καθώς τα Star κλπ. δεν έχουν κάτι παραπάνω από το F700 που έβγαζε πριν 3 χρόνια σχεδόν στην ίδια τιμή (εκτός από το νέο λογισμικό, μιλάω για δυνατότητες). Βγάζει κατά κανόνα πλήρεις συσκευές με καλή ποιότητα, όπως Innov8, D900i,Omnia & Omnia HD... Η ΝΟΚΙΑ σαν εταιρία, βγάζει κάτι αφότου παρουσιαστεί από άλλους, αλλά κατά καιρούς βγάζει τις πιο winner συσκευές (βλέπε 5800,Ν95,Ν73,6310,6230). Προσωπικά τώρα για το C905, κάθε φορά στις διακοπές γίνεται το μεγάλο τεστ για μένα. Το C905, αν είχε ένα πρόγραμμα GPS της προκοπής, θα ικανοποιούσε όλες μου τις απαιτήσεις. Το Innov8 που επίσης έχω, δεν έχει καλή φωτογραφία το βράδι (είναι πολύ σκοτεινή), ενώ κι η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ (σίγουρα φταίει ότι το πήρα μτχ). Έχω κι άλλες 2 συσκευές, το Ε71 και το ΜΙΟ Α501 για GPS, αλλά μένουν στο ντουλάπι, το ΜΙΟ σφραγισμένο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Παιδες αυτο που θα ήθελα απο το c905 θα ήταν μόνο symbian λογισμικό. Και αυτο γιατι κυκλοφορούν πολλές καλες εφαρμογές που δε βγαίνουν για το τρέχον λογισμικό του. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το κινιτάκι μου. Μπορει να παω σε καποιο απο τα satio η το aino αν τελικά βγουν με symbian και Wi-fi φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jizzo Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 γεια σας παιδες...μολις πριν λιγο πηραμε το C905..(εγω εχω xperia)τσπ..γινεται καποια αλλαγη στο προγραμμα που θα τρεχει το gps?πχ..να του εγκαταστησω το destinator,garmin κτλπ...?:) ευχαριστω.. τελικα υπαρχει καποιο....??????????????? Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Τελικά και μένα πρόβλημα είχε η πλακέττα και γιαυτό δεν δούλευε το ακουστικό 4 μέρες μετά την αγορά του.65 ευρώ η αλλαγή της.Οσο για τα πλήκτρα,μου σκλήρυναν και μένα κάπως αλλά μου πανε στο Γερμανό πως δεν θα χαλάσει ότι δήποτε απλά θα μείνουν έτσι και αν θέλω να αλλάξω την εσσωτερική μεμβράνη που κάνει 30 ευρώ. Ευτυχώς το καλό είναι πως απο αυτούς που το αγόρασα απο το ebay μου πανε πως θα μου πληρώσουν οποιαδήποτε επισκευή του κάνω μετά που χάλασε το ακουστικό στις 4 μέρες. Κάτι άλλο,δεν πιάνει σήμα δορυφόρου το gps.Εχει σχέση πως έχω καρτοκινητό Q? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 πως μπορω να κλειδωσω το τηλ χωρις καποιος να μπορει να δει το menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 πως μπορω να κλειδωσω το τηλ χωρις καποιος να μπορει να δει το menu? Δεν γινετε αυτο δυστηχως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Τo θεμα ειναι να βγαζουν συσκευες χωρις προβληματα και ελλατωματα.Αυτο μετραει.Οσο για το πληθος των μοντελων πιστευω πως ειναι καλο για εμας ετσι ωστε να μπορουμε να διαλεξουμε καποιο που πραγματικα μας αρεσει και αξιζει.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το c905.Μονο η μπαταρια του και το παχος του με χαλαει αλλα δες η sonyericsson κυκλοφορει και το c903 που δεν ειναι τοσο χοντροκομενο επομενως καποιος που θελει ενα ποιο λεπτο(και φθηνο) τηλ θα προτιμησει το c903. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 συμφωνώ..ας βγάζουν πρώτα συσκευές χωρίς προβλήματα,και μετά ας γεμίσουμε την αγορά με τηλέφωνα παρόμοιων σχεδών χαρακτηριστηκών :( Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Τo θεμα ειναι να βγαζουν συσκευες χωρις προβληματα και ελλατωματα.Αυτο μετραει.Οσο για το πληθος των μοντελων πιστευω πως ειναι καλο για εμας ετσι ωστε να μπορουμε να διαλεξουμε καποιο που πραγματικα μας αρεσει και αξιζει.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το c905.Μονο η μπαταρια του και το παχος του με χαλαει αλλα δες η sonyericsson κυκλοφορει και το c903 που δεν ειναι τοσο χοντροκομενο επομενως καποιος που θελει ενα ποιο λεπτο(και φθηνο) τηλ θα προτιμησει το c903. Το xenon που το πας;Οι φορτιστές πού να χωρέσουν;Έχει 2 τεράστιους πυκνωτές.Ο ένας είναι στην κορυφή του πίσω μέρους και ο άλλος ακριβώς πάνω απ'την μπαταρία! Υ.Γ.:Μπα,το C903 είναι το C902 με κινέζικο πλαστικό περίβλημα το οποίο πρέπει να μένει μακριά από αναπτήρες :p και με το ίδιο ακριβώς module κάμερας ;) Οι πυκνωτές που σού΄λεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το ίδιο χοντρο είναι και το ΖΝ5 της Motorola στο χώρο της κάμερας, λόγω του Xenon. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Η σύγκριση μπορεί μεν να είναι αναπόφευκτη,αλλά σίγουρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα..Μιλάμε για διαφορετικά modules,διαφορετική ένταση φλας-άρα διαφορετικούς σε χωρητικότητα και επομένως σε διαστάσεις πυκνωτές κλπ,οπότε η σύγκριση με το ZN5 δεν είναι και ό,τι πιο έγκυρο γι'αυτούς τους λόγους...Αν και Τώρα που το σκέφτομαι το Satio μου φαίνεται επίσης πιο λεπτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 εμένα πάντως,δε θα με βρει το καλοκαίρι με το C905..μπορώ να πω όμως οτι θα μου "λειψει" η κάμερα του Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ε,το 905 σε σχέση με το ΖΝ5 είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με όσα έχουμε δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Πετυχημένο λογοπαίγνιο με το mod :rolleyes: Και επίσης,εγώ μιλούσα για το θέμα φωτογραφίας/βίντεο,συγκριτικά με το ΖΝ5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Πώς τη πετύχανε ρε παιδιά τέτοια τιμή στο zn5?Άλλες εταιρίες,αυτές τι δυνατότητες τις κοστολογούν πάνω απο 300e...(sorry off topic,αλλά μου έκανε εντύπωση:blink:!) Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Οποτε χτυπα ενα ΖΝ5 με 100 ευρω που ΔΕ θα χαλασει και θα σου μεινουν και μπολικα μουρμουρια για coctails στα beach-bars! :dance: ...και δε θα σου λειψει καθολου μια καλη κινητοκαμερα! ακριβώς γιατί δε θα μου λείψει και τόοοοοσο πολύ η κινητοκάμερα πάω για iphone :D Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts