ama3950 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ας το προσπαθήσουμε και αυτό! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Γειά σας. Ξαφνικά μετά απο άνοιγμα της συσκευής μου έβγαλε το μύνημα εγκατάσταση εφαρμογών και μου δείχνει σαν να εγκαθιστώ εφαρμογή. Μετά απο λίγο μου λέει ακύρωση και να πάω χειροκίνητα απο τη διαχείρηση να το κάνω εγώ. Μπαίνω στη διαχείρηση και όλες οι εφαρμογές μου γράφουν εγκατεστημένες. Καμία λύση κάποιος? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μάλλον κάποιο θέμα σου το κάνει αυτό. Διέγραψε οποιοδήποτε θέμα έχεις από τη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Δεν έχω εγκαταστήσει καθόλου θέματα στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Τότε κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης προκαλεί αυτό το φαινόμενο. Απεγκατέστησε τις τελευταίες εφαρμογές που έβαλες μέχρι να σταματήσει να στο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 η κανε ενα φορματ στην καρτα οπως εκανα εγω που μου ειπε ο φιλος Itchrist86 και ολα μια χαρα.απλα κρατα ενα backup τα citieς και οτι αλλο χρειαζεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 η κανε ενα φορματ στην καρτα οπως εκανα εγω που μου ειπε ο φιλος Itchrist86 και ολα μια χαρα.απλα κρατα ενα backup τα citieς και οτι αλλο χρειαζεσε Θα δοκιμάσω το φορμάτ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Θα δοκιμάσω το φορμάτ. Ευχαριστώ τελικα?εκανες δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 The Nokia E51 is a candybar cell phone from last year, updated to v300.34.56, whereas the E66 was also announced towards the middle of 2008, and is now up to v200. http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/01/nokia-e66-and-e51-get-firmware-updates.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Διαθέσιμη μέσω NSU η νέα έκδοση λογισμικού 200.21.118 για τα ελληνικά product codes: 0557962 (Grey steel) & 0558479 (White steel). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ama3950 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Το πέρασε κανένας παιδιά? Οτιδήποτε άξιο αναφοράς υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 εγω αλλα δεν βλεπω διαφορες..θα ηθελα να διαβασω αν υπαρχει καπου τι νεο εχει η τι διορθωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros999 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 καλησπερα παιδια!μια ερωτηση για το ε 66!!πως μπορω να βαλω μια φωτογραφια στην αρχικη οθωνη σε πληρη μεγεθος??δηλαδι να φενεται σε ολη την επιφανεια η φωτογραφια??να μην φενεται πανω και κατω τα χρωματα απο το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Δεν γίνεται δυστυχώς με απλό τρόπο. Θα πρέπει να δημιουργήσεις δικό σου θέμα ώστε να την ενσωματώσεις σε αυτό και να πιάνει ολόκληρη τη οθόνη. Αν θέλεις να μπεις στο κόπο υπάρχει το επίσημο εργαλείο για τη δημιουργία θεμάτων, το Carbide.ui Theme Edition. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 καλησπερα παιδια!μια ερωτηση για το ε 66!!πως μπορω να βαλω μια φωτογραφια στην αρχικη οθωνη σε πληρη μεγεθος??δηλαδι να φενεται σε ολη την επιφανεια η φωτογραφια??να μην φενεται πανω και κατω τα χρωματα απο το θεμα! Παντως και να τη βαλεις θα στη κρυβει η μπαρα συντομευσεων.Εκτος και αν δεν τη χρειαζεσαι οποτε τη βγαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros999 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 OK παιδια!τωρα το κατεβαζω να το δοκιμασω!thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 OK παιδια!τωρα το κατεβαζω να το δοκιμασω!thanks!!! Eπισης δοκιμασε και την εφαρμογη Theme DIY αλλα μην περιμενεις και πολλα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 τελικα?εκανες δουλεια? Ακόμα γιατί κάτι έπαθε το pc και θέλει φτιάξιμο. Πακέτο. Θα σας πώ μόλις το κάνω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Απεγνωσμένως με το Garmin σε Νοκια Ε66 . Παιδιά θα σκάσω δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο Ε66 ενω το έχω βάλει με επιτυχία σε Ν96. Θα σκάσω τι φταίει έβαλα την εκδοσή 5.10 την 5.20 τιποτα ,ενώ γίνεται η εγκατάσταση σωστά όταν πάει να ανοίξει με πετάει έξω,το έχω δοκιμάσει σε δυο Ε66 και τίποτα. Αν έχει κάνεις κάποια εκδοσή που δουλεύει σίγουρα ας στειλει πμ η οποιαδήποτε γνώμη .pls help thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Illuvatar Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?????ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ Ε66 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 2ΣΕ1????ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ MP3 ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ????ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?????ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ Ε66 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 2ΣΕ1????ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ MP3 ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ????ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Για το πρωτο που λες δεν καταλαβαινω.Για το δευτερο φυσικα και γινεται...Στελνεις ενα ηχο στο κινητο και απο το προφιλ - διαμορφωση τον επιλεγεις σαν ηχο κλισης. Παρακληση οχι κεφαλαια γιατι...φωναζουν. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?????ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ Ε66 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 2ΣΕ1???? Ναι δουλεύει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Illuvatar Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Σας ευχαριστω! Μια ερώτηση ακόμα και δεν ξερω αν ειναι χαζη.....κάθε φορα που γίνετε η εναλλαγη των αριθμών θα πρέπει να κάνω επανεκίνηση της συσκευής?Και παλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Αντιμετωπίζω πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο ή η κάρτα sim.Μου βγάζει αρκετά συχνά "Eγγραφή κάρτας sim απέτυχε",και μετά από λίγο φτιάχνει μόνο του.Επίσης χάνει το σήμα πολλές φορές και μετά επανέρχεται (wind συμβόλαιο). Στέλνω μηνύματα και παραμένουν στα εξερχόμενα καθώς δεν μπορεί να τα στείλει,τα μεταφέρω πίσω στα πρόχειρα κάνω εκ νέου αποστολή και φεύγουν.Η sim είναι καινούργια την πήρα μαζί με το κινητό.Δεν έχει πέσει κάτω ποτέ,το λέω γιατί φαίνεται σαν να μην κάνει καλή επαφή καμιά φορά η sim και χάνει το σήμα. Δεν ξέρω τι να κάνω,να ζητήσω αλλαγή sim ή να το πάω στο service μια και καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Αντιμετωπίζω πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο ή η κάρτα sim.Μου βγάζει αρκετά συχνά "Eγγραφή κάρτας sim απέτυχε",και μετά από λίγο φτιάχνει μόνο του.Επίσης χάνει το σήμα πολλές φορές και μετά επανέρχεται (wind συμβόλαιο). Στέλνω μηνύματα και παραμένουν στα εξερχόμενα καθώς δεν μπορεί να τα στείλει,τα μεταφέρω πίσω στα πρόχειρα κάνω εκ νέου αποστολή και φεύγουν.Η sim είναι καινούργια την πήρα μαζί με το κινητό.Δεν έχει πέσει κάτω ποτέ,το λέω γιατί φαίνεται σαν να μην κάνει καλή επαφή καμιά φορά η sim και χάνει το σήμα. Δεν ξέρω τι να κάνω,να ζητήσω αλλαγή sim ή να το πάω στο service μια και καλή; Αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση λογισμικου εχεις κανει ? Εαν οχι ,κανε και παρακολουθησε το . Εαν συνεχισει να το κανει,ζητησε αντικατασταση της σιμ. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts