OculatusAbis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Να κάνω μια κουφή ερώτηση; Έστω ότι ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία και κάνουμε sign κάποια εφαρμογή. Αν αλλάξουμε κινητό (άρα και ΙΜΕΙ), θα μπορεί αυτή η εφαρμογή να χρησιμοποιηθεί στο νέο κινητό ή μήπως πρέπει να κρατήσουμε και το αρχικό (unsigned) αρχείο έτσι ώστε να ακολουθούμε την ίδια διαδικασία κάθε φορά; (αίτηση πιστοποιητικού για το νέο ΙΜΕΙ κλπ) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Να κάνω μια κουφή ερώτηση; Έστω ότι ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία και κάνουμε sign κάποια εφαρμογή. Αν αλλάξουμε κινητό (άρα και ΙΜΕΙ), θα μπορεί αυτή η εφαρμογή να χρησιμοποιηθεί στο νέο κινητό ή μήπως πρέπει να κρατήσουμε και το αρχικό (unsigned) αρχείο έτσι ώστε να ακολουθούμε την ίδια διαδικασία κάθε φορά; (αίτηση πιστοποιητικού για το νέο ΙΜΕΙ κλπ) :worry: Το καθε πιστοποιητικο κανει για το συγκεκριμενο κινητο εαν αλλαξεις συσκευη θα πρεπει να παρεις καινουριο πιστοποιητικο η να δοκιμασεις τους γνωστους τροπους.. Για να τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα...Οι unsigned applications γινονται ινσταλ στο τηλεφωνο κανονικα κ χωρις πιστοποιητικο?Γιατι εμενα δεν μου γινονται ουτε με πιστοποιητικο ουτε χωρις.Μπας κ θελει παλι hard format?κατεβασα κανονικα το cer. απο το σιτε κ το signsis το εκανα ινσταλ κ εβαλα το cer. χυμα στιν καρτα μνημης κ στις ρυθμισεις εβαλα το παθ του σερτ τι αλλο πρεπει να κανω?? Οταν κανεις την διαδικασια στην συσκευη σου μετα σε ποιο φακελο βρισκεις την εφαρμογη που προσπαθεις να κανεις εγκατασταση? Ρε παλληκάρια δώστε μου ένα χέρι βοηθείας, διότι δεν τα καταφέρνω Εχω Ν82 και θέλω να του εγκαταστήσω unsigned εφαρμογές, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για το Ν82? IMEI:356416021278211 V31.0.016 09-12-08 RM-313 Σας ευχαριστώ πολύ Το καλυτερο ειναι να εχεις ενα κανονικο πιστοποιητικο για να κανεις την δουλεια σου. Επισης μπορεις να διαβασεις και το 2 ποστ του παροντος οπου γραφουμε και αλλους τροπους εγκαταστασης unsigned εφαρμογων. Οτι σε βολευει περισσοτερο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Το καλυτερο ειναι να εχεις ενα κανονικο πιστοποιητικο για να κανεις την δουλεια σου. Επισης μπορεις να διαβασεις και το 2 ποστ του παροντος οπου γραφουμε και αλλους τροπους εγκαταστασης unsigned εφαρμογων. Οτι σε βολευει περισσοτερο! Για να έχω ένα κανονικό πιστοποιητικο στέλνω το αίτημα μου με το IMEI της συσκευής μου εδώ στο forum? Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ναι καλυτερα κανε edit στο προηγουμενο ποστ που εχεις γραψει το imei σου και αφησε μονο την αιτηση για το πιστοποιητικο για να μην μπερδευτει καποιος και χασεις την σειρα σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ναι καλυτερα κανε edit στο προηγουμενο ποστ που εχεις γραψει το imei σου και αφησε μονο την αιτηση για το πιστοποιητικο για να μην μπερδευτει καποιος και χασεις την σειρα σου. Okey σε ευχαριστώ πολύ Συγνώμη να ρωτήσω κάτι ακόμη... Θα με απαντήσουν με private mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis_Stalone Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Τελικα δικο μου το λαθος.Με βοηθησε παντως το τελευταιο ποστ σου.Σε ευχαριστω πολυ gianpithio.Α ερχεται κ major update v 20 για το 5800 να εχεις υπ οψην σου...ευχαριστω κ παλι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Okey σε ευχαριστώ πολύ Συγνώμη να ρωτήσω κάτι ακόμη... Θα με απαντήσουν με private mail? Oχι θα πρεπει να το κατεβασεις μονος σου. Εαν διαβασεις το 1 ποστ του παροντος θα βρεις αναλυτικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις απο την στιγμη που θα παρεις τον αριθμο σου και μετα.. Τελικα δικο μου το λαθος.Με βοηθησε παντως το τελευταιο ποστ σου.Σε ευχαριστω πολυ gianpithio.Α ερχεται κ major update v 20 για το 5800 να εχεις υπ οψην σου...ευχαριστω κ παλι:p Την εχω περασει απο το μεσημερι. Μπορεις να ενημερωνεσαι στο επισημο θεμα του 5800: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228419 Ένα και για μενα ρε κοπέλια! 356983013362386 @Finn ο αριθμος σου ειναι 325214 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Oχι θα πρεπει να το κατεβασεις μονος σου. Εαν διαβασεις το 1 ποστ του παροντος θα βρεις αναλυτικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις απο την στιγμη που θα παρεις τον αριθμο σου και μετα.. Συγνώμη, οτι θα το κατεβάσω μόνος μου το ξέρω, εγω ρωτάω για τον αριθμό που θα πάρω οπως μου λές και εσύ. Αυτόν τον αριθμό απο που θα τον πάρω? Αυτό δεν κατάλαβα. Με συγχωρείς που σε ζάλησα... Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ενα πιστοποιητικο και για μενα παρακαλω imei 357720010226142 @gus8511q ο αριθμος σου ειναι:325267 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Συγνώμη, οτι θα το κατεβάσω μόνος μου το ξέρω, εγω ρωτάω για τον αριθμό που θα πάρω οπως μου λές και εσύ. Αυτόν τον αριθμό απο που θα τον πάρω? Αυτό δεν κατάλαβα. Με συγχωρείς που σε ζάλησα... Σε ευχαριστώ Δεν πειραζει για αυτο ειναι τα forum. Eαν διαβασεις το 1 ποστ του παροντος θα καταλαβεις. Τα εχουμε γραψει ολα παρα πολυ αναλυτικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παρακαλω ενα πιστοποιητικο για το 6210 Navigator με ΙΜΕΙ: 352914026792313 Ευχαριστω! @babis21 o αριθμος σου ειναι 325657 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI:356983011311419 nokia n95 @zxr750: ο αριθμός σου είναι 325669 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_2004 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 τα κανω ολα οπως λει στην πρωτη σελιδα αλλα δεν ξερω που να βαλω το αριθμο που μου δωσατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλησπέρα.. Θα ήθελα να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για συσκευή Ν95 με ΙΜΕΙ: 358064015412343.. Ευχαριστώ πολύ! @giannakiss ο αριθμος σου ειναι:325691 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 τα κανω ολα οπως λει στην πρωτη σελιδα αλλα δεν ξερω που να βαλω το αριθμο που μου δωσατε Δεν βαζεις τον αριθμο αλλα τα αρχεια. Διαβασε ξανα προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος και θα καταλαβεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 @junglist o αριθμος σου ειναι 323326 Να ρωτήσω κάτι? Μου έχεις δώσει τον αριθμό εδώ και μερικές μέρες και ακόμα δεν έχω δει τίποτα στη σελίδα των ρώσων.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 @junglist μερικες φορες δεν ανεβαζουν ολους τους αριθμους. Δεν πειραζει κατεβασε το απο εδω: http://www.mobile4arab.com/vb/showpost.php?p=4743214&postcount=746 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios19 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ενα πιστοποιητικο για Ν95 8GB παρακαλω... ΙΜΕΙ 356842024657640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παρακαλώ θα ήθελα ένα πιστοποιητικό για τη συσκευή μου Ν96 με IMEI:χχχχχχχχχχχχχχχ Ευχαριστώ πολύ!Το είχα ξαναζητήσει 3 σελίδες πίσω και με ξεχάσατε:(:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παρακαλώ θα ήθελα ένα πιστοποιητικό για τη συσκευή μου Ν96 με IMEI:χχχχχχχχχχχχχχχ Ευχαριστώ πολύ!Το είχα ξαναζητήσει 3 σελίδες πίσω και με ξεχάσατε:(:p Δεν σε ξεχασαμε δεν ηρθε ακομη η σειρα σου. Διεγραψα το imei σου για να μην παρεις και δευτερο αριθμο και χασει καποιος αλλος την σειρα του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padoflinos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI:352924028205446 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuser Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Γειά σας, παρακαλώ αν μπορούσατε, θα ήθελα πιστοποιητικό για την συσκευή E51 με το ΙΜΕΙ: 359330020237051 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παρακαλώ πολύ ένα πιστοποιητικο για Ν78,IMEI: 354172020542121 Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Δεν σε ξεχασαμε δεν ηρθε ακομη η σειρα σου. Διεγραψα το imei σου για να μην παρεις και δευτερο αριθμο και χασει καποιος αλλος την σειρα του. Α,μαλιστα!Περιμενω τοτε.Σ'ευχαριστω:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ποσες μερες θα πρεπει να περιμενουμε περιπου??γιατι ηδη εχουν φτασει τις 4.(ποσταρα στην σελιδα 133 ) Ευχαριστω.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts