plankton69 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Χρειαζεται που και που. Καλο στησιμο παλι... Όντως το χρειαζόταν, είχε φτάσει στο αμήν... Τα βασικά αυτή τη φορά, μέχρι νεωτέρας... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μετα από καιρό... Λέτε να βρώ κανένα; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μετα από καιρό... Λέτε να βρώ κανένα; Καλύτερα όχι. Εκτός αν έχεις τρομερή υπομονή... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αν βρω, τι χρειάζεται να προσέξω;... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αν βρω, τι χρειάζεται να προσέξω;... Τα product codes πιο πολύ, για να είναι 100% ελληνικής αντιπροσωπίας (0558795 (Grey steel) / 0561155 (White steel)). Από κει και πέρα, η μπαταρία μπορεί να είναι ένα θέμα (5+ ετών στην χειρότερη). Δεν νομίζω να χρειάζεται να προσέξεις κάτι άλλο μετά... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αν και δε νομίζω να απαντήσει κάνεις αφού είναι πολύ παλιό το τηλέφωνο ας κάνω μια προσπάθεια... Έχω ένα Ε71 το οποίο το χρησιμοποιώ κανονικά. Ξαφνικά πριν από μια εβδομάδα εμφανίζει υπερθέρμανση στο σημείο που είναι η κάμερα και η μπαταρία σβήνει σε 4 ώρες περίπου (ενώ μέχρι πριν μια εβδομάδα κρατούσε 6 μέρες). Ακόμα και όταν είναι σβηστο και το φορτιζω εμφανίζει υπερθέρμανση στην εν λόγω περιοχή... Έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εχεις δοκιμασει αλλη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το έκανε και σε μένα ένα διάστημα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το έφτιαξα. Έβαλες κάποιο app σχετικό με την κάμερα; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Κάτι παρόμοιο μου κανε με την εφαρμογή whatsup, που έτρεχε συνεχώς στο παρασκήνιο εξαντλώντας τη μπαταρία για πλάκα. Σε σένα όμως μοιάζει με βραχυκύκλωμα γιατί το κάνει και σβηστο. Ίσως ενα καθάρισμα να έλυνε το προβλημα. Εμφάνισε και το δικό μου ένα διαφορετικό πρόβλημα την τελευταία βδομάδα. Σταμάτησε να συγχρονίζει το μειλ της yahoo σε IMAP ενω σε POP3 λειτουργεί κανονικά. Χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού. Το gmail λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Κάτι παρόμοιο μου κανε με την εφαρμογή whatsup, που έτρεχε συνεχώς στο παρασκήνιο εξαντλώντας τη μπαταρία για πλάκα. Σε σένα όμως μοιάζει με βραχυκύκλωμα γιατί το κάνει και σβηστο. Ίσως ενα καθάρισμα να έλυνε το προβλημα. Να από τι μου το έκανε κι εμένα τότε. Είχε αποτελειώσει τη μπαταρία του μάλιστα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Νομίζω ότι βρήκα τη λύση... Έχω ακριβώς τα συμπτώματα που περιγράφονται εδώ : http://www.howardforums.com/showthread.php/1547279-How-I-fixed-my-Nokia-E71-overheating-discharging-problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Τελικά με την παραπάνω διαδικασία έφτιαξε το πρόβλημα και μάλιστα πολύ εύκολα. Απλά εμένα σε αντίθεση με τον συγγραφέα του θέματος δεν μπόρεσε να φτιάξει χτυπώντας την κάμερα και για αυτό απλά την έβγαλα και τώρα το κινητό είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 γεια σας και χρόνια πολλά! θα ήθελα την βοήθειά σας, διότι η nokia απλά δεν απαντά ούτε βοηθά! έκανα πρόσφατα format στον υπολογιστή (έκανα clean install win10, τα είχε ήδη) και reset στο E71 NOKIA. αποτέλεσμα ΔΕΝ λειτουργεί η σύνδεση του υπολογιστή με το κινητό. έβαλα την τελευταία έκδοση για pc suite και αυτή την φορά …. Το κινητό δεν τράβηξε 1-2 αρχεία (που δεν θυμάμαι το/τα ονόματα), για να εγκατασταθούν στο κινητό για να βλέπει το pc το κινητό και αντίστροφα. Αν έχετε την καλοσύνη…. Στείλτε μου τα αρχεία ή πείτε μου πως να το κάνω να λειτουργήσει… Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 γεια σας και χρόνια πολλά! θα ήθελα την βοήθειά σας, διότι η nokia απλά δεν απαντά ούτε βοηθά! έκανα πρόσφατα format στον υπολογιστή (έκανα clean install win10, τα είχε ήδη) και reset στο E71 NOKIA. αποτέλεσμα ΔΕΝ λειτουργεί η σύνδεση του υπολογιστή με το κινητό. έβαλα την τελευταία έκδοση για pc suite και αυτή την φορά …. Το κινητό δεν τράβηξε 1-2 αρχεία (που δεν θυμάμαι το/τα ονόματα), για να εγκατασταθούν στο κινητό για να βλέπει το pc το κινητό και αντίστροφα. Αν έχετε την καλοσύνη…. Στείλτε μου τα αρχεία ή πείτε μου πως να το κάνω να λειτουργήσει… Σας ευχαριστώ! Καλημέρα.Τα Win10 και σε μένα έχουν κάποια θέματα γενικά με παλιές συσκευές(ποντίκι Microsoft,φλασάκι Kingston κλπ) και το μόνο που έκανα είναι να βρω υπολογιστή με παλιότερα Windows και να πάρω αυτά που ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 το θέμα δεν είναι το λειτουργικό... είναι κάποια αρχεία που κατέβαζε αυτόματα η συσκευή ...το οποίο δεν κάνει τώρα. αν έχει κάποιος το Ε71 ας μου τα στείλει με μαιλ ή ας τα ανεβάσει κάπου. ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα.Τα Win10 και σε μένα έχουν κάποια θέματα γενικά με παλιές συσκευές(ποντίκι Microsoft,φλασάκι Kingston κλπ) και το μόνο που έκανα είναι να βρω υπολογιστή με παλιότερα Windows και να πάρω αυτά που ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Να ρωτησω αν μπορεί τώρα να ανοίξει βίντεο στο YouTube; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Απέκτησα πρόσφατα σε λευκό το Νόκια Ε71 από ebay. Από ότι έχω αντιληφθεί είναι ένα τροποιημένο γκρι αλλά δεν με πειράζει για τα 40 ευρώ που κόστισε. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύει μια χαρά! Ο πωλητής έβαλε την ελληνική γλώσσα, αλλά εγώ θα ήθελα να του περάσω από την αρχή μια καθαρή ελληνική ρομ. Του άλλαξα ήδη product code στο ελληνικό white steel μοντέλο μέσω ΝΣΣ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω πως θα του περάσω το τελευταίο ελληνικό λογισμικό χειροκίνητα. Firmware files δεν έχω καταφέρει να βρει και τα προγράμματα που τα κατέβαζαν αυτόματα δεν φαίνεται να λειτουργούν! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Σύμφωνα με το Nokia Software Recovery Tool 6.3.56 η έκδοση που φοράει είναι η 510.21.009 Edited March 9, 2017 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Από ότι φαίνεται είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών (enter dramatic music here). Νεότερο ή αμιγώς ελληνικό firmware δεν κατάφερα να βρω, κατάφερα πάντως να το χακάρω ώστε να μπορώ τουλάχιστον να εγκαθιστώ παλιές εφαρμογές. Να φανταστείτε, πως πριν το κάνω, δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν ούτε οι 2 εφαρμογές που περνάει το Nokia Suite όταν συνδέεις το κινητό για να κάνεις συγχρονισμό δεδομένων. Το κινητό όμως μου αρέσει πολύ και τα βασικά τα κάνει πολύ καλά! Είναι όμως λίγο στενάχωρο ότι το όλο οικοσύστημα του Symbian μοιάζει" κρανίου τόπος" σε σύγκριση με το πώς το θυμάμαι όταν είχα το Ν91. Έχετε μήπως να προτείνετε εναλλακτική στην εφαρμογή Nokia Internet Radio; Sent from my D5503 using Tapatalk Edited March 15, 2017 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Από ότι φαίνεται είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών (enter dramatic music here). Νεότερο ή αμιγώς ελληνικό firmware δεν κατάφερα να βρω, κατάφερα πάντως να το χακάρω ώστε να μπορώ τουλάχιστον να εγκαθιστώ παλιές εφαρμογές. Να φανταστείτε, πως πριν το κάνω, δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν ούτε οι 2 εφαρμογές που περνάει το Nokia Suite όταν συνδέεις το κινητό για να κάνεις συγχρονισμό δεδομένων. Το κινητό όμως μου αρέσει πολύ και τα βασικά τα κάνει πολύ καλά! Είναι όμως λίγο στενάχωρο ότι το όλο οικοσύστημα του Symbian μοιάζει" κρανίου τόπος" σε σύγκριση με το πώς το θυμάμαι όταν είχα το Ν91. Έχετε μήπως να προτείνετε εναλλακτική στην εφαρμογή Nokia Internet Radio; Sent from my D5503 using Tapatalk Είσαι ο προτελευταίος των Μοικανών... Το δικό μου είναι ελαφρώς λαβωμένο. Εξωτερικά άριστο, σαν καινούριο, αλλά η δόνηση λειτουργεί πολύ ασθενικά και επίσης, το φλας της κάμερας, περέδωσε πνεύμα. Αποφάσισα να επαναφέρω στη δράση το Ε6 που έχω (σε λευκό). Η αλήθεια είναι ότι ούτε τα βασικά δεν κάνει πλέον. GMAIL και google calendar/ contacts δεν υποστηρίζονται, WhatsApp, messanger, viber, εννοείται όχι. Μόνο gsm και sms πλέον.... Για ιντερνετικό ράδιο δεν έχω κάτι υπόψη μου, θα το ψάξω όμως. Δεν δουλεύει η μαμα εφαρμογή ε? και εμένα δεν βρίσκει τίποτα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μάλλον υπάρχουν αρκετοι ακομη και δεν το γνωρίζετε. ;) Το χρησιμοποιώ σχεδον καθε μερα απο το 2009, τωρα ομως ως δευτερη συσκευη με twin sim. Και το δικό μου φοράει την 510.21.009 δεν υπάρχει λόγος να το φλασαρεις. Το ιντερνετικο ραδιοφωνο δουλευει αψογα αρκει να περάσεις χειροκινητα τους αγαπημενους σταθμούς σου. Σερφαρισμα μονο με opera mini με το οποιο μπορείς να τσεκαρεις και web mail. Δυστυχως για να λάβεις mail στην ενσωματωμένη εφαρμογή θα πρέπει ο πάροχος να μην εχει αναβαθμίσει τη ασφάλεια σε sha2. Για να βάλεις οπερα δοκιμασε m.opera.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μάλλον υπάρχουν αρκετοι ακομη και δεν το γνωρίζετε. ;) Το χρησιμοποιώ σχεδον καθε μερα απο το 2009, τωρα ομως ως δευτερη συσκευη με twin sim. Και το δικό μου φοράει την 510.21.009 δεν υπάρχει λόγος να το φλασαρεις. Το ιντερνετικο ραδιοφωνο δουλευει αψογα αρκει να περάσεις χειροκινητα τους αγαπημενους σταθμούς σου. Σερφαρισμα μονο με opera mini με το οποιο μπορείς να τσεκαρεις και web mail. Δυστυχως για να λάβεις mail στην ενσωματωμένη εφαρμογή θα πρέπει ο πάροχος να μην εχει αναβαθμίσει τη ασφάλεια σε sha2. Για να βάλεις οπερα δοκιμασε m.opera.com Πώς να περάσουμε χειροκίνητα τους ιντερνετικούς σταθμούς? τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις εννοείς? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Πώς να περάσουμε χειροκίνητα τους ιντερνετικούς σταθμούς? τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις εννοείς? Ακριβως συτό. Στους περισσότερους σταθμούς μπορείς να τις βρεις. Μερικοί όμως παίζουν μονο σε browser. Μπες radiofono.gr και άνοιξε τους σταθμούς με vlc, ->εργαλεία -> πληροφορίες πολυμεσου και βρισκεις το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ακριβως συτό. Στους περισσότερους σταθμούς μπορείς να τις βρεις. Μερικοί όμως παίζουν μονο σε browser. Μπες radiofono.gr και άνοιξε τους σταθμούς με vlc, ->εργαλεία -> πληροφορίες πολυμεσου και βρισκεις το link Ωραιος! Θενκς! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Χαχα, ευχάριστο ότι δεν είμαι τελείως μόνος! Θενκς για το τιπ για την εφαρμογή Ηλία, θα τη δουλέψω έτσι από ότι φαίνεται. Ώστε φίλε δδρ2 δεν λειτουργεί το γμαιλ με το κινητό αυτό πλέον; Τα outlook, exchange, αολ, ξέρεις εάν δουλεύουν τουλάχιστον; Αυτά χρησιμοποιώ περισσότερο...Επίσης, θυμάμαι πως ο δημιουργός του xplore (που χρησιμοποιώ και στο android) είχε βγάλει email client που λεγόταν profimail. Το έχει δοκιμάσει αυτό κανείς; Υ.Σ. Είχα παλιά τα Ε72 και Ε6 για λίγο δουλέψει, και είχαν ωραίες δυνατότητες, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν όσο το λευκό Ε71 που απέκτησα μόλις τώρα. Ειδικά η κάμερα του Ε6 χωρίς αυτόματη εστίαση, ήταν ότι χειρότερο... Υ.Σ. 2 Για κάντι μόντες που μια μίνι σιμ φοράει 2 μικρο σιμ και κοστίζουν κανά 30ευρω έχετε δει/ακούσει τίποτα; Σκεφτόμουν να αγοράσω και να το μετατρέψω σε δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Χαχα, ευχάριστο ότι δεν είμαι τελείως μόνος! Θενκς για το τιπ για την εφαρμογή Ηλία, θα τη δουλέψω έτσι από ότι φαίνεται. Ώστε φίλε δδρ2 δεν λειτουργεί το γμαιλ με το κινητό αυτό πλέον; Τα outlook, exchange, αολ, ξέρεις εάν δουλεύουν τουλάχιστον; Αυτά χρησιμοποιώ περισσότερο...Επίσης, θυμάμαι πως ο δημιουργός του xplore (που χρησιμοποιώ και στο android) είχε βγάλει email client που λεγόταν profimail. Το έχει δοκιμάσει αυτό κανείς; Υ.Σ. Είχα παλιά τα Ε72 και Ε6 για λίγο δουλέψει, και είχαν ωραίες δυνατότητες, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν όσο το λευκό Ε71 που απέκτησα μόλις τώρα. Ειδικά η κάμερα του Ε6 χωρίς αυτόματη εστίαση, ήταν ότι χειρότερο... Υ.Σ. 2 Για κάντι μόντες που μια μίνι σιμ φοράει 2 μικρο σιμ και κοστίζουν κανά 30ευρω έχετε δει/ακούσει τίποτα; Σκεφτόμουν να αγοράσω και να το μετατρέψω σε δίκαρτο. Καταρχήν, εννοείται ότι το Ε71 και ειδικά σε λευκό , είναι ότι πιο όμορφο έχει υπάρξει στον πλανήτη!!! Αλλά θέλω να παίξω και με το Ε6 τώρα. :p GMAIL , δυστυχώς η google εδώ και χρόνια έχει σταματήσει την υποστήριξη του active sync (που υποστηρίζουν τα s60) με αποτέλεσμα να μην μπορείς πλέον να στήσεις λογαριασμό gmail. Τα άλλα μέίλ πρέπει να παίζουν κανονικά, χωρίς θέματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts