DesertSMisSRaiN Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Επειδη ειναι οντως ατοπο να μιλαμε για ιδανικη κοινωνια ας ερθουμε στην τωρινη...(μπορει να τα εγραψα μπερδεμενα ποιο πανω και να μην τα σκεφτηκα αρκετα,,τεσπα) τωρα λοιπον δεν συμφωνω με την υιοθεσια...στην κοινωνια που ζουμε:) Το έχουμε καταλάβει αυτό :p Αυτό όμως που δεν απάντησες και πάλι είναι το γιατί αφού και στις δύο περιπτώσεις τα παιδιά θα έπαιρναν τα "λανθασμένα" πρότυπα από τους γονείς τους, στην περίπτωση της εξελιγμένης κοινωνίας δε θα σε πείραζε η υιοθεσία από ένα gay ζευγάρι; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Το έχουμε καταλάβει αυτό :p Αυτό όμως που δεν απάντησες και πάλι είναι το γιατί αφού και στις δύο περιπτώσεις τα παιδιά θα έπαιρναν τα "λανθασμένα" πρότυπα από τους γονείς τους, στην περίπτωση της εξελιγμένης κοινωνίας δε θα σε πείραζε η υιοθεσία από ένα gay ζευγάρι; Οπως θα προσεξες εκανα υποθεσεις,πως στην τελεια κοινωνια δεν θα ειχαν προβλημα,ισως γιατι δεν θα υπηρχε καμια επιδραση απο το περιβαλλον στην ψυχη του παιδιου και να περιοριζοταν μονο στους 2 γονεις...αλλα τοτε ηθελα να πιστευω οτι καθως θα ειχε φτασει σε μια ηλικια το παιδι να μπορει να αντιλαμβανεται τις γνωσεις τοτε ισως η μορφωση θα διορθωνε την ελλειψη των 2 προτυπων,,,(φταιω εγω που δεν αναπτυξα σωστα το σκεπτικο μου στο συγκεκριμενο ποστ) αλλα και παλι εγραψα τι θα ηθελα να γινει.. αλλα οπως ειπες και συ ειναι ανοητο να μιλαμε για την τελεια κοινωνια,,,, στο θεμα μας τωρα,,, εσυ για απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα στο ποστ που σου ειχα παραθεσει..για να δω και την αποψη σου ολοκληρωμενη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Κάντε μου μια χάρη σας παρακαλώ και μην ασχοληθείτε ξανά με θέματα εκκλησίας,Θεού,παπάδων κλπ.Απαγορεύεται ρητώς σε όλο το φόρουμ άρα εξυπακούεται ότι απαγορεύεται και σε αυτό το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 «Όταν ωριμάσει...» «Aνώριμη» η κοινωνία κατά τον Σ.Χατζηγάκη για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων ΑΠΕ Η ελληνική κοινωνία είναι εκόμη ανώριμη να δεχτεί το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ομοφυλόφιλων εκτιμά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει το θέμα στο μέλλον «όταν η κοινωνία ωριμάσει, αν ωριμάσει πάνω σε αυτό». «Το συμφωνητικό», δήλωσε ο κ. Χατζηγάκης, «έτσι όπως θα κατατεθεί στη Βουλή θα αφορά τους ετερόφυλους. Από εκεί και πέρα, θα δούμε, όταν η κοινωνία ωριμάσει, αν ωριμάσει πάνω σε αυτό, το θέμα θα προχωρήσει. Η νομοθετική πρωτοβουλία και οι νομοθετικές ρυθμίσεις γίνονται απαντώντας στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Σήμερα η κοινωνία ζητά αυτό. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Πιστεύω πως η ελληνική κοινωνία είναι σήμερα ανώριμη σε αυτό το θέμα». Εξάλλου, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος για το γάμο των ομοφύλων στην Τήλο, ανέφερε πως «δεν το συζητάμε καθόλου». Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=907999&lngDtrID=244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 στο θεμα μας τωρα,,, εσυ για απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα στο ποστ που σου ειχα παραθεσει..για να δω και την αποψη σου ολοκληρωμενη:) Αναφέρεσαι στην ερώτηση αν με καλύπτει η στατιτική έρευνα; Αφού με ρωτάς προσωπικα, θα σου απαντήσω και προσωπικά. Σαν άνθρωπος είμαι σκεπτικιστής. Δεν δέχομαι κάτι απλά και μόνο επειδή το λέει μια στατιστική έρευνα. Ακριβώς όμως για τον ίδιο λόγο, δεν απορρίπτω τίποτα επειδή έτσι μου έμαθαν. Θεωρώ υπερβολικά χαζό να ζω σύμφωνα με αυτά που πιστεύουν οι άλλοι - οποιοιδηποτε και αν είναι αυτοί - επειδή αυτό μου έμαθαν να λέω. Στη συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν: καταρχήν ξεκαθαρίζω πως είμαι υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ΜΟΝΟ όταν καλύπτονται αυστηρά κριτήρια, ίδια με τα ετεροφυλόφιλα (ίσως και ακόμα πιο αυστηρά λόγω της ιδιομορφίας του ζευγαριού). Ανέφερα και σε προηγούμενο post μου πως είναι ακόμα πολύ "φρέσκα" η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και άρα όποια στατιστικά στοιχεία και αν υπάρχουν είναι ευμετάβλητα. Από αυτή την άποψη, όχι δε δέχομαι 100% την έρευνα. Από την άλλη, δεν την απαξιώνω κιόλας. Μια έρευνα είναι μια έρευνα και σίγουρα για να γίνει δεν βασίσηκε μόνο στη γνώμη των ατόμων που τη διεξήγαγαν. Άρα θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι τόσο στενόμυαλος ώστε να πω πως η προσωπική μου, μη επιστημονική άποψη είναι πιο σημαντική από αυτή ενός συνόλου ανθρώπων που ασχολήθηκαν πολύ με το αντικείμενο. Με λίγα λόγια, ναι τη δέχομαι, όχι όμως 100%. Ακόμα όμως και έτσι, εγώ συνεχίζω να είμαι υπερ για 2 λόγους. Πρώτον, γιατί αυτό πίστευα και εγώ σαν άτομο,με ή χωρίς έρευνες, ότι δηλαδή η αγάπη και η στοργή δεν έχουν φύλο και δεύτερον, γιατί η στατιστική δεν είναι μια "απόλυτη" επιστήμη. Δείχνει την τάση, το τι συμβαίνει στην πλειοψηφία. Πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Είτε δηλαδή η έρευνα έλεγε "οι gay είναι οι καλύτεροι γονείς" είτε οι "οι gay είναι απαίσιοι γονείς και ελεεινά προτυπα", πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα και η αγάπη σε ένα παιδί, δεν μπαίνει σε κανένα διάγραμμα. Σε κάλυψα;;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Eιχα ακουσει παντως στην τηλεοραση μια περιπτωση ατομου με επιρροη σεε καποια αμερικανικη πολιτεια νομιζω που οταν ηταν μιικρος τον αφηναν να τιον προσεχουν ενα φιλικο ζευγαρι ομοφιλοφυλων που τους φωναζε μαλιστα θειους..Οταν μεγαλωσε λοιπον και απεκττησε εξουσια επετρεψε τις υιοθεσιες απο ομοφυλοφιλους στην περιοχη του..Απλα θεορω οτι το παιδι σε μικρη ηλικια αν οι γονεις συμπεριφερονται διακριτικαα δεν θα επηρεαστει...Ουτε οτι καν ουν οι γονεις μας ειναι προτυπο προς μιμηση σε αυτο το τομεα.Εγω προσωπικα δεν ερωτευτηκα πρωτη φορα αγορι μικρη επειδη υτο εβλεπα να συμβαινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 :blink::shock: Δηλαδή θες να μου πεις ότι είσαι 40 χρονών και δεν έχεις ακουσει ποτέ στη ζωή σου για ετεροφυλόφιλους που "ψάχνουν ταίρι ή σύντροφο" όπως λες στα παγκάκια; Τι σχέση έχει το ερωτικό παθος;; Τι ακριβώς προσπαθείς να πεις γιατί αυτά που έχεις γράψει μέχρι στιγμής δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα...epidi to etheses me to ise 40 kai ..................file mou toulaxiston mexri ta 40 mou mpori na etixe na pernao apo ena parko kai na peiraxo i na tin peso se kapia pou mou arese se parkaki,alla pote den ekana ta parka stekia mou gia na vro to imisi mou!!!Oyte fisika tis dimosies toualetes!!Min xexnas pos 15 xronia einai pou kapia barakia doulevoun apoklistika to apoklistika entos pareltheseon me omofilofilous!!!! tora to ti sxesi exei to erotiko pathos!!!einai toso fanatiki me to sintofo tous pou ti zilia ti lene pathos!!!exeis dei pote zeugari omofilofilon gunaikon kai na kaneis to lathos kai na tin pesis se mia apo tis duo kai na antapokrinete;exeis dei ti kanei tote i alli;den thelo na epektatho peretero!!!!i gnomi mou einai pos kalitera tha itan opos itan perithoriaki kai tipota parapano tora an stin olandia epitreponte oi gamoi kai oi iothesies as pane re adelfe ekei na minoun edo einai ellada min ta isopedonoume ola Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 To συμπερασμα απο ολα τα παραπανω ειναι οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι βρισκουν τις σχεσεις τους σε δημοσιες τουαλετες η σε παρκα..Οτι κανουν σαν μανιακοι για τις σχεσεις τους αππο ζηλια κατι που οι ετεροφυλοφιλοι δεν το κανουν..Εγκληματα ζηλιας σε ετεροφυλοφιλους δεν υπαρχουν εξαλλου..Και το σωστο ειναι να τους περιθοροποιησουμε η να τους στειλουμε στην Ολλανδια..Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι 75 και 80 χρονων που μπορουν και ακουλουθουν την προοδο..Αλλοι μπορει να ειναι 15 χρονων και να εχουν σκουριασμενα μυαλα..Τα μυαλα οπως και τα αλεξιπτωτα λειτουργουν μονο ανοιχτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι, μαζευτήκαν κάποτε μερικοί άνδρες κάνοντας πορείες, απαιτώντας από το «ρατσιστικό και άδικο» κράτος να τους δώσει κάποια δικαιώματα. Ο παρατηρητής τώρα βλέποντας αυτήν την διαμαρτυρία ασυνείδητα παίρνει το μέρος της μειοψηφίας γιατί έχει δικούς του ανοιχτούς λογαριασμούς με το κράτος (ανεργία, χαμηλοί μισθοί κ.α.) και μάχεται υπέρ αυτών γιατί θα είναι ρατσιστής διαφορετικά, αυτές τις ενοχές έχουν εμφυσήσει οι "gay" στους "ευαίσθητους" πολίτες. Το παράλογο κυριαρχεί!!!:( Βλέπεις άντρακλα (έτσι αποκαλούσε τον εαυτό του ένας εξ αυτών, την περασμένη Πέμπτη στη εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, μάλιστα έχει πάει με γυναίκες, αλλά δεν του άρεσε :wacko: )με τσουτσούνι το οποίο λειτουργεί κανονικά να θεωρεί τον εαυτό του κάτι ξεχωριστό (άλλο φύλο) και ζητά οι σεξουαλικές του ορέξεις να γίνουν νόμος του κράτους. Γιατί? Κανένας δεν ξέρει και ούτε θέλει να ψάξει, αλλά διαλέγει την εύκολη λύση της ταμπέλας. Φέρνει μερικούς "ειδικούς" που υποστηρίζουν την άποψη ότι είναι εξ γενετής έτσι και αυτό σημαίνει πως επιτρέπεται να παντρεύονται. :eek:(με τέτοιου είδους ειδικούς κάποιοι υποστήριζαν, ότι είναι οι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου;)) Τέλος πάντων, αν οι επιστημονική κοινότητα είναι σίγουρη γι’ αυτά που λέει περί γενετικής ανωμαλίας, ας πάρει την ευθύνη, εκεί που προσδιορίζει το φύλο με τον υπέρηχο και λέει ότι είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, έστω με ένα τεστ DNA να ενημερώνει το ζευγάρι. Να ξέρει βρε παιδί μου, τι χρώμα να βάψει το δωμάτιο του παιδιού.:p Διαφορετικά αυτοί οι ειδικοί-εκπρόσωποι της επιστήμης, δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από κάποιους άλλους εκπροσώπους του μεσαίωνα που έλεγχαν τον όχλο. Μάλιστα ένας από αυτούς τους ειδικούς, στο πρόσφατο περιστατικό της διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, έχει πει πως οι παιδεραστές γεννιούνται, δεν γίνονται (καταλαβαίνει κανεις τι έπεται:eek::(). Όταν λέμε γάμος εννοούμε την ένωση δυο ανθρώπων διαφορετικού φίλου, όπως όταν λέμε πληκτρολόγιο εννοούμε πληκτρολόγιο και τίποτα άλλο. :mad: Ο θρησκευτικός και ο πολιτικός γάμος είναι το ίδιο πράγμα για την πολιτεία, η οποία, όσες και τελετές να κάνει κανείς, αν δεν υπογράψουν τα χαρτιά η νεόνυμφοι πριν και ειδικά μετά το τέλος της τελετής μπροστά στον παπά και κάποιους μάρτυρες, δεν αναγνωρίζει τον γάμο. Δηλαδή, την αγγαρεία του δημάρχου την κάνει ο παπάς, με τα ίδια χαρτιά.;) Έτσι, πρέπει να λέγεται αυτή η ένωση κάπως διαφορετικά και όχι "πολιτικός γάμος"! Αναρωτιέμαι αν κάποιους από μας υπάρχει περίπτωση να αλλάξει την άποψή την οποία δεν ξέρω πως την δεχτήκαμε πρώτη φορά και τώρα την διαλαλούμε. Αμφισβητούμε τους μετέπειτα, αλλά για κάποιο λόγο, όχι τον πρώτο που μας εμφύτευσε την όποια άποψη. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Στα περισσότερα από τα λεγόμενά σου, απάντησε η Χριστινούλα οπότε δεν θα αναφερθώ κι εγώ. Μόνο θα σχολιάσω το επόμενο : exeis dei pote zeugari omofilofilon gunaikon kai na kaneis to lathos kai na tin pesis se mia apo tis duo kai na antapokrinete; Εχμ... θα το πω όσο πιο απλά μπορώ. Μπορεί να σε πληγώσει αλλά υπάρχουν τόσες άλλες γυναίκες ετερόφυλες, γιατί δεν την πέφτεις σε κάποια από αυτές; Για να είναι μια γυναίκα με κάποια άλλη, σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι δεν γουστάρει άντρα, δε φτιάχνεται με άντρα. Ελπίζω να μην ταρακούνησα τον κόσμο σου :p Υ.Γ Είσαι λιγάκι πέφτουλας; :lol::lol: Την πέφτεις σε παρκάκια, την πέφτεις σε λεσβίες, κι επειδή δεν σου κάθονται θες να τις στείλουμε στην Ολλανδία για να μην σου προσβάλλουν τον αντρισμό; :blink: Τα μυαλα οπως και τα αλεξιπτωτα λειτουργουν μονο ανοιχτα.. Μαρίνα Κουντουράτου :cool::p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 H δήλωση της χρονιάς από καλεσμένο του Τριανταφυλλόπουλου στην εκπομπή της Κυριακής (την είδα σήμερα στο TVtiglon): "Προτιμώ να δω το παιδί μου στην κάσα παρά να τον πη..." :mad: Μάλιστα... Σοφός ο λαός, σωστά; Είδατε που ακριβώς οδηγούνε τα στερεοτυπα και οι ηλίθιες ιδέες (βασικά δεν είναι ηλίθιες, αλλά η λέξη που θα χρησιμοποιούσα θα λογοκριθεί!);; ΔΕ ΛΕΩ ότι αυτό υποστηρίζουν όσοι δεν θέλουν τον γάμο των ομοφυλοφίλων (και αν υπάρχουν κάποιοι που ενστερνίζονται την άποψη αυτή ειλικρινά προτιμώ να μην μου απαντήσουν - δεν ασχολούμαι ποτέ με ηλίθιους, γιατί ο ηλίθιος είναι αήτητος και εγώ βαριέμαι να μπω στην διαδικασία για μια ακόμα φορά να μιλάω), λέω ότι οι εξτρεμιστικές ιδέες που απαγορεύουν δικαιώματα/προκαλούν μίσος για μια ομάδα ανθρώπων, οδηγούν τους ανθρώπους του κατώτερου επιπέδου σε απόψεις όπως η παραπάνω... ΥΓ: Αλήθεια, τόσοι ώρα μιλάμε μη ομοφυλόφιλοι για τους ομοφυλόφιλους. Δεν υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος εδώ μέσα που να θέλει να μας εκφράσει την άποψή του; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Όπου παιδί=αγόρι φαντάζομαι, γιατί την κόρη του λίγο δύσκολο να μην :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 LOL... Μπα ο συγκεκριμένος όπως τον είδα θα μπορούσε κάλλιστα να μιλά για την κόρη του... Ναι, αγορι.:p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τι διαφορά θα κάνει αν μιλήσει εδώ ομοφυλόφιλος; Τα ίδια θα πει. Σημασία έχει ότι τσάμπα θα τα πει κι αυτός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 xristinoula xerome pou kataferes kai eugales sumperasma!!!!exe upowi sou oti polles fores ta anoixta miala san ta alexiptota pourevoun kai skotonoun autous pou ta forane!!!! oso gia tin treloparea kamia gunaika omofilofili den exei stampa!!Pou na xero ego ti exo apenanti mou!!na grawis kai stis seimiosis sou pos den waxnome sta parka kai den me endiaferoun i lesvies i gey kai genika ta tran-formers!!!den epivalo tin gnomi mou,den epimeno stin apowi mou,alla auti einai i diki mou!!!!!esis prospathite na me metapisete pos eimai lathos kai exo palies idees kai skouriasmeno mialo!!!! mpori na min einai san alexiptoto,opos perigrafi i xristinoula,einai omos san to amoni,pano tou mporeis na eperergastis oti metalo theleis!!!!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 H δήλωση της χρονιάς από καλεσμένο του Τριανταφυλλόπουλου στην εκπομπή της Κυριακής (την είδα σήμερα στο TVtiglon): "Προτιμώ να δω το παιδί μου στην κάσα παρά να τον πη..." :mad: Μάλιστα... Σοφός ο λαός, σωστά; Είδατε που ακριβώς οδηγούνε τα στερεοτυπα και οι ηλίθιες ιδέες (βασικά δεν είναι ηλίθιες, αλλά η λέξη που θα χρησιμοποιούσα θα λογοκριθεί!);; γιατι σκαλωσες στις ανοησιες που ελεγε ο συγκεκριμενος(και προσπαθουσε και ο διπλανος του,ηθοποιος που το παιζει ***** και δερνω-δεν θυμαμαι το ονομα του-) και δεν αναφερεις και τις πολυ ωραιες αποψεις αλλων μη ομοφυλοφιλων καλεσμενων οπως αυτη του ιερεα?:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 απαπαπαπα. τους gay "γαμους" ξεκινησαμε να σχολιαζουμε και φτασατε να αλληλοπροσβαλεστε??? τς τσ τς!! ρε theo ηρεμησε λιγο.οπως εχεις εσυ την αποψη σου,ετσι εχουν και οι αλλοι... το εχετε ξεφτιλισει τοσο το θεμα,που δεν θα ειναι αποριας αξιο αν κλειδωθει. φτου σας :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Από ό,τι καταλαβαίνεις κι εσύ και όλοι μας πιστεύω, το όλο θέμα της κόντρας των δύο "αντιμαχόμενων πλευρών" έγκειται στο αν κάποιος δέχεται το αν η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό ή όχι. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Εσύ πιστεύεις ότι είναι. Από τη στιγμή που διαφωνούμε σε αυτό, πιστεύω ότι δεν θα συμφωνήσουμε ούτε στο αν πρέπει να αναγνωρίζεται η σχέση τους με γάμο ή όχι. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθεί ό ένας να αλλάξει τη γνώμη του άλλου. Είναι θέμα ιδεολογίας και οπτικής των πραγμάτων. ;) Να διορθώσω κάτι που ειπώθηκε πιο πριν και είναι καταφανώς λάθος. Αν και είμαστε εκτός Ο.Π.Χ., να πω ότι πάνω σε αυτό: ...ο Χριστός είπε ότι όλοι είμαστε ίσοι όσον αφορά την ευκαιρία που έχουμε να αλλάξουμε ζωή και να σώσουμε την ψυχή μας. Ας μην επεκταθούμε σε θέματα πίστης και δόγματος. :offtopic: Αν δεν κατέχουμε βασικά θέματα είναι καλό να μην σχολιάζουμε έτσι χωρίς περίσκεψη. ;) Μια χαρά τα κατέχω! Μάλλον δεν κατλαλαβες τι εννούσα... ο καθενας μπορει να βλεπει το ομαλο και το ανωμαλο οπως γουσταρει,σε ελευθερη χωρα ζουμε Ok? Ναι μεν αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει η αντικειμενική αλήθεια, δηλαδή η αναλοίωτη, που δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες και δεν εξαρτάται από τον άνθρωπο!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts