Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κουμπί τέρμα κάτω αριστερά και το κενό... ;)

Νομιζω ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να κρατησεις το Shift (δευτερο κατω αριστερα) πατημενο και πατας και το Ctrl (κατω δεξια) :happy:

Μερικά δέκατα πιο γρήγορος ο τρόπος του elias, σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο :)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικά δέκατα πιο γρήγορος ο τρόπος του elias, σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο :)

Το δοκίμαζα κι εγώ χθες, όντως είναι πιο γρήγορος. Μένει να συνηθίσω! Ευχαριστώ κι εγώ!!! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Βασικά δεν χρειαζεται να πατηθουν ταυτόχρονα. Αρχικα το shift και επειτα το Ctrl. Ετσι γινεται και με ενα χερι

Συνήθως γράφω και με τα δυο χέρια, με το ένα είναι πιο αργή η πληκτρολόγηση...

plankton69 - Χρήστος 

Χρήστο πρέπει να γράφεις υπερβολικά γρήγορα, έτσι? :)

Απο το ε71 σε θυμασαι τελικα ε?

Φυσικα και γραφει πολυ γρηγορα. Με το νοκια εχει γραψει τοσα αρθρα ο ανθρωπος! :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ναι επειδή μου χει πει και μένα ότι τα άρθρα τα γράφει απ το τέρας, γι αυτό του το πα.

Δε νομίζω Γιάννη, καθώς εδώ και λίγο καιρό είμαι με το Ε71 που τα πούλησα όλα.

Μ έχει βολέψει τόσο όμως που δε βιάζομαι να πάρω κάτι άλλο.

Ναι επειδή μου χει πει και μένα ότι τα άρθρα τα γράφει απ το τέρας, γι αυτό του το πα.

Δε νομίζω Γιάννη, καθώς εδώ και λίγο καιρό είμαι με το Ε71 που τα πούλησα όλα.

Μ έχει βολέψει τόσο όμως που δε βιάζομαι να πάρω κάτι άλλο.

Συμφωνω. Το 71 ειναι το μονο τηλεφωνο που κρατησα και ευχαριστηθηκα τοσο πολυ!! Δυστυχως, μου χαλασε το πληκτρο vol+ (μετα απο απανωτες επεμβασεις ασχετων τεχνικων) και να σου πω την αληθεια, νομιζω ηρθε η ωρα του να ξεκουραστει. (Αλλα μπορει να αλλαξω και γνωμη :p )

Χρήστο πρέπει να γράφεις υπερβολικά γρήγορα, έτσι? :)

Στα είπε όλα ο Γιάννης, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω... Aπλά, πιο αναλυτικά, πολλά κείμενα για εδώ και το 85% του blog μου... Και χωρίς να κοιτάω το keyboard, αλλά την οθόνη!

Δυστυχως, μου χαλασε το πληκτρο vol+ (μετα απο απανωτες επεμβασεις ασχετων τεχνικων) και να σου πω την αληθεια, νομιζω ηρθε η ωρα του να ξεκουραστει. (Αλλα μπορει να αλλαξω και γνωμη :p )

3 ή 4 ευρώ είδα πληκτρολόγιο κομπλέ στο ebay... :shifty:

plankton69 - Χρήστος 

Στα είπε όλα ο Γιάννης, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω... Aπλά, πιο αναλυτικά, πολλά κείμενα για εδώ και το 85% του blog μου... Και χωρίς να κοιτάω το keyboard, αλλά την οθόνη!

3 ή 4 ευρώ είδα πληκτρολόγιο κομπλέ στο ebay... :shifty:

Ναι Χρηστάρα, αλλά το κινητό δεν το ξανανοίγω εγώ. :nagger:

Είναι πολύ δύσκολο (για εμένα τουλάχιστον) να το ξανακλείσω σωστά, να κάτσει καλά το πληκτρολόγιο, χωρίς να φουσκώνει στη μέση και να μη σπάσω το κάτω μέρος από το μεσαίο πλαστικό, εκεί που κουμπώνει το ασημί πλαστικό καπάκι (κάτω από το πληκτρολόγιο ακριβώς - δεν ξέρω αν κατάλαβες τι λέω). Άρα πρέπει να πάει σε nokia shop, άρα θα χρεώσουν αυτοί την επισκευή όσο θέλουν και μετά που θα το πάρω δεν ξέρω τι άλλο δεν θα δουλεύει σωστά. Τέλος πάντων, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, γιατί όλα τα προβλήματα στο κινητό τα προκάλεσε το σέρβις της νόκια (όχι ένα, αλλά πολλά σέρβις που έχω επισκεφτεί) και κάπως νιώθω σαν να πετάω τα λεφτά μου.

Άσε που έχω ήδη 2 συσκευές να τις δουλεύω. Θα έχω και τρίτη? δεν φτάνουν οι κάρτες σίμ. :p

Χθες πήρα τηλ στο Νokia Care στην Πατησίων.

15ε πληκτρολόγιο και τοποθέτηση παιδιά :)

Μόνο εκεί δεν έχω πάει...

Θα το κάνω τον επόμενο μήνα, γιατί αυτόν έπεσαν πολλά μαζεμένα...

Ναι Χρηστάρα, αλλά το κινητό δεν το ξανανοίγω εγώ. :nagger:

Είναι πολύ δύσκολο (για εμένα τουλάχιστον) να το ξανακλείσω σωστά, να κάτσει καλά το πληκτρολόγιο, χωρίς να φουσκώνει στη μέση και να μη σπάσω το κάτω μέρος από το μεσαίο πλαστικό, εκεί που κουμπώνει το ασημί πλαστικό καπάκι (κάτω από το πληκτρολόγιο ακριβώς - δεν ξέρω αν κατάλαβες τι λέω). Άρα πρέπει να πάει σε nokia shop, άρα θα χρεώσουν αυτοί την επισκευή όσο θέλουν και μετά που θα το πάρω δεν ξέρω τι άλλο δεν θα δουλεύει σωστά. Τέλος πάντων, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, γιατί όλα τα προβλήματα στο κινητό τα προκάλεσε το σέρβις της νόκια (όχι ένα, αλλά πολλά σέρβις που έχω επισκεφτεί) και κάπως νιώθω σαν να πετάω τα λεφτά μου.

Άσε, κι εγώ στα service δεν το άφησα, το βλέπω χλωμό. Οθόνη, προσόψεις, πληκτρολόγιο, όλα μόνος. Συν τις μεμβράνες carbon σε πίσω καπάκι και το χειλάκι κάτω από τα πλήκτρα, που πάλι μόνος τις έκανα. Δεν παίζει να το αφήσω στα service, όχι. Εδώ για το πληκτρολόγιο «μάλωσα» σε Nokia Shop εδώ πάνω, για να το βάλω εγώ! Μου είπε κιόλας, αν το χαλάσεις θα σε θυμάμαι... Ε δεν χάλασε! ;)

Ξες πως το έλυσα; Το πάτησα να ισιώσει, έβαλα τις εγκοπές κανονικά μέσα και πέρασα από πάνω του μια στρώση διάφανης μεμβράνης. Και τζόγους δεν βγάζει, και βρωμιά δεν περνάει στην πλακέτα! ;)

Χθες πήρα τηλ στο Νokia Care στην Πατησίων.

15ε πληκτρολόγιο και τοποθέτηση παιδιά :)

Και χωρίς τοποθέτηση, τόσο πάει. Σε είχα πει... :)

plankton69 - Χρήστος 

@plankton

το πλαστικό της οθόνης ξέρεις να το αλλάζεις?? :p

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

@plankton

το πλαστικό της οθόνης ξέρεις να το αλλάζεις?? :p

Στην παλιά πρόσοψη που είχα δοκιμάσει βγήκε εύκολα. Απλά να ξέρεις, στις άκρες είναι βαλμένο σαν συρτάρι, θέλει λίγο προσοχή στις πατούρες. Και προς Θεού, μη βάλεις Logo. Θα σου βγει φόρα παρτίδα εξωτερικά το άπλωμα της από κάτω στο τζάμι και θα είναι χάλια!

plankton69 - Χρήστος 

Στην παλιά πρόσοψη που είχα δοκιμάσει βγήκε εύκολα. Απλά να ξέρεις, στις άκρες είναι βαλμένο σαν συρτάρι, θέλει λίγο προσοχή στις πατούρες. Και προς Θεού, μη βάλεις Logo. Θα σου βγει φόρα παρτίδα εξωτερικά το άπλωμα της από κάτω στο τζάμι και θα είναι χάλια!

βασικά για το e5 σε ρωτάω, αλλά φαντάζομαι ότι είναι ίδιο πάνω κάτω με e71/e72 :p

μου έχει ******** το πλαστικό της οθόνης από γρατζουνιές και σκέφτομαι να το αλλάξω, έχω βρει με 3-4ε από ebay ανταλλακτικό αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βάλω μόνος μου

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Χρήστο ή όποιος άλλος γνωρίζει, έχουμε στο store εφαρμογή φακού?

Βρήκα δύο αλλά όπου φακός βάλτε την οθόνη, εγώ θέλω το φλας εννοείται..

Χρήστο ή όποιος άλλος γνωρίζει, έχουμε στο store εφαρμογή φακού?

Βρήκα δύο αλλά όπου φακός βάλτε την οθόνη, εγώ θέλω το φλας εννοείται..

Δεν έχω βρει κι εγώ κάτι, μόνο αυτά που λες. Tο μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις βίντεο μέσω κάμερας με το λεντάκι αναμμένο. Aλλά και πάλι, το φως του είναι χαμηλό, τσάμπα μπαταρία...

plankton69 - Χρήστος 

Δεν έχω βρει κι εγώ κάτι, μόνο αυτά που λες. Tο μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις βίντεο μέσω κάμερας με το λεντάκι αναμμένο. Aλλά και πάλι, το φως του είναι χαμηλό, τσάμπα μπαταρία...

:mad: :(

Οκ Χρήστο, ευχαριστώ και πάλι ;)

https://twitter.com/TheFiftyFifties/status/310613387509903360/photo/1

Για να τελειώνουμε επιτέλους με τα γατάκια μοντέλα με τα iPhone.. :lol: :cool:

Που το κότσαρε η άτιμη πάντως... :p Mε βάζεις μπρίζες πάντως για ανάλογη φώτο που δεν θα μπορώ να ανεβάσω, θα φάμε ξύλο (γενικώς!)... ;)

plankton69 - Χρήστος 

• 1 month later...

Το κινητο βγηκε απο το συρταρι με πολυ αγριες διαθεσεις.:X

Ηδη ειναι στο σερβις για επισκευη του vol+ και αλλαγη σε καπακια, ωστε να ειναι 100% ολοκαινουριο. Επισης, εχω παραγγειλει καινουρια μπαταρια και screen protector!

Μεσα στη βδομαδα ξεκιναει καθημερινη επαγγελματικη λειτουργια!

Παμε γερα!! :D

Το κινητο βγηκε απο το συρταρι με πολυ αγριες διαθεσεις.:X

Ηδη ειναι στο σερβις για επισκευη του vol+ και αλλαγη σε καπακια, ωστε να ειναι 100% ολοκαινουριο. Επισης, εχω παραγγειλει καινουρια μπαταρια και screen protector!

Μεσα στη βδομαδα ξεκιναει καθημερινη επαγγελματικη λειτουργια!

Παμε γερα!! :D

Να φανταστώ το ίδιο χρώμα πάλι; :D Αν βρεις Zagg μεμβράνη, βάλε τέτοια. Άλλα επίπεδα προστασίας, δοκιμασμένο! ;) Μπαταρία στα πόσα mAh; Μαμά 1650 ή 1500;

Επίσης, φτιάξε με ρε συ... Για πρώτο;;; :happy:

plankton69 - Χρήστος 

Να φανταστώ το ίδιο χρώμα πάλι; :D Αν βρεις Zagg μεμβράνη, βάλε τέτοια. Άλλα επίπεδα προστασίας, δοκιμασμένο! ;) Μπαταρία στα πόσα mAh; Μαμά 1650 ή 1500;

Επίσης, φτιάξε με ρε συ... Για πρώτο;;; :happy:

Το ιδιο χρωμα Χρηστο. Κλασικο grey steel. Βασικα δεν ηθελα να αλλαξω και πληκτρολογιο που ειναι σαν καινουριο το δικο μου, οποτε μενω στο ιδιο χρωμα.

Μπαταρια παρηγγειλα την original, αρα 1500αρα αν θυμαμαι καλα.

Θηκη εχω μεταφορας μια της νοκια (πλαγια θηκη, θα ανεβασω φωτο και μια ακριβη otterbox. Ε, αρκουν νομιζω.

Βασικα το προοριζω για πρωτη συσκευη σε συνδυασμο με το ipad mini. Και τα ΣΚ θα παιζω με τι νοτε2.

Το ιδιο χρωμα Χρηστο. Κλασικο grey steel. Βασικα δεν ηθελα να αλλαξω και πληκτρολογιο που ειναι σαν καινουριο το δικο μου, οποτε μενω στο ιδιο χρωμα.

Μπαταρια παρηγγειλα την original, αρα 1500αρα αν θυμαμαι καλα.

Θηκη εχω μεταφορας μια της νοκια (πλαγια θηκη, θα ανεβασω φωτο και μια ακριβη otterbox. Ε, αρκουν νομιζω.

Βασικα το προοριζω για πρωτη συσκευη σε συνδυασμο με το ipad mini. Και τα ΣΚ θα παιζω με τι νοτε2.

Ωραίος σε όλα! Θήκη έχω μια pouch Scuderia Ferrari για έξω και μια παρόμοια Bodyglove για τη δουλειά. Zagg screen protector από iPhone 3G/3GS, carbon πίσω καπάκι και κινεζούλα μπαταρία στα 1700mAh, που με τη χρήση που κάνω δεν κάνει κιχ...

Μετράει άγρια για πρώτο το άτιμο, δεν το αλλάζω... Και δύσκολα θα το αλλάξω αν πάω σε MeeGo/Maemo, κάπου εκεί δίπλα θα είναι ως Mail Client/WhatsApp phone... ;)

plankton69 - Χρήστος