Treloparea Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μα δεν έχω καμιά όρεξη να πείσω εσένα ειδικά, από τη στιγμή που η γνώμη σου μου είναι παντελώς αδιάφορη :) Εγώ έχω δει ντοκυμαντέρ και έχω διαβάσει μελέτες που αυτή τη στιγμή δεν έχω πάνω μου. Αν θέλει κάποιος να διαβάσει και να μάθει, ας κοιτάξει το άρθρο στην wikipedia. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals Από κει και πέρα, εγώ δεν ξανα ασχολούμαι. Όποιος δεν καλύπτεται ας ανοίξει τα αυτάκια και τα ματάκια κι ας ψάξει περαιτέρω. Δεν μπορεί ένας 18χρονος να αμφισβητεί και να αναιρεί μελέτες. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Βγες μια μέρα στο πάρκο και κάνε dogwatching THEO... Γίνε ένας μικρός ερευνητής, μπορείς Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μα δεν έχω καμιά όρεξη να πείσω εσένα ειδικά, από τη στιγμή που η γνώμη σου μου είναι παντελώς αδιάφορη :) Εγώ έχω δει ντοκυμαντέρ και έχω διαβάσει μελέτες που αυτή τη στιγμή δεν έχω πάνω μου. Αν θέλει κάποιος να διαβάσει και να μάθει, ας κοιτάξει το άρθρο στην wikipedia. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals Από κει και πέρα, εγώ δεν ξανα ασχολούμαι. Όποιος δεν καλύπτεται ας ανοίξει τα αυτάκια και τα ματάκια κι ας ψάξει περαιτέρω. Δεν μπορεί ένας 18χρονος να αμφισβητεί και να αναιρεί μελέτες. Αφου το εψαξα μονος μου ναι, ισχυει οτι η ομοφυλοφιλια υπαρχει και στο ζωικο βασιλειο.... αυτο ομως το μονο που μας βοηθα ειναι να κατανοησουν μερικοι οτι η ομοφυλοφιλια στους ανθρωπους ειναι κατι το φυσιολογικο να συμβαινει σε ενα μικρο ποσοστο στο ανθρωπινο ειδος,,,, τιποτα παραπανω... δεν αναιρεσα ποτε καμια ερευνα,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Χωρις να θελω να θιξω κανεναν,απλα να αναφερω πως το τι γινεται στα ζωα δεν μπορει να θεωρηθει ως "φυσιολογικο' και για τους ανθρωπους. οι γατες πχ. πνιγουν τα νεογεννητα γατακια τους.οι σκυλες αν εχουν πολλα κουταβακια δε τα θηλαζουν συχνα μετα την γεννα με αποτελεσμα των θανατο των κουταβιων. τα ψαρια τρωνε το ενα το αλλο κοκ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Χωρις να θελω να θιξω κανεναν,απλα να αναφερω πως το τι γινεται στα ζωα δεν μπορει να θεωρηθει ως "φυσιολογικο' και για τους ανθρωπους. οι γατες πχ. πνιγουν τα νεογεννητα γατακια τους.οι σκυλες αν εχουν πολλα κουταβακια δε τα θηλαζουν συχνα μετα την γεννα με αποτελεσμα των θανατο των κουταβιων. τα ψαρια τρωνε το ενα το αλλο κοκ Ναι, θα συμφωνήσω. Τόσο ο κανιβαλλισμός όσο και η αιμομιξία είναι κάτι που συναντάται αρκετά συχνά στο ζωικό βασίλειο. Δεν πιστεύω (ελπίζω :wacko:) να θεωρεί κανένας θεμιτό να το ξεσηκώσουμε κι αυτό... :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ναι, θα συμφωνήσω. Τόσο ο κανιβαλλισμός όσο και η αιμομιξία είναι κάτι που συναντάται αρκετά συχνά στο ζωικό βασίλειο. Δεν πιστεύω (ελπίζω :wacko:) να θεωρεί κανένας θεμιτό να το ξεσηκώσουμε κι αυτό... :X Φίλε μου πιστεύω οτι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει , αν δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους.:rolleyes: Αλλά και αν τους ενοχλεί πάλι οι άλλοι φταίνε που ενοχλούνται γιατί έχουν μυαλά του 1800.:p:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Φίλε μου πιστεύω οτι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει , αν δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους.:rolleyes: Αλλά και αν τους ενοχλεί πάλι οι άλλοι φταίνε που ενοχλούνται γιατί έχουν μυαλά του 1800.:p:lol: Πιστεύω ακράδαντα ότι σ' αυτούς τους υπόλοιπους ανήκει και η κοινή λογική, καθώς και η αισθητική της πλειψηφίας. Πάντως, δεν υπάρχουν μυαλά του 1800 ούτε του 1200, υπάρχουν άνθρωποι που είναι σόφρωνες και άλλοι που δεν είναι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Χωρις να θελω να θιξω κανεναν,απλα να αναφερω πως το τι γινεται στα ζωα δεν μπορει να θεωρηθει ως "φυσιολογικο' και για τους ανθρωπους. οι γατες πχ. πνιγουν τα νεογεννητα γατακια τους.οι σκυλες αν εχουν πολλα κουταβακια δε τα θηλαζουν συχνα μετα την γεννα με αποτελεσμα των θανατο των κουταβιων. τα ψαρια τρωνε το ενα το αλλο κοκ Akριβως αυτη τη διαφορα δεν καταλαβαινουν καποιοι:rolleyes: Οτι δεν ειναι φυσιολογικο απο γενετικης πλευρας ειναι σιρουρο παντως.Αλλα το αποδεχομαστε οτι συμβαινει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τωρα νομιζω πως κι εσυ δεν ξερεις καποια πραγματα.. η ομοφυλοφιλια πολλες φορες οφειλεται σε γονιδιακο λαθος.. ορισμενα παιδια δλδ γεννιουνται ετσι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τωρα νομιζω πως κι εσυ δεν ξερεις καποια πραγματα.. η ομοφυλοφιλια πολλες φορες οφειλεται σε γονιδιακο λαθος.. ορισμενα παιδια δλδ γεννιουνται ετσι. Αυτό πιστεύω οτι ισχύει στις πιο πολλές περιπτώσεις. Όμως δεδομένης της φυσικής αναγκαιότητας για διαιώνιση αυτό αποτελεί ένα σφάλμα, ένα γονιδιακό λάθος όπως είπες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τωρα νομιζω πως κι εσυ δεν ξερεις καποια πραγματα.. η ομοφυλοφιλια πολλες φορες οφειλεται σε γονιδιακο λαθος.. ορισμενα παιδια δλδ γεννιουνται ετσι. Οχι το ιδιο λεμε,,:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Bασικα και οι καλοι ανθρωποι που καιγαν τις μαγισσες το μεσαιωνα σοφρονες θεωρουσαν οτι ειναι και υπερ του καλου και της διαιωνισης του ειδους..Γιατι οι μαγισσες ηταν βλαβερες,,Και εμεις κηνηγι μαγισσων το εχουμε γυρισει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Αυτό που θα ήθελα να πω είναι οτι υπάρχουν πολλές ανωμαλίες εκ γενετής (πχ σύνδρομο νταουν, σιαμαία αδέρφια κτλ.) όλα από την φύση, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τις γιατρέψουμε. Αλλά και όλες οι ασθένειες είναι φυσικές (ιοί, μικρόβια… ) Έτσι το επιχείρημα πως οι ομοφυλόφιλοι είναι φυσιολογικοί δεν είναι και τόσο σοβαρό. :D Αναρωτιέμαι αν βρεθεί ένα χάπι που θα διορθώνει αυτήν την ανωμαλία δα δεχόντουσαν οι ομοφυλόφιλοι να το πάρουν. Κάτι λέει μέσα μου πως όχι. :D Και αυτή είναι η γνώμη μου πως δηλαδή, το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και απλά θέλουν αυτή την μορφή σεξουαλικής ικανοποίησης. Το θέμα είναι, μπορούν τα εγωιστικά θέλω κάποιας ομάδας να γίνουν νόμος του κράτους. Υπάρχουν πολλοί “ομοφυλόφιλοι” που κάνουν κανονικά οικογένειες αλλά "το κάνουν" και παράλληλα μεταξύ τους. Οι ηθικοί κανόνες δεν πρέπει να παραβιάζονται, γιατί όπως η βλακεία του Αϊνστάιν δεν έχει όριο, έτσι και η αναίδεια του Θεοδέκτη: Όλα τ’ ανθρώπινα είναι πλασμένα να γεράζουν και σ’ όλα δίνει ένα τέλος ο καιρός. Το μόνο, που φαίνεται δεν γεράζει ποτέ της, είναι η αναίδεια. Αυτή, όσο το γένος των θνητών πληθαίνει, τόσο αντρειεύει, μέρα με τη μέρα. (Θεοδέκτης) Έτσι αν θελήσω αύριο να παντρευτώ την αδερφή μου εις το όνομα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” θα πρέπει να το αποδεχτεί η κοινωνία και το κράτος?:wacko: Έχω την εντύπωση πως αυτοί που υποστηρίζουν τους ομοφυλοφίλους, το κάνουν μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στην εκκλησιά, επικαλούμενοι ακόμα και τις σταυροφορίες?! :wacko: Ένας άλλος λόγος είναι για να μην αποκαλεστούν , άκουσον άκουσον , ρατσιστές.:blink: Δεν ήξερα ότι υπάρχει ράτσα-φυλή «ομοφυλόφιλοι». :p Και τέλος μια ιστοριούλα από παλιά…:rolleyes: Ζευς και Αισχύνη Ζεὺς πλάσας ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις εὐθὺς αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνης δὲ αἰσχύνης ἐπελάθετο. Διόπερ ἀμηχανῶν, πόθεν αὐτὴν εἰσαγάγῃ, ἐκέλευσεν αὐτὴν διὰ τοῦ ἀρχοῦ εἰσελθεῖν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγε καὶ ἠναξιοπάθει· ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐνέκειτο, ἔφη: “Ἀλλ’ ἔγωγε ἐπὶ τοιαύταις ὁμολογίες εἴσειμι, ὡς, ἂν ἔτερόν μοι ἐπεισέλθῃ εὐθέως ἐξελεύσομαι. ” Ἀπὸ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι. [Αισώπειος μύθος] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 [/url] Κοίτα φίλε, αν θέλεις να συζητήσεις, θα συζητήσεις σοβαρά. Με ανυπογραφα άρθρα του focus, με παραπομπές στην wikipedia(δεν κατάλαβα, τι είναι αυτό?θέσφατο?άσε που δεν λέει και αυτό που θα ήθελες να λέει) και με άρθρα κάποιου πανάγνωστου Μελά, σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται. Αν έχεις κάποιο επιχείρημα, πες το με δικά σου λόγια. Αυτό γιατί το παραθέτεις? Για να μας πείς οτι έκανες λάθος οταν έλεγες οτι τους πισωγλέντηδες τους κληρονομεί η εκκλησία και γι αυτό το λόγο εναντιώνεται στο γάμο τους??:lol::lol: Με νύχια και με δόντια μάχεσαι εσύ που πρέπει να έφαγες κάνα 3ωρο πάνω από το google για να βρείς όλες αυτές τις βλακείες που παραθέτεις πιο πάνω.(και που νομίζεις οτι είναι και επιχειρήματα) Εγώ απλά εξερεύνησα ένα προηγούμενο πόστ σου στο οποίο καμάρωνες για τα τρομερά σου επιχειρήματα και τελικά...δεν βρήκα κανένα επιχείρημα. Έχεις δίκιο, η πραγματικότητα δεν είναι όπως τη φαντάζεσαι. Όλοι έχουμε καταλάβει που τη πας τη συζήτηση, ευχαριστώ πολύ αλλα δεν θα πάρω. Η δογματική και άνευ επιχειρημάτων στάση σου στο όλο ζήτημα, και η κάθετη εμμονη σου σε ορισμένες ανυπόστατες ιδεολογίες, οι οποιες ταιριάζουν σε απολυταρχικά ομοφοβικούς ανθρώπους, δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου, μιας και απ' ότι φαίνεται, έχεις μάθει να εμμένεις στις θέσεις σου εγωιστικά, αδυνατώντας να στοιχειοθετήσεις τις απόψεις σου. Στη ζωή μου έχω μάθει να κάνω διάλογο με επιχειρήματα και στοιχεια, όσοι μιλάνε απλά για να μιλάνε, απλά εκτίθονται, και φυσικά εγώ, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, τους αγνοώ. Μπορείς κάλλιστα να φωνάζεις απλά για να φωνάζεις, αλλα μονος σου τα λες, μονος σου τα ακούς. Καλά να περνάς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 siciliano Έτσι το επιχείρημα πως οι ομοφυλόφιλοι είναι φυσιολογικοί δεν είναι και τόσο σοβαρό. Συμφωνω οτι δεν ειναι φυσιολογικο αλλα πρεπει να εχουν και αυτοι καποια δικαιωματα οπως ολοι μας, (εκτος απο υιοθεσια:rolleyes:) Δε νομιζω οτι πρεπει να τους αποξενωσουμε... Ειπαμε respect στο homo αλλά όχι να γινουν και κοινωνικο προτυπο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 siciliano Συμφωνω οτι δεν ειναι φυσιολογικο αλλα πρεπει να εχουν και αυτοι καποια δικαιωματα οπως ολοι μας, (εκτος απο υιοθεσια:rolleyes:) Δε νομιζω οτι πρεπει να τους αποξενωσουμε... Ειπαμε respect στο homo αλλά όχι να γινουν και κοινωνικο προτυπο... Νομιζω πως αλλο εννοουσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Νομιζω πως αλλο εννοουσε. Οχι. δεν εκρινα τα γραφομενα του siciliano.. απλα με αφορμη αυτο ειπα εγω τα δικα μου:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 theo πραγματι δεν ειναι φυσιολογικο (αυτο νομιζω πως δεν ειναι αμφισβητισιμο..) αλλα σιγουρα δεν παυουν να αποτελουν κι αυτοι μελη της κοινωνιας και εχουν τα ιδια δικαιωματα με ολους. Το σιγουρο ειναι πως οσο τους απαγορευεται να κανουν γαμους, πολιτικους παντα, τοσο θα αντιδρουν. Κι αυτο η εκκλησια τουλαχιστον θα επρεπε να το γνωριζει καλυτερα απ'ολους (τους διωγμους απο τους ρωμαιους εννοω). Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikats Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ειναι απλα ντροπη να θεωρειται κατι τετοιο προτυπο ή εστω φυσιολογικο! Δικαιωμα τους σιγουρα αλλα ως εκει.. τα αλλα ειναι απλα για την μοδα των 00' "Εναντια στο κατεστημενο...μπλαμπλαμπλα"! Πολυ καλα τα ειπε ο ΔΡΟΜΕΑΣ Παράθεση Carpe Viam [sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673 Εικόνα Υπογραφής σε Χρήση[/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 theo πραγματι δεν ειναι φυσιολογικο (αυτο νομιζω πως δεν ειναι αμφισβητισιμο..) αλλα σιγουρα δεν παυουν να αποτελουν κι αυτοι μελη της κοινωνιας και εχουν τα ιδια δικαιωματα με ολους. Το σιγουρο ειναι πως οσο τους απαγορευεται να κανουν γαμους, πολιτικους παντα, τοσο θα αντιδρουν. Κι αυτο η εκκλησια τουλαχιστον θα επρεπε να το γνωριζει καλυτερα απ'ολους (τους διωγμους απο τους ρωμαιους εννοω). Τους ποιούς;; :lol: :lol: Η εκκλησία έχει τόσο επιλεκτική μνήμη που δε θυμάται καν τα σκάνδαλα με τους παπάδες πριν λίγα χρόνια, σιγά μη θυμάται τους διωγμούς των πρώτων χριστιανών. Άλλωστε, όταν οι χριστιανοί έπαψαν να διώκονται έγιναν ότι και οι "ρωμαίοι" που λες: διώκτες των υπολοίπων... Αλλά τι σημασία έχει τι λέει η εκκλησία για ένα καθαρά κοινωνικό θέμα;; Αν ο κόσμος περίμενε την εκκλησία για να προχωρήσει ακόμα θα ζούσαμε στο Μεσαίωνα. Η θρησκεία δεν έχει σχέση με το θέμα αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί τα συγχεεται μερικοί. Αν οι αποφάσεις ήταν στα χέρια της θρησκείας θα έπρεπε να κάνουμε σεξ ΜΟΝΟ μέσα στο γάμο, να παντρευόμαστε ΜΟΝΟ με θρησκευτικό γάμο, να μη φοράμε προφυλακτικό και άλλα... όμορφα και σχετικά με το Θεό. Μην περιμένετε από μια θρησκευτική οργάνωση όπως είναι η εκκλησία απαντήσεις για το τι πρέπει να γίνει στα κοινωνικά θέματα. Να έχει τη γνώμη της;; Ναι. Αλλά, όχι να μας δίνει "διαταγή" στο τι θα κάνουμε και τι όχι. Θέλω να ελπίζω πως οι συνομιλητές σε αυτό το thread έχουν το μυαλό να καταλάβουν πως δεν αφήνεις στην εκκλησία τέτοιες αποφάσεις... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Aπο οτι ξερω ηταν μοδα των 70 η 80..Τωρα εχουμε μπει στο 2008 αρα εχει ξεπεραστει σαν μοδα και εχει γινει κατι το δεδομενο.. Οσο για τα παραπανω συμφωνω απολυτα με τον dessertsmissrain..Η εκκλησια πολλες φορες εχει κανει τεραστια εγκληματα..Αν ειναι να περιμενουμε σωθηκαμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Η εκκλησια πολλες φορες εχει κανει τεραστια εγκληματα..Αν ειναι να περιμενουμε σωθηκαμε.. Οπότε εσύ δεν ακολουθείς τη χριστιανική θρησκεία επειδή υπάρχει διαφθορά σε αυτή?Οι άνθρωποι θα σε πείσουν να ακολουθήσεις τη διδασκαλία της ή το κήρυγμα του Χριστού?Οι άνθρωποι φτιάχνουν την εκκλησία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Οπότε εσύ δεν ακολουθείς τη χριστιανική θρησκεία επειδή υπάρχει διαφθορά σε αυτή?Οι άνθρωποι θα σε πείσουν να ακολουθήσεις τη διδασκαλία της ή το κήρυγμα του Χριστού?Οι άνθρωποι φτιάχνουν την εκκλησία? Δεν βασίζεις νομοθετικά έργα πάνω στην χριστιανική ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία, απλά γιατί οι απόψεις των θρησκειών αυτών δεν αποτελούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Δεν βασίζεις νομοθετικά έργα πάνω στην χριστιανική ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία, απλά γιατί οι απόψεις των θρησκειών αυτών δεν αποτελούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Προφανώς δε κατάλαβες ότι δε μιλούσα για το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων και της εκκλησίας αλλά σχολίασα μόνο συγκεκριμένα λόγια.Δε μ'αρέσουν οι απολυταρχίες και προφανώς οι απόψεις της εκκλησίας δεν είναι αποδείξεις.Αν ήταν έτσι όλοι θα πιστεύανε.Όμως δεν απορρίπτεις τη χριστιανική θρησκεία επειδή υπάρχει παπάς μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλα,κλοπές κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Απλα βξερω να ξεχοριζω την θρησκεια απο τα θελω των παπαδων που ειναι συνηθως ανθρωποι μεγαλης ηλικιας και συντηριτικοι μερχι τα ακρα..Διαφωνω με την εννοια της εκκλησιας στο να εκφραζει την αποψη της στα παντα και να ναι ενα μεσο εξουσιας ..Η εκκλησια δεν εχει δουλεια σε πολιτικα και κοινωνικα θεματα ς κοιταξει το φιλανθρωπικο και το θρησκευτικο της ρολο και ας περιοριστει σε αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts