adi32 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ξερει κανεις αν εχει βγει καποο νεο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Κατι εγινε μαλλον με μια αναφορα παραδοσης και μου αναβοσβηνει το σηματακι του sms στην οθονη Μολις παω να γραψω νεο sms λεει οτι δεν εχει μνημη για multimedia message και αν θελω να το κανει text Η μνημη ειναι αδεια εκανα επαναφορα ρυθμισεων εφυγε το σηματακι αλλα το μηνυμα οτι δεν εχει μνημη παραμενει Edited March 25, 2010 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias2 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Εχει ακομα εγγυηση απλα δε μπαινω στη διαδικασια με να τρεξω να τ οαφησω να το διορθωσουν κτλπ.. με χαρτια αποδειξεις εγγυηση,χρησιμοποιημενο 14 μηνες παναλαφρα,ουτε γρατζουνια δεν εχει , χτες πηγα να διαβασω μηνυμα εισερχομενο πηγα να το διαγραψω μου λεει "σφαλμα διαγραφης" οπως κα ισε αλλα,μετα το εκλεισα αλλα δε με βαζει στο μενου.καποιο λογισμικο προβλημα εχει δηλαδη. δινω κα ικαρτα εξωτερικη που εχω μεσα 4GB καλωδιο συνδεσης με pc που φορτωνει κιολας συν usb καλωδιο που με ανταπτορα μπαινει στ ορευμα να φορτωσει απο εκει. οδηγιες χρησης και cd ακι λογισμικο του για συχρονισμο με pc. πριν κανει το προβλημα αυτο ηταν αψογο 5ΜP ΚΑΜΕΡΑ design μενου ελληνικο ολα οκ . το δινω φτηνα παιδια. καινουργιο εχει 145 160 μπαταρια εχει αυτη :(κανει 24 ευρω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006463 ) μνημη 4 GB εχει αυτη : (κανει 16,5 ευρω http://www.public.gr/prod/digital-cameras/flash-memory/micro-sd/lexar-mobile-edition-karta-mnimis-flash-4-gb-microsdhc/prod475252/ ) με το χαρτι της αποδειξης αγορας κανετε εσεις αναβαθμιση διορθωση που χρειαζεται αφου δε μπαινει στο μενου κα ιδειχνει μονο την αρχικη οθονη καλοσωρισματος KC550 LG ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 5 MP και ηταν -ειναι- αρκετα καλο. ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δινω να φευγει μονο 55 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και σαν ανταλακτικα να το παιρνατε αξιζει με το παραπανω) αγορασμενο απο γνωστο καταστημα το 2009 Edited May 24, 2010 by papias2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 βγάλε του την καρτα SD και καν'του μια "ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ" (factory reset) κάπου στις ρυθμίσεις.. Δοκίμασε και με άλλη SIM Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 http://i41.tinypic.com/2pu0cnd.jpg Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 τι ειναι αυτό? λαθος ποστ εκανες μαλλον Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumvas Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εγώ έχω αυτό το κινητό (kc550) από το 2008 (!) και είναι σκύλος!...η πλάκα είναι ότι όταν το αγόρασα, έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε 2-3 και αυτό ήταν το φθηνότερο, το επέλεξα λόγω τιμής και ο πωλητής μου επεσήμανε ότι "είναι πολύ καλό κινητό με καλή κάμερα, αλλά πρόσεξε ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ!...εκεί έχουν πρόβλημα", λοιπόν το κινητό αυτό έχει πέσει τουλάχιστον 3 φορές από το μηχανάκι, και άλλες 5-6 από τα χέρια μου αι δεν έχει πάθει το παραμικρό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πραγματι ειναι σκυλι.αλλα εμενα μου χαλασε το usb και δεν μπορω να το φορτισω.Συμφερει να το επισκευασω, ποσο θα μου κοστισει αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 καλησπερα σας! οποιος δε το θελει το κινητο το lg kc 550 και λειτουργει αψογα φυσικα και εχει φορτιστη κτλπ κομπλε, θα με ενδιεφερε! ΑΘΗΝΑ βρίσκομαι...... το ειχα παλια και μου αρεσε παρα παρα πολυ! συγνωμη για το post αυτο . Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts