sculper Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Γεια σας, Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του E71 και θα ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι: 1) Υπάρχει τρόπος να ηχογραφώ μία συνομιλία που κάνω από το κινητό μου? (το έκανα με ευκολία στο ericsson που είχα, καλώ κάποιον και θέλω να ηχογραφήσω την συνομιλία μας) 2) Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κλειδώνω με κωδικό το μενού? Και να μπορώ να κάνω μόνο κλήσεις. Διότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο. (αυτό είναι κατάλοιπο από το blackberry) 3) Όταν χρησιμοποιώ το GARMIN και με καλούν υπάρχει τρόπος να μην βγαίνω από την πλοήγηση? Σκέφτομαι να πάρω Bluetooth ακουστικό…αλλά δεν ξέρω αν το γλυτώνω. 4) Η εφαρμογή του quickoffice μπορεί να βρεθεί ολόκληρη? 5) Ανήκω στην WIND και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για το traffic. Νομίζω λέγεται web and mail, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Πως ελέγχω την χρήση της υπηρεσίας για να μην ξεπεράσω το όριο? 6) Έχω λογαριασμό στο http://www.voipdiscount.com μπορώ να περάσω τα στοιχεία στο nokia για να κάνω κλήσεις? Αν ναι, που και πως το κάνω??? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSPI_ Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 με λιγα λογια δν χρειαζεται να κανω τπτ παραπανω εγω ετσι;μονο να περιμενω να κλειδωσει; :cry: Παιδιά συγνώμη, είμαι καινούρια στο site και αρκετά άσχετη.. ούτε καν γνωρίζω πως να ρωτήσω κάτι που θέλω για την μπαταρία του Ε 71.. Αν κάποιος έχει χρόνο ας με βοηθήσει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 :cry: Παιδιά συγνώμη, είμαι καινούρια στο site και αρκετά άσχετη.. ούτε καν γνωρίζω πως να ρωτήσω κάτι που θέλω για την μπαταρία του Ε 71.. Αν κάποιος έχει χρόνο ας με βοηθήσει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά:wacko: Καλως ηρθες, τι θες να μαθεις? Αν κραταει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Γεια σας, Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του E71 και θα ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι: 1) Υπάρχει τρόπος να ηχογραφώ μία συνομιλία που κάνω από το κινητό μου? (το έκανα με ευκολία στο ericsson που είχα, καλώ κάποιον και θέλω να ηχογραφήσω την συνομιλία μας) 2) Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κλειδώνω με κωδικό το μενού? Και να μπορώ να κάνω μόνο κλήσεις. Διότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο. (αυτό είναι κατάλοιπο από το blackberry) 3) Όταν χρησιμοποιώ το GARMIN και με καλούν υπάρχει τρόπος να μην βγαίνω από την πλοήγηση? Σκέφτομαι να πάρω Bluetooth ακουστικό…αλλά δεν ξέρω αν το γλυτώνω. 4) Η εφαρμογή του quickoffice μπορεί να βρεθεί ολόκληρη? 5) Ανήκω στην WIND και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για το traffic. Νομίζω λέγεται web and mail, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Πως ελέγχω την χρήση της υπηρεσίας για να μην ξεπεράσω το όριο? 6) Έχω λογαριασμό στο www.voipdiscount.com μπορώ να περάσω τα στοιχεία στο nokia για να κάνω κλήσεις? Αν ναι, που και πως το κάνω??? Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα απ όλα θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες του forum καθώς και τα περιεχόμενα ώστε να εξοικειωθείς με το forum. Επίσης η αναζήτηση στο S60 3rd Edition Platform FAQ είναι επιβεβλημένη πριν ρωτήσεις. Τώρα όσο αφορά τις απορίες σου... 1) Μπορείς να το κάνεις με πρόγραμμα, μάλιστα χωρίς τον χαρακτηριστικό ήχο beep. Μια αναζήτηση στο θέμα των εφαρμογών θα σου λύσει την απορία. 2) Ναι, υπάρχει. Και πάλι στο θέμα των εφαρμογών... 3) Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται σε αυτή τη περίπτωση, αλλά υποθέτω πως με το που απαντήσεις στο τηλέφωνο, εάν πατήσεις παρατεταμένο το πλήκτρο του Μενού θα σε βγάλει στον task manager όπου μέσω αυτού μπορείς να επιστρέψεις στο Garmin. 4) Μπορεί εύκολα. Τυγχάνει αυτές τις μέρες να δίνει εντελώς δωρεάν την αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση. Δες εδώ λεπτομέρειες. 6) Μπορείς. Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 στις επαφες μου εχω ενα ονομα και καθε φορα που μ στελνει μνμ η τηλεφωνει δν βγαινει ποτε το ονομα στην οθονη.ξερει κανεις γιατι;πρεπει να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Μήπως το συγκεκριμένο αριθμό τον έχεις περασμένο 2 φορές ή σε δύο επαφές; ΥΓ: Όλα τα μηνύματα περί χαρτών κλπ μεταφέρθηκαν εκτός. Για όλα υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Δες λίγο τα περιεχόμενα. Κάνε τις ερωτήσεις σου στα θέματα που ταιριάζουν οι ερωτήσεις σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 οτι το ελεγξα αυτο με τς 2 φορες.τον εσβησα μαλιστα κ τν ξαναγραψα.. κατι σχετικα με το gps μιας και τ μαθαινω..λειτουργει κανονικα κ πολυ σωστα αλλα οταν ρυθμιζω μια διαδρομη τοτε μ λεει να κανω ληψη.οταν κανω κ μετα μ ζηταει ειτε να πληρωσω μεσω πιστωτικων καρτων ειτε να βαλω εναν κωδικο..αυτον τν κωδικο ξερεται που μπορω να τν βρω;λεει cd εκει π ζηταει τον κωδικο κ ειναι ενας 16ψηφιος Μήπως το συγκεκριμένο αριθμό τον έχεις περασμένο 2 φορές ή σε δύο επαφές; ΥΓ: Όλα τα μηνύματα περί χαρτών κλπ μεταφέρθηκαν εκτός. Για όλα υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Δες λίγο τα περιεχόμενα. Κάνε τις ερωτήσεις σου στα θέματα που ταιριάζουν οι ερωτήσεις σου. ναι το προσεξα..θα μπορουσες καλλιστα να απαντησεις πριν τα σβησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των Επαφών (Επαφές > Επιλογές > Ρυθμίσεις) να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των επαφών μόνο από την μνήμη της συσκευής και όχι από τη κάρτα SIM. Ο κωδικός που σου ζητάει είναι αυτός που θα πάρεις εάν αγοράσεις την άδεια πλοήγησης. Δεν τα έσβησα. Τα μετέφερα εδώ και έβαλα το όνομα σου κιόλας για να συνεχίσεις εκεί ό,τι έχει σχέση με τους χάρτες. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 θα μου θυμίσει κάποιος πως αλλάζω γρήγορα την γλώσσα γραφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 θα μου θυμίσει κάποιος πως αλλάζω γρήγορα την γλώσσα γραφής; Ειδικό πλήκτρο (κάτω αριστερά) + space ταυτόχρονα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 περναω αρχεία mp4 και δεν μου τα παίζει. πα'ιζει μονο τον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 ειδαλλως αν θεσω ενα μερος ως προορισμο δν μπορω να εχω τν δυνατοτητα να βλεπω που πηγαινω;με χρωμα ας πουμε στον σωστο δρομο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 ενημερωτικά: 1) ποιό από τα 2 είναι το σωστό και το latest? αυτό Ultimate VoiceRecorder v6.0.1 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x ή αυτό Ultimate.Voice.Recorder.v6.1.1.S6 0v3.SymbianOS9.x μιλάω για το e71 (αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό που δεν ακούγεται το beep) 2) αυτό είναι το καλύτερο Advanced.Device.Locks.Pro.v2.02.69.S60v3.v5.SymbianOS9 ??? και latest??? κάπου διάβασα ότι έχει και το ίδιο το nokia για το μενού....αλλά δεν βρήκα κάπου κάτι που να ζητά κωδικό! 3) ευχαριστώ 4) ευχαριστώ 5) θα ρωτήσω wind 6) ευχαριστώ το βρήκα να είσαι καλά! Πρώτα απ όλα θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες του forum καθώς και τα περιεχόμενα ώστε να εξοικειωθείς με το forum. Επίσης η αναζήτηση στο S60 3rd Edition Platform FAQ είναι επιβεβλημένη πριν ρωτήσεις. Τώρα όσο αφορά τις απορίες σου... 1) Μπορείς να το κάνεις με πρόγραμμα, μάλιστα χωρίς τον χαρακτηριστικό ήχο beep. Μια αναζήτηση στο θέμα των εφαρμογών θα σου λύσει την απορία. 2) Ναι, υπάρχει. Και πάλι στο θέμα των εφαρμογών... 3) Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται σε αυτή τη περίπτωση, αλλά υποθέτω πως με το που απαντήσεις στο τηλέφωνο, εάν πατήσεις παρατεταμένο το πλήκτρο του Μενού θα σε βγάλει στον task manager όπου μέσω αυτού μπορείς να επιστρέψεις στο Garmin. 4) Μπορεί εύκολα. Τυγχάνει αυτές τις μέρες να δίνει εντελώς δωρεάν την αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση. Δες εδώ λεπτομέρειες. 6) Μπορείς. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 περναω αρχεία mp4 και δεν μου τα παίζει. πα'ιζει μονο τον ήχο Θα βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Σε όλα τα αρχεία mp4 στο κάνει αυτό ή σε συγκεκριμένα; Γιατί, φταίει η ανάλυση των βίντεο. Δοκίμασε να μετατρέψεις τα βίντεο με τον converter Super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 converter Super. Καλός ο SUPER, εγώ προτιμώ τον TOTAL VIDEO CONVERTER, αν ψάξεις στο btjunkie.org πχ θα βρεις ό,τι θέλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gape Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλησπερα. Που θα μπορουσα να αλλακσω το keybord σε ενα Ε71 σε μονο αγγλικο μιας και το Ελληνο αγγλικο ειναι μπερδεμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Πήγαινε σε ένα Nokia Shop και ρώτα. Αλλιώς μπορείς να αγοράσεις μόνος σου από κάποιο site (όπως πχ αυτό) και να το περάσεις μόνος σου. Φυσικά θα χάσεις την εγγύηση αν το ανοίξεις μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 καλησπερα δεν ξερω αν εχει τυχει και σε καποιον αλλο αλλα στην οθονη του κινητου στο πανω σημειο σαν να ξεθωριασε σε σχημα πενταγωνου..εχει συμβει σε κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 φίλε μου εγώ παρατηρώ άλλο μεγάλο πρόβλημα το οποίο το αναφέρουν και στα ξένα φόρουμ. Μαζεύει (μπαίνουν) σκουπιδάκια και σκόνη κάτω από το εξωτερικό μπροστινο καπάκι στην εσωτερική οθόνη. εγώ έχω το άσπρο Ε71 εδώ και τρείς μήνες και το έχω πάει για καθάρισμα δυο φορές. Να σημειωθεί ότι το προσέχω πως και πως πάντα μέσα σε θήκη, η δουλειά μου είναι γραφείου κτλ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση η παραπάνω για ένα τέτοιο κινητό. Σίγουρα μόλις βγεί το Ε72 το χτύπησα, γιατί φαίνεται και από τα λεγόμενα σε ξένα φόρουμ δεν έχει αυτό το πρόβλημα. ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 δεν εχουμε το ιδιο προβλημα προφανως σε εσενα δεν κανει επαφη καπου καλα και για αυτο..εγω δεν εχω το ιδιο προβλημα αλλα ξαφνικα σημερα εμφανιστηκε ενα μικρο πενταγωνο στο πανω δεξι μερος της οθονης..δεν φαινεται ευκολα αλλα υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 κοιτάξτε καλά μέσα στην οθόνη με διαφορετικά θέματα κάθε φορά και θα δείτε ότι το πρόβλημα είναι γενικό. παραθέτω παρακάτω λεγόμενα ξένου φόρουμ: ''After 2 month using E71, I realize that it has been sooo dirty…not only by the smudges but also dust, and apparently the dust appear inside the screen and I believe that I need to remove the casing and clean it, while I also wonder how did they get there.'' Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_d Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 μηπως εχει αλλαξει καποιος οθονη και αν ναι ποιο ειναι το κοστος αυτης? πηγα σε 2 νοκια σοπ και μου ειπαν οτι πρπει να το αφησω και μετα θα μου πουνε (να χρεωσουν επισκεψη δηλαδη) ,θα την αλλαξω αλλα για να ειμαι προετοιμασμενος για τον λογαριασμο ή μηπως να αλλαξω συσκευη? και δεν αξιζει να την αλλαξω την αν ειναι πολλα τα λεφτα .... ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Η οθόνη κοστίζει 35.00€. Υπολόγισε κάπου στα 60€ να σου πάει σε Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Το κινητό το έχω από το Φεβρουάριο και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα σχεδόν. Κανένα απολύτως πρόβλημα με την οθόνη. όσο και να την κοιτάω δεν βλέπω κάτι. ίσως όμως να υπάρχουν και ελαττωματικές παρτίδες. Επίσης, κάτω απο το τζαμάκι δεν υπάρχει ούτε ένας κόκκος σκόνης!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts