Jump to content

Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;

Κοινοποίηση

Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;  

900 members have voted

1. 1. Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;

• Πάντα!
      229
    • Όταν δεν το ξεχνάω...
      49
    • Συνήθως
      104
    • Σπάνια
      170
    • Ποτέ!
      348

Recommended Posts

Πλάκα κάνεις?

Δεν το κλείνω πότε.

Για να φανταστείς εάν κλείσει, μετά από βδομάδες, δυσκολεύομαι να θυμηθώ το PIN.

Τα τηλέφωνα είναι για μια ώρα ανάγκης.

Ποτέ δεν ξέρεις!

:D

• Απαντήσεις 474
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πλάκα κάνεις?

Δεν το κλείνω πότε.

Για να φανταστείς εάν κλείσει, μετά από βδομάδες, δυσκολεύομαι να θυμηθώ το PIN.

Χα,Χα! Το ίδιο ακριβώς παθαίνω κι εγώ :p

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

Πλάκα κάνεις?

Δεν το κλείνω πότε.

Τα τηλέφωνα είναι για μια ώρα ανάγκης.

Ποτέ δεν ξέρεις!

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχουμε πει ότι για την ώρα ανάγκης που λες υπάρχουν και τα σταθερά, μην τα ξεχνάμε!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σωστος! Και εγω το ιδιο θα εκανα!

Είσαι έξω έχεις μείνει στην εθνικη και έχεις το κινητο!!Αν δεν έχεις το σταθερό του κολλητού σου στη μνήμη του κινητου τι ακριβως κάνεις. Παίρνεις το 131???

Δεν λέω οτι δεν χρησιμευουν τα σταθερα, αλλα δυστυχως τα έχουμε απαξιωσει και τα εχουμε υποβαθμισει τόσο πολυ που και σε ωρα αναγκης το κινητο σκεφτόμαστε

Είσαι έξω έχεις μείνει στην εθνικη και έχεις το κινητο!!Αν δεν έχεις το σταθερό του κολλητού σου στη μνήμη του κινητου τι ακριβως κάνεις. Παίρνεις το 131???

Δεν λέω οτι δεν χρησιμευουν τα σταθερα, αλλα δυστυχως τα έχουμε απαξιωσει και τα εχουμε υποβαθμισει τόσο πολυ που και σε ωρα αναγκης το κινητο σκεφτόμαστε

Και αν δεν πιάνει το κινητό του...με τα αν δεν βγάζουμε άκρη!

Εξάλλου εάν μείνεις στην εθνική δεν θα πάρεις τον κολλητό σου αλλά τους γονείς σου στο σταθερό τους! :rolleyes: :p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και αν δεν πιάνει το κινητό του...με τα αν δεν βγάζουμε άκρη!

Εξάλλου εάν μείνεις στην εθνική δεν θα πάρεις τον κολλητό σου αλλά τους γονείς σου στο σταθερό τους! :rolleyes: :p

Κι αν η γιαγια μου είχε καρουλια, κι αν... οντως δεν βγαζουμε ακρη. Απλα ο καθενας επιλεγει τον τροπο που πιστευει οτι μπορει να αξιοποιησει την τεχνολογια καλυτερα. γι' αυτο ειπα οτι δεν ειναι απολυτο, απλα οτι το να κλεινεις κινητο και τα περι αναγκης ειναι σχετικα παντα.

Ενω εγω παλιοτερα το εκλεινα το βραδυ (δεν ειχα αρκετο χωρο να το αφησω μακρια μου), τωρα πλεον, το κινητο μου εχει να κλεισει πολυ καιρο. Φανταζομαι καμια φορα που κλεινει απο μπαταρια. Το εχω παντα στο δυνατο, ειδαλλως ποιος ο λογος να το αφησεις ανοιχτο; Για να δεις ποιος σε ειχε παρει και δε σε βρηκε; Μηνυματα στο αθορυβο, κλησεις στο δυνατο.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Το εχω ανοικτο οταν ειμαι ξυπνιος.Οταν κοιμαμαι ειτε μεσημερι ορισμενες φορες ειτε βραδυ παντα κλεινει.1)με τσαντιζει να μου διακοπτει τον υπνο ο διαπεραστικος ηχος,2)εαν το εχω με δονηση μου τη σπαει να ακουω το τζζζζζζζζζ μεχρι να σταματησει,3)τι να λεει να το εχω ανοικτο χωρις ηχο και δονηση...ουτος η αλλος θα δω ποιος με πηρε και θα παρω τα sms μου οταν το ανοιξω :)

Επεισης το κλεινω μετα απο μια ορισμενη ωρα το βραδυ εαν δεν κοιμαμαι (μετα τις 12:30)Δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοικτο τετοια ωρα :)

Το βάζω πάντα σε flight mode γιατί αφενός δεν θέλω να με ενοχλεί κανείς όταν κοιμάμαι και αφετέρου γιατί δεν θέλω να ρουφάω ακτινοβολία.Επίσης εκτός του ότι καίει ελάχιστη ποσότητα μπαταρίας , γλυτώνεις και την διαδικασία "κλείσε-άνοιξε" που παίρνει αρκετά λεπτά λόγω και της εισαγωγής του PIN.

Τι ειναι το flight mode;

To Flight mode einai to profil ektos syndeshs.Otan energopoieitai,h karta aytomatos apenergopoieitai.To shma xanetai kai to kinhto thlefono leitoyrgei os mia aplh hlektronikh syskeyh.

Kalh h idea toy filoy undertow.Tha thn efarmoso kai ego gia kapoies meres.

Τι ειναι το flight mode;

Ορισμενα κινητα (smartphone) υποστηριζουν την λειτουργια να ειναι ανοικτα χωρις να έχουν προσβαση ομως στο δικτυο. Δηλαδη αν παιρνεις τηλ σου λεει πως ειναι κλειστο. Μπορεις να χρησιμοποιεις όλες τις λειτουργιες (πχ ημερολογιο, υποχρεωσεις, παιχνιδια) κανονικα χωρις να εισαι συνδεδεμενος με το δικτυο. Αυτο συνηθως χρησιμοποιειται στα αεροπλανα γι' αυτο και flight mode, που απαγορευεται κανονικα να εχεις ανοιχτο κινητο.

Ορισμενα κινητα (smartphone) υποστηριζουν την λειτουργια να ειναι ανοικτα χωρις να έχουν προσβαση ομως στο δικτυο. Δηλαδη αν παιρνεις τηλ σου λεει πως ειναι κλειστο. Μπορεις να χρησιμοποιεις όλες τις λειτουργιες (πχ ημερολογιο, υποχρεωσεις, παιχνιδια) κανονικα χωρις να εισαι συνδεδεμενος με το δικτυο. Αυτο συνηθως χρησιμοποιειται στα αεροπλανα γι' αυτο και flight mode, που απαγορευεται κανονικα να εχεις ανοιχτο κινητο.

Θα σου ηταν ευκολο να αναφερεις μερικα τετοια κινητα;;

Θα σου ηταν ευκολο να αναφερεις μερικα τετοια κινητα;;

Όλα τα νέα Σύμβιαν με λειτουργικό 8.0 μπορούν να το κάνουν αυτό. Επιτέλους.

• 2 weeks later...
Πάντα.

1) Κερδίζω άλλη μια μέρα αυτονομίας.

2) Ο ύπνος μου είναι ιερός :lol:

sostos me to ena san pio simantiko pantos ego to fortizo panta kleisto kai to vradi

You see things and say why, but I dream them and say why not?

Δεν το κλείνω ποτέ, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι (πολύ δυσάρεστο ή πολύ ευχάριστο) και να πρέπει να το μάθω αμέσως. Σπάνια (όταν είμαι πολύ κουρασμένος) ρυθμίζω στο προφίλ του κινητού να χτυπήσει μόνο όταν με παίρνει κάποιος συγγενής ή φίλος ώστε να μην ξυπνήσω αν με καλέσει κάποιος άσχετος.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

sosto k auto..kalh lysh!;-)...opos anefera k ego pio pano ama tyxei k to exo anoixto...panta to exo se poly xamhlo hxo(h esto ascending),ante to poly se donisi...ean k me donisi spanios na xypniso k na to akouso apto komodino;-pppppp
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: