plankton69 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Δοκίμασε να περάσεις από επάνω το ίδιο firmware ίσως στρώσει.. :) Reflash δηλαδή... Aυτό έκανα και όντως έστρωσε... Tο έκανα λίγο μετά το πόστ, αλλά δεν ενημέρωσα! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Έκανα μόλις update σ ένα παρατημένο Ε71 και χαθήκαν τα ελληνικά. Πάω στις γλώσσες και δεν έχει. Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Έκανα μόλις update σ ένα παρατημένο Ε71 και χαθήκαν τα ελληνικά. Πάω στις γλώσσες και δεν έχει. Τι κάνουμε? Ποιο firmware πέρασες κι από που; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ποιο firmware πέρασες κι από που; Απ το Nokia Software Updater. Δεν ξέρω ποιο είναι, το βρήκε μόνο του ότι υπήρχε νεότερο λογισμικό και καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Απ το Nokia Software Updater. Δεν ξέρω ποιο είναι, το βρήκε μόνο του ότι υπήρχε νεότερο λογισμικό και καλά. Λογικά το 500.21.009... Πάτα *#0000# και δες. Στην εκκίνηση δεν σου έδωσε επιλογή χώρας; Διάλεξες Ελλάδα αν το έδειξε; Ή μπας και είναι παραεισαγωγής και έχει άλλο product code; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Λογικά το 500.21.009... Πάτα *#0000# και δες. Στην εκκίνηση δεν σου έδωσε επιλογή χώρας; Διάλεξες Ελλάδα αν το έδειξε; Ή μπας και είναι παραεισαγωγής και έχει άλλο product code; Αυτό ακριβώς που λες είναι. Με ρώτησε χώρα και διάλεξα Ελλάδα απ όσο θυμάμαι. Και είναι ελληνικό. Τι παίζει? :/ Edited December 25, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δες την εικόνα και πες μου τι ΔΕΝ έχεις εσύ. Αν δεν ταιριάζει κάτι με το κινητό κάτι παίζει. Αν όχι, θες reflash λογικά... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 To type είναι ίδιο RM -346, αλλά το code είναι 0567045. Από Πλαίσιο είναι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 To type είναι ίδιο RM -346, αλλά το code είναι 0567045. Από Πλαίσιο είναι το τηλέφωνο. Είναι από Ιρλανδία η συσκευή. Οπότε ακολουθείς τον εξής οδηγό: Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd Ελπίζω να βοήθησα! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ξεκινάω και ενημερώνω. Φυσικά και βοήθησες και ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ξεκινάω και ενημερώνω. Φυσικά και βοήθησες και ευχαριστώ πολύ ;) Αναμένουμε! Είναι που με πέτυχες ξύπνιο και το συμπαθώ το κουσουριασμένο! :) Δεν κάνει τίποτα! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) plankton sos δεν προλαβαίνω με τίποτα να πατήσω read πριν βγάλει τον τρόπο σύνδεσης στο κινητό ρε φίλε με το που το συνδέσω μετά από 2 secs έχει βγει στο κινητό αυτό που ρωτάει τον τρόπο σύνδεσης ούτε το ποντίκι δεν πρόλαβαινω να πιάσω :lol: και τώρα που πρόλαβα πάλι error μου βγάζει.. Edited December 26, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 plankton sos δεν προλαβαίνω με τίποτα να πατήσω read πριν βγάλει τον τρόπο σύνδεσης στο κινητό ρε φίλε με το που το συνδέσω μετά από 2 secs έχει βγει στο κινητό αυτό που ρωτάει τον τρόπο σύνδεσης ούτε το ποντίκι δεν πρόλαβαινω να πιάσω :lol: και τώρα που πρόλαβα πάλι error μου βγάζει.. Aν σου πω πως δεν ξέρω από δω και πέρα τι παίζει θα σε στεναχωρίσω πολύ, εεε; :( Στο δικό μου δεν χρειάστηκε αλλαγή ο κωδικός, οπότε και δεν ψάχτηκα ποτέ. Aπό δω και πέρα ας αναλάβει κάποιος που ξέρει καλύτερα, πχ ο impreza_sti μόλις το δει... Xίλια συγνώμη, αλλά δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω τι και πως... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Τι συγγνώμη ρε, εγώ ευχαριστώ για όλα. Όποιος το δει και γνωρίζει ας μου πει τι κάνω λάθος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 άσχετο: παρόλο που έχω s3 το e71 το έχω ακόμη και του κάνω sync επαφές κτλ! μαζί με το k800 θεωρώ είναι από τα κορυφαία κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 άσχετο: παρόλο που έχω s3 το e71 το έχω ακόμη και του κάνω sync επαφές κτλ! μαζί με το k800 θεωρώ είναι από τα κορυφαία κινητά! Και γω το ίδιο, ενώ έχω Note 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 άσχετο: παρόλο που έχω s3 το e71 το έχω ακόμη και του κάνω sync επαφές κτλ! μαζί με το k800 θεωρώ είναι από τα κορυφαία κινητά! Net station το 71 και Media device το Κ800... 2 μεγάλες αγάπες μου... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Χαίρετε,χρησιμοποιώ εδώ και 5(!)χρόνια αυτό το υπέροχο κινητό και σήμερα έκανα προσπάθεια για tethering με χρήση του JoikuSpot!Το Laptop βλέπει κανονικά το spot,όλα κομπλέ!Αντιμετωπίζω θέμα με το tablet μου(Samsung Galaxy Note 10.1) το οποίο δεν το "βλέπει".Έχει κανείς καμία ιδέα,μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση την οποία παραβλέπω?Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Χαίρετε,χρησιμοποιώ εδώ και 5(!)χρόνια αυτό το υπέροχο κινητό και σήμερα έκανα προσπάθεια για tethering με χρήση του JoikuSpot!Το Laptop βλέπει κανονικά το spot,όλα κομπλέ!Αντιμετωπίζω θέμα με το tablet μου(Samsung Galaxy Note 10.1) το οποίο δεν το "βλέπει".Έχει κανείς καμία ιδέα,μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση την οποία παραβλέπω?Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :) Σε διαμοιρασμό με Android είχα κι εγώ θέμα, δεν το έβλεπε ένα X8. Ρύθμιση δεν είχα βρει να πω την αλήθεια, αν και δεν είχα ψάξει τα πάντα. Εκτός αν τα Android δεν βλέπουν το πρότυπο WEP, ξέρω γω... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση.Να βοηθήσω με τη σειρά μου,βρήκα στο forum την άποψη ενός συμφορουμίτη ότι το android δεν επιτρέπει τις adhoc συνδέσεις και για την επίλυση αυτού του προβλήματος προτείνει τοWiFi Ad Hoc enabler http://www.arenddeboer.com/wifi-ad-hoc-enabler-for-android/ Δεν το δοκίμασα ακόμη,απλώς το παραθέτω για όποιον το χρειαστεί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πώς αλλάζω γλώσσα ενώ γράφω? Εννοώ γράφω γενικά με ελληνικά, αλλά θέλω να γράψω μια λέξη στα αγγλικά και ξανά ελληνικά. Πώς το κάνω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) πατας κατω αριστερα τα βελακια και αλλαζεις τη γλωσσα edit: ή με ένα απο τα κατω αριστερα βελακια και το space Edited March 3, 2013 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το κουμπί τέρμα κάτω αριστερά και το κενό... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Νομιζω ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να κρατησεις το Shift (δευτερο κατω αριστερα) πατημενο και πατας και το Ctrl (κατω δεξια) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Νομιζω ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να κρατησεις το Shift (δευτερο κατω αριστερα) πατημενο και πατας και το Ctrl (κατω δεξια) :happy: Nα πω την αλήθεια, δεν γνώριζα αυτόν τον τρόπο. Θα τον δω στην πράξη, για την ώρα αυτός που αναφέρω μου φαίνεται γρήγορος... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts