Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φωτογραφίες με την τελευταία έκδοση του κινητού έτοιμη για παραγωγή:

http://www.smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-prev.html

Edit:

Οι φωτογραφίες είναι οτι καλύτερης ποιότητας υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό τηλέφωνο με τεράστια διαφορά. Ελπίζω πλέον να αναθεωρήσουν όσοι βιάστικαν να πεταχτούν.

Επίσης φαίνεται η κάμερα για videoκλήσεις κάτι που σύντομα θα το δούμε και από κοντά.

Νοκια 6220 classic και Ν81 δεν έχουν καμία σχέση είναι άλλης κατηγορίας, αλλού υπερτερούν και αλλού όχι.

Γενικότερα δεν θεωρώ οτι τα κινητά της SE είναι ακριβά. Μέχρι πριν από 1.5 χρόνο ναι. Όχι πλέον. Το Ρ990 πρωτοπαρουσιάστικε στα 759 Ευρώ, ενώ το Ρ1 στα 499. G900 στα 385 είναι άψογη τιμή. Επίσης αγοράζεις HSDPA (G502) στα 165. Μετραλλικό άψογης ποιότητας με Bluetooth στα 69 (Τ280). Θα δείτε που το C905 θα κάνει 425-500 Ευρώ και δεν είναι άσχημα. Η τιμή θα πέσει αργότερα όπως κάνει σε όλα τα μοντέλα της η SE ενώ η Νοκια τα αποσύρει σχετικά γρήγορα από την αγορά.

το link που εδωσες δεν δουλευει...

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το link που εδωσες δεν δουλευει...

Σε εμένα πάντως δουλεύει. Για δοκίμασε κόπυ πάστε:

http://www.smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-prev.html

...αν και δεν χάνεις και τίποτα εδώ που τα λέμε.

παιδιά δηλαδη να πάρω το Nokia N96 16GB ή το Sony Ericsson C905???

Συγκρινεις ανομοια πραγμτα φιλε μου. Αν σε ενδιαφερει μονο η φωτογραφια και τιποτα αλλο τοτε παρε το C905. Διαφορετικα πας για Ν96 με κλειστα ματια. Εχει πολλα περισσοτερα απο το SE....

Και για να κανω το σχολιο μου και εγω για τις Photo. Δεν τρελλαθηκα κιολας. Καλες ειναι αλλα μεχρι εκει. Για δειτε και φωτο απο το INNOV8 της Samsung στο GSM Arena και μετα πειτε μου...Και δεν σχολιαζω καθολου το θεμα εγγραφη video

Ενταξει δεν ειναι παραλογο , αλλο το inovv8 και αλλο το C905 :)

Το γιατι η SE εχει να χρησιμοποιησει 3D accelerator σε μη-smartphone της απο το ενα και μοναδικο σε αυτο το θεμα W900 κανεις δεν το ξερει .

Και να φανταστεις οτι εκεινο μπορουσε να γραψει 320x240@30FPS απο τοτε , βγηκε και συνεχισε ολοκληρος ο κοσμος σε πολλα νεοτερα μοντελα να παρακαλει για ενα βιντεο της προκοπης .

Εδωσαν αρχικα 320x240@15fps εδωσαν τωρα και τις ιδιες διαστασεις με 30fps . :rolleyes:

Αυτο το wi-fi που αφηνει την συσκευη απο μπαταρια πιο γρηγορα και απο το GPS της , ειναι καταπλκτικο παντως . :X

Δεν συμφωνώ με το αρθρό που λέει οτι οι φωτογραφίες είναι "οτι καλύτερο έχει δεί απο κινητό". Μάλλον δεν έχει δεί τι φωτογραφίες τραβάει το i8510, γιαυτό το λέει αυτό. Το C905 είναι μια καλή πρόταση στα 500-550 ευρώ ( εκεί μέσα το κόβω να κοστίζει ) αλλά πραγματικά όποιος είναι διαθετιμένος να πάρει το top των κινητών η SE απλά πλέων δεν αποτελεί επιλογή. Το C905 είναι το κορυφαίο SE τηλέφωνο, οχί το κορυφαίο τηλέφωνο γενικά. Κρίμα, γιατί κάποτε η εταιρία αυτή οδηγούσε τις εξελίξεις.

θα συμφωνίσω μαζί σου αλλά και με εναν άλλο που είπε ότι δεν βγάζει και τις τοπ φωτογραφίες και ότι από όσο ειδαμε στο gsmarena το samsung είναι μακραν καλύτερο αλλά και βγάζει και τέλειες φώτος ...

gia osous lene oti to c905 tha krataei kamia oritsa h mpataria t me gps k wifi(k auto to eipe enas filos m gia na kalipsei ta xalia tou n96 se auto to tomea!loipon filtate thimasai ola auta pou exoun eipothei gia th mpataria tou n96?an to c905 kratei mia wra me anoixto to wi-fi k gps tote to n96 me anoixto gps k wi-fi tha ekpebei sos gia fortisma!min trelathoume..!

Y.S!!k an paroume oti to c905 kanei 500 me 550 eurw k to n96 kanei 790 e tha protimisw to se!yparxoun wraia SE k wraia nokia..alla 800 eurw gia mia koroidia opws to n95 prin ligo kairo dn dinw,k pote dn exw dwsei!telospantwn dn tha to kanoume vs edwk telos an dn bgei to kinhto k to piasoume sta xeria mas min bgazoume gnwmes k arxizoun k lene merikoi oti to k810 bgazei kaluteres foto...eleos dld..

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

το κινητό έχει βγει... και ρώτησα έναν καταστηματάρχη στην αγγλία ποιο έιναι καλύτερο n96 η c905 και μου λεει προτιμεί το n96 αλλά είναι καλό και το c905 αλλα προτιμεί n96

gia osous lene oti to c905 tha krataei kamia oritsa h mpataria t me gps k wifi(k auto to eipe enas filos m gia na kalipsei ta xalia tou n96 se auto to tomea!loipon filtate thimasai ola auta pou exoun eipothei gia th mpataria tou n96?an to c905 kratei mia wra me anoixto to wi-fi k gps tote to n96 me anoixto gps k wi-fi tha ekpebei sos gia fortisma!min trelathoume..!

Στους διαξιφισμους παρακαλω . :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

φαινεται οτι αυτος που τραβηξε τιην συγκεκριμενη φωτο με τα γατια δεν εστιασε σωστα η ειχε πολυ κουνημενο χερι...δεν εξηγειται αλλοιως:lol:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

nervous μιας και το χεις, τσέκαρε λίγο την βιντεοκλήση αν θέλεις.

Εχουμε θεμα ? :p

Για καμερα βιντεοκλησης λετε ?

Μολις βρω 3g δικτυο θα το δοκιμασω :rolleyes:

Δεν βλεπω να εχει αυτο που εχει στα χερια μου παντως 2η καμερα.

Χωρια που με το R1AA083 ειναι και αρκετα buggy ,μου κολλησε παλι

και πρεπει να βγαλω μπαταρια. Μαλλον επεσα σε μαπα συσκευη

γιατι εχει και αλλα..

iPhone 5S Space Grey

γιατι εχει και αλλα..

Πήγαινε στο μενού των βιντεοκλήσεων, και πες μας απλά εάν σου ζητάει να ανοίξεις την πίσω κάμερα. Δεν εννοούσα να κάνεις κανονική βιντεοκλήση.

Υ.Γ. Ναι, προσπαθώ να διασταυρώσω εάν και το δικό σου δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις, γιατί ο R.I.P. και εγώ το λέμε εδώ και 2 βδομάδες :p

γιατι εχει και αλλα..

οταν λες "αλλα" τι εννοεις??:O

Μιας και το λέτε, ένα ωραίο bug που έχω δει στο δικό μας, αφορά το web browsing. Εάν κάνεις login σε κάποιο forum ως μέλος, δεν σε αφήνει να κάνεις logout. Μοναδική λύση, να κλείσεις τον browser.

thanks..απο νυχτερινες φωτο με φλας πως τα παει??το γνωστο προβλημα με τις "καμμενες" φωτο στυλ Κ850??:(

Οι photos που έχω δώσει εδώ ως δείγμα, νυχτερινές είναι. Λόγω της τοποθεσίας της κάμερας και του τρόπου που πρέπει να το κρατήσεις, δεν έχει το φαινόμενο των μαύρων φωτογραφιών του Κ850.

Ωστόσο, όπως είπα μόλις το πρωτόπιασα, έχει πολύ άβολο πλήκτρο για την κάμερα, είναι πολύ βυθισμένο προς τα μέσα.

ευχαριστω και παλι,ενα τελευταιο,μπορεις να τραβηξεις φωτο με το κεντρικο πληκτρο οχι μονο με το πλαινο ετσι??α,και καπου διαβασα το κουλο οτι στις ρυθμισεις της καμερας δεν εχει απενεργοποιηση ηχου κλειστρου οπως τα αλλα cybershot μοντελα της se..αληθευει?sorry αν σε επρηξα αλλα τωρα που σε βρηκα...:lol:

ευχαριστω και παλι,ενα τελευταιο,μπορεις να τραβηξεις φωτο με το κεντρικο πληκτρο οχι μονο με το πλαινο ετσι??α,και καπου διαβασα το κουλο οτι στις ρυθμισεις της καμερας δεν εχει απενεργοποιηση ηχου κλειστρου οπως τα αλλα cybershot μοντελα της se..αληθευει?sorry αν σε επρηξα αλλα τωρα που σε βρηκα...:lol:

Μπορείς να τραβήξεις και με το πολυπλήκτρο, ωστόσο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το autofocus έτσι. Για τον ήχο κλείστρου δεν το έψαξα.

Πήγαινε στο μενού των βιντεοκλήσεων, και πες μας απλά εάν σου ζητάει να ανοίξεις την πίσω κάμερα. Δεν εννοούσα να κάνεις κανονική βιντεοκλήση.

Υ.Γ. Ναι, προσπαθώ να διασταυρώσω εάν και το δικό σου δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις, γιατί ο R.I.P. και εγώ το λέμε εδώ και 2 βδομάδες :p

Θα το δοκιμασω αυριο οταν θα ξερω οτι εχω καλυψη 3g .

Τωρα λογω μη καλυψης , δεν βγαζει καμμια επιλογη ,βγαζει αποτυχια

κλησης βιντεο

Σε μενα πχ πιεζοντας τα πληκτρα 1,3,6 δεν κανει κατι.

Επιπλεον , Στα καλα του καθουμενου κολλαει και αναβασβηνουν

ολα τα λαμπακια της συσκευης

Ειμαι λιγος ατυχος :O

thanks..απο νυχτερινες φωτο με φλας πως τα παει??το γνωστο προβλημα με τις "καμμενες" φωτο στυλ Κ850??:(

ενα γρηγορο δειγμα

http://rapidshare.com/files/134823193/Image_Inbox.rar

α,και καπου διαβασα το κουλο οτι στις ρυθμισεις της καμερας δεν εχει απενεργοποιηση ηχου κλειστρου οπως τα αλλα cybershot μοντελα της se..αληθευει?sorry αν σε επρηξα αλλα τωρα που σε βρηκα...:lol:

Οχι εχει, ηχος κληστρου μη ενεργο

iPhone 5S Space Grey

• The title was changed to Sony Ericsson C905