mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Της το κάνει συνέχεια στα καλά καθούμενα; Γιατί αν το έχει μόνιμα συνδεμένο και της το κάνει σπάνια (πχ 2 φορές την ημέρα), είναι σε λογικά πλαίσια. Αν δεν έχει την τελευταία αναβάθμιση το κινητό της, να την περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Δεν νομίζω οτι υπάρχει καινούργια αναβάθμιση. Όσα Ε66 κυκλοφορούν έχουν τη 102.07.81. Μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ του bluetooth ακουστικού με το Ε66 της φίλης σου? Καμία φορά συμβαίνει και αυτό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 καλησπερα και απο μενα. υποψηφιος κατοχος του Ε66. οταν το παρω παρολο που διαβασα το τοπικ ολο,σιγουρα θα επανελθω με πιο πολλες ερωτησεις αλλα προς το παρον εχω την εξης. προκειτε για την φιλη μου η οποια το πηρε,εχει συνδεσει το ΒΤ και παρολο που το εχει κοντα,αυτο αποσυνδεεται και συνδεεται μονο του μετα απο λιγο.πηγαμε στην ΤΙΜ και πηρε τηλ στην νοκια και ηπανε να παει να κανει μια αναβαθμηση. τι γινεται? υπαρχει εξηγηση? ευχαριστω πολυ γιαννης Στο παρελθον έχει συμβεί κάποια μάρκα ΒΤ να παρουσιάζει ασυμβατότητα με κάποια μάρκα κινητού και να αποσυνδέεται κατά διαστήματα. Αν το ΒΤ που έχεις δεν είναι ΝΟΚΙΑ πιθανόν να είναι αυτή η αιτία. Δοκίμασε κάποια άλλη μάρκα με καλύτερη επιλογή Νokia η sony ericsson. Εγώ έχω BT car kit Parrot και δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. ΒΤ δεν εχει της νοκια,θα της πω να δοκιμασει καποιο αλλο. της το κανει συνεχως.οχι μια-δυο φορες την ημερα. οταν απο την τιμ πηρε η κοπελλα στη νοκια τησ ηπε να πατησει καποια πληκτρα για να δει την αναβαθμιση .οταν το ειπε ,μας ειπε να το παμε απο δευτερα να περασει καινουργια αναβαθμιση.. πως μπορω να δω τι αναβαθμιση εχει το τηλ.τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Πληκτρολογείς στην οθόνη αναμονής *#0000#. Μπορείς να κάνεις και μόνος σου αναβάθμιση από το σπίτι. Δες εδώ πως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253369#post2253369 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Πήγα στην Cosmote που είναι στη Στουρνάρη. Είδαμε αν έχει έρθει στην Ελλάδα το Ε66 σε ασημί-λευκό. Δυστυχώς η Cosmote (και δεν εννοώ μόνο το κατάστημα που πήγα) έχει φέρει μόνο το μαύρο Ε66. Το τσεκάραμε (με τον υπάλληλο) από το On Line σύστημα και όλα τα υποκαταστήματα είχαν ΜΟΝΟ το μαύρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Radiodj105 μπορείς να δεις αν το έχουν φέρει σε κάποιο nokia shop ή στα κεντρικά της nokia. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Radiodj105 μπορείς να δεις αν το έχουν φέρει σε κάποιο nokia shop ή στα κεντρικά της nokia. Προτιμώ να μην το δω, γιατί έχω πάρει ήδη το μαύρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά, πιστεύετε ότι "δικαιολογείται" αναβάθμιση από E51 σε E66; Επίσης ο slide μηχανισμός του Ε66 φαίνεται ποιοτικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Μόνο ποιοτικός; Είναι διαμάντι. Απο τα πιο ποιοτικά κινητά που έχω πιάσει. Όσον αφορά την αλλαγή απο Ε51 σε Ε66 είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Βλέπεις τι παραπάνω σου προσφέρει το Ε66 και κρίνεις αν αξίζει τα έξτρα λεφτά που σου κοστίσει η μετάβαση απο το μεν στο δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιδιά ξέρω οτι είναι επαγγελματικό τηλέφωνο αλλά παίζει δυνατα και ποιοτικά mp3/ράδιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Είναι κορυφή το Ε66 σε θέμα ποιότητας. Το έχω στα χέρια μου 2 περίπου εβδομάδες και έχω μείνει άφωνος με την ποιότητα των υλικών του. Το slide είναι τέλειο, ούτε ο παραμικρός τζόγος, ούτε τριξίματα στο καπάκι της μπαταρίας, ούτε τίποτα. Από την στιγμή που είσαι ήδη κάτοχος του Ε51 ξέρεις ήδη τι μπορείς να περιμένεις από θέμα δυνατοτήτων και από θέμα ποιότητας. Για το αν αξίζει ειναι όπως τα είπε ο mirrorofsorrow. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Η ποιότητα του ήχου είναι άψογη. Αν είχε και κανένα "ψεύτο-equalizer" θα ήταν καλύτερα. Θυμίζω ότι κατασκευάστηκε για να λειτουργεί σαν τηλέφωνο και όχι σαν mp3 player (δεν είναι και ipod κιόλας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 δεν αξίζει. για 20MB μονο παραπάνω ελεύθερη ram και gps δεκτη δε λέει αλήθεια δε σας την έχει βαρέσει το κόκκινο button λες και είναι έκτακτη ανάγκη? :p εμενα μου την έσπασε πάντως όταν το είδα. το Ε66 δεν ακούγεται. έχει πολύ χαμηλό speakerphone. χειρότερο από το E51 είναι αυτό που αξίζει είναι η κατά 1 εκατοστό μεγαλύτερη οθόνη (για μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Η αλήθεια είναι ότι αν το έχεις μέσα στην default θήκη που παρέχεται στη συσκευασία, το Ε66 ακούγεται χαμηλά. Αν το έχεις εκτός θήκη, ο ήχος "κουδουνίσματος" είναι ικανοποιητικότατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δεν βολεύει εκεί που έχουν βάλει το ηχείο. Καλύτερα να το έβαζαν στο πλάϊ θα είχε πιο καλά αποτελέσματα. Ακόμα και όταν το κρατάς το κινητό στο χέρι το ηχείο καλύπτεται αρκετά από το χέρι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δεν βολεύει εκεί που έχουν βάλει το ηχείο. Καλύτερα να το έβαζαν στο πλαί θα είχε πιο καλά αποτελέσματα. Ακόμα και όταν το κρατάς το κινητό στο χέρι το ηχείο καλύπτεται αρκετά από το χέρι. 'Εχεις απόλυτο δίκιο για αυτό με το πλάι. Χτες αποφάσισα πως όταν το έχω για πλοήγηση στο αμάξι, με βολεύει να το έχω "οριζοντιωμένο" με το garmin. Φοβερή η καινοτομία της ΝΟΚΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιδια ψηνομαι χοντρα γιατι το εχω δει και περιεργαστη απο κοντα και απο απτη ποιοτητα κατασκευης χτυπαει ανετα κορυφη! Περιμενα και το Ν85 αλλα δε μου εκανε κλικ με τιποτα! Το θεμα ειναι επειδη δεν ειχα ποτε σειρα Ε της Νοκια αν θα με βολεψει,εχει μεγαλες διαφορες απ τη σειρα Ν? Και κατι αλλο εχει FP2 τελικα γιατι στην εκκινηση της καμερας ειχε ιδιο εφε με το Ν78 που ειχα Α,ξερετε αν μπορει να επεξεργαστει αρχεια office η μονο τα διαβαζει και χρειαζετε εξτρα εφαρμογη? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Και κατι αλλο εχει FP2 τελικα γιατι στην εκκινηση της καμερας ειχε ιδιο εφε με το Ν78 που ειχα Α,ξερετε αν μπορει να επεξεργαστει αρχεια office η μονο τα διαβαζει και χρειαζετε εξτρα εφαρμογη? no and no ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Θα σε βολέψει και θα το μάθεις εύκολα γιατι είναι έχει το ίδιο λειτουργικό με αυτά της σειράς Ν. Έχει πάρα πολλές λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις γρήγορα και εύκολα την δουλειά σου. Δεν έχει FP2, έχει το S60 FP1. Τα εφέ υπάρχουν για να κάνουν πιο ευχάριστη την λειτουργία του μενού αλλα κάνουν αρκετά αργό το κινητό, ίσως στην επόμενη αναβάθμιση το διορθώσουν. Οι διαφορές με την σειρά Ν είναι απλές και επικεντρώνονται σε έναν τομέα και αυτό είναι ο τομέας των multimedia. H σειρά Ε δεν προσανατολίζεται για καλή απόδοση στον τομέα multimedia, δηλ φωτογραφίες, βίντεο, μουσική. Η σειρά Ε υπάρχει για να κάνεις γρήγορα και αξιόπιστα και κυρίως με μεγάλη ευκολία την δουλειά σου. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Για τα έγγραφα δεν το έχω ψάξει και δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιδια ψηνομαι χοντρα γιατι το εχω δει και περιεργαστη απο κοντα και απο απτη ποιοτητα κατασκευης χτυπαει ανετα κορυφη! Περιμενα και το Ν85 αλλα δε μου εκανε κλικ με τιποτα! Το θεμα ειναι επειδη δεν ειχα ποτε σειρα Ε της Νοκια αν θα με βολεψει,εχει μεγαλες διαφορες απ τη σειρα Ν? Και κατι αλλο εχει FP2 τελικα γιατι στην εκκινηση της καμερας ειχε ιδιο εφε με το Ν78 που ειχα Α,ξερετε αν μπορει να επεξεργαστει αρχεια office η μονο τα διαβαζει και χρειαζετε εξτρα εφαρμογη? Δεν έχει FP2 αλλά έχει κάποιες βελτιώσεις που δεν υπάρχουν στο FP1 ούτε στο FP2. Αυτά είναι η έξυπνη αναζήτηση από την οθόνη αναμονής (όπως στα windows mobile) και η εμφάνιση του ημερολογίου. Είναι πολύ εύχρηστες προσθήκες. Τα έγγραφα office δεν τα επεξεργάζεται. Χρεώθικα περίπου 50 ευρώ επιπλέων για αναβάθμηση στο quickoffice 5 το οποίο εμφανίζει και επεξεργάζεται ακόμα και αρχεία office 2007 (docx, xlsx). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του officesuite ή του χακαρίσματος του quickoffice, ωστε να μπορείς, χωρίς επιπλέον κόστος, να δημιουργείς, ανοίγεις και επεξεργάζεσαι αρχεία office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιδια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ολους:) Εισασταν ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΙ:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του officesuite ή του χακαρίσματος του quickoffice, ωστε να μπορείς, χωρίς επιπλέον κόστος, να δημιουργείς, ανοίγεις και επεξεργάζεσαι αρχεία office. γιατί το office suite είναι δωρεάν? :p επίσης δεν ανοίγει office 2007 αρχεία. οποτε μονόδρομος το quick office :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 exv to εξης μπαγκ με το νοκια ε66 ενω ολα ειναι τελεια καποιες φορες τρωει το εξης φλασ δε παιρνει τηλεφωνα παταω μανθος κληση και αρνειται να καλεσει :lol: το τηλ δε κολλαει συνεχιζει να δουλευει στελνεις μηνυματα παιρνεις τηλ αλλα αρνειται να παρει πατας κληση και δεν με τη καμια αλλα δεν ειναι οτι εχει κολλησει.... εχω δοκιμασει φραγες κλπ τιποτα αμα το κλεισεις και το ξανανοιξεις ειναι ολα οκ δουλευει μια χαρα καμια ιδιεα? κατα τα αλλα κορυφαιο κινητο εχω να ενθουσιαστω με νοκια απο την εποχη του 6230 10χρονια σερι νοκια...... γρηγορο χωρις να κολλαει αξιοπιστο πανεμορφο ποιοτικοτατο γενικα απιστευτο για τη κατηγορια του και τα λεφτα του λαθος θεση ηχειου οταν ειναι θηκη δε ακουγεται πολυ καλα ευαισθητο ο αισθτηρηας πο γυριζει θεση αλλα κατα τα αλλα δηλωνω ερωτευμενος αν λυθει και το πανω μπαγκ που αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts