mpekas24 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αυτό έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που πέρασες τις επαφές σου στο κινητό. Τις δικές μου τις περνώ με συγχρονισμό με του Outlook. Δοκίμασε το. η τυπικη εγγραφη απο το κινητο.... και δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα θα εχει με τον outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 να ρωτήσω σε αρχεία word, excel αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα με τα ελληνικά; η στο σερφάρισμα; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ηθελα να σας ρωτήσω αν το Ε71 μπορεί να δέχεται e-mail σαν μηνύματα, χωρίς τη διαδικασία σύνδεσης ιστού- μετάβαση στη δ/νση μηνυματων (π.χ. yahoo.gr)- εισαγωγή κωδικών και ανάκτησης μηνυμάτων. Δλδ μπορώ εκεί που κάθομαι αμέριμνος να χτυπήσει το κιν και να μου πει ότι έχω 2 νέα e-mails??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 η τυπικη εγγραφη απο το κινητο.... και δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα θα εχει με τον outlook Δοκίμασε το. Αρκεί πριν από το συγχρονισμό των επαφών ώστε να αντιγραφούν από τον υπολογιστή στο κινητό, να τις έχεις σβήσει από το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 να ρωτήσω σε αρχεία word, excel αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα με τα ελληνικά; η στο σερφάρισμα; Στο σερφαρισμα που εχω ασχοληθει αρκετα, κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Για word/excel δεν μπορω να σου πω, δεν εχω χρησιμηποιησει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ηθελα να σας ρωτήσω αν το Ε71 μπορεί να δέχεται e-mail σαν μηνύματα, χωρίς τη διαδικασία σύνδεσης ιστού- μετάβαση στη δ/νση μηνυματων (π.χ. yahoo.gr)- εισαγωγή κωδικών και ανάκτησης μηνυμάτων. Δλδ μπορώ εκεί που κάθομαι αμέριμνος να χτυπήσει το κιν και να μου πει ότι έχω 2 νέα e-mails??? Ναι, βέβαια. Εκεί που κάθεσαι αμέρμνος σου έρχονται τα μειλ και επίσηε αμέριμνος πατάς απάντηση και στέλνεις και εσύ μέιλ. Αρκεί βέβαια πρώτα να έχεις περάσει σωστά τις ρυθμίσεις στο κινητό ώστε να συνδέεται σε τακτά χρονικά διαστήματα που εσύ ορίζεις με το server σου και να έρχονται τα μηνύματα στο κινητό. Ο Ιστός δεν παρεμβάλεται σε αυτή τη διαδικασία. Κάτι άλλο τώρα. Έχω παρατηρήσει ότι το πληκτρολόγιο κινείται λίγο πάνω -κάτω. Αν το σπρώξω με το δάκτυλό μου προς τα πάνω (προς την οθόνη) κινείται. Μετά, αν το σπρώξω προς τα κάτω , πάει πάλι προς τα κάτω. Το έχει παρατηρήσει κανείς?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guapa Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Τα πέρασα με συγχρονισμό από το Outllok Express. Μόνο κάποιες φωτογραφίες και ήχους πέρασα με bluetooth από άλλο κινητό και προχθές τρελλάθηκε στα μισά της ημέρας!!! Τώρα έχω απενεργοποιήσει την καθημερινή αφύπνιση και περιμένω να δω τα αποτελέσματα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 να ρωτήσω σε αρχεία word, excel αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα με τα ελληνικά; η στο σερφάρισμα; Κανένα απολύτος θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Κανένα απολύτος θέμα Ουτε και εγω Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ουτε και εγω ούτε και εγώ. Μήπως υπάρχει όμως κάποιο πρόγραμμα για να διαβάζει rich text format αρχεία; Το υφιστάμενο πρόγραμμα διαβάζει μόνο word αρχεία.... Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ούτε και εγώ. Μήπως υπάρχει όμως κάποιο πρόγραμμα για να διαβάζει rich text format αρχεία; Το υφιστάμενο πρόγραμμα διαβάζει μόνο word αρχεία.... .rtf αρχεια? Αν δεν τα διαβαζει το προεγκατεστημενο προγραμμα δοκιμασε το office suite. Αλλα γενικα μην εχεις πολλες απαιτησεις σε αυτον τον τομεα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Τα πέρασα με συγχρονισμό από το Outllok Express. Μόνο κάποιες φωτογραφίες και ήχους πέρασα με bluetooth από άλλο κινητό και προχθές τρελλάθηκε στα μισά της ημέρας!!! Τώρα έχω απενεργοποιήσει την καθημερινή αφύπνιση και περιμένω να δω τα αποτελέσματα...... Σβήσε οτι έχεις περάσει με το Outllok Express και πέρασε τα με το χέρι :cry: αν θέλεις να ξαναβρεί τα ''λογικά'' του... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Βρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί αλλάζει το Ε71 την ημερομηνία μόνο του….. Χθές από 29 πήγε αμέσως στις 2/05/09….. Έχω επιλέξει Ώρα φορέα δικτύου αυτόματη ενημέρωση…. Αλλά και πάλι τα ίδια…. Επίσης όταν πάω να αλλάξω το φόντο από μια φωτογραφία στο άλμπουμ μου μου την εμφανίζει κομμένη και από πίσω φαίνεται η παλιά….. Θα πρέπει να πάω αλλ. Λειτουργίας να μου βγάλει το άλλο προφίλ, να επιστρέψω στο δικό μου και μετά να αλλάξει η φωτογραφία στο φόντο…. Καμιά ιδέα;; Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 το ξυπνητήρι πως μπαίνει; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 το ξυπνητήρι πως μπαίνει; Από την εφαρμογή Ρολόϊ θα πας στην επιλογή Αφυπνήσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Καλησπερα, υπαρχει καποιο προγραμμα που σβηνει ολα τα καταλοιπα που αφηνουν οι εφαρμογες οταν τις κανεις uninstall? Τον φακελο cache μπορω να τον σβησω ή θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ναι, μπορείς. Πρόγραμμα που να σβήνει κατάλοιπα δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ναι, μπορείς. Πρόγραμμα που να σβήνει κατάλοιπα δεν υπάρχει. Α, ωραια σ' ευχαριστω. Και ποιους αλλους φακελους μπορω να σβηνω αφοβα? Γενικα σε ποιον αλλαον φακελο αφηνουν οι εφαρμογες προσωρινα αρχεια και μη εκτος απο το cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Στο φάκελο cache μένουν υπολείμματα από τον browser όταν σερφάρεις και όχι από εφαρμογές που απεγκαθιστάς. Καλό είναι να μην σβήσεις τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Βρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί αλλάζει το Ε71 την ημερομηνία μόνο του….. Χθές από 29 πήγε αμέσως στις 2/05/09….. Έχω επιλέξει Ώρα φορέα δικτύου αυτόματη ενημέρωση…. Αλλά και πάλι τα ίδια…. Επίσης όταν πάω να αλλάξω το φόντο από μια φωτογραφία στο άλμπουμ μου μου την εμφανίζει κομμένη και από πίσω φαίνεται η παλιά….. Θα πρέπει να πάω αλλ. Λειτουργίας να μου βγάλει το άλλο προφίλ, να επιστρέψω στο δικό μου και μετά να αλλάξει η φωτογραφία στο φόντο…. Καμιά ιδέα;; Σβήσε οτι έχεις περάσει με το Outllok Express η όπως (μάλλον) έχεις περάσει τις επαφές σου η το ημερολόγιο (πχ απο άλλο κινητο) και πέρασε τα με το χέρι αν θέλεις να ξαναβρεί τα ''λογικά'' του... Σβήσε οτι έχεις περάσει με το Outllok Express :cry: η όπως (μάλλον) έχεις περάσει τις επαφές σου η το ημερολόγιο (πχ απο άλλο κινητο) και πέρασε τα με το χέρι αν θέλεις να ξαναβρεί τα ''λογικά'' του... :ninja: για το Β σκέλος της ερώτησης σου δεν γνωρίζω... sorry για το διπλό post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lizen Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Καλησπέρα, Έχω ένα προβληματάκι με το PC Suite. Μόλις συνδέω το κινητό στο USB, αν πατήσω στο κινητό συγχρονισμό με PC Suite το βλέπει μόνιμα αποσυνδεδεμένο. Αν δεν πατήσω τίποτα στην οθόνη που εμφανίζεται στο κινητό, τότε το εικονίδιο με το κινητό "πρασινίζει" αλλά μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές πετάει ότι το κινητό "Αποσυνδέθηκε" Επίσης, γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν θέματα στο κινητό; Που μπορώ να βρω και πως τα εγκαθιστώ; Παράθεση Διακόσμηση σπιτιού - www.homeguide.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν θέματα στο κινητό; Που μπορώ να βρω και πως τα εγκαθιστώ; Καλώς ήρθες! Ναι μπαίνουν θέματα στο κινητό αρκεί να είναι θέματα για Symbian S60 3rd Edition. Καλό είναι να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FA, θα σε βοηθήσει αρκετά. Για το που θα βρεις θέματα διάβασε το Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ερώτηση sos :!::!::!: για όσους έχουν πρόβλημα με το ημερολόγιο!!! περάσατε (με αντιγραφή-συνχρονισμό) κάποια δεδομένα στο Ε71,(η σέ όποιο κινητό έχει αυτό το πρόβλημα) απο κάποιο άλλο κινητό? πχ τις επαφές σας, το ημερολόγιο η κατι άλλο??? (όχι φώτο,βίντεο,ήχοι) κάποιος? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lizen Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω θέματα και την εφαρμογή FExplorer, και μου βγάζει το κινητό "Σφάλμα πιστοποιητικού. Επικοινωνείστε με τον προμηθευτή του λογισμικού." Αντιμετωπίζεται αυτό; Παράθεση Διακόσμηση σπιτιού - www.homeguide.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Αντιμετωπίζεται. Αν διάβαζες το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ που σε παρέπεμψε ο stendor λίγο πιο πάνω χθες θα γνώριζες τι πρέπει να κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts