ddr2 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εγώ το βλέπω έτσι... Να πω την αλήθεια, το SPB Weather έχει και αυτόματες ανανεώσεις αν θυμάμαι καλά, δουλεύει καθαρά σαν widget και δεν χρειάζεται το Shell. Αλλά αν είναι να σκάσω 6 ευρώ (τόσο το έδιναν θυμάμαι...), δεν νομίζω Τάκη που λέει και η διαφήμιση. Καλό κι αυτό! Thanks to ddr2! :) Οι δυο μας θα μείνουμε σε αυτό το θέμα μου φαίνεται!!! :p Καλα, μην τρελαθουμε...6 ευρω ειναι υπερβολικα ακριβο. Καποτε γινοταν χαμος σε αυτο το θεμα..,:cry: Τωρα εχουμε μεινει 3 γενναιοι... Το 71 ηταν πραγματικα για εμενα ενα συγκλονιστικο κινητο. Απο τοτε εχω αγορασει τοσες αλλες, ακριβες συσκευες, αλλα παντα ξαναγυριζω στο 71. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το 71 ηταν πραγματικα για εμενα ενα συγκλονιστικο κινητο. Απο τοτε εχω αγορασει τοσες αλλες, ακριβες συσκευες, αλλα παντα ξαναγυριζω στο 71. Δεν υπάρχει συσκευή που να με συγκλόνισε τόσο από τις 28/05/2011 που το αγόρασα... Με κανένα δεν μπορώ να το αλλάξω εύκολα, πάντα θα είναι κάπου εκεί δίπλα... ;) (μην αποκτήσει παρέα ακόμα κανένα φοβάμαι!!! :p) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Τι εννοεις "οριζοντια γραμμη.εικονιδιων" ? Απο που το επιλεγεις αυτο? Εγω βλεπω οτι εχει 2 επιλογες, ενεργο και βασικο Στο βασικο, μπορεις να ρυθμισεις τα 4 πληκτρα του d pad, να βαλεις καποια συντομευση, στο στυλ του s40, αν θυμαμαι καλα. ε τοτε μαλλον η ενεργη γραμμη εικονιδιων θα ειναι feature του "προηγμενου" e5 που εχω... :lol: :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ε τοτε μαλλον η ενεργη γραμμη εικονιδιων θα ειναι feature του "προηγμενου" e5 που εχω... :lol: :lol: Α, ναι, εκει υπαρχουν αυτες οι επιλογες. Αλλα αυτη οθονη του ε5... Δεν παλευεται...ειδικα στον ηλιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Α, ναι, εκει υπαρχουν αυτες οι επιλογες. Αλλα αυτη οθονη του ε5... Δεν παλευεται...ειδικα στον ηλιο. ενταξει μωρε, δεν με εχει προβληματισει ιδιαιτερα... Το μονο που ζηλευω απο "εσας" ειναι το ολο εξωτερικο περιβλημα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το μονο που ζηλευω απο "εσας" ειναι το ολο εξωτερικο περιβλημα :) Και τη RAM στην εκκίνηση... ;) :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και τη RAM στην εκκίνηση... ;) :p το e5 εχει 256 ram Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και τη RAM στην εκκίνηση... ;) :p Το Ε5 πετάει Χρήστο. Το είχα αρκετούς μήνες. Αλλά βέβαια φωνάζει ότι δεν είναι στην κατηγορία του Ε71/72 από πλευράς εμφάνισης, ενώ η οθόνη του, εκτός του ότι έχει μόνο 256000 χρώματα (αντί για 16 μύρια, όπως το 71) δεν έχει και αυτά τα ανακλαστικά φίλτρα που έχει η οθόνη του 71 και διατηρεί την αναγνωσιμότητά της κάτω από το φως του ήλιου. Στο Ε5 δεν βλέπεις τίποτα. Επίσης, δεν έχει καλές γωνίες θέασης. Κατά τα άλλα, σκίζει το Ε5 και το πληκτρολόγιό του είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο από του Ε71 (πιο μαλακά πλήκτρα, πιο άνετο). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το Ε5 πετάει Χρήστο. Το είχα αρκετούς μήνες. Αλλά βέβαια φωνάζει ότι δεν είναι στην κατηγορία του Ε71/72 από πλευράς εμφάνισης, ενώ η οθόνη του, εκτός του ότι έχει μόνο 256000 χρώματα (αντί για 16 μύρια, όπως το 71) δεν έχει και αυτά τα ανακλαστικά φίλτρα που έχει η οθόνη του 71 και διατηρεί την αναγνωσιμότητά της κάτω από το φως του ήλιου. Στο Ε5 δεν βλέπεις τίποτα. Επίσης, δεν έχει καλές γωνίες θέασης. Κατά τα άλλα, σκίζει το Ε5 και το πληκτρολόγιό του είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο από του Ε71 (πιο μαλακά πλήκτρα, πιο άνετο). Nα πω την αλήθεια, δεν μου είχε κάνει τόση εντύπωση τότε. Κάτι με χαλούσε σε όλο το σύνολο, μπορώ βέβαια να το συγκρίνω με το ''μωρό'' αν πετύχω φίλη που το έχει. Aν RAMάρει καλύτερα, έχει καλύτερη κάμερα (σε σχέση με το 71) και αντέχεται, why not; :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 να πω την όλη αλήθεια επειδή όταν πήρα το e5, το είχα ψάξει πολύ και για e71/72 καθώς στα ίδια λεφτά ήταν πάνω κάτω, το e71-e72 υπερτερεί σε οθόνη, εξωτερική εμφάνιση-ποιότητα κατασκευής, έχει focus η κάμερα και έχει και δεύτερη κάμερα επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαιρέσανε τον call manager που είχε το e71 από τα επόμενα μοντέλα, το θεωρώ πολύ σημαντικό feature η εμφάνιση του όντως είναι πιο "νεολαιίστικη" σε σχέση με τα σοβαρά e71/e72 αλλά παρ'όλο που δεν είναι τόσο fantesi όσο εκείνα μου αρέσει αρκετά το γλυκούλι :p :lol: κατά τα άλλα δεν υστερεί αλλού ενώ σε κάποιους τομείς είναι καλύτερο (με κυριότερο εκείνο της ram) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 να πω την όλη αλήθεια επειδή όταν πήρα το e5, το είχα ψάξει πολύ και για e71/72 καθώς στα ίδια λεφτά ήταν πάνω κάτω, το e71-e72 υπερτερεί σε οθόνη, εξωτερική εμφάνιση-ποιότητα κατασκευής, έχει focus η κάμερα και έχει και δεύτερη κάμερα επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαιρέσανε τον call manager που είχε το e71 από τα επόμενα μοντέλα, το θεωρώ πολύ σημαντικό feature η εμφάνιση του όντως είναι πιο "νεολαιίστικη" σε σχέση με τα σοβαρά e71/e72 αλλά παρ'όλο που δεν είναι τόσο fantesi όσο εκείνα μου αρέσει αρκετά το γλυκούλι :p :lol: κατά τα άλλα δεν υστερεί αλλού ενώ σε κάποιους τομείς είναι καλύτερο (με κυριότερο εκείνο της ram) Στα + του Ε5 να προσθέσω το πάρα πολύ δυνατό ηχείο, ενώ στα μείον είναι το σχετικά αδύναμο σήμα 3g. Δηλαδή, προτιμά να σε ρίχνει σε φούλ 2g , παρά να κρατάει το 3g με 1-2 γραμμές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Στα + του Ε5 να προσθέσω το πάρα πολύ δυνατό ηχείο, ενώ στα μείον είναι το σχετικά αδύναμο σήμα 3g. Δηλαδή, προτιμά να σε ρίχνει σε φούλ 2g , παρά να κρατάει το 3g με 1-2 γραμμές. στο πρώτο θα συμφωνήσω για το δεύτερο συμφωνώ αλλά νομίζω καλά κάνει έχει τύχει πολλές φορές να προσπαθώ να μιλήσω με 1-2 γραμμές 3g και ο άλλος να μην με ακούει και σε 10 δευτερόλεπτα το ρίχνει σε 2g όπως λες, ξαναπαίρνω τηλ και όλα κομπλέ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παραείναι σοβαρό σε κανονική μορφή. Το έχω «σπάσει» με το carbon πίσω, δείχνει λίγο διαφορετικό χαρακτήρα, δεν ξεφεύγει όμως... Ένα mini αφιέρωμα στα στάδια ανακατασκευής-διακόσμησης btw... ( Αξίζει πιστεύω η αναμονή στο DropBox... :) ) κατά τα άλλα δεν υστερεί αλλού ενώ σε κάποιους τομείς είναι καλύτερο (με κυριότερο εκείνο της ram) Αν έχεις κάποιον task manager που αναφέρει τη RAM, πες μου πόση δίνει στην εκκίνηση να ξέρω! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παραείναι σοβαρό σε κανονική μορφή. Το έχω «σπάσει» με το carbon πίσω, δείχνει λίγο διαφορετικό χαρακτήρα, δεν ξεφεύγει όμως... Ένα mini αφιέρωμα στα στάδια ανακατασκευής-διακόσμησης btw... ( Αξίζει πιστεύω η αναμονή στο DropBox... :) ) Αν έχεις κάποιον task manager που αναφέρει τη RAM, πες μου πόση δίνει στην εκκίνηση να ξέρω! :) Χρηστο, αυτο το καρμπον πισω, που το βρηκες και το εβαλες? Απο την 3Μ το πηρες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Χρηστο, αυτο το καρμπον πισω, που το βρηκες και το εβαλες? Απο την 3Μ το πηρες? Tο κομμάτι μου το έδωσε φίλος. Ιδέα δεν έχω... Eίναι καλό ποιοτικά πάντως... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Tο κομμάτι μου το έδωσε φίλος. Ιδέα δεν έχω... Eίναι καλό ποιοτικά πάντως... Αν ειναι απο αυτα που βαζουν στα αυτοκινητα, σιγουρα ειναι ποιοτικα και πολυ ακριβα. Καλη φαση!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αν ειναι απο αυτα που βαζουν στα αυτοκινητα, σιγουρα ειναι ποιοτικα και πολυ ακριβα. Καλη φαση!! Σε καπώ είχε μπει, οπότε... ;) Tώρα μένει να κάνω το πληκτρολόγιο, τα πλαϊνά κουμπάκια (να βάλω μαύρα) και τα προστατευτικά USB/microSD... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 με ανοικτο τον opera, email, phonetinfo και call manager με τελευταιο reboot πριν απο 24 ωρες εχω 149mb ελευθερη ραμ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Να ρωτήσω παιδιά κάτι, επειδή σας βλέπω παρόντες...Σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκ των Ε71, Ε72. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ νομίζω στα προτερήματά τους γιατί είναι γνωστά νομίζω. Έχω όμως κάπως "περίεργες" απαιτήσεις που με δυσκολεύουν στην επιλογή μου. Μου αρέσει μόνο στο δυσεύρετο άσπρο το Ε71 ενώ το Ε72 μόνο σε μαύρο. Επίσης επειδή έχει καλύτερη κάμερα, ραμ και επεξεργαστή προσανατολίζομαι προς το Ε72. Θα ήθελα να ρωτήσω, άμα γνωρίζεται, για το αν υπάρχει εφαρμογή για χρήση dropbox στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Ευχαριστώ! Επίσης υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που να με εμποδίσει να πάρω το Ε72; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Να ρωτήσω παιδιά κάτι, επειδή σας βλέπω παρόντες...Σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκ των Ε71, Ε72. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ νομίζω στα προτερήματά τους γιατί είναι γνωστά νομίζω. Έχω όμως κάπως "περίεργες" απαιτήσεις που με δυσκολεύουν στην επιλογή μου. Μου αρέσει μόνο στο δυσεύρετο άσπρο το Ε71 ενώ το Ε72 μόνο σε μαύρο. Επίσης επειδή έχει καλύτερη κάμερα, ραμ και επεξεργαστή προσανατολίζομαι προς το Ε72. Θα ήθελα να ρωτήσω, άμα γνωρίζεται, για το αν υπάρχει εφαρμογή για χρήση dropbox στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Ευχαριστώ! Επίσης υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που να με εμποδίσει να πάρω το Ε72; Η RAM. Στην εκκίνηση το E72 δίνει 40+- MB, ενώ το E71 70+- (μετρημένα). Άσε που η S60v3 FP1 είναι πολύ ελαφρύτερη της FP2, οπότε το 71 δείχνει κι εκεί το προτέρημα του. Υπάρχει εφαρμογή που απαιτεί στοιχεία QT, κάτι που ακόμα δεν έλυσα. Από κινητό όμως μπορείς να χειριστείς το Dropbox σχετικά καλά. Το χρώμα είναι ένα θέμα, όντως. Και το λευκό σκέτη κόλαση... :O @suspect21 ευχαριστώ ρε συ! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το λευκο 71 ειναι πραγματικα...τι να πω...οτι και να πω λιγο θα ειναι... Το dropbox το δουλευω μεσω opera, στο mobile site. Ενταξει, για τα βασικα καλο ειναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Η διαφορά στα νούμερα αυτά της ραμ που λέτε έχει κάποια έμπρακτη "αξία"; Δηλαδή κάνουν τη διαφορά; Γιατί όσο και να λατρεύω το άσπρο Ε71, που και στην τελική αν δεν το βρω μπορώ να παραγγείλω άσπρα ανταλλακτικά να του βάλω, το Ε72 έχει πολύ καλύτερη κάμερα, έχει 3,5mm θύρα ακουστικών οπότε τα HS-45 ακουστικά που έχω, με τα πλήκτρα θα δουλεύουν τέλεια και έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Στο Ε71 με 2,5mm ποια ακουστικά με πλήκτρα υπάρχουν; Έχω ακόμα το Ν91 που ξεκινάει με 14-16mb ram μαξ (!!!) και δεν μου έβγαζε ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στο browsing! Κοιτάξτε dropbox, facebook, viber είναι κάπως σημαντικά για μένα και θέλω να τα έχουν τα κινητά. Υπάρχουν όλα αυτά ή κάποια υποκατάστατα; Δεν ζητάω επίπεδα iphone/android αλλά κάτι αξιοπρεπές και χρηστικό...Το dropbox που λέτε πως λειτουργεί; Μπαίνεις από ίντερνετ και μπορείς να κατεβάσεις/ανεβάσεις αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Η διαφορά στα νούμερα αυτά της ραμ που λέτε έχει κάποια έμπρακτη "αξία"; Δηλαδή κάνουν τη διαφορά; Γιατί όσο και να λατρεύω το άσπρο Ε71, που και στην τελική αν δεν το βρω μπορώ να παραγγείλω άσπρα ανταλλακτικά να του βάλω, το Ε72 έχει πολύ καλύτερη κάμερα, έχει 3,5mm θύρα ακουστικών οπότε τα HS-45 ακουστικά που έχω, με τα πλήκτρα θα δουλεύουν τέλεια και έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Στο Ε71 με 2,5mm ποια ακουστικά με πλήκτρα υπάρχουν; Έχω ακόμα το Ν91 που ξεκινάει με 14-16mb ram μαξ (!!!) και δεν μου έβγαζε ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στο browsing! Κοιτάξτε dropbox, facebook, viber είναι κάπως σημαντικά για μένα και θέλω να τα έχουν τα κινητά. Υπάρχουν όλα αυτά ή κάποια υποκατάστατα; Δεν ζητάω επίπεδα iphone/android αλλά κάτι αξιοπρεπές και χρηστικό...Το dropbox που λέτε πως λειτουργεί; Μπαίνεις από ίντερνετ και μπορείς να κατεβάσεις/ανεβάσεις αρχεία; Στην πραξη το 71 ειναι πιο σβελτο απο το 72. Παρα τη διαφορα σε cpu και ram. Επομενως... Επισης το 71 εχει καλυτερη κατασκευη. Πχ στο 72 το πισω καπακι κουνιεται λιγο. Επισης μονο το καπακι ειναι μεταλλικο. Το υπολοιπο 72 ειναι πλαστικο, αντιθετα με το 71 που το μονο πλαστικο σημειο ειναι το μεσαιο κομματι. Τελος για εμενα το 71 ειναι πολυ ομορφο, ενω 72 οχι (μονο το λευκο μου αρεσει καπως). Σε ολα τα αλλα, το 72 ειναι σαφως πιο συγχρονο και καλυτερο. Εφαρμογες για fb κλπ θα βαλεις το gravity. Αξιοπρεπεστατο. Για το dropbox θα μπεις στο m.dropbox.com. Για viber δεν ξερω να σου πω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Υπάρχουν κάποια ακουστικά με πλήκτρα, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Θυμάμαι όμως πως είναι δυσεύρετα κι ότι έχουν εσωτερική μπαταρία για τα controls. Υπάρχουν πάντα τα στερεοφωνικά bluetooth hands-free βέβαια! :) Περί RAM. Δες τα ακόλουθα screenshot για το τι χρήση μπορεί να αντέξει περίπου (το πιέζω εσκεμμένα εδώ, σπάνια πάει έτσι). Ελάχιστο lagging, αν και πιο πιθανό είναι να κάνει force close σε μη χρησιμοποιούμενες ή βαριές εφαρμογές και μόνο, ή να κολλήσει. Σου έχω κι ένα screenshot από το m.dropbox για να δεις πως είναι μέσω Opera Mini. Περί Viber, noooope δυστυχώς... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Υπάρχουν κάποια ακουστικά με πλήκτρα, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Θυμάμαι όμως πως είναι δυσεύρετα κι ότι έχουν εσωτερική μπαταρία για τα controls. Υπάρχουν πάντα τα στερεοφωνικά bluetooth hands-free βέβαια! :) Περί RAM. Δες τα ακόλουθα screenshot για το τι χρήση μπορεί να αντέξει περίπου (το πιέζω εσκεμμένα εδώ, σπάνια πάει έτσι). Ελάχιστο lagging, αν και πιο πιθανό είναι να κάνει force close σε μη χρησιμοποιούμενες ή βαριές εφαρμογές και μόνο, ή να κολλήσει. Σου έχω κι ένα screenshot από το m.dropbox για να δεις πως είναι μέσω Opera Mini. Περί Viber, noooope δυστυχώς... :( τα εικονίδια που μας δείχνεις είναι από κάποια εφαρμογή που δείχνει τα tasks? επίσης οι ενδείξεις πάνω πάνω περα από τη ραμ τι άλλο δείχνουν? είδα τη ραμ του e5 και μετά από reboot, με τον phonetinfo και call manager πάλι να τρέχει γιατί ενεργοποιείται αυτόματα, είχα 178mb ελεύθερη ram κάπου έχει ένα βιντεάκι στο youtube με ένα e5 να τρέχει 75 εφαρμογές ταυτόχρονα... :lol::lol: μετά σου λέει ξεπερασμένο λειτουργικό, μακάρι το android και όλα τα υπόλοιπα να έτρεχαν το 1/4 των εφαρμογών ταυτόχρονα που τρέχει το e5 @feregorn θα σου πρότεινα και εγώ το e71, λειτουργεί πιο ομαλά από ότι το e72 παρά τον μικρότερο επεξεργαστή και εφόσον τα κριτήρια σου είναι περισσότερο εμφανισιακά από ότι κατάλαβα, δεν τίθεται θέμα, πας για το e71 η κάμερα όμως να ξέρεις θα σε απογοητεύσει αφού δεν προορίζεται για αυτό η συσκευή, ενώ του e72 είναι αρκετά καλή Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts