ddr2 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ωραίος σε όλα! Θήκη έχω μια pouch Scuderia Ferrari για έξω και μια παρόμοια Bodyglove για τη δουλειά. Zagg screen protector από iPhone 3G/3GS, carbon πίσω καπάκι και κινεζούλα μπαταρία στα 1700mAh, που με τη χρήση που κάνω δεν κάνει κιχ... Μετράει άγρια για πρώτο το άτιμο, δεν το αλλάζω... Και δύσκολα θα το αλλάξω αν πάω σε MeeGo/Maemo, κάπου εκεί δίπλα θα είναι ως Mail Client/WhatsApp phone... ;) Λογω εμφανισης , ειναι τελειο για επαγγελματικο τηλεφωνο. Και μου εχει λειψει πολυ. Βεβαια, η ολη ιστορια θα μου κοστισει πανω απο 80 ευρω, αλλα χαλαλι του (καταλαβαινεις την πορωση μου ετσι?) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Λογω εμφανισης , ειναι τελειο για επαγγελματικο τηλεφωνο. Και μου εχει λειψει πολυ. Βεβαια, η ολη ιστορια θα μου κοστισει πανω απο 80 ευρω, αλλα χαλαλι του (καταλαβαινεις την πορωση μου ετσι?) Όχι ρε συ, δεν την καταλαβαίνω καθόλου!!! :p:p:p Αφού ίδιος είμαι!!! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Όχι ρε συ, δεν την καταλαβαίνω καθόλου!!! :p:p:p Αφού ίδιος είμαι!!! :D :p λες και μιλαω στον τοιχο!:p (Ή στον καθρεπτη? :) ) Λογικα Τριτη θα το εχω στα χερια μου ετοιμοπολεμο. Ελπιζω μεχρι τοτε να μου εχουν ερθει και μπαταρια - protector, αν και δεν ειναι απαραιτητα για αρχη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 έτσι σιγά σιγά, επιστροφή στα παλιά και στα καλά :) γιατί κακά τα ψέματα παίδες, τα androids φοβερές multimedia συσκευές αλλά όταν θες πρώτα τηλέφωνο και μετά αξιοπιστία + κάποιες smartphone δυνατότητες τότε επιστρέφεις στα γνωστά και εγώ έχω το galaxy s (το πρώτο ακόμα, αλλά με 4.2.2 :D) αλλά το έχω σπίτι στο σαλόνι για άμα βαρεθώ να έχω κάτι να παίζω σαν κύριο εδώ και 3 βδομάδες χρησιμοποιώ το nokia e5 μόνο να υπήρχαν κάποιες social εφαρμογές οι οποίες να δουλεύουν σωστά (όχι σαν whatsapp) και κάποιου είδους notification center πέρα απο emails και δεν θα ήθελα τίποτα άλλο (είναι ο μοναδικός λόγος που κοιτάζω σε bb) το είπα το παραλήρημα μου :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 μόνο να υπήρχαν κάποιες social εφαρμογές οι οποίες να δουλεύουν σωστά (όχι σαν whatsapp) Aν και βγαίνουμε οφ εδώ σχετικά με αυτό, δες το Gravity... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Aν και βγαίνουμε οφ εδώ σχετικά με αυτό, δες το Gravity... ;) Η καλυτερη εφαρμογη του ειδους στα symbian. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 παιδιά καλή είναι αλλά δεν είναι αυτό που λέω... αναφέρομαι σε μια εφαρμογή τύπου viber-whatsapp που σου στέλνει κάποιος μήνυμα και σου βγαίνει ειδοποίηση, αλλά να δουλεύει σωστά και όχι να σου ρουφάει τα mb και τη μπαταρία με το καλαμάκι όπως το whatsapp επίσης ανφέρομαι και σε μια εφαρμογή, για facebook ή twiter πχ όπου θα έχεις μια ειδοποίηση στην εφαρμογή και θα σου εμφανίζει ειδοποίηση το κινητό χωρίς να είσαι μέσα στην εφαρμογή, όπως σε ios-android-bb πχ, ίσως όχι με τόσο όμορφο τρόπο, αλλά να σε ειδοποιεί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο δυστυχώς μόνο το nimbuz (το οποίο για s60 είναι και αυτό όμορφο, όχι τόσο όσο το gravity αλλά καλό είναι) υπάρχει νομίζω αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο είναι θέμα λειτουργικού όμως νομίζω και όχι εφαρμογών Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 έτσι σιγά σιγά, επιστροφή στα παλιά και στα καλά :) γιατί κακά τα ψέματα παίδες, τα androids φοβερές multimedia συσκευές αλλά όταν θες πρώτα τηλέφωνο και μετά αξιοπιστία + κάποιες smartphone δυνατότητες τότε επιστρέφεις στα γνωστά και εγώ έχω το galaxy s (το πρώτο ακόμα, αλλά με 4.2.2 :D) αλλά το έχω σπίτι στο σαλόνι για άμα βαρεθώ να έχω κάτι να παίζω σαν κύριο εδώ και 3 βδομάδες χρησιμοποιώ το nokia e5 μόνο να υπήρχαν κάποιες social εφαρμογές οι οποίες να δουλεύουν σωστά (όχι σαν whatsapp) και κάποιου είδους notification center πέρα απο emails και δεν θα ήθελα τίποτα άλλο (είναι ο μοναδικός λόγος που κοιτάζω σε bb) το είπα το παραλήρημα μου :) Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το κινητό από το σέρβις και το δούλεψα 3 μέρες σαν κύριο κινητό. Δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα, βέβαια η παλινδρόμηση από το νοτε2 στο Ε71 δεν είναι εύκολη σε κάποια πράγματα, υπάρχουν όμως και κάποια πλεονεκτήματα (φορητότητα, δυνατότητα να απαντήσω γρήγορα με το ένα χέρι σε κάποιο μέιλ, καλύτερη ορατότητα οθόνης κάτω από τον ήλιο κλπ), ενώ συντοφιά στο νόκια κρατάει και το ipad mini για πιο απαιτητικά πράγματα. Τις επόμενες ημέρες η συσκευή θα μπει ξανά στο σέρβις (δεν θα μείνει) για αλλαγή του πλαστικού κάτω από το πληκτρολόγιο (έχει ένα μικρό χτύπημα και το ανταλλακτικό δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο στο σέρβις) καθώς και για αλλαγή του λαστιχένιου sd -usb door που από τα χρόνια ξεράθηκε και κόπηκε. Επίσης, την Τρίτη παραλαμβάνω την καινούρια originale μπαταρία.:) Σήμερα η συσκευή αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση λογισμικού, μέσω nokia suite. Μετά από όλες αυτές τις ενέργειες ουσιαστικά θα έχω στα χέρια μου ένα ολοκαίνουριο, σε κατάσταση βιτρίνας νοκια Ε71 έτοιμο για δράση! :D:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Γιάννη με γειά, τέτοια ανακατασκευή μόνο αυτό σου επιτρέπει να πεις! :) Το δικό μου πάλι, θέλει να ξεκουραστεί και δεν το αφήνω! 3G όλη μέρα, μόνιμα Gravity και Opera Mini στον κόφτη, modem via Nokia Suite σε υπολογιστή και αν χτυπήσει, μιλάμε κιόλας! ;) Long live E71, δύσκολα σε αλλάζω πάντσερ μου! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 δείτε ένα θεματάκι εδώ αναφέρεται σε ένα τύπο ο οποίος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα e71 εν έτη 2013 όπως ακριβώς θα έκανε με όλα τα άλλα σύγχρονα smartphones είναι 5 άρθρα ρίξτε τα μια ματιά δυστυχώς αναφέρει κάποιες αδυναμίες που όντως "πονάνε" Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 δείτε ένα θεματάκι εδώ αναφέρεται σε ένα τύπο ο οποίος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα e71 εν έτη 2013 όπως ακριβώς θα έκανε με όλα τα άλλα σύγχρονα smartphones είναι 5 άρθρα ρίξτε τα μια ματιά δυστυχώς αναφέρει κάποιες αδυναμίες που όντως "πονάνε" Τα έχω δει, αν και ξέχασες το link! :p Δεν του λείπουν και πολλά αν το καλοσκεφτεί κανείς, στέκεται άνετα ακόμα απέναντι σε άλλα κινητά! :) ( για 2η φορά χωρίς οθόνη btw... :mad: Θα επισκευαστεί όμως ξανά! :cool: ) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ε, βαλτε το λιγκ να το δω και εγω ! Αδυναμιες σιγουρα υπαρχουν. Υπαρχουν ομως και θετικα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 http://unleashthephones.com/2013/04/17/revisiting-series-60-you-wont-last-2-weeks/ λογικα αυτο εδω ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 http://unleashthephones.com/2013/04/17/revisiting-series-60-you-wont-last-2-weeks/ http://unleashthephones.com/2013/04/20/revisiting-series-60-the-days-when-setting-up-a-smartphone-took-8-hours/ Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) τραγικος ρε ******* :lol: εδω εχει τα λινκ και για τα 5 αρθρα http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/17398_Alvin_gives_up_on_the_E71_six_.php Edited May 4, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Για μένα τα μειονεκτήματα είναι πολύ λιγότερα. RAM, κάμερα και 2,5mm jack. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα άλλαζα για τίποτα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Για μένα τα μειονεκτήματα είναι πολύ λιγότερα. RAM, κάμερα και 2,5mm jack. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα άλλαζα για τίποτα... νομιζω αναφερεται κυριως σε αδυναμιες του λειτουργικου και οχι της συσκευης κεντρο ειδοποιησεων, κοινωνικα δικτυα κτλ τα θεματα που αναφερεις σε μεταγενεστερες συσκευες εχουν διορθωθει καποια στο e72, καποια στο e5 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 τραγικος ρε γμτ :lol: εδω εχει τα λινκ και για τα 5 αρθρα http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/17398_Alvin_gives_up_on_the_E71_six_.php Μιας και κάνει ευθεία αναφορά και στο Ε72, το οποίο επίσης έχω και ήταν σε καλύτερη κατάσταση από το ε71 (δηλαδή μόνο λίγες γρατζουνίτσες έχει, τίποτα άλλο) για εμένα, μπροστά στο 71 δεν πιάνει μία. Από θέμα σχεδίασης και ομορφιάς εννοώ. Αλλά και σαν λειτουργία, το 71 παραδόξως είναι πιο γρήγορο. Μην με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω.... Τώρα, για καθημερινή επαγγελματική χρήση, δεν νομίζω ότι υστερεί σημαντικά σε σχέση με ένα σύγχρονο smartphone. Καλή διαχείριση mail, άριστο μέγεθος, πολύ καλή αυτονομία. Τώρα, σαν κάμερα ή για social ποτέ δεν ήταν καλό. Ούτε το 2013, ούτε το 2010... Δεν είναι τέτοια συσκευή πιστεύω. Α, προχτές η σύζυγος πήρε το Ε6 :) Ωραίο βέβαια, αλλά πολύ μακρυά από το sleek design του Ε71 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 νομιζω αναφερεται κυριως σε αδυναμιες του λειτουργικου και οχι της συσκευης κεντρο ειδοποιησεων, κοινωνικα δικτυα κτλ τα θεματα που αναφερεις σε μεταγενεστερες συσκευες εχουν διορθωθει καποια στο e72, καποια στο e5 Το είχα λύσει εν μέρη αυτό το πρόβλημα, με τον SPB Launcher. Τυπικό notificationing υπήρχε, όχι σαν το Android βέβαια, αλλά ήταν αξιοπρεπές. Για social προεκτάσεις τώρα, μην ψάχνεις και πολλά, σκέψου πως είναι bussiness phone, άρα και με άλλο προσανατολισμό... ;) Αλλά και σαν λειτουργία, το 71 παραδόξως είναι πιο γρήγορο. Μην με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω.... Τώρα, για καθημερινή επαγγελματική χρήση, δεν νομίζω ότι υστερεί σημαντικά σε σχέση με ένα σύγχρονο smartphone. Καλή διαχείριση mail, άριστο μέγεθος, πολύ καλή αυτονομία. Τώρα, σαν κάμερα ή για social ποτέ δεν ήταν καλό. Ούτε το 2013, ούτε το 2010... Δεν είναι τέτοια συσκευή πιστεύω. Το E72 έχει 40mb ελεύθερη RAM στην εκκίνηση και το E71 70. Σ'αυτό φταίει η S60v5 καθαρά, επειδή είναι βαριά. Είναι επαγγελματική συσκευή επίσης, οπότε είναι λογικό να έχει αλλού έμφαση. Εν μέρη φταίει και η Nokia σ'αυτό που δεν το χειρίστηκε σωστά, θα μπορούσε να έχει και πιο social χαρακτήρα. Και η κάμερα άθλια, αλλά Nokia είναι αυτή, τι να πεις... *Καμιά σχέση Γιάννη το E6 με το E71, γι'αυτό το είχα αποκλείσει παλιότερα... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Το είχα λύσει εν μέρη αυτό το πρόβλημα, με τον SPB Launcher. Τυπικό notificationing υπήρχε, όχι σαν το Android βέβαια, αλλά ήταν αξιοπρεπές. Για social προεκτάσεις τώρα, μην ψάχνεις και πολλά, σκέψου πως είναι bussiness phone, άρα και με άλλο προσανατολισμό... ;) Το E72 έχει 40mb ελεύθερη RAM στην εκκίνηση και το E71 70. Σ'αυτό φταίει η S60v5 καθαρά, επειδή είναι βαριά. Είναι επαγγελματική συσκευή επίσης, οπότε είναι λογικό να έχει αλλού έμφαση. Εν μέρη φταίει και η Nokia σ'αυτό που δεν το χειρίστηκε σωστά, θα μπορούσε να έχει και πιο social χαρακτήρα. Και η κάμερα άθλια, αλλά Nokia είναι αυτή, τι να πεις... *Καμιά σχέση Γιάννη το E6 με το E71, γι'αυτό το είχα αποκλείσει παλιότερα... ;) s60 v3 έχουν και τα 2 :p μάλλον εννοείς fp2 παιδιά ναι επαγγελματικές συσκευές είναι, και για email κλήσεις και τα σχετικά είναι τέλειο αλλά όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο και είναι η απόλυτη αλήθεια, είναι συσκευές που κατασκευάστηκαν μια άλλη εποχή, μια εποχή όπου το internet ήταν "συμπληρωματικό" και δεν βασιζόταν όλα σε αυτό όπως οι τωρινές συσκευές και ο ρόλος των social networks δεν ήταν τόσο "σημαντικός" όσο τώρα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 s60 v3 έχουν και τα 2 :p μάλλον εννοείς fp2 παιδιά ναι επαγγελματικές συσκευές είναι, και για email κλήσεις και τα σχετικά είναι τέλειο αλλά όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο και είναι η απόλυτη αλήθεια, είναι συσκευές που κατασκευάστηκαν μια άλλη εποχή, μια εποχή όπου το internet ήταν "συμπληρωματικό" και δεν βασιζόταν όλα σε αυτό όπως οι τωρινές συσκευές και ο ρόλος των social networks δεν ήταν τόσο "σημαντικός" όσο τώρα My fault! :p :lol: Γι'αυτό και παραμένουν συσκευές με «προσωπικότητα». Πχ τα Blackberry, τα E Series είχαν άλλο κοινό και εφοδιάζονταν κάπως παραπάνω σε net λειτουργίες. Γι'αυτό και πολλά στελέχη εταιρίας ακόμα τα κρατάνε, άσχετα από τα Android και το iPhone. Παραμένουν πρακτικά στο κοινό τους, γι'αυτό και δεν τα έχει όποιος κι όποιος. Εγώ το έχω παραδεχθεί, μου ήρθε κατά λάθος. Μέσω του editoring όμως, έγινε απόλυτο εργαλείο. ;) Το ίδιο φυσικά θα γινόταν και το E90 σε περίπτωση, ή το E7 ακόμα ακόμα. Το social networking έχει γίνει κι αυτό σούπα. Αν πρέπει να πάρω iPhone για να κάνω check-in ακόμα και σε... κοτέτσι (ναι, το είδα κι αυτό!!!), μου είναι παντελώς άχρηστο. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Οπως βλέπω το θεμα ζωντανεψε για τα καλα! Το χρησιμοποιώ απο το 2009 και δε σκεφτομαι να το αλλάξω.Μια μπαταρια μονο εχω αλλαξει (ebay) και το πλαινο κάλυμμα του usb. Σκεφτόμουν να συγκεντρώσουμε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε γιατι σιγουρα καποια χρησιμη θα υπάρχει που δεν έχουμε ανακαλύψει. Μολις βρω χρονο θα ποσταρω τις δικες μου. Εχει καταφερει κανεις να τρεξει το viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Συμφωνω οτι φτιαχτηκαν σε μια εποχη που το ιντερνετ ηταν συμπληρωματικο. Ομως το πλεονεκτημα του φυσικου πληκτρολογιου παραμενει και ειναι χρησιμο και σημερα και ειδικα για τα social media. Τελος παντων, γνα μην βγαινουμε εκτος θεματος, εμενα παντως με στεναχωρει που η κατηγορια αυτη εχει σβησει και μονο η bb βγαζει κανενα τετοιο κινητο. Απλα το ε71 ηταν και παραμενει το ομορφοτερο του ειδους κατα το προσωπικο μου γουστο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Οπως βλέπω το θεμα ζωντανεψε για τα καλα! Το χρησιμοποιώ απο το 2009 και δε σκεφτομαι να το αλλάξω.Μια μπαταρια μονο εχω αλλαξει (ebay) και το πλαινο κάλυμμα του usb. Σκεφτόμουν να συγκεντρώσουμε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε γιατι σιγουρα καποια χρησιμη θα υπάρχει που δεν έχουμε ανακαλύψει. Μολις βρω χρονο θα ποσταρω τις δικες μου. Εχει καταφερει κανεις να τρεξει το viber? το θέμα για τις εφαρμογές έχει δική του θέση :) Συμφωνω οτι φτιαχτηκαν σε μια εποχη που το ιντερνετ ηταν συμπληρωματικο. Ομως το πλεονεκτημα του φυσικου πληκτρολογιου παραμενει και ειναι χρησιμο και σημερα και ειδικα για τα social media. Τελος παντων, γνα μην βγαινουμε εκτος θεματος, εμενα παντως με στεναχωρει που η κατηγορια αυτη εχει σβησει και μονο η bb βγαζει κανενα τετοιο κινητο. Απλα το ε71 ηταν και παραμενει το ομορφοτερο του ειδους κατα το προσωπικο μου γουστο. το πληκτρολόγιο είναι σημαντικό και για τα social networks αλλά πρέπει να υπάρχουν όμως για να είναι χρήσιμο σε αυτά :p :lol: δυστυχώς έχεις δίκαιο για την κατάληξη του qwerty, μόνο η bb εξακολουθεί και πιστεύει σε αυτά υπάρχει και σε android αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ακόμη και με τα αρχαία symbian πιστεύω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 το θέμα για τις εφαρμογές έχει δική του θέση :) το πληκτρολόγιο είναι σημαντικό και για τα social networks αλλά πρέπει να υπάρχουν όμως για να είναι χρήσιμο σε αυτά :p :lol: Αχαχα!! Το σκεφτομουν αυτο την ωρα που εγραφα. Ετσι ειναι. Τουλαχιστον το gravity ειναι οκ. (Παιδια, χρονια πολλα, εμεις καναμε εδω ανασταση!) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts