kotsianis7 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Το GPS έχει 2 εφαρμογές για την αξιοποίηση του δέκτη:Google maps και Wayfinder navigator! Οι δυνατότητες του Google maps είναι λίγο-πολύ γνωστές! Το Wayfinder προσφέρει επιπλέον δυνατότητες:πολύ λεπτομερείς χάρτες(υπάρχουν οι διευθύνσεις και οι δρόμοι ακόμη και από μικρά χωριά μερικών κατοίκων),φωνητική πλοήγηση(Στα Αγγλικά),μέτρηση υψομέτρου,στιγμιαία ταχύτητα βαδίσματος ή αυτοκινήτου,μέση ταχύτητα κίνησης,ένδειξη σημαντικών τοποθεσιών(τράπεζες,βενζινάδικα,διόδια,μνημεία κλπ.),εναλλακτική διαδρομη(σε περίπτωση που π.χ. κάνεις λάθος παρά τις οδηγίες) και κάποιες ακόμη μικρότερες δυνατότητες που δεν τις θυμάμαι προς το παρόν! :) Το μόνο αρνητικό για όσους δε διαθέτουν πρόγραμμα δωρεάν όγκου δεδομένων είναι πως οι χάρτες δεν είναι ενσωματωμένοι στο τηλέφωνο,οποτε κατά την καθοδήγηση και την πλοηγηση συνδέεται με το Ίντερνετ για να τους κατεβάσει!Όποιος λοιπόν δεν έχει πακέτο με δωρεάν Ίντερνετ,απλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιεί,αλλιώς.... :cry: Για την τιμή συμφωνώ ότι παραμένει πολύ υψηλή για 1 εξάμηνο που ήδη κυκλοφορεί,αλλά αναμένεται μείωσή της κάτω των 400 ευρώ από μέσα Ιουνίου και μετά(με την κυκλοφορία του W995 δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirarvak Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλημερα παιδια, εχει ακουσει κανενας τα ακουστικα HPM-88 της εταιρειας μας; τα εχω δει στο site της sony ericsson http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hpm-88?lc=el&cc=gr και στο e-bay http://cgi.ebay.it/SONY-ERICSSON-HPM-88-NOISE-CANCELLING-HEADPHONES-UK_W0QQitemZ360147311589QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item360147311589&_trksid=p3286.m63.l1177 αλλα ελλαδα δεν τα εχω βρει! ξερετε τι παιζει; γιατι δεν εχουν ερθει ακομα; τα εχει μηπως κανεις; εντυπωσεις; γιατι εκανα να παρω τα HB IS800 κι ευτυχως βγηκαν ελαττωματικα κ πηρα τα 110 ευρω που εκαναν πισω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλημερα παιδια, εχει ακουσει κανενας τα ακουστικα HPM-88 της εταιρειας μας; τα εχω δει στο site της sony ericsson http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hpm-88?lc=el&cc=gr και στο e-bay http://cgi.ebay.it/SONY-ERICSSON-HPM-88-NOISE-CANCELLING-HEADPHONES-UK_W0QQitemZ360147311589QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item360147311589&_trksid=p3286.m63.l1177 αλλα ελλαδα δεν τα εχω βρει! ξερετε τι παιζει; γιατι δεν εχουν ερθει ακομα; τα εχει μηπως κανεις; εντυπωσεις; γιατι εκανα να παρω τα HB IS800 κι ευτυχως βγηκαν ελαττωματικα κ πηρα τα 110 ευρω που εκαναν πισω!:D Εφόσον έδωσες τα λεφτά για τα HBH-IS800 που είναι ψιλο-πατατιά από πολλές απόψεις,κοίτα τα HBH-DS980 και όχι ενσύρματα ακουστικά!Μπες αν θες και στο θέμα του Sony Ericsson W715 όπου στην τελευταία σελίδα τα περιγράφω λεπτομερώς σε έναν συμφορουμίτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 παιδες καλησπερα!μολις παρελαβα το κινητο κ τελικα αναβαθμιση δεν μου εκαναν!ο λογος επειδη απο οτι μου ειπαν το κινητο ειναι πρωτοτυπο η εργοστασιακο για δοκιμες κ δεν γινεται κατι με το θεμα της αναβαθμισης!τωρα να χιρομαι που εχω ξεχωριστω τηλ η να παω να το ξανααγορασω?επισης καπου ειδα στο διαδικτυο πως το idou θα κυκλοφορησει με 8megapixels κ οχι με 12!κ σκεφτομουν να το χτυπησω!απο τι ειδα πολυ ωραιο ειναι κ το w995 που βγηκε παλι με 8 megapixels κ λιγο μεγαλυτερη οθονη!2,6 ιντσες!!!! http://techblog.gr/smallnews/sony-ericsson-idou-8-megapixel/ Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirarvak Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εφόσον έδωσες τα λεφτά για τα HBH-IS800 που είναι ψιλο-πατατιά από πολλές απόψεις,κοίτα τα HBH-DS980 και όχι ενσύρματα ακουστικά!Μπες αν θες και στο θέμα του Sony Ericsson W715 όπου στην τελευταία σελίδα τα περιγράφω λεπτομερώς σε έναν συμφορουμίτη! βασικα θα προτιμουσα ενσυρματα για διαφορους λογους! ισχυ, μη αναγκη φορτισης, καλυτερη αποδοση, μη υπαρξη παρεμβολων κ το σημαντικοτερο υπαρξη ραδιοφωνου!!!! αυτα που εδειξα τα ξερετε σαν ακουστικα; τα εχετε δει στην ελλαδα; γτ εχω μηχανη και θα με ενδιεφερε η μειωση του θορυβου που λενε οτι παρεχουν!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 παιδες καλησπερα!μολις παρελαβα το κινητο κ τελικα αναβαθμιση δεν μου εκαναν!ο λογος επειδη απο οτι μου ειπαν το κινητο ειναι πρωτοτυπο η εργοστασιακο για δοκιμες κ δεν γινεται κατι με το θεμα της αναβαθμισης!τωρα να χιρομαι που εχω ξεχωριστω τηλ η να παω να το ξανααγορασω?επισης καπου ειδα στο διαδικτυο πως το idou θα κυκλοφορησει με 8megapixels κ οχι με 12!κ σκεφτομουν να το χτυπησω!απο τι ειδα πολυ ωραιο ειναι κ το w995 που βγηκε παλι με 8 megapixels κ λιγο μεγαλυτερη οθονη!2,6 ιντσες!!!! http://techblog.gr/smallnews/sony-ericsson-idou-8-megapixel/ Για να πάρουμε απ'την αρχή τα πράγματα:αγόρασες τηλέφωνο και το κατάστημα απ'το οποίο το αγόρασες σου έδωσε πρωτότυπη συσκευή;;; :blink: Αυτό σηκώνει καραμπινάτη μήνυση για παραπλάνηση!Φυσικά και δεν έχεις κάποιο "ξεχωριστό" μοντέλο,αλλά δεν καλύπτεσαι απ'την εγγύηση επίσης!Προφανώς,το λογισμικό του θα είναι BROWN,οπότε είναι λογικό να μην επιτρέπεται στο σέρβις να το αναβαθμίσει! βασικα θα προτιμουσα ενσυρματα για διαφορους λογους! ισχυ, μη αναγκη φορτισης, καλυτερη αποδοση, μη υπαρξη παρεμβολων κ το σημαντικοτερο υπαρξη ραδιοφωνου!!!! αυτα που εδειξα τα ξερετε σαν ακουστικα; τα εχετε δει στην ελλαδα; γτ εχω μηχανη και θα με ενδιεφερε η μειωση του θορυβου που λενε οτι παρεχουν!:shifty: Η ισχύς και η απόδοση του HBH-DS980 είναι απλά κορυφαία και οποιοδήποτε άλλο ενσυρματο θα σου φανεί απλά λίγο,πίστεψέ με!Δεν έχει την παραμικρή σχέση με το HPM-88!Κλάσεις ανώτερο το DS980 στα πάντα και κυρίως στην ισχύ και στην ποιότητα του ήχου!Το DS980 δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ΗΡΜ-88,το οποίο είναι λίγο για τα μπάζα!:p Για ενσύρματο,το HPM-88 είναι απ'τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς σε σχέση με τα ακουστικά των υπολοίπων εταιριών,αλλά σε σχέση με το DS-980 χάνει κατά κράτος! Τώρα,αν θες ν'ακούς ραδιόφωνο πάω πάσο!Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μου ραδιόφωνο απ'τα κινητά και γενικότερα δεν ακούω,οπότε δεν είναι καθόλου σημαντική η έλλειψη ενσύρματου ακουστικού! Για τη μείωση θορύβου που λες,το DS980 δεν πάσχει από τέτοια προβλήματα!Είναι τρομερά δυνατό και επίσης βεντουζώνει μέσα στο αυτί(τι κομψή λέξη χρησιμοποίησα :p ),οπότε εξαφείλεται πολύ μεγάλο ποσοστό θορύβου! Σκέψου επιπλέον ότι με το 980 χειρίζεσαι και τον κατάλογο,το μενου των κλήσεων,παίρνεις τηλ,βλέπεις ποιος σε καλεί και την ώρα κλπ!Αλλά κυρίως,έχει τρομερή απόδοση που δε συγκρίνεται με οποιοδήποτε ενσύρματο ακουστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 να σας κανω μια ερωτηση? ειστε ικανοποιημένοι με το δικο σας c905? Eγω ετσι κι ετσι...δεν μπορω να συνηθισω ακομη το μεγεθος του...Ωρες ωρες το κοιτω και λεω τι κουμουτσα κουβαλω?Μαλον θα το πουλησω και θα επιστρεψω στο Κ850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Eγω ετσι κι ετσι...δεν μπορω να συνηθισω ακομη το μεγεθος του...Ωρες ωρες το κοιτω και λεω τι κουμουτσα κουβαλω?Μαλον θα το πουλησω και θα επιστρεψω στο Κ850. Σ'αρέσει να ρισκάρεις,ε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Παιδιά δεν μπορώ να βρώ την αναφορά παράδοσης, το είχα ενεργοποιημένο και σε κάποια φάση απενεργοποιήθηκε και μετά πήγα να το ψάξω αλλά δεν έχει... Πήγα Μυνήματα -> Ρυθμίσεις αλλά τίποτα τα έψαξα όλα!! Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Eγω ετσι κι ετσι...δεν μπορω να συνηθισω ακομη το μεγεθος του...Ωρες ωρες το κοιτω και λεω τι κουμουτσα κουβαλω?Μαλον θα το πουλησω και θα επιστρεψω στο Κ850. Το ρίσκο έχει άλλη χάρη? Γιατί να το κάνεις αυτό με ένα προβληματικό τηλέφωνο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Το ρίσκο έχει άλλη χάρη? Γιατί να το κάνεις αυτό με ένα προβληματικό τηλέφωνο? μονο ενας προβληματικος ιδιοκτητης θα αλλαζε το c905 για το κ 850!!! δεν μπορω να βρω εστω 1 λογο να δωσω το c905 κ να παω να παρω ενα ηλιθιο τηλ σαν το κ850!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 μονο ενας προβληματικος ιδιοκτητης θα αλλαζε το c905 για το κ 850!!! δεν μπορω να βρω εστω 1 λογο να δωσω το c905 κ να παω να παρω ενα ηλιθιο τηλ σαν το κ850!! Εγώ το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το Κ850 :p Είναι το πιο αγαπημένο μου τηλ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 εχεις ομως και το c902 ως πρώτο κινητό Κωστή ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Εγώ το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το Κ850 :p Είναι το πιο αγαπημένο μου τηλ :X μαλλον πας γυρευοντας για να τα ακουσεις Κωστη :lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά δεν μπορώ να βρώ την αναφορά παράδοσης, το είχα ενεργοποιημένο και σε κάποια φάση απενεργοποιήθηκε και μετά πήγα να το ψάξω αλλά δεν έχει... Πήγα Μυνήματα -> Ρυθμίσεις αλλά τίποτα τα έψαξα όλα!! εχω μια αλλη συσκευη,στην οποια δε με βολευουν οι αναφορες παραδοσεις κ τις ειχα off...οταν εβαλα την sim sto c905,δε μου εβγαζε αναφορες...αν πας σε καποια αλλη συσκευη,κ βαλεις on τις αναφορές,ή τουλάχιστον να σε ρωτάει αν θες η οχι,θα υπαρχουν κανονικά στο c905..τουλαχιστον αυτο γινεται σε μενα..:worry: Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παιδια , μια βοηθεια γρηγορα. Πηγα πριν απο λιγο να ανοιξω το κινητο , εβγαλε την οθονη για pin και στη συνεχεια η οθονη μαυρισε. Πλεον δεν ανοιγει , τα κουμπια εχουν φωτισμο αλλα η οθονη ειναι μαυρη. Εβγαλα καμποσες φορες την μπαταρια , την ξαναεβαλα αλλα τιποτα. Να σημειωσω οτι το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση , δεν μου εχει πεσει ποτε. Τι μπορω να κανω ; Καμια ιδεα κανεις ; Εχει παθει κανεις σας κατι παρομοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παιδια , μια βοηθεια γρηγορα. Πηγα πριν απο λιγο να ανοιξω το κινητο , εβγαλε την οθονη για pin και στη συνεχεια η οθονη μαυρισε. Πλεον δεν ανοιγει , τα κουμπια εχουν φωτισμο αλλα η οθονη ειναι μαυρη. Εβγαλα καμποσες φορες την μπαταρια , την ξαναεβαλα αλλα τιποτα. Να σημειωσω οτι το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση , δεν μου εχει πεσει ποτε. Τι μπορω να κανω ; Καμια ιδεα κανεις ; Εχει παθει κανεις σας κατι παρομοιο ; 1η φορά τ'ακούω αυτό!!Συνέδεσέ το με την Υπηρεσία αναβάθμισης και κανε επανεγκατάσταση λογισμικού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ξαναεβαλα το τελευταιο firmware και επανηλθε. Πολυ παραξενο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 εχω μια αλλη συσκευη,στην οποια δε με βολευουν οι αναφορες παραδοσεις κ τις ειχα off...οταν εβαλα την sim sto c905,δε μου εβγαζε αναφορες...αν πας σε καποια αλλη συσκευη,κ βαλεις on τις αναφορές,ή τουλάχιστον να σε ρωτάει αν θες η οχι,θα υπαρχουν κανονικά στο c905..τουλαχιστον αυτο γινεται σε μενα..:worry: Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά, θα μας τρελάνετε όλους??? Εκτός του ότι έχουμε φάει ένα thread ολόκληρο για λέμε πως θα βάλετε αναφορές παράδοσης, τώρα λέμε πως εξαρτάται από τα γούστα της sim???? Απλά το μενού των μηνυμάτων του C905 είναι επανασχεδιασμένο γιατί ενοποιήθηκαν sms & mms! Αυτό είναι όλο... Πας Μηνύματα>Μηνύματα>Ρυθμίσεις>1ο tab>Αναφορά παράδοσης... Τέλος!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flight126 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 kalhspera paidia...h8ela na rwthsw mhpws kserei kanenas kai mporei na me boh8hsei na vrw to wsop pro chalenge pou exei to kinhto sta demo paixnidia..kai genika paixnidakia na pernaei h wra...eyxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 kalhspera paidia...h8ela na rwthsw mhpws kserei kanenas kai mporei na me boh8hsei na vrw to wsop pro chalenge pou exei to kinhto sta demo paixnidia..kai genika paixnidakia na pernaei h wra...eyxaristw... Το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν το ξερω,αλλα παιχνιδια και εφαρμογες μπορεις να βρεις στο blog μου :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ρε παιδια να ρωτησω!το sms chat μετα την αναβαθμιση το εχετε?κ αν ναι που ακριβως στο τηλ? κ επισης το walk mate πως λειτουργει? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά, θα μας τρελάνετε όλους??? Εκτός του ότι έχουμε φάει ένα thread ολόκληρο για λέμε πως θα βάλετε αναφορές παράδοσης, τώρα λέμε πως εξαρτάται από τα γούστα της sim???? Απλά το μενού των μηνυμάτων του C905 είναι επανασχεδιασμένο γιατί ενοποιήθηκαν sms & mms! Αυτό είναι όλο... Πας Μηνύματα>Μηνύματα>Ρυθμίσεις>1ο tab>Αναφορά παράδοσης... Τέλος!!! Αλλο ενα ελλατωμα του τηλ...το κανει και σε μενα...Ρωτησα στη SONYERICSSON και μου ειπαν οτι γενικα το C905 ειναι καλο να μην το αλλαζουμε συχνα sim γιατι κολλαει το λογισμικο του...Βρε στο σφυρι κατευθειαν...Ασχετο αλλα σας αρεσει η ποιοτητα του ηχειου??δεν ακουγεται πολυ χαλια ο ηχος κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Αλλο ενα ελλατωμα του τηλ...το κανει και σε μενα...Ρωτησα στη SONYERICSSON και μου ειπαν οτι γενικα το C905 ειναι καλο να μην το αλλαζουμε συχνα sim γιατι κολλαει το λογισμικο του...Βρε στο σφυρι κατευθειαν...Ασχετο αλλα σας αρεσει η ποιοτητα του ηχειου??δεν ακουγεται πολυ χαλια ο ηχος κλησης? Καλά,στην SE δεν ξέρουν τι λένε..Την αμάθειά τους προσπαθούν να την καλύψουν με τις γνωστες απαντήσεις περί προβληματος λογισμικού κλπ,κλπ!Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!Κι εγώ έχω διαφορες κάρτες και τις αλλάζω,αλλά η ρύθμιση με την αναφορά παράδοσης είναι εκεί...Είναι λίγο αφελες να νομίζουμε ότι μια ρύθμιση του λειτουργικού εξαφανίζεται επειδή αλλάξαμε κάρτα ΣΙΜ :wacko: Τέτοιες απαντήσεις μονο η ελληνική SE ξερει να δίνει :lol: Η ποιότητα του ηχείου θεωρώ πως είναι πολύ καλή!Βαθύς και μπάσος ήχος,χωρίς παραμόρφωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Καλά,στην SE δεν ξέρουν τι λένε..Την αμάθειά τους προσπαθούν να την καλύψουν με τις γνωστες απαντήσεις περί προβληματος λογισμικού κλπ,κλπ!Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!Κι εγώ έχω διαφορες κάρτες και τις αλλάζω,αλλά η ρύθμιση με την αναφορά παράδοσης είναι εκεί...Είναι λίγο αφελες να νομίζουμε ότι μια ρύθμιση του λειτουργικού εξαφανίζεται επειδή αλλάξαμε κάρτα ΣΙΜ :wacko: Τέτοιες απαντήσεις μονο η ελληνική SE ξερει να δίνει :lol: Η ποιότητα του ηχείου θεωρώ πως είναι πολύ καλή!Βαθύς και μπάσος ήχος,χωρίς παραμόρφωση Πες τα κι εσύ γιατί άρχισα να νιώθω πολύ μοναξιά εδώ μέσα... Και θα το πάω και λίγο παρακάτω βγαίνοντας από το θέμα... Αντί να εντοπίζουμε τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να έχει ένα τηλέφωνο, ούτως ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι εάν συμβεί και σε εμάς, αναλώνουμε τον χρόνο μας για το πως δουλεύει η συσκευή... Στο κάτω κάτω της γραφής θα πω το γνωστό RTFM (Read The F*** Manual)!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts