Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το θέμα είναι ότι ενώ πήγαν μια χαρά τα mms στα άτομα που έστειλα, από τα συγκεκριμένα δεν μπόρεσα να λάβω!

Είναι δυνατόν να μπορώ να στείλω και κάτι στις ρυθμίσεις να φταίει που δεν μπορώ να λάβω; :blink::(

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα , εχετε προβλήματα σήματος με το E66 ?

Έχω εγώ με wind,το έχω αναφέρει πιο πίσω.Για πες και συ να δούμε μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα..

Τα office μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάποιο, τρόπο γιατί χρειάζομαι την excel για ένα μάθημα που δίνω; :cool:

Υ.Γ. τα mms δεν κατάφερα δυστυχώς να τα λειτουργήσω (να λαμβάνω μόνο δηλ) οπότε θα καταφύγω στον παροχέα μου μπας και ξέρουν τίποτα :confused:

Ναι, και φυσικά μπορείς.

Πέρνα το xls στο κινητό και μετά μέσω της Διαχείρισης αρχείων βρες το και άνοιξέ το.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια αυριο το παιρνω κι εγω δυο ερωτησουλες να σας κανω

α)στο ιντερνετ μπαινεις κανονικα σαν τα wm παραδειγμα;

β)με το gps τι γινεται παιρνει κανενα αλλο προγραμμα εκτος της nokia;

Ευχαριστω πολυ...

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια αυριο το παιρνω κι εγω δυο ερωτησουλες να σας κανω

α)στο ιντερνετ μπαινεις κανονικα σαν τα wm παραδειγμα;

β)με το gps τι γινεται παιρνει κανενα αλλο προγραμμα εκτος της nokia;

Ευχαριστω πολυ...

α)Ναι κάνεις κανονικά πλοήγηση είτε μέσω του default browser είτε μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής όπως π.χ. opera mini.

β)Μπορείς να περάσεις ή το καινούργιο nokia maps 3.0 που είναι πολύ καλό πλέον ή το Garmin (το πληρέστερο σε χάρτες) ή το Sygic. Υπάρχει και το Destinator αλλά μόνο αν το αγοράσεις. Τ' άλλα τρία μπορείς να τα βρεις σπ@σμέν@. Το nokia maps 3 δεν κυκλοφορεί ακόμα σπ@σμένο.

Υπάρχουν και τ αντίστοιχα θέματα στα οποία μπορείς να βρεις πιο πολλές πλροφορίες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κανονικά μπαίνεις στο ίντερνετ. Είτε μέσω wi-fi ή της σύνδεσης δεδομένων σου.

Φυσικά και υπάρχουν αλλά προγράμματα πλοήγησης. Τα καλύτερα είναι sygic, garmin, google maps και destinator.

1. Μπορώ και να δουλέψω πάνω στο excel όμως; Να γράψω κτλ;

2. Για να αναβαθμίσω τα google maps σε 3.0 απλώς ενώνομαι με το ίντερνετ ή περνάω κάποια εφαρμογή στο κινητό;

1. Με την πλήρη έκδοση του quickoffice, ναι, θα μπορείς να κανείς τα πάντα.

2. Θα μπεις στο xxxxxx και συγκεκριμένα στο θέμα που έχει ανεβεί αποκλειστικά για την έκδοση 3. Θα κατεβάσεις τα αρχεία και θα τα περάσεις στο κινητό σου.

καλημερα παιδια.χθες το βραδυ το εκλεισα,το εβαλα να φορτισει και το πρωι ειναι νεκρο.σαν να εχει βγαλεις την μπαταρια.τα φωτα σας επειγοντως εχω μεινει χωρις τηλεφωνο.ευχαριστω

καλημερα παιδια.χθες το βραδυ το εκλεισα,το εβαλα να φορτισει και το πρωι ειναι νεκρο.σαν να εχει βγαλεις την μπαταρια.τα φωτα σας επειγοντως εχω μεινει χωρις τηλεφωνο.ευχαριστω

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για λίγο και μετά βάλτην ξανά και άνοιξε το. Επίσης δοκίμασε να το ξεκινήσεις χωρίς κάρτα μνήμης και κάρτα sim.

τα δοκιμασα,δεν γινεται τιποτα.καμμια αλλη ιδεα?

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις format με κλειστό το κινητό αλλά θα χάσεις όλα όσα έχει στην μνήμη του τηλεφώνου. Όταν το βάζεις στην φόρτιση δείχνει ό,τι φορτίζει?

Hard format: Για συσκευές 3rd Edition & 3rd Edition Feature Pack 1: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370# ή με κλειστό το κινητό πατάμε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3» και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα.

Δεν έχεις εναλλακτική δυστυχώς.

Και σε Nokia Shop να το πας δεν νομίζω να σώσουν τα δεδομένα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

οταν λετε οτι θα χαθουν δεδομενα ,ειναι και οι χαρτες μεσα?

Οι χάρτες δεν χάνονται, γιατί αποθηκεύονται μέσα στην κάρτα μνήμης στον φάκελο Cities.

Πήγαινε σε Nokia Shop.

Θα στο επαναφέρουν.

ρε παιδια ουτε με φορματ ανοιγει!ειναι αναστρεψιμη η κατασταση?

Εντάξει θα στο φτιάξουν αν πας σε nokia shop. Δεν έχει χαλάσει το κινητό. Μπορεί να κολλήσε το λογισμικό και γι' αυτό "νέκρωσε" το κινητό. Μήπως τα έπαιξε η μπαταρία? Μήπως έχει "φουσκώσει" πουθενά το "σώμα" της μπαταρίας?

οχι δεν εχει φουσκωσει πουθενα.το προσεχω πολυ καθοτι καινουργιο.μεγαλη απογοητευση...

Συμβαίνει καμία φορά στα κινητά. Και εγώ το είχα πάθει στο Ν95 και το πηγα και μου το έφτιαξαν. Πήγαινε το σύντομα σε ένα nokia shop να το κοιτάξουν και θα στο φτιάξουν.