gesamfunai Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2574576#post2574576 :) thanks... :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 χακαρεται αυτο? Δυστυχως οχι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δεν επιτρέπονται αγγελίες.:!: Γι αυτή τη δουλεία υπάρχει αντίστοιχο section Buy & Sell, αλλά δεν πληροίς τις προϋποθέσεις ώστε να έχεις πρόσβαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Για το gps του e66 θελω να ρωτησω στο μενου γενικεσ0- εντοπισμος θεσησ- μεθοδοι εντοπ. θεσης πια απο τα 4 πιο κατω πρεπει να εχουμε επιλεγμενα γιατι δεν μου λειτουργει το gps.Προχθες μoυ ειχαν πει σε αλλο ποστ να βγαλω το υποβοηθουμενο gps για μην χρεωνομαι. Εγω αυτη τη στιγμη εχω επιλογη μονο στο ενσωματομενο gps.Χρειαζεται και καποιο αλλο ή να εχω αλλο προβλημα!! bluetooth gps υποβοηθουμενο gps ενσωματομενο gps βασει δικτυου τιποτα τα επελεξα ολα εκτος απο απο το bluetooth gps καμια συνδεση και το nokia maps και το garmin. Τι αλλο μπορει να φταιει?? Πριν 3 μερες δουλευαν κανονικα και τα δυο , δεν θυμαμαι τι πειραξα. Σορρυ που επανερχομαι παλι στο προβλημα μου αλλα εχω το κινητο μια εβδομαδα και μια φορα οταν το ανοιξα μου δουλεψε το gps.Μετα εγω πειραξα τις ρυθμισεις και δεν ξερω τι εγινε. Με βοηθησε και καποιος φιλος με pm με τις ρυθμισεις αλλα δεν εβγαλα ακρη.Στο μενου σημειο προσβασης αφηνω το web vodafone?? Απο κατω διευθ.διακομιστη μου γραφει αυτο: supl.nokia.com, τι κανω με αυτο?? Μεθοδοι εντοπισμου μου ειπαν να αφησω μονο το ενσωματομενο gps για να μην χρεωνομαι, ισχυει αυτο?Οταν παταω να μπω στους χαρτες μου ζηταει συνδεση τωρα; μου ειπαν να παταω οχι για να μην χρεωνομαι, τι γινεται και με αυτο? Σορρυ και παλι αλλα θελω να βγαλω μια ακρη.Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Kαταρχην πρεπει να διαβασεις το παρακατω που απευθυνοταν σε εσενα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2598239#post2598239 Μετα να κανεις τις ερωτησεις σου στο σωστο θεμα και εαν κανεις αυτα που θα σου προτεινουμε λογικα θα βγαλεις ακρη. Ευχαριστω :bow: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Kαταρχην πρεπει να διαβασεις το παρακατω που απευθυνοταν σε εσενα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2598239#post2598239 Μετα να κανεις τις ερωτησεις σου στο σωστο θεμα και εαν κανεις αυτα που θα σου προτεινουμε λογικα θα βγαλεις ακρη. Ευχαριστω :bow: Εχω απαντησει σε αυτο και ειπα οτι ειναι ενταξει ειναι επιλεγμενο το εσωτερικο Gps αλλα δεν ειναι μονο το garmin αλλα και το nokia maps που δεν λειτουργει τωρα. Κανω την ερωτηση μου σε αυτο το θεμα για να μου πουν ρυθμισεις αυτοι που εχουν το nokia e66 Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλα τα λες αλλα ΔΕΝ πρεπει να μην βγαινουμε εκτος θεματος και στην ερωτηση σου αναγκαστηκα θα πρεπει να σου απαντησουμε για το nokia maps και το garmin απο την στιγμη που υπαρχουν τα επισημα θεματα. Δες εαν μπορεις να βρεις σημα μεσα απο το εικονιδιο δεδομενα gps εαν δεν γινει τιποτα θε πρεπει να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλα τα λες αλλα ΔΕΝ πρεπει να μην βγαινουμε εκτος θεματος και στην ερωτηση σου αναγκαστηκα θα πρεπει να σου απαντησουμε για το nokia maps και το garmin απο την στιγμη που υπαρχουν τα επισημα θεματα. Δες εαν μπορεις να βρεις σημα μεσα απο το εικονιδιο δεδομενα gps εαν δεν γινει τιποτα θε πρεπει να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. σορρυ που βγαινω εκτος θεματος απλως ηθελα τις ρυθμισεις που εχουν βαλει τα παιδια στο ε66. Τωρα κατι αλλο που σκεφτηκα και δεν ξερω αν εχει σχεση με το προβλημα μου. Στην περιοχη μου σε καμια σημεια πιανει και σε αλλα οχι σημα 3g εχει να κανει αυτο με το gps? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Όχι, καμία σχέση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Όχι, δεν έχει καμία σχέση με το gps. Το υποβοηθούμενο gps το έχεις ενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Όχι, δεν έχει καμία σχέση με το gps. Το υποβοηθούμενο gps το έχεις ενεργοποιημένο; Οχι δεν το εχω μου ειπαν να το απενεργοποιησω γιατι θα χρεωνομαι, βλακεια μου ειπαν? να το ενεργοποιησω? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Η χρέωση είναι μηδαμινή περίπου 5kb. Εγώ στη θέση σου θα το είχα ενεργοποιημένο. Βοηθάει πολύ στον εντοπισμό και το κλείδωμα των δορυφόρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Destinator μπορούμε να βάλουμε στο Ε66??? 'Η κάποιο άλλο πρόγραμμά πλοήγησης εκτός απο το garmin??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Sygic, Nokia Maps, Tom Tom, Route 66. Το Destinator δεν διατίθεται ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Υπάρχουν ακόμα τα Navigon, Mobile Nokia Maps και Garmin. Το πρώτο δεν το συνιστώ, οι χάρτες του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το δεύτερο, φοβερό πρόγραμμα, αρκεί βέβαια να υπάρχει σύνδεση wi-fi, αλλιώς χρεώνει πολύ. Το Garmin, είναι οτι καλύτερο αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα όταν συνδέω το κινητό μου μέσω pc suite.΄Οταν πάω να κάνω ασφαλή απεγκατάσταση υλικού για να το αποσυνδέσω και ενώ έχω βγει από το pc suite μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η αποσύνδεση επειδή χρησιμοποείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα και έτσι αναγκάζομαι να κλείνω το κινητό για να το αποσυνδέσω με ασφάλεια. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Η χρέωση είναι μηδαμινή περίπου 5kb. Εγώ στη θέση σου θα το είχα ενεργοποιημένο. Βοηθάει πολύ στον εντοπισμό και το κλείδωμα των δορυφόρων. Ενεργοποιησα και τις τρεις επιλογες υποβοηθουμενο gps ενσωματομενο gps βασει δικτυου (εκτος απο το bluetooth gps) το δοκιμασα και δουλεψε αμεσως , μετα αφησα παλι μονο το ενσωματομενο gps και παλι δουλεψε. Δεν ξερω γιατι αυτο , το αφησα ετσι Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Η μεγάλη διαφορά ευθύνεται στο A-GPS (Assisted GPS) το οποίο βοηθά στον προσδιορισμό της τοποθεσίας σου ταχύτερα χρησιμοποιώντας τη σύνδεση μεταφοράς πακέτων δεδομένων (GPRS ή 3G). Άστο ετσι, καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Σε ποίους φακέλους στην κάρτα μνήμης πρέπει να βάλουμε τα mp3 και σε ποίο τις εικόνες ώστε απο την έκθεση να ανοίγουν αμέσως??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Σε ποίους φακέλους στην κάρτα μνήμης πρέπει να βάλουμε τα mp3 και σε ποίο τις εικόνες ώστε απο την έκθεση να ανοίγουν αμέσως??? Εγώ τις εικόνες τις έχω στον φάκελο Images και τα mp3 στον φάκελο Music. Ανοίγουν κανονικά απο την έκθεση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εγώ τις εικόνες τις έχω στον φάκελο Images και τα mp3 στον φάκελο Music. Ανοίγουν κανονικά απο την έκθεση. Και εγώ τις εικόνες τις έχω βάλει στον φάκελο Images αλλα μου ανοίγει μαζί και τον φάκελο Images που είναι μέσα στον φάκελο Garmin... Επίσης οταν ανοίγουμε τις εικόνες απο τήν έκθεση μπορούμε να τις βλέπουμε σε πλέγμα και όχι σε λίστα??? Επίσης στο φάκελο Images έχω ενα φάκελο με φωτογραφίες που απο την Εκθεση->Εικόνες δεν μπορώ να τον δώ Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Και εγώ τις εικόνες τις έχω βάλει στον φάκελο Images αλλα μου ανοίγει μαζί και τον φάκελο Images που είναι μέσα στον φάκελο Garmin... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110 Επίσης οταν ανοίγουμε τις εικόνες απο τήν έκθεση μπορούμε να τις βλέπουμε σε πλέγμα και όχι σε λίστα??? Eνα παρα πολυ καλο προγραμμα για την διαχ. εικονων οπου εχει και την επιλογη που θελεις ειναι το Resco Photo Viewer :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110 Eνα παρα πολυ καλο προγραμμα για την διαχ. εικονων οπου εχει και την επιλογη που θελεις ειναι το Resco Photo Viewer :) Ok ευχαριστω φίλε μου. Αυτό πάνως με το φάκελο στο garmin δεν το κατάλαβα πώς γίνετε. Υ.Γ.: Υπάρχει κάποιο ελληνικό site με έφαρμογες??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Oχι ,μονο τα γνωστα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Επειδη εδω θα ειμαστε εκτος θεματος εαν θελεις ρωτησε στο επισημο θεμα του garmin και καποιος θα βρεθει να σου απαντησει. Aπο εμενα καλο βραδυ σε ολους :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αλλή μία ερώτηση(πρέπει να σας έχω ζαλήσει απόψε:p): Πώς κλείνει το wifi??? ψάχνω αλλα δεν.:wacko: Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts