Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειλικρινα ΤΝ97 καταντα κουραστικο να κανεις το ιδιο πραγμα σε ολα τα κινητα της sony ericsson.Αν ψαχνεις για την τελεια συσκευη απλα δεν υπαρχει.Επισης οταν βλεπεις σαν θετικο οτι μια συσκευη δεν θα πουλησει σημαινει ή οτι εχεις προσωπικα με την εταιρια ή οτι την βλεπεις ανταγωνιστικα....την γνωμη μας για ενα κινητο την λεμε μια φορα οχι καθε τρεις και λιγο παμε και το θαβουμε και ευχομαστε να μην πουλησει.

Αν και λίγο εκτός θέματος,φαντάζομαι ότι ο ΤΝ97 εννοεί πως είναι ικανοποιημένος που τις απόψεις του για το C905 ενστερνίζονται όλο και περισσότεροι(;) αγοραστές!Δεν εννοεί πως θελει να μην πουλήσει η συσκευη και πως απ’αυτό θα’χει κάποιο όφελος!Ίσως απλά δεν το έγραψε με τόσο κατανοητο από όλους τρόπο!

Προσωπικά πάντως,θα το αγοράσω επειδή με καλύπτει και όχι επειδή σε κάποιους δεν τους αρέσει!Προσωπικές επιλογές είναι αυτές και φυσικά όσοι το δοκίμασαν λένε την άποψη τους(ή τουλάχιστον ετσι θα έπρεπε να κάνουν!)Απ’τη στιγμή που ξέρεις τις δυνατότητες κάποιας συσκευής και βλέπεις απ’τις γνώμες πολλών πώς αποδίδει το αγοράζεις εν γνώση σου επειδή σε καλύπτει και δεν μπορεί να σε μετα πείσει η γνώμη κανενός,αυτη είναι η προσωπική μου άποψη!

Υ.Γ.:Βασικά,ποτέ μου δε βασίστηκα στα reviews και στις γνώμες των άλλων και τελικά ποτέ μου δε μετάνιωσα για κάποια αγορά!Έχω συναίσθηση πού δινω τα χρηματα,τι παίρνω και ποιες εναλλακτικες προτάσεις υπάρχουν!Και τελικά,η όλη συζήτηση σχετικά με την τιμη και αν αξίζει ή όχι άρχισε να κουράζει και ας σταματησει ρε παιδιά!Είναι ανούσιο και βαρετό!

ο γερμανος το εχει για preorder στα 510 ευρω.

Ειλικρινα ΤΝ97 καταντα κουραστικο να κανεις το ιδιο πραγμα σε ολα τα κινητα της sony ericsson.Αν ψαχνεις για την τελεια συσκευη απλα δεν υπαρχει.Επισης οταν βλεπεις σαν θετικο οτι μια συσκευη δεν θα πουλησει σημαινει ή οτι εχεις προσωπικα με την εταιρια ή οτι την βλεπεις ανταγωνιστικα....οσο για το οτι αναεφερες οτι μεχρι και το mobile-review την εκραξε αν παρατηρησεις ο eldar κανει οτι και εσυ βριζει ολες τις συσκευες και δεν βρισκει ουτε ενα καλο.Βεβαια αυτος μπορει να εχει και συμφερον π.χ. να ειναι πουλημενος,και να εκθειαζει ολες τις αλλες συσκευες και να βριζει τις συσκευες se.Εσυ ομως Θελω να πιστευω οτι δεν εχεις κανενα οφελος να βριζεις καθε συσκευη απλα λες την γνωμη σου.Αλλα την γνωμη μας για ενα κινητο την λεμε μια φορα οχι καθε τρεις και λιγο παμε και το θαβουμε και ευχομαστε να μην πουλησει.

τεσπα σαν τιμη ειναι παρα πολυ καλη για αρχη μην ξεχνατε οτι τα secret και soul της lg και της samsung αντιστοιχα κοστιζαν γυρω εκει οταν βγηκαν και το νοκια ν95 8gb κοστιζει ακομα γυρω στα 600 οποτε γενικα πολυ καλη τιμη εκκινησης οταν ενα χρονο πριν με τα ιδια επαιρνες το κ850

Ειναι πολυ απλο , και εγω και ο ΤΝ97 ουδεμια σχεση εχουμε με το αν βγαζει ή αν δεν βγαζει λεφτα η SE , η Νοκια και ολοι οι υπολοιποι μαζι :)

Απο την αλλη ομως , προφανως και εχουμε την διαθεση αρχικα να σχολιασουμε τα κακως κειμενα καθε συσκευης και στην συνεχεια να προσπαθησουμε να κανουμε ενα διαλογο πανω σε αυτα και πανω στις αποψεις που εχει ο καθενας .

Φυσικα οταν καποιος ειναι αποδεκτης επιθετικης συμπεριφορας θα αντιδρασει αναλογως , για αυτο και πολλες φορες η συζητηση παει απο το κακο στο χειροτερο και καταληγουμε να δειχνουμε σαν καποιοι που εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους να θαψουν την SE .

Οσο για τα τρια κινητα που ανεφερες εχω να κανω τα εξης σχολια .

Το Soul και το Secret ειναι Fashion προτασεις με σχετικη πολυτελεια και προσπαθουν και μεσω της τιμης τους να διατιρησουν μια εικονα και μια θεση στην αγορα , κατα εναν τροπο να μην ειναι "καθημερινες" / "συνηθισμενες" συσκευες .

Φυσικα σαν λογικη ακολοθουν το παραδειγμα της Νοκια με την σειρα 8xxx το οποιο εχει αποδειχθει επιτυχημενο , απλα προφανως καμια απο τις δυο αυτες εταιρειες δεν μπορει να πλησιασει ακομα σε αυτο το επιπεδο συσκευων οχι γιατι δεν μπορει να τις κατασκευασει ουτε γιατι δεν εχει την τεχνολογια αλλα απλα επειδη δεν ειναι καμια απο τις δυο .... Νοκια και το bardname σε αυτη την κατηγορια ειδικα παιζει τον σημαντικοτερο ρολο μαζι με την τιμη .

Φυσικα και τα 2 σαν συσκευες δεν αποτελουν τιποτα μα τιποτα απολυτως το ιδιαιτερο και ξεχωριστο .

Και φυσικα για το N95 8GB ε δεν νομιζω οτι η συγκριση του με το C905 ειναι σωστη...

Η συσκευη ειναι σαφως ανωτερη σε δυνατοτητες , με μεγαλυτερη οθονη , μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη , smartphone κλπ και μειονεκτει μονο στον ονομαστικο αριθμο των mpixels αφου τελικα στην πραξη η καμερα του C905 δεν αποδειχθηκε τοσο καλη οσο την περιμεναμε .

Προσωπικη αποψη για την τιμη του C905 δεν εχω , ή αν εχω ειναι η εξης .

Καλο θα ειναι να πουλησει εστω και σε αυτα τα λεφτα ωστε να ανακτησει εστω ενα μερος της "αιγλης" που ειχε η εταιρεια σαν κατασκευαστης συσκευων που ξεχωριζουν , εστω και αν πλεον δεν ξεχωριζει καμια απο αυτες με τις δυνατοτητες της .

Υ.Γ. Πετυχες το MSN ανοιχτο , αλλα εγω δεν ημουν εκει :p

Ειναι πολυ απλο , και εγω και ο ΤΝ97 ουδεμια σχεση εχουμε με το αν βγαζει ή αν δεν βγαζει λεφτα η SE , η Νοκια και ολοι οι υπολοιποι μαζι :)

Απο την αλλη ομως , προφανως και εχουμε την διαθεση αρχικα να σχολιασουμε τα κακως κειμενα καθε συσκευης και στην συνεχεια να προσπαθησουμε να κανουμε ενα διαλογο πανω σε αυτα και πανω στις αποψεις που εχει ο καθενας .

Φυσικα οταν καποιος ειναι αποδεκτης επιθετικης συμπεριφορας θα αντιδρασει αναλογως , για αυτο και πολλες φορες η συζητηση παει απο το κακο στο χειροτερο και καταληγουμε να δειχνουμε σαν καποιοι που εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους να θαψουν την SE .

Οσο για τα τρια κινητα που ανεφερες εχω να κανω τα εξης σχολια .

Το Soul και το Secret ειναι Fashion προτασεις με σχετικη πολυτελεια και προσπαθουν και μεσω της τιμης τους να διατιρησουν μια εικονα και μια θεση στην αγορα , κατα εναν τροπο να μην ειναι "καθημερινες" / "συνηθισμενες" συσκευες .

Φυσικα σαν λογικη ακολοθουν το παραδειγμα της Νοκια με την σειρα 8xxx το οποιο εχει αποδειχθει επιτυχημενο , απλα προφανως καμια απο τις δυο αυτες εταιρειες δεν μπορει να πλησιασει ακομα σε αυτο το επιπεδο συσκευων οχι γιατι δεν μπορει να τις κατασκευασει ουτε γιατι δεν εχει την τεχνολογια αλλα απλα επειδη δεν ειναι καμια απο τις δυο .... Νοκια και το bardname σε αυτη την κατηγορια ειδικα παιζει τον σημαντικοτερο ρολο μαζι με την τιμη .

Φυσικα και τα 2 σαν συσκευες δεν αποτελουν τιποτα μα τιποτα απολυτως το ιδιαιτερο και ξεχωριστο .

Και φυσικα για το N95 8GB ε δεν νομιζω οτι η συγκριση του με το C905 ειναι σωστη...

Η συσκευη ειναι σαφως ανωτερη σε δυνατοτητες , με μεγαλυτερη οθονη , μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη , smartphone κλπ και μειονεκτει μονο στον ονομαστικο αριθμο των mpixels αφου τελικα στην πραξη η καμερα του C905 δεν αποδειχθηκε τοσο καλη οσο την περιμεναμε .

Προσωπικη αποψη για την τιμη του C905 δεν εχω , ή αν εχω ειναι η εξης .

Καλο θα ειναι να πουλησει εστω και σε αυτα τα λεφτα ωστε να ανακτησει εστω ενα μερος της "αιγλης" που ειχε η εταιρεια σαν κατασκευαστης συσκευων που ξεχωριζουν , εστω και αν πλεον δεν ξεχωριζει καμια απο αυτες με τις δυνατοτητες της .

Υ.Γ. Πετυχες το MSN ανοιχτο , αλλα εγω δεν ημουν εκει :p

και πως το ξερεις εσυ οτι η καμερα του c905 δεν αποδειχθηκε οσο καλη την περιμεναμε,πριν ακομα κυκλοφορησει το κινητο? :confused:

και πως το ξερεις εσυ οτι η καμερα του c905 δεν αποδειχθηκε οσο καλη την περιμεναμε,πριν ακομα κυκλοφορησει το κινητο? :confused:

το εχει ηδη στα χερια του...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες λίγο στη σελίδα 8 και θα καταλάβεις.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

ok,αλλα εχει το πρωτοτυπο,οχι την τελευταια εκδοση που θα βγει στην αγορα...;)

μη περιμενεις μεγαλες διαφορες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα προτιμουσες το c905 αν σου εδινε τι??

Νομίζω ότι θα βγούμε εκτός θέματος εάν συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή. :)

Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας αγοράζει το κατάλληλο κινητό. Για εσένα και για κάποιους άλλους είναι πολύ καλό για εμένα μέτριο. Ούτε αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις. Δεν παίρνεις κάνα Ν95 ή Ν82 καλύτερα??? Η SE τον τελευταίο καιρό είναι χαμένη. Δεν την βλέπω να μένει στην αγορά
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εγω πιστευω οτι εαν καποιος δεν θελει smartphone ειναι ερκετα καλο τηλεφωνο.(εξαλλου ποσοι απο εκεινους που περνουν τα εξυπνα τηλεφωνα βαζουν εστω και μια εφαρμογη στο κινητο)

@satelsat,

κατά πάσα πιθανότητα γύρω στα μέσα με τέλη Οκτώβρη,με τιμή περίπου 500 ευρω!

Δεν βρηκα καπου να εχει δωθει... photos apo c905

http://www.se-world.info/index.php?page=Thread&postID=795720#post795720

απαντηση 753

Οριστε και απο εμενα μια φωτογραφια .

Οχι με το καλυτερο θεμα δεν λεω , αλλα αλλο διαθεσιμο εδω δεν εχω , οπως επισης εχω να πω οτι οι σημερινοι περιορισμοι του φορουμ εδω για τις φωτογραφιες εχουν μεινει απο την εποχη του 6630 και το Κ700 ....

http://rapidshare.com/files/146639572/DSC00007.JPG

Οριστε και απο εμενα μια φωτογραφια .

Οχι με το καλυτερο θεμα δεν λεω , αλλα αλλο διαθεσιμο εδω δεν εχω , οπως επισης εχω να πω οτι οι σημερινοι περιορισμοι του φορουμ εδω για τις φωτογραφιες εχουν μεινει απο την εποχη του 6630 και το Κ700 ....

http://rapidshare.com/files/146639572/DSC00007.JPG

Xαλια φωτογραφια θα ελεγα,γεματη θορυβο...:blink:

αχ,όχι κ με αυτό και θέλω να το πάρω...

Xαλια φωτογραφια θα ελεγα,γεματη θορυβο...:blink:

Όντως είναι "χάλια" :(.

έλεος...κ αυτό το κινητο τα ίδια με το Κ850...Μου φαίνεται θα μείνω με το Κ770 μ κ θα αφήσω τα πολλά πολλά:p

Ξερουμε αν μπορουμε να βαλουμε αλλο προγραμμα Χαρτών για το κιν? Για το Gps λεω δηλαδη.

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα και μπορεις... αρκεί να ειναι java εφαρμογη.. θα εχει ενσωματομενο το gps αρα ειναι επιλογη σου τι προγραμμα θα βαλεις..

• The title was changed to Sony Ericsson C905