Jump to content

Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;

Κοινοποίηση

Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;  

900 members have voted

1. 1. Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;

• Πάντα!
      229
    • Όταν δεν το ξεχνάω...
      49
    • Συνήθως
      104
    • Σπάνια
      170
    • Ποτέ!
      348

Recommended Posts

• Απαντήσεις 474
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Twra pou exoun oles oi etairies eidopoihsh klisewn,de nomizw na uparxei nohma na menei anoixto sto a8orubo;)

Δεν το κλεινω το βραδυ, ποτε δεν ξερεις. Ισως να υπαρξει καποια στιγμη αναγκη να σε βρει καποιος. :o

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Πραγματικά θέλω κάποιος να μου εξηγήσει το λόγο που κάποιος αφήνει το κινητό του ανοιχτό ενώ δεν το απαιτεί η δουλεία που κάνει ή κάποια περίσταση ;)

Μετά διαμαρτυρόμαστε όμως για τις μπαταρίες...

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Πάντα. ;) Δεν σκοπεύω να τρώω τόση ακτινοβολία. Και την ημέρα ακόμα όταν το έχω ανοικτό... όσο ποιο μακριά γίνεται. Επίσης δεν ξεπατώνεται και η μπαταρία. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (18 Φεβ. 2004 , 00:12)

Πάντα. ;) Δεν σκοπεύω να τρώω τόση ακτινοβολία. Και την ημέρα ακόμα όταν το έχω ανοικτό... όσο ποιο μακριά γίνεται. Επίσης δεν ξεπατώνεται και η μπαταρία. :)

Ποια ακτινοβολία παλικάρι μου; Είτε το θες είτε όχι το μη κινούμενο κινητό σε κατάσταση αδράνειας δεν εκπέμπει. Δες, αν θέλεις, για λεπτομέρειες το προηγούμενο μήνυμά μου.

Φιλικά, :)

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Ο μοναδικός τρόπος να κλείσει το κινητό μου είναι να του τελειώσει η μπαταρία! ΠΟΤΕ δεν το κλείνω, γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις πότε θα είναι αναγκαίο να σε βρουν

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superb (19 Φεβ. 2004 , 13:11)

Ο μοναδικός τρόπος να κλείσει το κινητό μου είναι να του τελειώσει η μπαταρία! ΠΟΤΕ δεν το κλείνω, γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις πότε θα είναι αναγκαίο να σε βρουν

Mην ειστε υπερβολικοι...υπαρχουν και τα σταθερα!

Δεν νομιζω πια οτι ολοι ζειτε μονοι σας και δεν εχετε σταθερο!!!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panosFL (19 Φεβ. 2004 , 00:33)

Ποια ακτινοβολία παλικάρι μου; Είτε το θες είτε όχι το μη κινούμενο κινητό σε κατάσταση αδράνειας δεν εκπέμπει. Δες, αν θέλεις, για λεπτομέρειες το προηγούμενο μήνυμά μου.

Είναι τόσες πολλές οι απόψεις και οι θεωρίες που ακούγονται που καλό είναι πάντα να φυλαγόμαστε. Δεν αμφισβητώ αυτό που λες αλλά δεν χάνω και τίποτα να το έχω κλειστό. ;) Ευχαριστώ παντός γιατί δεν το ήξερα αυτό. Μακάρι όντως να μην τρόμε ακτινοβολία όταν είναι ακίνητο. Έστω και λίγη. :o

Ki ego den to kleino pote...! Kai opos eipe ki o filos ligo pio pano, o monos tropos gia na kleisei to kinito einai na tou teleiosei i mpataria. Alla gia na elaxistopoiiso tis pithanotites na svisei apo mpataria, molis i endiksi pesei 1 'h 2 grammes, to sindeo me tin mama DEH....!!

Malista exo ftasei se simeio na min thimamai pote itan i teleutaia fora pou to eida kleisto!! :D

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μα αφού υπάρχουν τα σταθερά.

Μήπως καταντάμε τελικά σκλάβοι της τεχνολογίας;

Μήπως το να αφήνεις το κινητό κλειστό το βράδυ αγγίζει τα όρια του παραλογισμού;

Περιμένω με ενδιαφέρον επιχειρήματα από την άλλη μπλευρά μιας κι εγώ δε μπορώ να βρω λόγους όσο κι αν ψάξω :)

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panosFL (19 Φεβ. 2004 , 00:33)

Sorry παίδες που συνεχίζω σε δεύτερο post αλλά τώρα μου ήρθε. :o

Γιατί τότε και ενώ το έχω ακίνητο σε ένα σημείο, το Net Monitor δεν μου δείχνει μηδενικό SAR? Μου δείχνει κανονικά ότι εκπέμπει. :alien: Λογικά δεν θα έπρεπε να δείχνει 0? :o

File Daydreamer, ekei pou meno den exo valei stathero. Eimai foititis kai ta tilefona pou kano kathe mina kostizoun poli ligotera apo to pagio tou pOTE...
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παντα.

Κυριως λογο ακτινοβολιας....

Με ξυπναει η αφυπνιση....

(τι με ξυπναει...., τωρα πια χτυπαει, το κλεινω και ξανακοιμαμαι!!!!)

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Pesto trela, alla kai ta dyo ta exw synexeia anoixta.. Ta niwthw san ena parathiro ston eksw kosmo! Kai otan einai kleista einai mono gia na niwthw apomonomenos.. Xalasa, to kserw!

Nokia n800 user! :D

• 4 weeks later...
Δεν το κλείνω ποτε αν και μερικές φιρές ένας... ανώμαλος φίλος μου κάνει αναπάντητες κάτι βάρβαρες ώρες.μίλάμε για 4 η 5 το πρωί.να δώσο το τηλέφ του για εκδήκηση(πλάκα κάνω έτσι).Πάντως απο την βιασ'υνη μου να απαντήσω πάτησα πάντα ολότε βγάλτε έναν ψύφο και βάλτε τον στο ποτε(αν και δεν ξέρω τον λόγο που δέν το κλένω)

Αν το έργο είναι μακέτο

θα σου παι,θα σου παίξω ένα μπουκέτο

για μένα να κλείνεις το κινητό από βράδυ είναι σαν να βγάζεις το σταθερό από την πρίζα και να κόβεις κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο για αυτό και δεν κλείνει πότε το κινητό!

Το έχω ανοιχτό 16 ώρες την ημέρα. Ας ξεκουραστεί και αυτό λιγάκι μαζί με τον ιδιοκτήτη του!!!

:wacko:

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Εγω παλι το εχω ανοιχτο και στο δυνατο, αλλα μονο για τις ομαδες Οικογενεια και VIP. (και δεν ειναι οποιος και οποιος VIP... :D)

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Εγώ δεν το κλείνω ποτέ....γιατί

Και αν σου κάτσει......... :lol:

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg