Jump to content

LTR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LTR

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1978

LTR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. είναι αλυσίδα καταστημάτων με είδη s/m αλλα μόνο για επαγγελματίες(μεγάλες πόσότητες τίμόλόγια,επαγγελματικό αφμ κτλ)Για ηλεκτρικά είδη δεν ισχύει το μεγάλες ποσότητες.
  2. Σέ κάποιο έντυπο διάβασα ένα κολπάκι για να ξέρεις την χρέωση σε αυτά τα τετραψύφια ακόμα και άν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν.Συφκεκριμένα: Σε τετραψύφια που αρχίζουν απο 41=κανονική χρέωση Σε τετραψύφια που αρχίζουν απο 42=0,25+ΦΠΑ 18% Σε τετραψύφια που αρχίζουν απο 43=0,50+ΦΠΑ 18% Σε τετραψύφια που αρχίζουν απο 44=0,75+ΦΠΑ 18% Σε τετραψύφια που αρχίζουν απο 45=1,00+ΦΠΑ 18% Ακόμα στο 4090(cosmopolis)είναι 0,90+ΦΠΑ και στο 46(malrboro)περίπου 0,17+ΦΠΑ.Ελπίζω να βοήθησα αν και το 95% αυτών τον αριθμών είναι 45..
  3. Δεν το κλείνω ποτε αν και μερικές φιρές ένας... ανώμαλος φίλος μου κάνει αναπάντητες κάτι βάρβαρες ώρες.μίλάμε για 4 η 5 το πρωί.να δώσο το τηλέφ του για εκδήκηση(πλάκα κάνω έτσι).Πάντως απο την βιασ'υνη μου να απαντήσω πάτησα πάντα ολότε βγάλτε έναν ψύφο και βάλτε τον στο ποτε(αν και δεν ξέρω τον λόγο που δέν το κλένω)
  4. οχι οτι κατάλαβα αλλα ευχαριστω για το ενδιαφέρον.πάντως συμφωνω και εγω οτι το site δεν αξίζει πολλα αλλα μήπως ξέρεις κανένα άλλο με δωρεάν πολυφωνικές?
  5. Γράφτηκε στο http://www.logolove.gr και προσπάθησε να κατεβάσει πολυφωνική μελωδία.¨Οταν πήγε να λάβει την μελωδία το τηλέφωνο ζήτησε όνομα χρήστη και κωδικ'ο πρόσβασης
  6. Παιδιά εχω μια απορία αλλα βαριέμαι να διαβάσω 34 σελίδες για να βρω την λύση γιαυτό οποιος ξέρει ας απαντήσει εδω η στο vasoliodaki@yahoo.gr μία φίλη μου έχει το 7250ι και οταν προσπάθησε να κατεβάσει πολυφωνική μελωδία μέσω wap της ζήτησε αρχικά όνομα χρήστη και έπειτα κωδικό πρόσβασης.τι κωδικούς πρέπει να βάλει εκεί και τί πρέπει να κάνει για να μην τα ζητάει καθε φορά?
  7. NOMIZΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΗΓΕΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗ->BLUETOOTH->ΕΠΙΛΟΓΕΣ->ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ->ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΛΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.
×
×
  • Create New...