fozis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οποιαδήποτε ΤΚ με αναζήτηση ή με κλικ στον χάρτη μπείτε στο λινκ: Ταχυδρομικώς Κώδικας - ΤΚ Ελλάδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmodeller Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αγαπητοί Φίλοι Καλησπέρα Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Για εσάς που είσαστε Tec-fans πιθανό να σας ενδιαφέρει επίσης το χόμπυ του αερομοντελισμού, κατ εξοχήν τεχνολογικό, που αφορά την κατασκευή και πτήση μοντέλλων αεροπλάνων. Ίσως μάλιστα να έχετε ήδη δει κατά τύχη κάποιο Σάββατο ή Κυριακή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού ή στις Αλυκές Αναβύσσου κάποιους αερομοντελιστές να πετούν τα ιπτάμενα μοντέλλα τους. Είναι ένα χόμπυ δημιουργικό, που διαπλάθει τον χαρακτήρα (ειδικά των παιδιών) με υπομονή, επιμονή και αυτοπειθαρχία, ενώ χαρίζει πολλές γνώσεις και δεξιότητες. (Δυστυχώς, είναι ένα χόμπυ αποκλειστικά ανδροκρατούμενο, δεν έχουμε ούτε μια γυναίκα "αερομοντελίστρια" στο χώρο μας !) Μερικοί αερομοντελιστές που ενδιαφερόμαστε για την διάδοση του χόμπυ και την ενημέρωση του κόσμου σε αυτό, δημιουργήσαμε ένα μη κερδοσκοπικό, μη διαφημιστικό, αερομοντελιστικό ενημερωτικό BLOG στην διεύθυνση: http://greekmodeller.blogspot.gr όπου υπάρχουν νέα και ειδήσεις από τον χώρο, τεχνικά άρθρα, νέα προϊόντα και ιστορικά άρθρα. Επίσης παραπομπές σε άλλα SITES με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου γι αυτούς που θα ήθελαν να αρχίσουν να ασχολούνται με το χόμπυ. Τις καλύτερες ευχές μας για το 2015 greekmodeller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ωραίο blog. Μου αρέσει ο μοντελισμος, ειδικά στα πλοία, αλλά λόγω χρόνου... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polydefkis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά, δείτε το νέο μου βίντεο με την παρουσίαση του χειροποίητου πικάπ που έφτιαξα με εξαρτήματα που μπορείς να βρεί κάποιος πολύ εύκολα και φυσικά με μπόλικη φαντασία!! Ευχαριστώ πολύ Στράτος Παράθεση Οι android εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/developer?id=Stratos To youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/c/StratosBotsaris/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πολύ ωραίο! :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα, χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους! Μετά απ το τελευταίο μήνυμα σπαμ που μου ρθε -αυτή τη φορά στο βιμπερ, σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτό το θέμα (έψαξα με αναζήτηση κ δε βρήκα κατι σχετικό, κι επειδή δε νομιζω να κολλάει κ πουθενα αλλού, το έβαλα εδω). Το μήνυμα: 'Απο 1 Ιανουαρίου το viber θα ξεχωρίσει τους ενεργούς απο τους ανενεργούς ή περιστασιακούς χρήστες. Για τους ενεργούς θα παραμείνει δωρεάν, για τους υπόλοιπους θα υπάρχει χρέωση 0.01€ ανά sms και 0.04€ ανά κλήση. Επιπλέον δεν θα είναι ορατή η κατάσταση σύνδεσης ή μη. Κάνετε προώθηση αυτό το μηνυμα σε τουλάχιστον 10 επαφές Viber για να εξακριβωθεί αν είστε ενεργός χρηστης και να συνεχίσει να σας παρέχεται το Viber δωρεάν.' Η απορία μου είναι ποιος κ γιατι δημιουργει τετοια μηνυματα, για να πετυχει τι;; παλια το στελνανε μεσω μειλ, αργότερα στο φβ.. Δηλαδη καποιος γνωστός γνωστου κ παει λέγοντας...ξεκιναει αυτή την αλυσίδα. Γιατί αυτά στα στελνουν φιλοι απ τις επαφες σου. Κάτι άλλα μηνύματα που λένε 'ειμαι μια γκομενα που σε κοιταζα χτες, παρε με στο ταδε να τα πούμε'.. Έχουν σκοπό να σε χρεωσουν πιστευω αφού ο αριθμός που σε βάζει να καλέσεις είναι ολιγον τι περίεργο. Εξισου αποριας αξιο είναι θεωρω κ κάτι μηνύματα που ρχονται -σπανια βέβαια- η κοσμοτε χαριζει 10€ σε οποιον στείλει αυτό το μήνυμα σε δεκα φιλους του.. Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση στα ερωτήματα.. Όποιος εχει καμια ιδεα ας το συζητήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Και σε εμένα ήρθαν αυτά τα μηνύματα που περιγράφεις και στο Viber και SMS αλλά δεν έδωσα καμία σημασία....Κάνουν μπαμ ότι πρόκειται για σπάμ μηνύματα,τώρα στο SMS σε χρεώνουν αν απαντήσεις με υπέρογκα ποσά στο δε Viber δεν μπορώ να καταλάβω το τι κέρδος μπορεί να έχει αυτό...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ναι αυτό δε καταλαβαίνω κι εγώ.. Τι κερδιζει αυτός ο μ... ο πρώτος που ξεκιναει μια τέτοια σπαμ αλυσίδα που προορίζεται για προώθηση με μέσα που δε χρεωνεσαι, δηλαδη βιμπερ, μειλ, φβ... Περα απ το να γίνεις ενοχλητικός, να σε περασουν για αφελη, να μπερδευουν το κοσμο τι άλλο μπορει να είναι.. Κάποιο όφελος πρέπει να χει αυτός που το ξεκιναει, δε μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σβουνιες στο κεφάλι του έχει. Μην χαλάς λεπτά για να μπεις στο κεφάλι του δεν θα τα καταφέρεις. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Για ένα και απλό λόγο το κάνει.. για να κάνει πλάκα με όλους αυτούς που θα προωθήσουν το μήνυμα του και να δεί μέχρι που θα φτάσει όλο αυτό.. δεν υπάρχει άλλος λόγος. εγώ γέλασα και με ένα μήνυμα στο facebook που έλεγε κάτι του στυλ ότι αν δεν κοινοποιήσεις αυτό το μήνυμα που ανέφερε κάτι νόμους τότε το facebook έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σου στοιχεία για κερδοσκοπικούς λόγους.. και νόμιζαν αυτοί που το έκαναν κοινοποίηση ότι έπιασαν το facebook από τα @@. χαχα δυστυχώς η αφέλεια και η ημιμάθεια αυτά έχει.. Υπάρχουν και βέβαια και τα πιο σοβαρά με παιδάκια που είναι σε νοσοκομείο και ζητάνε χρήματα για επεμβάσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κατάλαβα.. Τι να πω! Τελικα υπάρχει πολλη ******* εκεί έξω.. Κι αυτό με τα παιδάκια, πολύ άσχημο.. Που λεει ξέρω γω οτι για κάθε λαικ/κοινοποίηση 1σεντ προσφέρεται για τη θεραπεία του. Κ συνήθως είναι απλα μια φωτο απο ενος ακυρου το προφιλ. Το χειρότερο φυσικά είναι κάτι τρολιες που βγάζουν πεθαμενους διαφορους λιγο/πολυ γνωστους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ειχε βγει και το αλλο στο ινσταγκραμ μια εικονα που ελεγε απο πρωτη Ιανουαρίου θα σβηστουν τα προφίλ των ανενεργων χρηστών και να κανεις κοινοποιηση μια εικονα με κατι tags στο τέλος ... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μπράβο φίλε, έχεις μεράκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ωραιος! πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Στο viber δεν ξέρω αν και πως κερδίζει ο αρχικός αποστολέας του μυνήματος, αλλά αν έχετε παρατηρήσει στα email εφόσον κάνεις προώθηση, της προώθησης, ω προώθηση, σε κάθε προώθηση έχεις στο info του email και τις διευθύνσεις των προηγούμενων αποστολέων. Έτσι μετά από πολλές προωθήσεις φτάνει σε ένα μόνο email να έχουν μαζευτεί πολλές διευθύνσεις. Εγώ μια φορά έκατσα και τις μέτρησα σε ένα spam που μου είχαν στείλει και μέτρησα πάνω από 100 διευθύνσεις email. Ουσιαστικά είχα μια λίστα με 100 ενεργές διευθύνσεις email για να τις κάνω ότι θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Στο viber δεν ξέρω αν και πως κερδίζει ο αρχικός αποστολέας του μυνήματος, αλλά αν έχετε παρατηρήσει στα email εφόσον κάνεις προώθηση, της προώθησης, ω προώθηση, σε κάθε προώθηση έχεις στο info του email και τις διευθύνσεις των προηγούμενων αποστολέων. Έτσι μετά από πολλές προωθήσεις φτάνει σε ένα μόνο email να έχουν μαζευτεί πολλές διευθύνσεις. Εγώ μια φορά έκατσα και τις μέτρησα σε ένα spam που μου είχαν στείλει και μέτρησα πάνω από 100 διευθύνσεις email. Ουσιαστικά είχα μια λίστα με 100 ενεργές διευθύνσεις email για να τις κάνω ότι θέλω. Γι' αυτό: 1) Σβήνω πάντα την "ουρά" των μηνυμάτων που μου στέλνουν και προωθώ εν συνεχεία εγώ και 2) Όταν έχω πολλούς αποδέκτες, τους βάζω όλους στην ιδιαίτερη κοινοποίηση και όχι στην αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polydefkis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά. Σε επόμενη φάση θα αντικαταστήσω το πλαστικό ποτήρι με καλώδια που θα τα συνδέω με ηχεία ώστε να μπορώ να ακούω τη μουσική απο εκεί και να ρυθμίζω και την ένταση του ήχου. Παράθεση Οι android εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/developer?id=Stratos To youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/c/StratosBotsaris/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πολυ καλο!!:respect: Πρεπει να μπουνε κ τα ηχεια ομως, θα ειναι πιο ολοκληρωμενο..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malerflorin Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλη Χρονια σε ολους. Πριν απο δυο εβδομαδες περιπου,(δεν ξερω πως),πηρα μηνυμα στο κινητο μου, ενα site-WAPIMO.com- απο εναν 5ψηφιο αριθμο (54422),για να κατεβαζω παιχνιδια.Το κακο ειναι πως μου αφαιρεσαν 6,21ευρω την πρωτη φορα,και σε μια εβδομαδα, αλλα 6,21ευρω.Δεν ξερω τι να κανω.Γιατι αυτο θα συνεχιστει.Πως μπορω να το σταματησω; Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 νομίζω πως αν στείλεις πίσω την λέξη STOP σταματάει να σου στέλνει μηνύματα , δεν είμαι 100% σίγουρος πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malerflorin Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 νομίζω πως αν στείλεις πίσω την λέξη STOP σταματάει να σου στέλνει μηνύματα , δεν είμαι 100% σίγουρος πάντως.. Δηλαδη να γραψω STOP,και να την στειλω στον αριθμο 54422; Σε ευχαριστω για την λυση που μου προτεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Υποθέτω ότι εσύ αρχικά δεν έστειλες κάποιο μήνυμα για να γραφτείς σε αυτή την "υπηρεσία", σωστά; Στα καλά καθούμενα άρχισαν να σου έρχονται μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Δηλαδη να γραψω STOP,και να την στειλω στον αριθμο 54422; Σε ευχαριστω για την λυση που μου προτεινεις. ναι συνήθως έτσι σταματάει να στέλνει sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλη Χρονια σε ολους. Πριν απο δυο εβδομαδες περιπου,(δεν ξερω πως),πηρα μηνυμα στο κινητο μου, ενα site-WAPIMO.com- απο εναν 5ψηφιο αριθμο (54422),για να κατεβαζω παιχνιδια.Το κακο ειναι πως μου αφαιρεσαν 6,21ευρω την πρωτη φορα,και σε μια εβδομαδα, αλλα 6,21ευρω.Δεν ξερω τι να κανω.Γιατι αυτο θα συνεχιστει.Πως μπορω να το σταματησω; Σας ευχαριστω. Google για κανένα λόγο έτσι? Δεν ξέρουμε τι είναι... http://www.skill2thrill.com/GR/support/faq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδιά αν σας πάρουν τηλέφωνο από περίεργο νούμερο η σας έρθει περίεργο sms........ απλά googlαρετε το και θα βρείτε στοιχεία! !! Υπάρχουν site που διάφοροι χρήστες που την έχουν πατήσει μπαίνουν κ.δηλώνουν αυτούς τους αριθμούς και τα sms απάτες και μπορείτε να βρείτε πολλά. Στοιχεία αν τα. Googlαρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts