murex Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ξεκίνα με Ubuntu όπως λέει και ο φίλος iassael. Δεν θα μπορέσεις βέβαια να καταλάβεις τις δυνατότητες του λειτουργικού αλλά θα μπορέσεις σιγα-σιγά να συνηθίσεις στο νέο περιβάλλον. Το ζήτημα για ένα νέο χρήστη είναι να μπορέσεις να εγκαταστήσεις για πρώτη φορά λίνουξ χωρίς να σου βγει η πίστη, να δεις το γραφικό περιβάλλον λειτουργίας και τις δυνατότητές του και σιγά σιγά να "μπαίνεις" στα πιο βαθειά. Καλή αρχή και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. Μόνο να ξέρεις ότι τα πιο ενημερωμένα φόρουμ σε θέματα διανομών, είναι αυτά που είναι αποκλειστικά γι' αυτές π.χ. ubuntu forums Skype @ Ubuntu Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 gia egatastasi auto pu tha su proteina gia na mn zoristeis me ta partitions pantws einai na kaneis resize apo windows i estw apo UBUNTU k meta na patiseis back (an to kaneis apo ubuntu) ase 15gb kena k epelexe na xrisimopoiisei monos tu kai na xwrisei ton keno xoro.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Σήμερα αγόρασα την κάμερα που περιγράφεται εδώ και μέχρι τώρα δεν κατάφερα να την κάνω να λειτουργήσει. Έχω PCLinuxOS. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει yahoo messenger για Linux γιατί μου είναι εντελώς απαραίτητο; Και αν ναι, πώς μπορώ να το εγκαταστήσω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει yahoo messenger για Linux γιατί μου είναι εντελώς απαραίτητο; Και αν ναι, πώς μπορώ να το εγκαταστήσω; Προφανώς δεν έψαξες καθόλου... Όπως και να'χει εδώ θα βρείς τον επίσημο client του yahoo. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το messenger του KDE Kopete και το messenger του Gnome Gaim. Και οι δύο αυτοί υποστηρίζουν πολλαπλές υπηρεσίες Instant Messaging όπως MSN, Yahoo κλπ κλπ. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googler Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Υπάρχει πουθενάς κανένας αναλυτικός οδηγός για stage 1 gentoo installation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Φυσικά και έχω ψάξει. Το kopete το χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή και παλιότερα χρησιμοποίησα και το gaim, αλλά χρειάζομαι το yahoo messenger. Όσο για τη σελίδα του yahoo, ήδη προσπάθησα να εγκαταστήσω το redhad 9 και είχα πρόβλημα με τις εξαρτήσεις. PCLinuxOS έχω. Δε συνηθίζω να ρωτάω πριν ψάξω. Πάντα φιλικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Μήπως έχει βρει κανείς λεξικό που να παίζει σε gentoo....οχι μεσω internet...δοκίμασα βάλω το Gword μέσω wine, παίζει κανονικά όμως τα ελληνικά τα εμφανίζει κινέζικα...? καμια ιδεά? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 nai des pia gramatoseira xrisimopoiei k valtin mesa ston fakelo /home/*user/wine kai ekei vres to C:WINDOWS-Fonts... Katalaves? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Μήπως έχει βρει κανείς λεξικό που να παίζει σε gentoo....οχι μεσω internet...δοκίμασα βάλω το Gword μέσω wine, παίζει κανονικά όμως τα ελληνικά τα εμφανίζει κινέζικα...? καμια ιδεά? Ρίξε και μια ματιά σ' αυτά της FREELANG (μέσω wine φυσικά) εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος και όπως μπορείς να δεις στα screenshots μου τα ελληνικά εμφανίζονται τέλεια. Υ.Γ. εννοείται ότι έχεις εγκατεστημένη ελληνική γλώσσα στο σύστημά σου :) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 αν εχει αναφερθει συγχωρηστε με.. οποιος θελει να δοκιμασει εδω https://shipit.ubuntu.com/ με μια εγγραφη μπορει να ζητησει να του στειλουν free cd (και live και για εγκατασταση) Mεχρι τωρα το εχω δοκιμασει τα τελευταια δυο χρονια 3 φορες κμαι μου εστειλαν και τις τρεις.. τα τελευται πριν δεκα μερες περιπου ζητησα περιπου δεκα και μου τα εστειλαν ταχυτατα... οποιος επιθυμει ας το δοκιμασει. ευχαριστώ Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 k egw to exw dokimasei einai entypwsiako! K arketa endiaferon kathws einai dwrean! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Στο PCLinuxOS όταν βάζω κάποιο ελληνικό audio cd, μου τα βγάζει όλα κινέζικα. Τι μπορώ να κάνω για αυτό. Έψαξα λίγο στο forum για κωδικοποίηση, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Βασικά δεν ακούω μουσική από audio cds, μόνο για ripping. Αλλά δεν μπορώ να δω τους τίτλους και να συμπληρώσω τα tags. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 nai des pia gramatoseira xrisimopoiei k valtin mesa ston fakelo /home/*user/wine kai ekei vres to C:WINDOWS-Fonts... Katalaves? :p Πως μπορώ να βρώ ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα στα windows? το Gword px? ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Πως μπορώ να βρώ ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα στα windows? το Gword px? ευχαριστώ για τις απαντήσεις... k dn ta antigrafeis ola? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 k dn ta antigrafeis ola? :) καλημερα κατι πείραξα στην γλώσσα απεικόνισης του προγράμματος και τώρα δεν ανοίγει πλεόν...εκανα rebuild το wine, ξαναπέρασα το λεξικό ξανά όμως δεν δούλεψε...βγάζει την διαφήμιση του λεξικού και κλείνει το wine...λετε να το απεγκαταστήσω και να το ξαναπεράσω πάλι...?:worry: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 καλημερα κατι πείραξα στην γλώσσα απεικόνισης του προγράμματος και τώρα δεν ανοίγει πλεόν...εκανα rebuild το wine, ξαναπέρασα το λεξικό ξανά όμως δεν δούλεψε...βγάζει την διαφήμιση του λεξικού και κλείνει το wine...λετε να το απεγκαταστήσω και να το ξαναπεράσω πάλι...?:worry: sygnwmi... :p Mipws kata lathws ekanes replace kanena??? Dokimase episis kane xana config to wine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ένα ακόμα πρόβλημα που έχω στα Gentoo..είναι οτι στο openoffice δεν μπορώ να γράψω ελληνικά με τόνους...Ενώ στις υπόλοιπες εφαρμογές kopete κλπ μπορώ...καμια άλλη ιδέα? Sorry για τις ερωτήσεις αλλα είμαι ακόμα στην αρχή δυστυχώς.... Thanks Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά να είστε επιεικείς μαζί μου γιατί προφανώς δεν ευσταθεί. Σκέφτομαι να αγοράσω ηχεία 2.1 για τον υπολογιστή. Λογικά δε θα έχω πρόβλημα και θα ακούω κανονικά ήχο μιας και με καμία διανομή δεν είχα πρόβλημα. Απλά το ρωτάω μήπως και έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Δηλαδή, τίθεται θέμα ασυμβατότητας στα ηχεία; Επαναλαμβάνω, υποθέτω ότι είναι χαζή η ερώτηση, αλλά επειδή "κάηκα" με την κάμερα... φυσάω και το γιαούρτι (αν το παραφράσω) PCLinuxOS έχω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά να είστε επιεικείς μαζί μου γιατί προφανώς δεν ευσταθεί. Σκέφτομαι να αγοράσω ηχεία 2.1 για τον υπολογιστή. Λογικά δε θα έχω πρόβλημα και θα ακούω κανονικά ήχο μιας και με καμία διανομή δεν είχα πρόβλημα. Απλά το ρωτάω μήπως και έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Δηλαδή, τίθεται θέμα ασυμβατότητας στα ηχεία; Επαναλαμβάνω, υποθέτω ότι είναι χαζή η ερώτηση, αλλά επειδή "κάηκα" με την κάμερα... φυσάω και το γιαούρτι (αν το παραφράσω) PCLinuxOS έχω. des den exw dulepsei PCLinuxOS alla UBUNTU anyway... Oxi den tha exeis provlima otan einai 2.1 to subwoofer den einai xexoristo kalodio.... Alla einai kanoniko.... Anistoixa k 5.1 na eixes me sosti rythmisi tu ALSA den tha eixes pali provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 des den exw dulepsei PCLinuxOS alla UBUNTU anyway... Oxi den tha exeis provlima otan einai 2.1 to subwoofer den einai xexoristo kalodio.... Alla einai kanoniko.... Anistoixa k 5.1 na eixes me sosti rythmisi tu ALSA den tha eixes pali provlima Έχεις υπόψη σου πόσα καλώδια πάνε στο tower από το 2.1; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 dyo einai... Exeis right left ta mpasa ta pernei to subwoofer.... Asxeto alla rixe k mia matia se 5.1 giati me 80 euro perneis arketa kalo settaki... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Πολύ offtopic βγήκαμε αλλά δε με ενδιαφέρει για ταινίες, μόνο για μουσική και δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Αυτά σκέφτομαι να πάρω. Εννοείς δύο καλώδια, ένα για right και ένα για left (εννοώ για το tower). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Erwthsh... skeftomai na parw pc kai lew na dokimasw kai linux. Mallon tha exei ta vista mesa. Thelw na exw kai ta 2. Kalutera na kanw 3 partitions? Posa Gb gia ta windows kai posa gia to linux? Apo kamia 30ara? Kai poia ekdosh linux einai kaluterh gia starters? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Erwthsh... skeftomai na parw pc kai lew na dokimasw kai linux. Mallon tha exei ta vista mesa. Thelw na exw kai ta 2. Kalutera na kanw 3 partitions? Posa Gb gia ta windows kai posa gia to linux? Apo kamia 30ara? Kai poia ekdosh linux einai kaluterh gia starters? Loipon arxika tha su proteina na valeis WINDOWS XP. Den travane akoma ta vista.... Anyway... Kaneis ena eleuthero xwro k ta linux kanun mona tus 2 partitions se auton gia to Systima k ena gia SWAP (kati san pagefile) Egw exw ton skliro mu se analogia 1:3 dld 3 fores ligotero apo to partition twn Windows.... Me diafora theorw kalyteri ta UBUNTU apo oles tis apopseis.... Akoma k gia starters.... Egw ta evala sta 14 mu :p Isws dyskoleuteis ligo alla axizei ton kopo sigura... Oti allo theleis rwta mas :p ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts