Itchrist86 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 κ κατι ηχους mp3 που εχω βαλει οταν χτυπαει ανεβοκατεζει την ενταση:confused: Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τους Ήχους 3D. Υπάρχει σχετικό εικονίδιο στο φάκελο "Πολυμέσα". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ok nervous ευχαριστω αυτο ηταν,τωρα οσο αφορα την οθονη μολις δοκιμασα κατι παιχνιδια κ παλι τραβαει κολληματα:mad:μηπως θελει κανενα φορματ να την ακουσει λιγο? νερβους?αλλου παταω αλλου βρισκομαι!!! Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε να κάνεις και ένα format. ΥΓ: Δεν είμαι ο nervous...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μόλις απέκτησα κι εγώ το Ε66 από Wind. Μία ερώτηση : έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει ρυθμίσεις για κλήσεις από διαδίκτυο? Μπορεί κάποιος να μου πει εαν δουλεύει με WLAN ? Εαν τα έχει καταφέρει κανείς ας μου δώσει τα φώτα του. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μόλις απέκτησα κι εγώ το Ε66 από Wind. Μία ερώτηση : έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει ρυθμίσεις για κλήσεις από διαδίκτυο? Μπορεί κάποιος να μου πει εαν δουλεύει με WLAN ? Εαν τα έχει καταφέρει κανείς ας μου δώσει τα φώτα του. Βασικά πρέπει να αγοράσεις κάποια γραμμή SIP από την HOL (Evoice) ή την Altec (Icall). Τυπικά θα σου δώσουν τα στοιχεία των σέρβερς για να τα περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Με Voipwise ή Skype δεν δουλεύει ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Με Voipwise ή Skype δεν δουλεύει ? Ε... όχι και SKYPE! Voip δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 eseries_firmware_update_on_the_way http://www.symbian-freak.com/news/008/10/eseries_firmware_update_on_the_way.htm Nokia E66 SW releases 110.07.126 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ομολογώ πάντως, ότι έχω 2 θεματάκια με το Ε66 που με χάλασαν. Πρώτα από όλα, σε όλα τα ΝΟΚΙΑ που είχα, πήγαινα στο Εργαλεία=> Ρυθμίσεις=> Γενικές=> Ασφάλεια=> Τηλέφωνο και κάρτα SIM Και ενώ παλιά (π.χ. στο 6110 ή στο 6280) υπήρχε η επιλογή να αλλάξω τον κωδικό κλειδώματος σε περίπτωση που αλλάζω SIM, εδώ δεν βλέπω αυτή την επιλογή. Πράγματι γράφει κάπου "κωδ. κλειδώματος" αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει με την SIM. Το δεύτερο που δεν έχω καταλάβει είναι Εργαλεία=> Ρυθμίσεις=> Τηλέφωνο=> Κλήση => Αναζήτηση επαφών. Αυτό σου αφήνει να διαλέξεις μεταξύ "ναι" και "όχι". Η ερώτηση είναι "ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Για την δευτερη ερώτηση. Βάλτο στο Ναι και πήγαινε στην αρχική οθόνη και πάτα γράμματα στο πληκτρολόγιο. Θα σου εμφανίζει τις επαφές που αρχίζοθν απο αυτό το γράμμα. Να σου κάνω και μια έρωτηση μιας και είδα οτι πέρασες το Garmin 5. Αξίζει να το περάσω ή να βάλω καλύτερα το 4.20.20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια σχετικά με την αναζήτηση! Πάμε στο γκάρμιν να σου πω τι παίζει! Στο δικό μου όπου ταλαιπωρήθηκα... κατάφερα και πέρασα το 5. Το μειονέκτημα που έχει το 5, είναι ότι στην κύρια οθόνη, έχει προσθέσει 2 βλακείες "ταχύτητα και Πορεία" που στις παλιές βερσιόν ήταν πιο κομψά στημένο. Δυστυχώς στο ολοκαίνουργιο Ε66 που αγόρασε σήμερα η αδερφή μου, δεν βλέπει GPS το garmin. Το πέρασα και συμπεριφέρεται σαν να είναι κλειδωμένο. Παρόλο που δοκίμασα να ξαναρίξω το αρχειο ξεκλειδώματος (με τον κωδικό της κάρτας), μου ζητάει να ανοίξει το blutetooth και να ψάξει για εξωτερική συσκευή! Το καλό που έχει το Ε66, είναι ότι σχετικά με τους δορυφόρους με βρίσκει ακόμα και μέσα στο σπίτι μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Πως γίνεται στο δικό σου να δουλευει και στις αδερφής σου όχι; Αυτό που λες για το GPS μεσα στο σπίτι είναι απο το A-GPS που στέλνει δεδομένα απο το δίκτυο. Απενεργοποίησε το Α-GPS ή κανε το κινητό εκτος δικτύου και θα δεις οτι δεν πρόκειται να σε βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Πως γίνεται στο δικό σου να δουλευει και στις αδερφής σου όχι; Αυτό που λες για το GPS μεσα στο σπίτι είναι απο το A-GPS που στέλνει δεδομένα απο το δίκτυο. Απενεργοποίησε το Α-GPS ή κανε το κινητό εκτος δικτύου και θα δεις οτι δεν πρόκειται να σε βρει. Το δικό μου το πέρασα πάνω από το 4.10.80. Της αδεφφής μου το πέρασα πρώτη φορά. Στις Ρυθμίσεις Εντοπισμού Θέσης έχω τικαρισμένο μόνο το "Εμσωματωμένο GPS" 'Εχει το garmin κάπου την επιλογή να απενεργοποιήσω το A-gps; Επίσης, όποιος συνάδελφος έχει βγάλει άκρη με την πρώτη ερώτηση του ποστ αυτού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2543000#post2543000 ας μου πει! Τέλος... τι είναι αυτό το μικρό τριγωνικό μεταλλικό στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Το δικό μου το πέρασα πάνω από το 4.10.80. Της αδεφφής μου το πέρασα πρώτη φορά. Στις Ρυθμίσεις Εντοπισμού Θέσης έχω τικαρισμένο μόνο το "Εμσωματωμένο GPS" 'Εχει το garmin κάπου την επιλογή να απενεργοποιήσω το A-gps; Επίσης, όποιος συνάδελφος έχει βγάλει άκρη με την πρώτη ερώτηση του ποστ αυτού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2543000#post2543000 ας μου πει! Τέλος... τι είναι αυτό το μικρό τριγωνικό μεταλλικό στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης; Το τρίγωνο αυτό είναι η άκρη από το αυτοκόλλητο προστατευτικό της οθόνης! Από εκεί το τραβάς για να βγάλεις την ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Το τρίγωνο αυτό είναι η άκρη από το αυτοκόλλητο προστατευτικό της οθόνης! Από εκεί το τραβάς για να βγάλεις την ζελατίνα Αφήνω το τρίγωνο στα αυγά του. Κάτι που μου κάνει εντύπωση, είναι πως όταν συνδεθώ από το "ιστός" στο You tube, μου παίζει κανονικά τα βίντεο (από το real Player). 'Οταν μπω στο You Tube μέσω ΜΙΝΙ ΟΠΕΡΑ, ανοίγει το real player αλλά μετά από λίγο μου λέει "σφάλμα σύνδεσης". ΓΡΡΡ! Παιδιά ζητώ συγνώμη που αναφέρομαι στο νέο μου απόκτημα (και συχνά με χαζές ερωτήσεις) αλλά έχω εντυπωσιαστεί από το εν λόγω κινητό. Επίσης, όπως ξέρουμε, είναι ένα νέο μοντέλο στην ελληνική αγορά. Προφανώς σε μικρό χρονικό διάστημα θα αναρωτηθούν και άλλοι... αυτά που αναρωτιέμαι σήμερα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ο mini Opera δεν έχει πλήρη υποστήριξη για flash video και γι'αυτό δεν μπορεί να αναπαράγει απευθείας τα βίντεο απο you tube. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα mobitubia και emtube που τα αποθηκεύουν κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ο mini Opera δεν έχει πλήρη υποστήριξη για flash video και γι'αυτό δεν μπορεί να αναπαράγει απευθείας τα βίντεο απο you tube. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα mobitubia και emtube που τα αποθηκεύουν κιόλας. Μα... πριν 3 μέρες έπαιζε κανονικά! Δοκίμασα να συνδεθώ σε άλλο ασύρματο δίκτυο (κλέβοντας από άλλον γείτονα) αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για την δευτερη ερώτηση. Βάλτο στο Ναι και πήγαινε στην αρχική οθόνη και πάτα γράμματα στο πληκτρολόγιο. Θα σου εμφανίζει τις επαφές που αρχίζοθν απο αυτό το γράμμα. τρομερο ++ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Επιστρέφοντας στον Μινι Οπερα, μάλλον λέω βλακείες. Στο ολοκαίνουργιο Ε66 της αδερφής μου, ο Οπερα επίσης δεν παίζει βίντεο από το youtube! (ουφ και νόμιζα ότι έκανα βλακεία με το δικο μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 τρομερο ++ :) Και να σκευτείς ότι η sony ericsson στα κινητά της έχει βάλει αυτή την δυνατότητα πάνω από ένα χρόνο, και ακόμα δεν λειτουργεί σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ρε παιδια πως γινεται το καθε μηνυμα να μην ειναι μονο 65 χαρακτηρες???Φτιαχνει το προβλημα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ρε παιδια πως γινεται το καθε μηνυμα να μην ειναι μονο 65 χαρακτηρες???Φτιαχνει το προβλημα αυτο? θα πας Μηνύματα > Ρυθμίσεις > Σύντομο Μήνυμα > Κωδικοπ. Χαρακτήρων και θα βάλεις Περιορισμένη υποστήριξη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGGOJOHN Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ρε παιδια πως γινεται το καθε μηνυμα να μην ειναι μονο 65 χαρακτηρες???Φτιαχνει το προβλημα αυτο? Φίλε μου αυτό λύνεται: πηγαίνεις Μενού/Επικοινωνία/Μηνύματα/Επιλογές/Ρυθμίσεις/Σύντομο μήνυμα και στην επιλογή Κωδικοποίηση χαρακτήρων θα βάλεις Περιορ. υποστήρ. και το κάθε μήνυμα σου πλέον θα έχει 160 χαρακτήρες!!;) Stendor sorry τώρα είδα ότι απάντησες κι εσύ!! Παράθεση Johnnie :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Επίσης, πήγαινε και στο Μηνύματα=> επιλογές=> Ρυθμίσεις=> 'Αλλο και στην 3η επιλογή που λέει "Προβολή φακέλλων" κάντο να λέει 2 γραμμές (αντί για 1 γραμμή που έχει ως default). 'Ετσι θα σου εμφανίζει τα μηνύματα με τον παραδοσιακό τρόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Mου αρασει πολυ και σκεφτομαι να το αγορασω,θα ηθελα εντυπωσεις.σας ευχαριστω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts