nico4gr Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ voipsmash που δεν έχει connection fee https://www.voipsmash.com/calling_rates/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Αν και το οικονομικο τριπολης θα σου δωσει πτυχιο με μεγαλυτερο κυρος...Σημασια εχει να σπουδασεις κατι που εσυ θες. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Καλησπερα σας ειπα να ξεκινησω πρωτος αυτο το θεμα. Εγω για φετος τα χριστουγεννα πειρα αυτα τα δυο: Intel Computer Stick και ενα Tablet HP 8" με windows 8.1 32GB Intel Atom , 2gb ram. Περσι τα χριστουγεννα πειρα αυτα: Compaq 100-411NV 300Ευρω και αυτη την οθονη εδω: HP Pavilion 27xi LED 270 Ευρω. Εσεις τι πηρατε ; :) Edited August 30, 2016 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Κιλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Έχει κάνει κανείς συμψηφισμό επιστροφής φόρου εισοδήματος με ΕΝΦΙΑ; Αν ναι, μπορεί να μας περιγράψει τη διαδικασία (πού πάω, τι έχω μαζί μου, ποια τα βήματα κλπ); Μου χρωστάει η εφορία επιστροφή από τη δήλωση του 2014 και σκέφτομαι να ζητήσω να συμψηφιστεί με τον φετινό ΕΝΦΙΑ, δεδομένου πώς, απ' ό,τι φαίνεται, δεν πρόκειται ποτέ να την εισπράξω διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Κιλά.... Εβαλες ή εχαες :P Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Απο τωρα πηρες δωρα χριστουγεννων; τα χριστουγεννα θα παραλαβεςι για πασχα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Έχει κάνει κανείς συμψηφισμό επιστροφής φόρου εισοδήματος με ΕΝΦΙΑ; Αν ναι, μπορεί να μας περιγράψει τη διαδικασία (πού πάω, τι έχω μαζί μου, ποια τα βήματα κλπ); Μου χρωστάει η εφορία επιστροφή από τη δήλωση του 2014 και σκέφτομαι να ζητήσω να συμψηφιστεί με τον φετινό ΕΝΦΙΑ, δεδομένου πώς, απ' ό,τι φαίνεται, δεν πρόκειται ποτέ να την εισπράξω διαφορετικά. Kαι γω σημερα μπηκα και ειδα το ΕΝΦΙΑ βεβαια ενω ειχα επιστροφη φορου που καλυπτε το ΕΝΦΙΑ δεν εχει γινει κανενας συμψηφισμος οποτε το ποσο επιστροφης παραμενει ως εχει και το ενφια οπως εχει. Δεν εχω ιδεα αν θα πρεπει να κανω εγω κατι η αν θα γινει αυτοματα ο συμψηφισμος ! Να περιμενουμε η να εξοφλησουμε το ποσο και να περιμενω τι θα γινει? Μεχρι περσι η επιστροφη φορου μου την καταθεταν στον δηλωμενο λογαριασμο το αργοτερο μεχρι τον Αυγουστο και μετα τον ΕΝΦΙΑ το πληρωνα μετρητης μετα τον Σεπτεμβρη.Τωρα ιντα θα γινει δεν κατεω ! :lol: Καπου διαβασα οτι φετος θα γινοτανε αυτοματη παρακρατηση των βεβαιωμενων οφειλων στην εφορια... Δηλαδη αν καποιος πχ εχει φετος δηλαδη επιστροφη φορου 400 ευρω και σημερα του βεβαιωθηκε οφειλη στο ΕΝΦΙΑ 200 ευρω .. θα γινει αυτοματα στο προσεχη διαστημα η εκκαθαριση η πρεπει να γινει η αιτηση συμψηφισμου εξτρα στην εφορια απο τον ιδιο? Τα φωτα του ενας λογιστης ρε παιδια!!!!!! :lol: Edited August 29, 2016 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Απο τωρα πηρες δωρα χριστουγεννων; τα χριστουγεννα θα παραλαβεςι για πασχα; :lol: Οχι φιλε μου δεν καταλαβες σωστα αυτα τα δωρα τα πειρα τα χριστουγεννα 24/12/2015 και 2014 κανονικα και με τον νομο που λεμεν. Απλος ανοιξα αυτο το θεμα για να μ πειτε και εσεις τι δωρα πειρατε τα χριστουγεννα περσινα προπερσινα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 πήραμε, πήρατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 πήραμε, πήρατε... Το ιδιο δεν ειναι ; Πηρατε εσεις. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπερα σας ειπα να ξεκινησω πρωτος αυτο το θεμα. Εγω για φετος τα χριστουγεννα πειρα αυτα τα δυο: Intel Computer Stick και ενα Tablet HP 8" με windows 8.1 32GB Intel Atom , 2gb ram. Περσι τα χριστουγεννα πειρα αυτα: Compaq 100-411NV 300Ευρω και αυτη την οθονη εδω: HP Pavilion 27xi LED 270 Ευρω. Εσεις τι πηρατε ; :) Οχι φιλε μου δεν καταλαβες σωστα αυτα τα δωρα τα πειρα τα χριστουγεννα 24/12/2015 και 2014 κανονικα και με τον νομο που λεμεν. Απλος ανοιξα αυτο το θεμα για να μ πειτε και εσεις τι δωρα πειρατε τα χριστουγεννα περσινα προπερσινα. φετος ειναι 2016 περσι ηταν 2015 προπερσι 2014 :lol: ουτε περσι πηρα, ουτε προπερσι, ουτε φετος θα παρω μεγαλωσα για να παιρνω δωρα στις γιορτες :blink: (τα παιρνω οποτε ειναι αναγκη ή τα θελω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Είδα σήμερα πως για να γίνει συμψηφισμος πρέπει να γίνει στις ΔΟΥ η αντίστοιχη αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Λοιπόν, πήγα χτες: η επιστροφή φόρου (που έχει εκκαθαριστεί αλλά δεν έχει αποδοθεί) μπορεί να συμψηφιστεί με τρέχουσες οφειλές (όπως πχ ΕΝΦΙΑ). Συμψήφισα μια επιστροφή από το 2014 που δεν μου είχε αποδοθεί με τον φετινό ΕΝΦΙΑ ως εξής: - Πηγαίνεις στη ΔΟΥ. Αν η ΔΟΥ που σου χρωστάει την επιστροφή είναι διαφορετική από αυτή που σου ζητάει τον ΕΝΦΙΑ (πχ λόγω μετακόμισης στο μεταξύ, όπως ήταν η περίπτωσή μου) πας στη ΔΟΥ που σου χρωστάει. - Στο τμήμα επιστροφών (είναι στα Έσοδα) λες στον υπάλληλο ότι υπάρχει επιστροφή φόρου που δεν έχεις λάβει και ότι θέλεις να συμψηφίσεις με τον (φετινό) ΕΝΦΙΑ. - Δίνεις ταυτότητα. Μετά από διασταύρωση των λεγομένων σου στον υπολογιστή, ανασύρεται το φύλλο της επιστροφής σου (το οποίο είναι καταχωνιασμένο σε κάποιο ντουλάπι -- αυτό το τελευταίο δείχνει ότι όσο και να περίμενα, επιστροφή δεν θα έβλεπα) - Συμπληρώνεται από τον υπάλληλο ένα φύλλο συμψηφισμού και ένα εξοφλητικό (ότι έλαβες την επιστροφή). - Σε στέλνει στον/στην προιστάμενο για υπογραφή. - Ο/η προιστάμενος υπογράφει και σε στέλνει στο ταμείο. Εκεί δίνεις τα έγγραφα και σου δίνουν αντίγραφο του φύλλου συμψηφισμού. - Δεν μου ζητήθηκε απολύτως τίποτα άλλο πέρα από ταυτότητα και να τους πω το ΑΦΜ μου. Τα υπόλοιπα τα βρήκαν μόνοι τους (αν και τα είχα μαζί μου). - Αν μετά τον συμψηφισμό περισσεύει ποσό προς επιστροφή, χρειάζεσαι και ΙΒΑΝ (εκτός αν είχες βάλει ΙΒΑΝ στη δήλωσή σου και ισχύει ακόμη). Σε 2-3 ώρες βλέπεις στο taxisnet ότι έχει αφαιρεθεί το συμψηφισμένο ποσό από την προσωποποιημένη πληροφόρηση. Επίσης, στο δοσολόγιο του ΕΝΦΙΑ βλέπεις ότι έχουν γίνει οι αντίστοιχες εξοφλήσεις. Συμπέρασμα: Γίνεται συμψηφισμός επιστροφής φόρου εισοδήματος (εκκαθαρισμένου) με άλλες οφειλές προς ΔΟΥ. Χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα και ΙΒΑΝ (αν ο συμψηφισμός δεν επαρκεί για να εξαντλήσει την επιστροφή). Αν δεν έχει κόσμο, σε 10' τελειώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Και αν πχ οπως θα κανω δηλαδη .. εξοφλησω τον ΕΝΦΙΑ το ποσο της επιστροφης τι θα γινει? θα πρεπει να παω να το παραλαβω εγω ? η θα αποδοθει αυτοματα στον τραπεζικο μου λογαριασμο ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Από αυτά που είδα από άλλους όσο περίμενα: επιστροφή (τουλάχιστο άλλων ετών) αν δεν είδες μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να δεις αυτόματα. Πρέπει να πας εκεί να τα ζητήσεις, δηλαδή να συμπληρώσεις μία αίτηση και να σου τα βάλουν καααποια στιγμή (σε κανένα δεν τα έδωσαν επί τόπου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Αν δεν πας εφορια, επιστροφη ή συμψηφισμο δεν προκειται να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Όπως λέει και ο τίτλος, σκεφτόμουν να βάλω κάποιο είδος συναγερμού στο σπίτι μιας και μένω σε σχετικά επικίνδυνη περιοχή και έχοντας 2 παιδιά θα ήθελα να προστατέψω την περιουσία μου και την οικογένεια μου. Θα ήθελα από εσάς να μου πείτε εμπειρίες προτάσεις η και να μου συστήσετε κάτι. Ενδιαφέρομαι να ενημερώνομαι στο κινητό μου για ότι γίνεται στο σπίτι όταν εγώ λείπω. Για κάμερες θα το σκεφτόμουν μόνο στην είσοδο στην πόρτα αλλά δεν είναι προτεραιότητα μου. Για οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να μοιραστείτε γράψτε ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Kαι μένα σήμερα πήγε η κοπελιά μου είχε φετινή επιστροφή 230€ και ΕΝΦΙΑ 55€. Συμψηφίστηκε επιτόπου και πέρασε και από το ταμείο και πήρε και το υπόλοιπο πόσο (175€ στο χέρι). Της είπαν ότι κανονικά δίνεται με κατάθεση αλλά επειδή είναι μικρό το ποσό και ή ίδια άνεργη να πάει να το πάρει. Ρώτησε και τη περίπτωση που ο ΕΝΦΙΑ είναι μεγαλύτερος από την επιστροφή και είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι αν πάω με επιστροφή 50€ να πληρώσω ΕΝΦΙΑ 200€ θα πρέπει επιτόπου για να γίνει συμψηφισμός να πληρώσω τα 150€ που υπολείπονται. Τη περίπτωση να πάω πχ Ιανουάριο στη τελευταία δόση να συμψηφίσω δε το ήξεραν αν θα γίνεται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Όπως λέει και ο τίτλος, σκεφτόμουν να βάλω κάποιο είδος συναγερμού στο σπίτι μιας και μένω σε σχετικά επικίνδυνη περιοχή και έχοντας 2 παιδιά θα ήθελα να προστατέψω την περιουσία μου και την οικογένεια μου. Θα ήθελα από εσάς να μου πείτε εμπειρίες προτάσεις η και να μου συστήσετε κάτι. Ενδιαφέρομαι να ενημερώνομαι στο κινητό μου για ότι γίνεται στο σπίτι όταν εγώ λείπω. Για κάμερες θα το σκεφτόμουν μόνο στην είσοδο στην πόρτα αλλά δεν είναι προτεραιότητα μου. Για οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να μοιραστείτε γράψτε ελεύθερα. Για συναγερμό δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αλλά για κάμερα, βάλε ένα παλιό αντρόιντ κινητό και εγκατέστησε το WardenCam. Το έχω δύο χρόνια τώρα και δουλεύει πάρα πολύ καλά, αρκεί να έχεις πάντα ίντερνετ στο κινητό σου για να λαμβάνεις άμεσα τις ειδοποιήσεις. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Απομενουν 114 ημερες μεχρι τα φετινα Χριστουγεννα.Εγω θα ηθελα απο τον Αη Βασιλη ενα tablet ή εναν φωτογραφικο εκτυπωτη.Ας μου φερει οτι θελει απ'τα 2 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MXZero Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα σας Είμαι τελείως αρχάριος και θέλω τα φωτά σας. Δεν ξέρω πολλές ορολογίες και ορισμούς για τις κιθάρες και κυρίως στα Ελληνικά, θα προσπάθησω να σας εξηγήσω τα προβλήματα μου όσο καλύτερα μπορώ αγόρασα πρόσφατα μία κιθάρα την Yamaha 112V την έχω συνδέσει με τον υπολογιστή και μαθαίνω να παίζω με το παιχνίδι Rocksmith και έχω παρατηρήσει ότι έχει προβλήματα στα sustains και καθώς και στα hammer-ons, σε κάθε fret πρέπει να παίζω την χορδή δλδ αν θέλω να παίξω την Ε χορδή και έχω να παίξω την Fret 3 και μετά την Fret 1 πρέπει να κάνω το εξής Fret 3 και Ε και μετά Fret 1 και E αντίς Fret 3 και Ε και μετά Fret 1 Παρακαλώ δείτε τα videakia και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ Sustains Hammerons Στα sustains το Rocksmith λέει πως το δάχτυλο ίσα που πρέπει να ακουμπάει για να πετύχει άλλα λίγο που το ακουμπάω δεν παίζει καθόλου Μήπως είναι ελαττωματική η κιθάρα μου; Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Παράθεση :ninja: Θάνατος σου η ζωή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αν έχεις την άνεση και κυρίως προεγκατασταση για να μην μπαινεις σε ταλαιπωρία θα σου πρότεινα 2 κατασκευαστές ή την DSC ή την Paradox . Με την προσθήκη του κατάλληλου module μπορούν να σε ειδοποιούν στο κινητό ή σε όποιο τηλέφωνο θες . Είναι τέρατα αντοχής και σωστής λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallicus_70 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλη Χρονια σε ολους. Πριν απο δυο εβδομαδες περιπου,(δεν ξερω πως),πηρα μηνυμα στο κινητο μου, ενα site-WAPIMO.com- απο εναν 5ψηφιο αριθμο (54422),για να κατεβαζω παιχνιδια.Το κακο ειναι πως μου αφαιρεσαν 6,21ευρω την πρωτη φορα,και σε μια εβδομαδα, αλλα 6,21ευρω.Δεν ξερω τι να κανω.Γιατι αυτο θα συνεχιστει.Πως μπορω να το σταματησω; Σας ευχαριστω. Καλησπέρα.Πριν καμιά ώρα,το ίδιο συνέβη και στο δικό μου καρτοκινητό.Ηρθαν 2 sms,από τον συγκεκριμένο αριθμό, τα οποία και έσβησα κατευθείαν και χρεώθηκα με 4.17 ευρώ.Πήρα την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μου και μου είπαν ό,τι χρεώθηκα τα πενταψήφια.Το περίεργο...ποτέ δεν ενεργοποίησα καμία ΥΠΠ. Μα ποτέ.....Εκανα φραγή χρεώσιμων πενταψήφιων και βλέπουμε.:mad:Επόμενο βήμα καταγγελία. Για ενημέρωση: "Έλεγχος αριθμού αυξημένης χρέωσης – Αποτέλεσμα αναζήτησης Η ΕΕΤΤ έχει τα ακόλουθα στοιχεία για τον σύντομο κωδικό 54422 στον οποίο παρέχονται Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ). Τελευταία ενημέρωση στοιχείων: 22-08-2016 13:15. Ο αριθμός έχει εκχωρηθεί στην εταιρεία: Αρ. μητρώου ΕΕΤΤ Διακριτικός τίτλος Διεύθυνση ΤΚ, Πόλη, Χώρα Τηλέφωνο Fax Web 05-021 TELEBOX PRS SERVICES ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ 24547 1301, ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ 211 1885487 211 2686551 http://WWW.TELEBOX.GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Εχω ενα site και θελω να βγαλω κατι φωτογραφιες με αναλυση 700χ700 αλλα στο κινητο (νοτε 5) δεν εχει τετοια αναλυση, μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις ωστε να τις βγαζω τουλαχιστον τετραγωνες? Απο φωτο δεν ξερω πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts