manan69t Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Εγώ πάντως,αν ήμουν αντιπροσωπεια της SE,το 4ο C905 θα στο έκανα δώρο!:lol: Ε,τόσα πήρες,να μην είχες και συ ένα μικρό δωράκι; :p Μάλλον σ'άρεσε το κινητάκι,ε; :) Μακαρι να εισουν εσυ αντιπροσωπεια αλλα εγω θα αντιστρεψω..αν ειχε η αντιπροσωπια το support στα προιοντα της που εχεις εσυ εδω στο forum προς τους μη εχοντας τοσες γνωσεις τοτε η SE θα ηταν σιγουρα..ΚΟΡΥΦΗ!!:D Η αληθεια Κωστη ειναι οτι το κινητακι ειναι πολυ καλο! Με 3 κυριως μειον..το βαρος,το texting και το μη free GPS! Πηγα λοιπον προς Νοκια μερια (Ν85) 2 φορες εφαγα τα μουτρα μου(βλεπε αθλια ποιοτητα κατασκευης,1 τριζατη πλαστικουρα) και επανηλθα δριμητερος και φτωχοτερος κατα αρκετα ευρω! Ελπιζω να το κρατησω αυτη τη φορα τουλαχιστον μεχρι να ερθει η καινουρια φουρνια!:lol::) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Σπάνια και αυτός είναι έμμεσα ο λόγος που δεν μπήκε!Στην πραγματικότητα,η SE θέλησε με την κίνηση αυτή να προβεί σε μείωση του κόστους παραγωγης τους τηλεφώνου!Από πού θα μπορούσε να κόψει χρήματα χωρίς να αφαιρέσει κάτι το σημαντικό;Απ'την κάμερα της βιντεο-κλήσης φυσικά,η οποία χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια!Οπότε,και το κόστος κόβει έτσι,και δεν έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελατες! Υ.Γ.:Μη δω όμως κανέναν κατοχο του C905 να κοροιδεύει το i-phone για την έλλειψη μπροστινής βιντεοκάμερας... :rolleyes: Τοσο πολυ δηλαδη τους κοστιζει η δευτερη καμερα? Δεν το πιστευα οτι θα τους κοστιζε τοσο πολυ να την βαζανε. Παντως ναι ενταξει αν το καλο σκεφτεις ετσι οπως το λες και εσυ πραγματι εινε σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 εχω να μπω πολυ καιρο κ διαβασα το θεμα σημερα απο πολυ παλια κ ειδα το εξης : auto gia esas.. exei kai odigies.. http://rapidshare.com/files/202435680/comic_at_c905.rar http://rapidshare.com/files/202466125/comic_at_c905.rar allagi se grammatoseira commic sans. peite prota ena thanks for me.. το οποιο κατεβασα κ το ησετ αρχισε να βαραει καμπανες για σκουληκι στο αρχειο. μηπως καποιος μοντ να σβησει τα λινκς ? επισης, για πειτε ρε παιδες, συνδεομαι μεσω ασυρματου δικτυου κ δε βρισκει νεες εκδοσεις το κινητακι -τί κινητακι, μπαουλο ειναι αλλά τελος παντων :D . τί πρεπει να κανω για να δει το ανμπραντηντ μωρο μου οτι εχει βγει νεα εκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ενημέρωση απο το SEUS μέσω υπολογιστή Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 άψογο, ειδικά για τη δουλειά που το θέλω είναι όλα τα λεφτά... κάτι άκουσα ότι τα Χριστούγεννα 2009 θα βγάλει κάτι με 10ΜΡ κάμερα. αληθεύει; Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 άψογο, ειδικά για τη δουλειά που το θέλω είναι όλα τα λεφτά... κάτι άκουσα ότι τα Χριστούγεννα 2009 θα βγάλει κάτι με 10ΜΡ κάμερα. αληθεύει; το 3ο 3μηνο του ετους η sony ericsson θα βγαλει στην αγορα το idou,κινητο με καμερα 12 mp! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Μακαρι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Τοσο πολυ δηλαδη τους κοστιζει η δευτερη καμερα? Δεν το πιστευα οτι θα τους κοστιζε τοσο πολυ να την βαζανε. Παντως ναι ενταξει αν το καλο σκεφτεις ετσι οπως το λες και εσυ πραγματι εινε σωστο. Πάντως, να λέμε και του στραβού το δίκιο, πόσοι κάνουν βιντεοκλήσεις στην Ελλάδα; Εγώ από τους πρώτους ήθελα να αλλάξω τα κινητά μου σε 3G για να πραγματοποιώ βιντεοκλήσεις... Άλλαξα κινητά, άλλαξα SIM, ενεργοποίησα την υπηρεσία με αποτέλεσμα να έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια 3 βιντεοκλήσεις (οι δύο για test)... Μια που το σήμα είναι για τον penis και τρώει την μπαταρία και μια που και ο συνομιλητής πρέπει να έχει και σήμα και όλα τα παραπάνω, άστα να πάνε... Εν τέλει, δεν θα μου λείψουν οι βιντεοκλήσεις!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Πάντως, να λέμε και του στραβού το δίκιο, πόσοι κάνουν βιντεοκλήσεις στην Ελλάδα; Εγώ από τους πρώτους ήθελα να αλλάξω τα κινητά μου σε 3G για να πραγματοποιώ βιντεοκλήσεις... Άλλαξα κινητά, άλλαξα SIM, ενεργοποίησα την υπηρεσία με αποτέλεσμα να έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια 3 βιντεοκλήσεις (οι δύο για test)... Μια που το σήμα είναι για τον penis και τρώει την μπαταρία και μια που και ο συνομιλητής πρέπει να έχει και σήμα και όλα τα παραπάνω, άστα να πάνε... Εν τέλει, δεν θα μου λείψουν οι βιντεοκλήσεις!!! Ναι πραγματι, καλα τα λες. Πιστευω εινε κατι το οποιο κανεις δεν πολυ χρησιμοποιησε, και ουτε πιστευω πως θα χρησιμοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 γιατι το δικο μου μετα την αναβαθμιση και ενω η εκδοση της καμερας ειναι 2.7 βγαζει σαφως χειροτερες φωτογραφιες απο πριν??ειδικα σε χαμηλο φωτισμο το φλας αναβει υπερβολικα σε σημειο να θολωνει τα χρωματα χειροτερα απο πριν...:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Εννοείς ότι βγαίνουν υπερβολικά φωτεινές οι φωτογραφίες; Μου κάνει εντύπωση πάντως!Χτες βράδυ βγάλαμε φωτό με την παρέα μου σ'ενα κλαμπ και βγήκαν ως συνήθως,σωστά φωτισμένες δηλαδή και με σωστά χρώματα!Τόσο οι κοντινές όσο και οι πιο μακρινές! Άλλωστε,η ένταση του φλας είναι μία και μοναδική,δεν αυξομειώνεται!Αυτό που αυξομειώνεται ανάλογα την απόσταση απ'το αντικείμενο είναι η ταχύτητα διαφράγματος και το ISO(οι τιμές αυτές καθορίζονται απ'την αυτόματη εστίαση,ανάλογα την απόσταση απ'το αντικείμενό σου,και προσαρμόζονται ανάλογα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3riklis Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καλησπερα σε ολους..Εγω γενικα πιστευα οτι ημουν απο τους τυχερους αφου μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα με το C905..Μεχρι προχ8ες που εκανα την αναβαθμηση:(..Μετα ειδα οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το Wayfinder..Μου βγαζει συνεχεια GPS not ready και δεν μπορω το δουλεψω(ενω πριν δουλευε μια χαρα)..Να ξανακανω την αναβα8μιση?Αν ξερει καποιοσ ας με βοηθησει γιατι εχω στεναχωρι8ει λιγο ειναι ι αλη8εια. Τελικα μαθαμε τι παιζει με το smschat??? Ευχαριστς πολυ...Και μπραβο στο forum,μας βοη8αει ολους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καταρχήν,βεβαιώσου ότι έχεις ενεργοποιημένο το δέκτη GPS!Πήγαινε: Υπηρεσίες εντοπισμού,Ρυθμίσεις και μετά Ενεργοποίηση GPS! Επίσης,για να πιάσεις δορυφόρο,πρέπει να βρίσκεσαι είτε σε κάποιο ανοιχτό μέρος,όπως σε δρόμο,πλατεία,μπαλκόνι κλπ. ή δίπλα σε παράθυρο! Πριν κλειδώσει σε δορυφόρο,θα παρατηρήσεις το σηματάκι του δορυφόρου που εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης,μεταξύ μπαταρίας-σήματος να αλλάζει χρώμα!Όταν βρει δορυφόρο και κλειδώσει,θα παραμείνει σταθερό το χρώμα του!Τότε θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Επίσης,αν στο μενού των Ρυθμίσεων(στις Υπηρεσίες εντοπισμού)είναι ενεργή η λειτουργία Υποβοήθησης GPS,κλειδώνει ακόμη γρηγορότερα ο δέκτης σε δορυφόρο!Θα υπάρξει όμως μια πολύ μικρή χρέωση γι'αυτό,επειδή συνδέεται με Ίντερνετ για να εντοπίσει τη θέση σου μέσω των κεραιών του δικτύου σου κινητής τηλεφωνίας που σε καλύπτει στην περιοχή που βρίσκεσαι!Αλλά δεν είναι τρομερή η χρέωση,πολύ μικρή είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 εχω να μπω πολυ καιρο κ διαβασα το θεμα σημερα απο πολυ παλια κ ειδα το εξης : το οποιο κατεβασα κ το ησετ αρχισε να βαραει καμπανες για σκουληκι στο αρχειο. μηπως καποιος μοντ να σβησει τα λινκς ? επισης, για πειτε ρε παιδες, συνδεομαι μεσω ασυρματου δικτυου κ δε βρισκει νεες εκδοσεις το κινητακι -τί κινητακι, μπαουλο ειναι αλλά τελος παντων :D . τί πρεπει να κανω για να δει το ανμπραντηντ μωρο μου οτι εχει βγει νεα εκδοση ? ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.. ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Κατεβάζεις το πρόγραμμα myphoneexplorer απ'το site http://www.fjsoft.at/en,συνδέεις σε Λειτουργία τηλεφώνου το Κ800,τρέχεις το πρόγραμμα και επιλέγεις να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων του Κ800!Στη συνέχεια συνδέεις το C905 σε Λειτουργία τηλεφώνου,ξανατρέχεις το πρόγραμμα και επιλέγεις να επαναφέρεις το αντίγραφο ασφαλείας του Κ800 στο C905! Αν το κάνω αυτό δεν θα χαθουν τα μνμ απο το κ800;;; ετσι;;; κ επιπλεον, θα περαστουν στο 905 με την ημερομηνια που εχουν σταλει η με της ημερας που θα γινει η μεταφορα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Όχι,δε θα χαθούν απ'το Κ800!Αντίγραφα ασφαλείας ΘA δημιουργήσεις απλά!Στο 905 δε γνωρίζω πώς θα περαστούν χρονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 εγώ απο εκεί που πριν την αναβάθμιση,έπιανα πχ 6-7 δορυφόρους,τωρα πιάνω 2 ,απο τους οποίους ο ένας εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται ανα δευτερόλεπτα.. βεβαια το wifi,βρίσκει στον ίδιο χώρο πιο πολλά δίκτυα,και το σήμα ειναι καλύτερο Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3riklis Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Καταρχήν,βεβαιώσου ότι έχεις ενεργοποιημένο το δέκτη GPS!Πήγαινε: Υπηρεσίες εντοπισμού,Ρυθμίσεις και μετά Ενεργοποίηση GPS! Επίσης,για να πιάσεις δορυφόρο,πρέπει να βρίσκεσαι είτε σε κάποιο ανοιχτό μέρος,όπως σε δρόμο,πλατεία,μπαλκόνι κλπ. ή δίπλα σε παράθυρο! Πριν κλειδώσει σε δορυφόρο,θα παρατηρήσεις το σηματάκι του δορυφόρου που εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης,μεταξύ μπαταρίας-σήματος να αλλάζει χρώμα!Όταν βρει δορυφόρο και κλειδώσει,θα παραμείνει σταθερό το χρώμα του!Τότε θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Επίσης,αν στο μενού των Ρυθμίσεων(στις Υπηρεσίες εντοπισμού)είναι ενεργή η λειτουργία Υποβοήθησης GPS,κλειδώνει ακόμη γρηγορότερα ο δέκτης σε δορυφόρο!Θα υπάρξει όμως μια πολύ μικρή χρέωση γι'αυτό,επειδή συνδέεται με Ίντερνετ για να εντοπίσει τη θέση σου μέσω των κεραιών του δικτύου σου κινητής τηλεφωνίας που σε καλύπτει στην περιοχή που βρίσκεσαι!Αλλά δεν είναι τρομερή η χρέωση,πολύ μικρή είναι! Ευχαριστω για τη βοηθεια..Δεν ειχα χρονο να το δοκιμασω.Μακαρι να δουλεψει..Αλλιως....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.. ΟΚ? σορρυ φιλαρακο αλλά δε μου λεει κατι οτι εσυ τα εφτιαξες τα αρχεια. ισα ισα αν ελεγα οτι το ηξερες οτι εχουνε σκουληκι θα ηταν σα να ελεγα οτι το εκανες επιτηδες. ειπα απλα οτι βαρεσε αλαρμ το eset , ας το κοιταξουνε μοντερεητορς με ενημερωμενα αντιβιωτικα να δουνε τί θα τους πει. μιλάμε παντα για αυτα τα αρχεια auto gia esas.. exei kai odigies.. http://rapidshare.com/files/202435680/comic_at_c905.rar http://rapidshare.com/files/202466125/comic_at_c905.rar allagi se grammatoseira commic sans. peite prota ena thanks for me.. κ καλυτερα να μη γραφεις κεφαλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 κοιτα, εγω με το kaspersky δεν εχω προβλημα. ας το κοιταξουνε και δεν θα δουν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Καλησπέρα παίδες!Σε 2 θέματα θα ήθελα τα φώτα σας.Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε! Θέμα πρώτο: Σε αυτό το θέμα θα είμαι λακονικός.Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στο c905 με αποστολή και λήψη μικροσκοπικών mms ακόμα και αν έχει ρυθμιστεί η φωτογραφία να πάει σε ανάλυση 640χ480 πχ? Θέμα δεύτερο: Αγόρασα ένα c905 το οποίο στις 20 μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα,νεκρωθηκε το ακουστικό.Το πήγα στη vodafone που το αγόρασα για να το στείλουν για σέρβις (καθότι μένω επαρχία) αιτούμενος ταυτόχρονα αντικατάσταση συσκευής λόγω του ότι εμφανίστηκε ελλάτωμα και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την αγορά.Το τηλέφωνο μου επιστράφηκε 10 μέρες αργότερα,το ΙΔΙΟ τηλέφωνο με φτιαγμένο το ακουστικό. Μην τα πολυλογώ,το κατάπια και πήρα το τηλεφωνάκι μου,ανακουφισμένος που τουλάχιστον διορθώθηκε το πρόβλημα. Σήμερα,11 μέρες μετά,το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε! Το ακουστικό εντελώς νεκρό! Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τι μπορώ να απαιτήσω αύριο που θα το ξαναπάω στη vodafone? Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσω αντικατάσταση συσκευής ή έστω τα λεφτά μου πίσω πχ? Να τονίσω ότι το κινητό το πρόσεχα σαν τα μάτια μου,δεν εχει ούτε γρατσουνιά και δεν έχει φάει ούτε μια τούμπα,άρα τα ελλατώματα δεν τα προκάλεσα εγώ. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας για να πάω ενημερωμένος αύριο στη vodafone! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Καλησπέρα παίδες!Σε 2 θέματα θα ήθελα τα φώτα σας.Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε! Θέμα πρώτο: Σε αυτό το θέμα θα είμαι λακονικός.Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στο c905 με αποστολή και λήψη μικροσκοπικών mms ακόμα και αν έχει ρυθμιστεί η φωτογραφία να πάει σε ανάλυση 640χ480 πχ? Θέμα δεύτερο: Αγόρασα ένα c905 το οποίο στις 20 μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα,νεκρωθηκε το ακουστικό.Το πήγα στη vodafone που το αγόρασα για να το στείλουν για σέρβις (καθότι μένω επαρχία) αιτούμενος ταυτόχρονα αντικατάσταση συσκευής λόγω του ότι εμφανίστηκε ελλάτωμα και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την αγορά.Το τηλέφωνο μου επιστράφηκε 10 μέρες αργότερα,το ΙΔΙΟ τηλέφωνο με φτιαγμένο το ακουστικό. Μην τα πολυλογώ,το κατάπια και πήρα το τηλεφωνάκι μου,ανακουφισμένος που τουλάχιστον διορθώθηκε το πρόβλημα. Σήμερα,11 μέρες μετά,το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε! Το ακουστικό εντελώς νεκρό! Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τι μπορώ να απαιτήσω αύριο που θα το ξαναπάω στη vodafone? Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσω αντικατάσταση συσκευής ή έστω τα λεφτά μου πίσω πχ? Να τονίσω ότι το κινητό το πρόσεχα σαν τα μάτια μου,δεν εχει ούτε γρατσουνιά και δεν έχει φάει ούτε μια τούμπα,άρα τα ελλατώματα δεν τα προκάλεσα εγώ. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας για να πάω ενημερωμένος αύριο στη vodafone! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. για να μην χαλαστεις. στειλτο με κουριερ η οτι αλλο θες στο κοντινοτερο σονι ερικσον σερβις Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Καλημέρα παιδιά.Αγόρασα χτες το τηλέφωνο και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.Προς το παρόν το μόνο που με προβληματίζει είναι ο όγκος του,έχοντας συνηθίσεις απο το κ800.'Ηθελα να ρωτήσω πόσες ώρες είναι καλό να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Καλημέρα παιδιά.Αγόρασα χτες το τηλέφωνο και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.Προς το παρόν το μόνο που με προβληματίζει είναι ο όγκος του,έχοντας συνηθίσεις απο το κ800.'Ηθελα να ρωτήσω πόσες ώρες είναι καλό να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας. Άστο απλά να φορτίσει πλήρως!Πλέον,δεν παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι φορτίσεις! Καλησπέρα παίδες!Σε 2 θέματα θα ήθελα τα φώτα σας.Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε! Θέμα πρώτο: Σε αυτό το θέμα θα είμαι λακονικός.Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στο c905 με αποστολή και λήψη μικροσκοπικών mms ακόμα και αν έχει ρυθμιστεί η φωτογραφία να πάει σε ανάλυση 640χ480 πχ? Θέμα δεύτερο: Αγόρασα ένα c905 το οποίο στις 20 μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα,νεκρωθηκε το ακουστικό.Το πήγα στη vodafone που το αγόρασα για να το στείλουν για σέρβις (καθότι μένω επαρχία) αιτούμενος ταυτόχρονα αντικατάσταση συσκευής λόγω του ότι εμφανίστηκε ελλάτωμα και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την αγορά.Το τηλέφωνο μου επιστράφηκε 10 μέρες αργότερα,το ΙΔΙΟ τηλέφωνο με φτιαγμένο το ακουστικό. Μην τα πολυλογώ,το κατάπια και πήρα το τηλεφωνάκι μου,ανακουφισμένος που τουλάχιστον διορθώθηκε το πρόβλημα. Σήμερα,11 μέρες μετά,το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε! Το ακουστικό εντελώς νεκρό! Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τι μπορώ να απαιτήσω αύριο που θα το ξαναπάω στη vodafone? Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσω αντικατάσταση συσκευής ή έστω τα λεφτά μου πίσω πχ? Να τονίσω ότι το κινητό το πρόσεχα σαν τα μάτια μου,δεν εχει ούτε γρατσουνιά και δεν έχει φάει ούτε μια τούμπα,άρα τα ελλατώματα δεν τα προκάλεσα εγώ. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας για να πάω ενημερωμένος αύριο στη vodafone! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει απ'τη στιγμή που η συσκευή επισκευάζεται!Εάν η συσκευή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα,το στέλνουν για μια διεργασια που λέγεται σέρβις χαμηλού επιπέδου!Σε περίπτωση όπου στον έλεγχο αυτό διαπιστωθεί πρόβλημα που δεν επιδιορθώνεται με τίποτα και εφόσον είναι εντός εγγύησης το τηλέφωνο,μόνο τότε γίνεται αντικατάσταση! Στη δική σου περίπτωση,δε γίνεται διεργασία χαμηλού επιπέδου,απλά αλλαγή ενός τμήματος γίνεται!Δυστυχώς,θα πρέπει να το ξαναπάς στην Vodafone και να περιμένεις...Τρίξτους όμως και λίγο τα δόντια,ώστε σε περίπτωση που σου συμβεί(Χτύπα ξύλο! )για 3η φορά,να μη μείνεις ξεκρέμαστος πάλι,χωρίς τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 δηλαδή φίλε μου? παιδια κατάφερα να κανω back up τα αρχεια του λογισμικου μου στο sto c905 βασικα τώρα το κανω.. και παει μια χαρα.. εκανα backup το file system του c905 μου.. ολα οκ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts