Feregorn Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Να ρωτήσω παιδιά κάτι, επειδή σας βλέπω παρόντες...Σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκ των Ε71, Ε72. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ νομίζω στα προτερήματά τους γιατί είναι γνωστά νομίζω. Έχω όμως κάπως "περίεργες" απαιτήσεις που με δυσκολεύουν στην επιλογή μου. Μου αρέσει μόνο στο δυσεύρετο άσπρο το Ε71 ενώ το Ε72 μόνο σε μαύρο. Επίσης επειδή έχει καλύτερη κάμερα, ραμ και επεξεργαστή προσανατολίζομαι προς το Ε72. Θα ήθελα να ρωτήσω, άμα γνωρίζεται, για το αν υπάρχει εφαρμογή για χρήση dropbox στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Ευχαριστώ! Επίσης υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που να με εμποδίσει να πάρω το Ε72; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Να ρωτήσω παιδιά κάτι, επειδή σας βλέπω παρόντες...Σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκ των Ε71, Ε72. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ νομίζω στα προτερήματά τους γιατί είναι γνωστά νομίζω. Έχω όμως κάπως "περίεργες" απαιτήσεις που με δυσκολεύουν στην επιλογή μου. Μου αρέσει μόνο στο δυσεύρετο άσπρο το Ε71 ενώ το Ε72 μόνο σε μαύρο. Επίσης επειδή έχει καλύτερη κάμερα, ραμ και επεξεργαστή προσανατολίζομαι προς το Ε72. Θα ήθελα να ρωτήσω, άμα γνωρίζεται, για το αν υπάρχει εφαρμογή για χρήση dropbox στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Ευχαριστώ! Επίσης υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που να με εμποδίσει να πάρω το Ε72; Η RAM. Στην εκκίνηση το E72 δίνει 40+- MB, ενώ το E71 70+- (μετρημένα). Άσε που η S60v3 FP1 είναι πολύ ελαφρύτερη της FP2, οπότε το 71 δείχνει κι εκεί το προτέρημα του. Υπάρχει εφαρμογή που απαιτεί στοιχεία QT, κάτι που ακόμα δεν έλυσα. Από κινητό όμως μπορείς να χειριστείς το Dropbox σχετικά καλά. Το χρώμα είναι ένα θέμα, όντως. Και το λευκό σκέτη κόλαση... :O @suspect21 ευχαριστώ ρε συ! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το λευκο 71 ειναι πραγματικα...τι να πω...οτι και να πω λιγο θα ειναι... Το dropbox το δουλευω μεσω opera, στο mobile site. Ενταξει, για τα βασικα καλο ειναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Η διαφορά στα νούμερα αυτά της ραμ που λέτε έχει κάποια έμπρακτη "αξία"; Δηλαδή κάνουν τη διαφορά; Γιατί όσο και να λατρεύω το άσπρο Ε71, που και στην τελική αν δεν το βρω μπορώ να παραγγείλω άσπρα ανταλλακτικά να του βάλω, το Ε72 έχει πολύ καλύτερη κάμερα, έχει 3,5mm θύρα ακουστικών οπότε τα HS-45 ακουστικά που έχω, με τα πλήκτρα θα δουλεύουν τέλεια και έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Στο Ε71 με 2,5mm ποια ακουστικά με πλήκτρα υπάρχουν; Έχω ακόμα το Ν91 που ξεκινάει με 14-16mb ram μαξ (!!!) και δεν μου έβγαζε ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στο browsing! Κοιτάξτε dropbox, facebook, viber είναι κάπως σημαντικά για μένα και θέλω να τα έχουν τα κινητά. Υπάρχουν όλα αυτά ή κάποια υποκατάστατα; Δεν ζητάω επίπεδα iphone/android αλλά κάτι αξιοπρεπές και χρηστικό...Το dropbox που λέτε πως λειτουργεί; Μπαίνεις από ίντερνετ και μπορείς να κατεβάσεις/ανεβάσεις αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Η διαφορά στα νούμερα αυτά της ραμ που λέτε έχει κάποια έμπρακτη "αξία"; Δηλαδή κάνουν τη διαφορά; Γιατί όσο και να λατρεύω το άσπρο Ε71, που και στην τελική αν δεν το βρω μπορώ να παραγγείλω άσπρα ανταλλακτικά να του βάλω, το Ε72 έχει πολύ καλύτερη κάμερα, έχει 3,5mm θύρα ακουστικών οπότε τα HS-45 ακουστικά που έχω, με τα πλήκτρα θα δουλεύουν τέλεια και έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Στο Ε71 με 2,5mm ποια ακουστικά με πλήκτρα υπάρχουν; Έχω ακόμα το Ν91 που ξεκινάει με 14-16mb ram μαξ (!!!) και δεν μου έβγαζε ποτέ πρόβλημα παρά μόνο στο browsing! Κοιτάξτε dropbox, facebook, viber είναι κάπως σημαντικά για μένα και θέλω να τα έχουν τα κινητά. Υπάρχουν όλα αυτά ή κάποια υποκατάστατα; Δεν ζητάω επίπεδα iphone/android αλλά κάτι αξιοπρεπές και χρηστικό...Το dropbox που λέτε πως λειτουργεί; Μπαίνεις από ίντερνετ και μπορείς να κατεβάσεις/ανεβάσεις αρχεία; Στην πραξη το 71 ειναι πιο σβελτο απο το 72. Παρα τη διαφορα σε cpu και ram. Επομενως... Επισης το 71 εχει καλυτερη κατασκευη. Πχ στο 72 το πισω καπακι κουνιεται λιγο. Επισης μονο το καπακι ειναι μεταλλικο. Το υπολοιπο 72 ειναι πλαστικο, αντιθετα με το 71 που το μονο πλαστικο σημειο ειναι το μεσαιο κομματι. Τελος για εμενα το 71 ειναι πολυ ομορφο, ενω 72 οχι (μονο το λευκο μου αρεσει καπως). Σε ολα τα αλλα, το 72 ειναι σαφως πιο συγχρονο και καλυτερο. Εφαρμογες για fb κλπ θα βαλεις το gravity. Αξιοπρεπεστατο. Για το dropbox θα μπεις στο m.dropbox.com. Για viber δεν ξερω να σου πω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Υπάρχουν κάποια ακουστικά με πλήκτρα, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Θυμάμαι όμως πως είναι δυσεύρετα κι ότι έχουν εσωτερική μπαταρία για τα controls. Υπάρχουν πάντα τα στερεοφωνικά bluetooth hands-free βέβαια! :) Περί RAM. Δες τα ακόλουθα screenshot για το τι χρήση μπορεί να αντέξει περίπου (το πιέζω εσκεμμένα εδώ, σπάνια πάει έτσι). Ελάχιστο lagging, αν και πιο πιθανό είναι να κάνει force close σε μη χρησιμοποιούμενες ή βαριές εφαρμογές και μόνο, ή να κολλήσει. Σου έχω κι ένα screenshot από το m.dropbox για να δεις πως είναι μέσω Opera Mini. Περί Viber, noooope δυστυχώς... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Υπάρχουν κάποια ακουστικά με πλήκτρα, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Θυμάμαι όμως πως είναι δυσεύρετα κι ότι έχουν εσωτερική μπαταρία για τα controls. Υπάρχουν πάντα τα στερεοφωνικά bluetooth hands-free βέβαια! :) Περί RAM. Δες τα ακόλουθα screenshot για το τι χρήση μπορεί να αντέξει περίπου (το πιέζω εσκεμμένα εδώ, σπάνια πάει έτσι). Ελάχιστο lagging, αν και πιο πιθανό είναι να κάνει force close σε μη χρησιμοποιούμενες ή βαριές εφαρμογές και μόνο, ή να κολλήσει. Σου έχω κι ένα screenshot από το m.dropbox για να δεις πως είναι μέσω Opera Mini. Περί Viber, noooope δυστυχώς... :( τα εικονίδια που μας δείχνεις είναι από κάποια εφαρμογή που δείχνει τα tasks? επίσης οι ενδείξεις πάνω πάνω περα από τη ραμ τι άλλο δείχνουν? είδα τη ραμ του e5 και μετά από reboot, με τον phonetinfo και call manager πάλι να τρέχει γιατί ενεργοποιείται αυτόματα, είχα 178mb ελεύθερη ram κάπου έχει ένα βιντεάκι στο youtube με ένα e5 να τρέχει 75 εφαρμογές ταυτόχρονα... :lol::lol: μετά σου λέει ξεπερασμένο λειτουργικό, μακάρι το android και όλα τα υπόλοιπα να έτρεχαν το 1/4 των εφαρμογών ταυτόχρονα που τρέχει το e5 @feregorn θα σου πρότεινα και εγώ το e71, λειτουργεί πιο ομαλά από ότι το e72 παρά τον μικρότερο επεξεργαστή και εφόσον τα κριτήρια σου είναι περισσότερο εμφανισιακά από ότι κατάλαβα, δεν τίθεται θέμα, πας για το e71 η κάμερα όμως να ξέρεις θα σε απογοητεύσει αφού δεν προορίζεται για αυτό η συσκευή, ενώ του e72 είναι αρκετά καλή Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Υπάρχουν κάποια ακουστικά με πλήκτρα, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Θυμάμαι όμως πως είναι δυσεύρετα κι ότι έχουν εσωτερική μπαταρία για τα controls. Υπάρχουν πάντα τα στερεοφωνικά bluetooth hands-free βέβαια! :) Περί RAM. Δες τα ακόλουθα screenshot για το τι χρήση μπορεί να αντέξει περίπου (το πιέζω εσκεμμένα εδώ, σπάνια πάει έτσι). Ελάχιστο lagging, αν και πιο πιθανό είναι να κάνει force close σε μη χρησιμοποιούμενες ή βαριές εφαρμογές και μόνο, ή να κολλήσει. Σου έχω κι ένα screenshot από το m.dropbox για να δεις πως είναι μέσω Opera Mini. Περί Viber, noooope δυστυχώς... :( Έχω το bluetooth MW600 της Sony αλλά έλεγα και για ενσύρματα επειδή δεν θέλω να ασχολούμαι με τη φόρτιση 2ης συσκευής. Το βρήκα πάντως το συμβατό μοντέλο είναι το HS-44. Δεν βλέπω κάπου να λέει για μπαταρία...Τι μου θύμησες τώρα βρε plakton, το JBAK Taskman! Χαχα!!! Άμα είναι έτσι το dropbox και επιτρέπει κατέβασμα/ανέβασμα αρχείων τρώγεται...Δεν πειράζει αν δεν υπάρχει viber...Κάτι σαν το whatsapp υπάρχει όμως; Από ότι έχω στο μυαλό μου πάντως θα παιχτεί στην τιμή η απόφαση. Αν και με εξιτάρει η μεταλλική κατασκευή που λέτε του Ε71 σε λευκό χρώμα, το Ε72 έχει όμως καλύτερη κάμερα και στην τελική και το Ε72 σε μαύρο δείχνει πολύ ωραία. Θα πέσει αρκετή σκέψη...θα πάω να τα πιάσω και τα 2 και θα δω... Edited June 9, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 τα εικονίδια που μας δείχνεις είναι από κάποια εφαρμογή που δείχνει τα tasks? επίσης οι ενδείξεις πάνω πάνω περα από τη ραμ τι άλλο δείχνουν? είδα τη ραμ του e5 και μετά από reboot, με τον phonetinfo και call manager πάλι να τρέχει γιατί ενεργοποιείται αυτόματα, είχα 178mb ελεύθερη ram κάπου έχει ένα βιντεάκι στο youtube με ένα e5 να τρέχει 75 εφαρμογές ταυτόχρονα... :lol::lol: μετά σου λέει ξεπερασμένο λειτουργικό, μακάρι το android και όλα τα υπόλοιπα να έτρεχαν το 1/4 των εφαρμογών ταυτόχρονα που τρέχει το e5 RAM, C Memory και MicroSD. Mε τη σειρά που τα αναφέρω πάνε και λέει πόση ελεύθερη μνήμη έχει το καθένα. JbakTaskman. ;) Tυπικά έχω Office, Whatsapp, Opera Mini, Gravity και Mail σε Editor's mode (αν βαριέμαι/δεν μπορώ να κάτσω στο PC) και πάει καλά. Κι ας είναι πεθαμένο... ;) Έχω το bluetooth MW600 της Sony αλλά έλεγα και για ενσύρματα επειδή δεν θέλω να ασχολούμαι με τη φόρτιση 2ης συσκευής. Το βρήκα πάντως το συμβατό μοντέλο είναι το HS-44. Δεν βλέπω κάπου να λέει για μπαταρία...Τι μου θύμησες τώρα JBAK Taskman! Χαχα!!! Άμα είναι έτσι το dropbox και επιτρέπει κατέβασμα/ανέβασμα αρχείων τρώγεται...Δεν πειράζει αν δεν υπάρχει viber...Κάτι σαν το whatsapp υπάρχει όμως; Από ότι έχω στο μυαλό μου πάντως θα παιχτεί στην τιμή η απόφαση. Αν και με εξιτάρει η μεταλλική κατασκευή που λέτε του Ε71, το Ε72 έχει όμως καλύτερη κάμερα. Θα πέσει σκέψη... Κατέβασμα εικόνων βλέπω, ανέβασμα πουθενά. Mη νομίζεις, από τον υπολογιστή το χρησιμοποιώ περισσότερο... Yπάρχει το WhatsApp, οπότε τα πράγματα είναι καλά... Eδώ είμαστε αν το πάρεις... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κατέβασμα εικόνων βλέπω, ανέβασμα πουθενά. Mη νομίζεις, από τον υπολογιστή το χρησιμοποιώ περισσότερο... Yπάρχει το WhatsApp, οπότε τα πράγματα είναι καλά... Eδώ είμαστε αν το πάρεις... :) το watsapp σου λειτουργεί κανονικά?? εγώ όταν το είχα μου κατέβαζε τα δεδομένα και την μπαταρία σα καραμέλες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 το watsapp σου λειτουργεί κανονικά?? εγώ όταν το είχα μου κατέβαζε τα δεδομένα και την μπαταρία σα καραμέλες Tο έχω γυρισμένο σε WiFi ως προτεραιότητα σύνδεσης και με απενεργοποιημένη την αυτόματη σάρωση (ρουφάει με μπουρί σόμπας μπαταρία γιατί...). Θέλει σετάρισμα με προσοχή η κάθε εφαρμογή, γιατί μια λάθος ρύθμιση έχει επιπτώσεις. Πχ πριν κλείσω την αυτόματη σάρωση WiFi δεν έβγαζε μέρα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Tο έχω γυρισμένο σε WiFi ως προτεραιότητα σύνδεσης και με απενεργοποιημένη την αυτόματη σάρωση (ρουφάει με μπουρί σόμπας μπαταρία γιατί...). Θέλει σετάρισμα με προσοχή η κάθε εφαρμογή, γιατί μια λάθος ρύθμιση έχει επιπτώσεις. Πχ πριν κλείσω την αυτόματη σάρωση WiFi δεν έβγαζε μέρα... για τη σύνδεση στο ίντερνετ τι έχεις επιλέξει? ερώτηση πάντα που λέει και τα σχετικά... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 για τη σύνδεση στο ίντερνετ τι έχεις επιλέξει? ερώτηση πάντα που λέει και τα σχετικά... Eννοείς παρόχους; Cyta @ 8Mbps και Cosmote 3G... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Eννοείς παρόχους; Cyta @ 8Mbps και Cosmote 3G... όχι ρε :lol::lol: προφανώς δεν το έθεσα σωστά στις ρυθμίσεις-σύνδεση-προορισμοί ποια έχεις προεπιλεγμένη σύνδεση? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 όχι ρε :lol::lol: προφανώς δεν το έθεσα σωστά στις ρυθμίσεις-σύνδεση-προορισμοί ποια έχεις προεπιλεγμένη σύνδεση? Δεν έχω κάτι τέτοιο εντός κινητού επιλεγμένο. Mέσα στο Whatsapp το έχω, WiFi > 3G και αυτόματη εναλλαγή αν βρει WiFi από 3G... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δεν έχω κάτι τέτοιο εντός κινητού επιλεγμένο. Mέσα στο Whatsapp το έχω, WiFi > 3G και αυτόματη εναλλαγή αν βρει WiFi από 3G... ;) όταν μπαίνεις στο ovistore με τι τρόπο σύνδεσης μπαίνεις? σε ρωτάει? έχεις ορίσει εσύ από κάπου? και αντίστοιχα όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν ιντερνετ άρα δηλαδή στο watsapp όποτε δεν είσαι συνδεδεμένος σε wifi, μπαίνει από 3g, έτσι? αυτό δεν σου καταναλώνει πολλά δεδομένα+μπαταρία? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 όταν μπαίνεις στο ovistore με τι τρόπο σύνδεσης μπαίνεις? σε ρωτάει? έχεις ορίσει εσύ από κάπου? και αντίστοιχα όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν ιντερνετ άρα δηλαδή στο watsapp όποτε δεν είσαι συνδεδεμένος σε wifi, μπαίνει από 3g, έτσι? αυτό δεν σου καταναλώνει πολλά δεδομένα+μπαταρία? Δεν έχω το OviStore καν!!! :lol: Κατάλαβα τι εννοείς, σε κάθε σύνδεση επιλέγω εγώ σημείο πρόσβασης. Απλά δεν το βρίσκεις από εκεί που είπες στο 71.. Το κλείνω, δεν συμφέρει. Από την εφαρμογή την εφαρμογή κι από τον taskman το process για να μην ανοίξει ξανά. Αλλιώς... :knife: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Δεν έχω το OviStore καν!!! :lol: Κατάλαβα τι εννοείς, σε κάθε σύνδεση επιλέγω εγώ σημείο πρόσβασης. Απλά δεν το βρίσκεις από εκεί που είπες στο 71.. Το κλείνω, δεν συμφέρει. Από την εφαρμογή την εφαρμογή κι από τον taskman το process για να μην ανοίξει ξανά. Αλλιώς... :knife: :lol::lol::lol: κατάλαβα άρα το "ενεργοποιείς" χειροκίνητα το watsapp όποτε είσαι σε οικείο δίκτυο από ότι κατάλαβα δεν βολέυει έτσι όμως ρε ******* ---Από Ομάδα Διαχείρισης--- Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Edited June 10, 2013 by impreza_sti Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) :lol::lol::lol: κατάλαβα άρα το "ενεργοποιείς" χειροκίνητα το watsapp όποτε είσαι σε οικείο δίκτυο από ότι κατάλαβα δεν βολέυει έτσι όμως ρε ******* Βρίσκει αμέσως ανοιχτά/έμπιστα δίκτυα... Μην μου μπερδεύεσαι, είπαμε, τα λέω κάπως αλλά τόσο χάλια;;; :lol::lol::lol: Edited June 10, 2013 by impreza_sti Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Βρίσκει αμέσως ανοιχτά/έμπιστα δίκτυα... Μην μου μπερδεύεσαι, είπαμε, τα λέω κάπως αλλά τόσο χάλια;;; :lol::lol::lol: ναι το κατάλαβα :p όταν όμως βγαίνεις έξω βόλτα στο δρόμο πχ το απενεργοποιείς τελείως το watsapp έτσι? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 όταν όμως βγαίνεις έξω βόλτα στο δρόμο πχ το απενεργοποιείς τελείως το watsapp έτσι? Eννοείται αυτό. Θα το ανοίξω σε σπάνιες περιπτώσεις και για πολύ λίγο εκτός WiFi... Θέλω και τα δεδομένα, αλλά και τη μπαταρία. ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Eννοείται αυτό. Θα το ανοίξω σε σπάνιες περιπτώσεις και για πολύ λίγο εκτός WiFi... Θέλω και τα δεδομένα, αλλά και τη μπαταρία. ;) τότε το ίδιο λέμε :D έτσι όμως δυστυχώς είναι αρκετά δύσχρηστο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 τότε το ίδιο λέμε :D έτσι όμως δυστυχώς είναι αρκετά δύσχρηστο Eίναι, δεν διαφωνώ. Aλλά δεν λέει να αλλάξω και 3η μπαταρία!!! Mια τα έφτυσε, μια φούσκωσε από βλακεία, να στείλει το Whatsapp τώρα αυτήν; (πρέπει να το αλλάξω και κάποτε, όλο λεφτά του βάζω!!!) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Eίναι, δεν διαφωνώ. Aλλά δεν λέει να αλλάξω και 3η μπαταρία!!! Mια τα έφτυσε, μια φούσκωσε από βλακεία, να στείλει το Whatsapp τώρα αυτήν; (πρέπει να το αλλάξω και κάποτε, όλο λεφτά του βάζω!!!) :lol::lol: εγώ, να φταίει το γ$#@watsapp του άλλαξα μπαταρία γιατί μου έβγαζε ίσα ίσα μέρα, λέω πάει τα έφτυσε η μπαταρία, μέχρι που είδα ότι και με την καινούρια μου κάνει τα ίδια, χώρια τα πόσα mb που μου κατανάλωνε και του έδωσα σουτ βέβαια μέχρι να καταλάβω το πως και το γιατί το έψαξα αρκετά το θέμα μέχρι που βρήκα την απάντηση στο ίδιο το site του watsapp γενικά τέτοιου είδους εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά στο symbian, όπως και το skype Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδιά βρήκα σε κατάστημα μεταχειρισμένων το Ε71 γκρι στα 70 ευρώ και το Ε72 μαύρο στα 90 ευρώ. Το Ε71 ήταν άριστο, το Ε72 είχε κάποια μικρά σημαδάκια. Ti προτείνεται εσείς από τα 2; Η ύπαρξη υπέρυθρης θύρας στο Ε71 με εξέπληξε, το έχετε χρησιμοποιήσει για να ελέγχετε τηλεοράσεις κτλ; Δουλεύει από μακρινή απόσταση; Κατά τη γνώμη μου το Ε71 στο γκρι/λαδί που είναι τώρα είναι σχεδόν απαίσιο - κάνει τριχρωμία με το πληκτρολόγιο, το περίβλημα και τα πλαινά καουτσούκ πορτάκια που θα αλλάξουν χρώμα φαντάζομαι μετά από κάμποσους μήνες. Το Ε72 στο μαύρο φαινόταν πολύ πιο ωραίο, σοφιστικέ με ενιαίο χρώμα. Επίσης στο άνοιγμα εφαρμογών και στην εναλλαγή των homescreens το E72 ήταν αισθητά πιο γρήγορο. Υπήρχαν όμως στη μετακίνηση στο μενού μια μεγαλύτερη αίσθηση lag εξαιτίας των animations αλλά αυτές νομίζω απενεργοποιούνται και αξίζει άμα είναι να μην σε καθυστερεί για να ανοίξεις μια εφαρμογή. Εσείς τι λέτε παιδιά; Βοηθήστε λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts