nickoss Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Ανοιχτό, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...!!!! Παράθεση Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_w800 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Το κλεινω παντα εκτος και αν το ξεχασω,γιατι εχουν γινει μοδα οι αναπαντητες τα ξημερωματα:pig: .Αν καποιος ειναι αναγκη να με βρει υπαρχει και το σταθερο.;) Παράθεση IMPOSSIBLE IS NOTHING.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 panta anoixto!giati den xereis pote ti tha simbei! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Αν εμένα ο φίλος μου τρακάρει η τον χωρίσει η κοπελιά στις 4 το πρωί θέλω να μπορέσει να με βρει εκείνη την ώρα κι ας μου χαλάσει τον υπνό. Στο σταθερό δε θα πάρει γιατί θα ξυπνήσει και τους υπόλοιπους! Αν είναι κάποιος να με ενοχλήσει θα το κάνει κι από το σταθερό. Τελοσπάντων θεωρώ οτι αυτή η γραμμή είναι "η γραμμή μου" και την θέλω να είναι πάντα ενεργή! Πιο πολύ ψυχολογικοί είναι δηλαδή οι λόγοι. Επίσης έχω ψύχωση με το κινητό γιατί είναι το μόνο μέσο με το οποίο μπορώ να εκφραστώ διακριτικά γιατί έχω το κόλλημα να περνάω απαρατήρητος και 90% των περιπτώσεων το έχω αθόρυβο. Οπότε στέλνω και μου στέλνουν μυνήματα και δε το παίρνει ποτέ και κανείς χαμπάρι... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Αν και γενικά παλαιότερα το έκλεινα, τώρα ορισμένες καταστάσεις με δικούς μου ανθρώπους με αναγκάζουν να το εχω ανοιχτό. Πάντα όμως φροντίζω να το εχω σε ασφαλή απόσταση από το σώμα μου και όχι στη δυνατότερη ένταση έτσι ώστε να μην ενοχλήσω κάποιον που κοιμάται στο άλλο δωμάτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 ανοιχτό πάντα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μερικοι οντως δεν εχουν σταθερο και καλα κανουν εδω που τα λεμε οπως η ξαδερφη μου. Παντως το βραδυ πρι κοιμηθω το κλεινω το ρημαδι και βαζω ξυπνητηρι να σηκωθω το πρωι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Πάντα γιατί το είδα σαν συνήθεια,γιατί δε θέλω να δέχομαιτην ακτινοβολία το βράδυ που δε υπάρχει λόγος,και γιατί δε θέλω να με ενοχλούν και να με ξυπνάνε την ώρα που κοιμάμαι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Δεν το κλείνω ποτέ, αλλά το έχω πάντα αθόρυβο. Δυστυχώς, δεν κερδίζω χρόνο αναμονής αν το κλείσω γιατί οταν χρειαστεί να το ξανανοίξω θα χάσω πιο πολλή ενέργεια απ'ότι αν το άφηνα ανοικτό-ίδιοι λόγοι που είπε OTifosi για τα S60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Δεν μπορώ και να θέλω να το κλείσω...:p Τα ppc δεν κλείνουν...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 egw twra to exw anoixto! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ανοιχτο παντα!Τι εχεις να χασεις?Τη μπαταρια την εχω υπολογισει και κραταει γυρω στα 3 24ωρα (Ν70). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το κλείνω το βράδυ εκτός έαν περιμένω κάποιο τηλεφώνημα. Βάζω την αφύπνιση στις 6:00 για το σχολείο και κλείνω το κινητό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δεν μπορώ και να θέλω να το κλείσω...:p Τα ppc δεν κλείνουν...;) Δηλαδή περιμένεις να κλείσει απο μπαταρία?Και πως δηλαδή?Μένει πάντα στην αναμονή?Και αν βγάλεις τη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δηλαδή περιμένεις να κλείσει απο μπαταρία? Όχι.Το αφήνω πάντα όπως είναι... Και πως δηλαδή?Μένει πάντα στην αναμονή? Ακριβώς.Μαυρίζει και η οθόνη του... Και αν βγάλεις τη μπαταρία? Κλείνει φυσικά,τι να κάνει...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 εσύ μπορείς να το κλείσεις το mobile section μέσω του flight mode. Το ppc section είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ποτέ λόγω δουλειάς και επειδή είναι και ενοχλητικό για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να χτυπά το σταθερό τη νύχτα. Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Προσωπικα εχω ενεργοποιησει ενα προγραμμα και επιτρεπω μονο κλησεις απο ατομα που εγω επιθυμω. ετσι μενει ανοιχτα συνεχως. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 εγω παλι δεν αφηνω κανεναν να μου χαλασει τον υπνο μου οτι κι αν συμβαινει.αν θελουν κατι με παιρνουν στο σταθερο αν και ειναι σπανιες οι στιγμες που με ψαχνουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Προσωπικα εχω ενεργοποιησει ενα προγραμμα και επιτρεπω μονο κλησεις απο ατομα που εγω επιθυμω. ετσι μενει ανοιχτα συνεχως. ;) η χαρα του να εχεις ppc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ;) η χαρα του να εχεις ppc! Σχεδόν όλα τα smartphones είναι συμβατά με ανάλογες εφαρμογές,όχι μόνο τα PPCs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Σχεδόν όλα τα smartphones είναι συμβατά με ανάλογες εφαρμογές,όχι μόνο τα PPCs. διορθωση λοιπον: η χαρα του να εχεις ppc ή smartphone... ας μη βρεθει κανεις να παραπονεθει που δεν εβαλα το flybook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 εμενα ευτυχως το siemens CX65 εχει ειδικη επιλογη για να απενεργοποιειται αυτοματα οποτε κ να ξεχασω να το κλεισω δεν ανησυχω αν θα με ξυπνησει κανεις:D Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 εμενα ευτυχως το siemens CX65 εχει ειδικη επιλογη για να απενεργοποιειται αυτοματα οποτε κ να ξεχασω να το κλεισω δεν ανησυχω αν θα με ξυπνησει κανεις:D αυτο το ειχε και το παλιο και συγχωρεμενο gd95 μου!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 to ekleina otan pigena sxolio.tora den to kleino sxedon pote.giati tinai ligo diskolo na koimitho to vradi;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts