Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mου αρασει πολυ και σκεφτομαι να το αγορασω,θα ηθελα εντυπωσεις.σας ευχαριστω

Ακόμα κάθεσαι;

ΧΤΥΠΑ ΤΟ! (εδώ και μια εβδομάδα έχω πάθει μεγάλη πλάκα).

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακόμα κάθεσαι;

ΧΤΥΠΑ ΤΟ! (εδώ και μια εβδομάδα έχω πάθει μεγάλη πλάκα).

θελεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Mου αρασει πολυ και σκεφτομαι να το αγορασω,θα ηθελα εντυπωσεις.σας ευχαριστω

Και εγώ το έχω εδώ και μια εβδομάδα αλλά το λειτουργώ παράλληλα με το Ν95 που έχω.

Σαν ποιότητα συσκευής είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ καλά υλικά στα πλαστικά και μεταλλικά μέρη που διαθέτει. Δεν έχει ούτε τριξίματα, ούτε τζόγο στο slide του. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αφήνει πολλές δαχτυλιές.

Είναι γρήγορο στο μενού και στο GPS (με nokia maps κλειδώνει σε λιγότερο από λεπτό). Από πλευρά κάμερας, βίντεο και μουσικής μην περιμένεις θαύματα (δεν είναι αυτός ο σκοπός του κινητού έτσι κι αλλιώς). Έχει πολλές παραμετροποιήσεις σε διάφορες λειτουργίες του και κάνει πάρα πολύ γρήγορη και εύκολη την χρήση του. Ένα παράδειγμα έιναι ότι μπορείς να ψάξεις ένα όνομα στην οθόνη αναμονής χωρίς να μπεις στις επαφές και από εκεί να επιλέξεις αν θα καλέσεις την επαφή ή αν θα στείλεις μήνυμα ή MMS κτλ. Άλλο ένα μειονέκτημα είναι η θέση του ηχείου το έχουν βάλει σε σημείο που όταν μπαίνει σε θήκη ή το κρατάς στο χέρι μένει κλειστό, θα μπορούσαν να το είχαν βάλει στο πλάϊ κατά την γνώμη μου. Στο ίντερνετ είναι πολύ γρήγορο και δεν κολλάει είτε με το mini opera (που έχω) είτε με το default browser. Επίσης η οθόνη παρόλο που είναι 2,4" μπορεί πολύ εύκολα να εμφανίσει πολλές πληροφορίες χωρίς να γίνονται δυσανάγνωστες και να σε μπερδεύουν. H μπαταρία φαίνεται καλή αλλά είμαι ακόμα στης αρχή με τις πρώτες φορτίσεις και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πόσο κρατάει και με τι χρήση.

Γενικά το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο και αξιόπιστο χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα στο μενού του και τις λειτουργίες του. Έχει 1-2 bug αλλά αυτά είναι καθαρά θέμα λογισμικού και δεν είναι τόσο σοβαρά και πιστεύω με την επόμενη αναβάθμιση να λυθούν. Αν θες ένα πολύ λειτουργικό κινητό το οποιό θα σου κάνει εύκολα και γρήγορα την δουλειά σου χωρίς να σε νοιάζουν οι ικανότητες του στο multimedia κομμάτι είναι το ιδανικό κινητό. Αν πάλι σε νοιάζει και αυτός ο τομέας θα πρέπει να κοιτάξεις και προς κάποιο άλλο κινητό, γιατί δεν είναι ο τομέας του αυτός και δεν κατασκευάστηκε για πολύ υψηλές αποδόσεις σε κάμερα, βίντεο και μουσική.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Και εγώ το έχω εδώ και μια εβδομάδα αλλά το λειτουργώ παράλληλα με το Ν95 που έχω.

Σαν ποιότητα συσκευής είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ καλά υλικά στα πλαστικά και μεταλλικά μέρη που διαθέτει. Δεν έχει ούτε τριξίματα, ούτε τζόγο στο slide του. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αφήνει πολλές δαχτυλιές.

Είναι γρήγορο στο μενού και στο GPS (με nokia maps κλειδώνει σε λιγότερο από λεπτό). Από πλευρά κάμερας, βίντεο και μουσικής μην περιμένεις θαύματα (δεν είναι αυτός ο σκοπός του κινητού έτσι κι αλλιώς). Έχει πολλές παραμετροποιήσεις σε διάφορες λειτουργίες του και κάνει πάρα πολύ γρήγορη και εύκολη την χρήση του. Ένα παράδειγμα έιναι ότι μπορείς να ψάξεις ένα όνομα στην οθόνη αναμονής χωρίς να μπεις στις επαφές και από εκεί να επιλέξεις αν θα καλέσεις την επαφή ή αν θα στείλεις μήνυμα ή MMS κτλ. Άλλο ένα μειονέκτημα είναι η θέση του ηχείου το έχουν βάλει σε σημείο που όταν μπαίνει σε θήκη ή το κρατάς στο χέρι μένει κλειστό, θα μπορούσαν να το είχαν βάλει στο πλάϊ κατά την γνώμη μου. Στο ίντερνετ είναι πολύ γρήγορο και δεν κολλάει είτε με το mini opera (που έχω) είτε με το default browser. Επίσης η οθόνη παρόλο που είναι 2,4" μπορεί πολύ εύκολα να εμφανίσει πολλές πληροφορίες χωρίς να γίνονται δυσανάγνωστες και να σε μπερδεύουν. H μπαταρία φαίνεται καλή αλλά είμαι ακόμα στης αρχή με τις πρώτες φορτίσεις και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πόσο κρατάει και με τι χρήση.

Γενικά το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο και αξιόπιστο χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα στο μενού του και τις λειτουργίες του. Έχει 1-2 bug αλλά αυτά είναι καθαρά θέμα λογισμικού και δεν είναι τόσο σοβαρά και πιστεύω με την επόμενη αναβάθμιση να λυθούν. Αν θες ένα πολύ λειτουργικό κινητό το οποιό θα σου κάνει εύκολα και γρήγορα την δουλειά σου χωρίς να σε νοιάζουν οι ικανότητες του στο multimedia κομμάτι είναι το ιδανικό κινητό. Αν πάλι σε νοιάζει και αυτός ο τομέας θα πρέπει να κοιτάξεις και προς κάποιο άλλο κινητό, γιατί δεν είναι ο τομέας του αυτός και δεν κατασκευάστηκε για πολύ υψηλές αποδόσεις σε κάμερα, βίντεο και μουσική.

σε ευχαριστω παρα πολυ,ησουν κατατοπιστηκοτατος.κατα τη γνωμη σου,Ν95 ή Ε66;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Έχει 1-2 bug αλλά αυτά είναι καθαρά θέμα λογισμικού και δεν είναι τόσο σοβαρά και πιστεύω με την επόμενη αναβάθμιση να λυθούν.

'Ενα από τα πιο σαχλά bugs που έχει, είναι στον Real Player. 'Οταν προσπαθεί να συνδεθεί, ΔΕΝ σε ρωτάει αν θα συνδεθεί μέσω WLAN ή άλλου τρόπου.

Αποτέλεσμα έχει, αν θέλεις να δεις κάποιο βίντεο στο Youtube μέσω όπερα ή άλλου προγράμματος, να πρέπει να δηλώσεις τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα που έχει συνδεθεί στο παρελθόν.

Αν βέβαια, χρησιμοποιήσεις το default πρόγραμμα "ιστός", αυτό συνεργάζεται κανονικά με το real player και παίζει κανονικά τα βίντεο.

Επίσης, έχω εγκαταστήσει πολλά-πολλά προγράμματα και τα πήρε κανονικά. Πραγματικά απίστευτο κινητό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

'Ενα από τα πιο σαχλά bugs που έχει, είναι στον Real Player. 'Οταν προσπαθεί να συνδεθεί, ΔΕΝ σε ρωτάει αν θα συνδεθεί μέσω WLAN ή άλλου τρόπου.

Αποτέλεσμα έχει, αν θέλεις να δεις κάποιο βίντεο στο Youtube μέσω όπερα ή άλλου προγράμματος, να πρέπει να δηλώσεις τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα που έχει συνδεθεί στο παρελθόν.

Αν βέβαια, χρησιμοποιήσεις το default πρόγραμμα "ιστός", αυτό συνεργάζεται κανονικά με το real player και παίζει κανονικά τα βίντεο.

Επίσης, έχω εγκαταστήσει πολλά-πολλά προγράμματα και τα πήρε κανονικά. Πραγματικά απίστευτο κινητό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

ευχααριστω παρα πολυ!

My History:

Αρκεί να σας πω ότι μόλις το είδε η αδερφή μου (το Ε66) το "λιμπίστηκε" και απαίτησε από την εταιρία που δουλεύει να της το πάρουν.

Επίσης και το αφεντικό μου, αφού το είδε, αποφάσισε να πάρει το ίδιο, επειδή μπορεί να πάρει τα μαιλ που του έρχονται, εύκολα από αυτό το κινητό.

Μερικά από τα δωρεάν προγράμματα που έβαλα είναι Msn Messenger, Skype, You Tube video, firefox και Opera mini.

Ειδικά το msn το έχω τσακίσει όταν κάνω διάδρομο στο γυμναστήριο. (ευτυχώς κάποιος γείτονας έχει ελεύθερο το wifi του).

Μafiagalou όπως είπα και στην αναλύση μου το Ε66 έχει σαφές μειονέκτημα στον τομέα multimedia, γιατί πολύ απλά δεν κατασκευάστηκε για ν' αποδίδει καλά στον συγκεκριμένο τομέα. Το Ν95 εκεί είναι από τα κλύτερα της αγοράς.

Αν θες και καλή απόδοση στον multimedia τομέα θα πρέπει να στραφείς προς κινητά όπως τα Ν95άρια, Ν82 κτλ.

Πιστεύω ότι το Ε66 είναι πάρα πολύ καλό αλλά για εμένα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Ν95 μου, γιατί δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη συσκευή. Αλλά και πάλι εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες του καθενός. Εγώ για παράδειγμα θέλω να έχω και καλή φωτογραφία και καλό βίντεο και καλή μουσική όταν τα χρειαστώ, το Ε66 δεν τα έχει αυτά.

Όλα αυτά είναι προσωπική μου άποψη και πως τα βλέπω από την πλευρά των δικών μου αναγκών.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Μολις χτυπησα ενα απο eshop 374 ευρα.Αυριο θα το εχω στα χερια μου.

Ελπιζω να ειναι καλο βαρεθηκα να αλλαζω κινητα:lol:.Το 6220 classic το κρατησα 2 μερες (τι ποιοτητα ηταν αυτη ρε παιδι μου, καθε πατημα πληκτρου ακουγες διαφορετικα τριξιματα!!:wacko:)

ΑΕΛ λεμε

Εχω ένα εγω και έαν η σύζυγος σε λευκό. Εχουν και τα 2 φορτωμένα 2 ή 3 email accounts, αρκετές επαφές, φωτογραφίες video, μεχρι στιγμής - 2 μήνες τώρα σχεδόν - κανενα προβλημα και κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ γρήγορο σε όλα του, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εινια ένα τηλέφωνο που δεν του λείπει κάτι σαν λειτουργία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Και στην δουλειά μου μόλις το είδαν, 3 συνάδελφοι το αγόρασαν και είναι επίσης πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής.

Αυτη η μεγάλη εταιρεία Vodafone, πότε θα το φέρει? Μάλλον όταν βγει το Ε67...

έχω επιδότηση και ήθελα αυτο...πήρα τηλέφωνο σε αρκετά καταστήματα και δεν γνωρίζουν πότε!

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω την επιδότηση από κανένα πλαίσιο?

Μπορείς να το πάρεις από κατάστημα Πλαίσιο.

Μην περιμένεις άλλο!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ναι με την επιδότηση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Φυσικά, όλα τα S60 κινητά έχουν.

Exei leksiko T9?

'Εχει αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά (παρά μόνο αγγλικά).

Βέβαια σου ζητάει να συνδεθεί (μέσω WLΑN) με τη ΝΟΚΙΑ για να κατεβάσει... αλλά ποτέ δεν κατεβάζει. Μόλις επιλέξω download με πετάει στην προηγούμενη σελίδα και κάνει αυτό τον "κύκλο".

ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑ (και μπαίνω να το διορθώσω), Προφανώς έχει ήδη το ελληνικό Τ9 και γιαυτό δεν το κατεβάζει!

Πρωί είναι ακόμα - δεν έχω πιει καφέ!

Συμπαθάτε με!

σε ευχαριστω παρα πολυ,ησουν κατατοπιστηκοτατος.κατα τη γνωμη σου,Ν95 ή Ε66;

Είχα πάρει το Ε66 στα μέσα Αυγούστου. Όταν βγήκε το Ν96 έδωσα το Ε66 και πήρα το Ν96. Δεν μπόρεσα να αντέξω την κατώτερη ποιότητα κατασκευής και μέσα σε 10 ημέρες το έδωσα και πήρα ξανά το Ε66. όποιος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την μεγαλύτερη οθόνη και τα 16Gb μνήμης να πάρει το Ε66. Έχει τα πάντα με κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα.

Καθώς έμπαινα σε διαφορά site μέσω του mini opera διαπίστωσα ότι μπορείς να πας στην προηγούμενη σελίδα πατώντας το πλήκτρο που μοιάζει με μολυβάκι. Ίσως να το ξέρετε οι πιο παλιοί που ασχολείστε με τα Ε series, απλά ήθελα να το αναφέρω.:)

Καθώς έμπαινα σε διαφορά site μέσω του mini opera διαπίστωσα ότι μπορείς να πας στην προηγούμενη σελίδα πατώντας το πλήκτρο που μοιάζει με μολυβάκι. Ίσως να το ξέρετε οι πιο παλιοί που ασχολείστε με τα Ε series, απλά ήθελα να το αναφέρω.:)

Πολύ καλά έκανες. Το μολυβάκι παίζει το ρόλο του Backspace (που έχει το πληκτρολόγειό σου).

Επίσης και στον (κανονικό) όπερα-safari-firefox το backspace του πληκτρολογείου, σε πάει μια σελίδα πίσω!

Το γνώριζα ότι το backspace στα πληκτρολόγια έχει αυτή την ιδιότητα. Απλά δεν το είχα σκεφτεί ότι γίνεται κ στα κινητά. Το ίδιο ισχύει και στο Ν95 που δοκίμασα. Εκεί βέβαια το αντίστοιχο πληκτρο είναι c.

Nokia E66 Review

Business In Perfection: PartII Software

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/10/e66_00.jpg

http://www.symbian-freak.com/news/008/10/nokia_e66_review__business_in_perfection_software.htm

Είχα πάρει το Ε66 στα μέσα Αυγούστου. Όταν βγήκε το Ν96 έδωσα το Ε66 και πήρα το Ν96. Δεν μπόρεσα να αντέξω την κατώτερη ποιότητα κατασκευής και μέσα σε 10 ημέρες το έδωσα και πήρα ξανά το Ε66. όποιος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την μεγαλύτερη οθόνη και τα 16Gb μνήμης να πάρει το Ε66. Έχει τα πάντα με κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα.

Η μουσική από τα ακουστικά μπορεί να συγκριθεί με του Ν82(σε ράδιο και mp3)?

Εννοώ ποιότητα και ένταση?

καλησπερα και απο μενα. υποψηφιος κατοχος του Ε66.

οταν το παρω παρολο που διαβασα το τοπικ ολο,σιγουρα θα επανελθω με πιο πολλες ερωτησεις αλλα προς το παρον εχω την εξης.

προκειτε για την φιλη μου η οποια το πηρε,εχει συνδεσει το ΒΤ και παρολο που το εχει κοντα,αυτο αποσυνδεεται και συνδεεται μονο του μετα απο λιγο.πηγαμε στην ΤΙΜ και πηρε τηλ στην νοκια και ηπανε να παει να κανει μια αναβαθμηση.

τι γινεται? υπαρχει εξηγηση?

ευχαριστω πολυ

γιαννης