mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Κολλάει σε όποιο μενού και αν προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις κλήση; Πχ αν μπεις απο τις επαφές θα πάρει; Αν βγείς στην οθόνη αναμονής και χρησιμοποιήσεις την ταχεία κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εμενα παλι μερικες φορες ( οταν ανοιγω καποιο μην, η θελω να κανω πλοηγηση) βγαζει το " αδυναμια προσβασης της καρτας μνημης κτλ...... Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Κολλάει σε όποιο μενού και αν προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις κλήση; Πχ αν μπεις απο τις επαφές θα πάρει; Αν βγείς στην οθόνη αναμονής και χρησιμοποιήσεις την ταχεία κλήση; το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τις κλησεις !δεν καλει με κανεναν τροπο παρα μονο τα τηλεφωνα που εχεις σαν ταχειες κλησεις στην αρχικη οθονη.ΠΙθανον θα λυθει μετην επομενη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Αυτά τα κολλήματα δεν είναι λογικά. Παλιότερα στο Ε65 είχα κάποιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις στην διάρκεια κλήσεων και διορθώθικε όταν πήγα σε nokia shop και παρά τις αμφιβολίες του τεχνικού, πέρασα ξανά το λογισμικό του (δεν είχε βγει νεότερο). Δοκιμάστε να ζητήσετε σε nokia shop να περάσουν ξανά το λογισμικό του και όλα θα διορθωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εμενα παλι μερικες φορες ( οταν ανοιγω καποιο μην, η θελω να κανω πλοηγηση) βγαζει το " αδυναμια προσβασης της καρτας μνημης κτλ...... Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? akribos δεν εχω δοκιμασει ταχειες θα το δω επομενη φορα και θα κοιταξω να τις απενεργοποιησω... κολλαει παντου σε οποιαδηποτε μορφη μενου και να ειναι ειτε απο μητρωο ειτε απο επαφες ειτε απο μηνυματα κληση και ομιλια και βιντεο ολα... αλλα συνεχιζει κανονικα το τηλ να δουλευει αυτο ειναι το παραλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Υπομονή παιδιά μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Δεν θα αργήσει πολύ...:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου το έχει παρουσιάσει αυτό. Λειτουργεί κανονικά η κλήση των επαφών είτε είναι από κατάλογο, είτε από μηνύματα, είτε από την οθόνη αναμονής. Αυτό που με χαλάει λίγο είναι η μεγάλη "ευαισθησία" που έχει η περιστροφή της οθόνης. Με την παραμικρή κίνηση προς το πλάϊ περιστρέφεται και η οθόνη. Επίσης θα ήθελα το κινητό να γίνει κάπως πιο γρήγορο όταν έχεις ενεργοποιημένα τα εφέ των θεμάτων. Όταν είναι ενεργοποιημένα τα εφέ το κινητό είναι σχετικά πιο αργό. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν αντιμετωπίζω ούτε κολήματα ούτε σοβαρά bugs. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται το Ε66 να μπορεί να συνδεθεί με το στέρεο του αυτοκινήτου μου μέσω bt, το οποίο είναι sony και να μην μπορεί να συνδεθεί με το bluetooth ακουστικό της nokia που έχω. Δεν το βρίσκει καθόλου. Στο ίδιο bt ακουστικό συνδέεται κανονικά το Ν95 μου. δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μπορεί να φταίει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Πράγματι. Αυτό με την οριζοντίωση και εμένα με χαλάει. Λίγο αν σου γυρίσει το κινητό ή το ξαπλώσεις κάτω, αμέσως γυρίζει σε οριζόντια εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Πράγματι. Αυτό με την οριζοντίωση και εμένα με χαλάει. Λίγο αν σου γυρίσει το κινητό ή το ξαπλώσεις κάτω, αμέσως γυρίζει σε οριζόντια εμφάνιση. εγω το εχω απενεργοποιησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 εγω το εχω απενεργοποιησει! Για να μην το ψάχνω, έχεις την καλοσύνη να μας πεις πως το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Για να μην το ψάχνω, έχεις την καλοσύνη να μας πεις πως το έκανες; εργαλεια-ρυθμισεις-γενικες-προσ ρυθμισεις-προβολη-περ.εμφανισης-οχι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μια ερωτηση ακομα στους εχοντες Οταν ειναι σε κατασταση αναμονης και θες να δεις την ωρα η καποια αναπαντητη τα δειχνει σα το Ν82,95 π.χ. πως ειναι?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μια ερωτηση ακομα στους εχοντες Οταν ειναι σε κατασταση αναμονης και θες να δεις την ωρα η καποια αναπαντητη τα δειχνει σα το Ν82,95 π.χ. πως ειναι?? Αν έχεις μήνυμα ή αναπάντητη το μεσαίο πλήκτρο αναβοσβήνει γρήγορα. Για την ώρα, όταν η οθόνη είναι σβηστή κρατάς το μεσαίο πλήκτρο πατημένο και εμφανίζεται με μεγάλα λευκά νούμερα η ώρα και μικρά λευκά η ημερομηνία. Είναι διαφορετικά από άλλα symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μια ερωτηση ακομα στους εχοντες Οταν ειναι σε κατασταση αναμονης και θες να δεις την ωρα η καποια αναπαντητη τα δειχνει σα το Ν82,95 π.χ. πως ειναι?? Έχει παράξενη "κατάσταση αναμονής" και όντως είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε δει στις συσκευές της σειράς Ν. Στην εξοικονόμηση ενέργειας έχει 3 επιλογές: Καμία, Παίζονται τώρα και Κινούμενο σχέδιο. Όταν επιλέγεις την επιλογή Καμία μετά το πέρας του χρόνου που εσύ έχεις καθορίσει σβήνει η οθόνη τελειώς και δεν εμφανίζεται τίτποτα στην οθόνη, αυτή η επιλογή μπορεί να συνδιαστεί με την επιλογή Λυχνία σταδ. αναμ. η οποία επιτρέπει στο κεντρικό πλήκτρο να αναβοσβήνει σταθερά ενώ η οθόνη είναι τελείως σβηστή. Επιπλέον αν δεν θες να ενεργοποιήσεις την λυχνία θα εμφανίζεται το screensaver της εικόνας 1. Η 2η επιλογή Παίζονται τώρα είναι ένα screensaver το όποιο έχει κάποια σχέδια τα οποία αλλάζουν χρώμα αν δεν κάνω λάθος και η 3η επιλογή σου επιτρέπει να επιλέξεις εσύ μια κινούμενη εικόνα η οποία θα εμφανίζεται για κάποιο χρόνικο όριο. Όποιο screensaver και να επιλέξεις πάντως σε περίπτωση που πατήσεις ελαφρά κάποιο από τα πλήκτρα του πολυπλήκτρου θα σβήσει τελείως η οθόνη (αυτό δεν συμβάινει μόνο όταν έχεις επιλέξει την επιλογή "Καμία" για screensaver) και είτε θα αναβοσβήνει η λυχνία αν είναι στην επιλογή ναι, είτε σε περίπτωση που είναι στην επιλογή όχι το κινητό θα φαίνεται σαν να είναι σβηστό. Αν όμως κρατήσεις πατημένο κάποιο από τα πλήκτρα που βρίσκονται στο πολυπλήκτρο τότε θα εμφανιστεί το screensaver όπως δείχνει η εικόνα 2 που επισυνάπτω (όπως αναφέρει και ο ioterl). Επίση έχει επιλογή σε κάθε αναπάντητη, γραπτό μήνυμα, μήνυμα ομιλίας ή email να αναβοσβήνει γρήγορα το κεντρικό πλήκτρο (όπως αναφέρει σωστά ο ioterl), την διάρκεια την καθορίζεις εσύ. Εικόνα 1 http://img122.imageshack.us/img122/6821/038zo7.th.jpghttp://img122.imageshack.us/images/thpix.gif Εικόνα 2 http://img389.imageshack.us/img389/9655/039ls6.th.jpghttp://img389.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Ρε παιδια τελικα αρχιζει και μου ΚΑΛΟΑΡΕΣΕΙ επικυνδινα το πραμα:O Σα να μου φαινοντε πιο χρηστικα και πιο ελεγκαντ απ τη σειρα Ν!!:p Απλα αυτη τη φορα τη ψαχνω λιγο παραπανω γιατι εχω αλλαξει 1 σωρο τηλεφωνα χωρις επιτυχια τα τελευταια 2-3 χρονια!!:worry: Any way ioterl k stendor TNX A LOT:D:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εγώ παρατήρησα το έξεις. Πριν τέσσερις ημέρες το σύνδεσα με το Nokia Software Updater , αναγνωριστικέ κανονικά και με ενημέρωσε ότι έχω την τελευταία έκδοση. Σήμερα που προσπάθησα να κάνω το ίδιο μου γράφει ότι Το τηλέφωνο αυτό δεν υποστηρίζεται. Γνωρίσει κάποιος τι γίνετε ? Και κάτι άλλο. Συνήθως σε κατάσταση αναμονής πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο που βγάζουμε φωτογραφεία ενεργοποιείτε η φωτογραφική μηχανή. Στο Ε66 δεν ισχύει αυτό ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Αν το κρατήσεις πατημένο το πλαινό πλήκτρο, δεν ενεργοποιείται η κάμερα; Ίσως αφαίρεσαν προσωρινά την συσκευή απο το NSU. Συμβαίνει πολύ συχνά. Ας δοκιμάσουν και οι υπόλοιποι κάτοχοι να μας πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οχι οταν το πατησεις δεν μπαινει στην καμερα. Ειναι μονο για οταν εισαι στην καμερα να βγαζεις φωτο η να τραβας βιντεο! EDIT: Οντως τελικα το NSU δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Αν το κρατήσεις πατημένο το πλαινό πλήκτρο, δεν ενεργοποιείται η κάμερα; Ίσως αφαίρεσαν προσωρινά την συσκευή απο το NSU. Συμβαίνει πολύ συχνά. Ας δοκιμάσουν και οι υπόλοιποι κάτοχοι να μας πουν. Οχι οταν το πατησεις δεν μπαινει στην καμερα. Ειναι μονο για οταν εισαι στην καμερα να βγαζεις φωτο η να τραβας βιντεο! EDIT: Οντως τελικα το NSU δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο Εντάξει τότε γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο σε μένα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Και εγώ όταν δοκίμασα να κρατήσω πατημένο το πλήκτρο της κάμερας νόμιζα ότι θα την ενεργοποιήσει αλλά τελικά δεν. Είναι "χαζό" που έχουν αφαιρέσει αυτή την συντόμευση. Ίσως σε επόμενη αναβάθμιση τον προσθέσουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 όντως αυτό με την κάμερα είναι λίγο χαζό και πολλές φορές βγαίνοντας από τα μενού επειδή έχω στο ίδιο πλήκτρο την κάμερα αλλά και όταν θέλω να μπω στις επαφές, την ενεργοποιώ αρκετά συχνά από λάθος. εγώ πάντως έχω πρόβλημα με τη μπαταρία της συσκευής καθώς μου βγάζει 1,5 μέρα περίπου και έτσι στα μισά της δεύτερης πρέπει να βρω χρόνο και πρίζα καθώς είμαι συνέχεια στους δρόμους. (σκέφτομαι μήπως πάρω το ε71 τελικά λόγω καλύτερης μπαταρίας βάση τεχνικών χαρακτηριστικών) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ενα προβληματακι ρε παιδια.Τραβαω φωτο με το κινητο σε κατακορυφη θεση και στην εκθεση μου αποθηκευει την εικονα σε οριζοντια θεση. Γιατι ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα κίνησης και να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα κίνησης και να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό σου. Που ειναι αυτος ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2559118#post2559118 Άργησε και εσύ μια φορά, όλο εγώ αργώ...:lol::ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts