Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει 2 φορές το ποσό γιατί το αριστερό κομμάτι λειτουργεί σαν απόδειξη για τον παραλήπτη και κόβεται απο το υπόλοιπο έντυπο.Γράφεις το ποσό που θα παραλαβεις.Με αριθμούς αλλά και ολογράφως .

Φυσικά και πρέπει να γραφτούν και πάνω στο φάκελο τα στοιχεία.

Οποιος θέλεις μπορεί να τα στείλει.

Εσύ ομως ως παραλήπτης θα πρέπει να τα παραλάβεις ,δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται να παραλάβει άλλος με υπογραφή.Ρωτα στο ταχυδρομείο που θα πας.

Στα στοιχεία αποστολέα βάζεις τα στοιχεία του προσώπου που στέλνει. Στα στοιχεία παραλήπτη τα στοιχεία αυτου που λαμβάνει.

Αγόρασα παλιότερα το corsair k95( το απλό , όχι το rgb) και κάηκαν πολλά από τα led του. Γνωστό πρόβλημα και το γύρισα στο κατάστημα που το αγόρασα και έγινε αντικατάσταση 2 φορές με καινούριο ίδιο πληκτρολόγιο.

Τώρα που έφτασε να έχει 20+ καμμένα led το έστειλα πάλι πίσω(18-19 μήνες από την αλλαγή). Ήξερα πως δεν υπάρχει ίδιο και περίμενα να δω τι θα γίνει. Μου πρότειναν αλλαγή με το απλό strafe. Έγω είχα πληρώσει 169 και αυτό κάνει 130. Χώρια που ούτε εξτρα πλήκτρα έχει , ούτε dedicated πλήκτρα για ήχο , ούτε usb passthrough.

Δεν θα έπρεπε να είναι ίδιας αξίας ή καλύτερο? Τι κάνω σ'αυτήν την περίπτωση;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Γεια σας παιδια.

Ποιος θα ηταν ο σωστος και κατανοητος τροπος να γραψει καποιος την λεξη slide ή swipe στα ελληνικα για τα κινητα οταν π.χ. θελουμε να πουμε στον χρηστη να κανει slide προς τα δεξια για να δει την επομενη σελιδα?

Σας ευχαριστω.

Edited by Cyberdemon87

Ναι, ελεγα μηπως υπηρχε καποια λεξη που χρησιμοποιειται εννοωντας ακριβως αυτο στα κινητα/tablets.

Μαλλον σερνω ομως ειναι το πιο κατανοητο.

Σύρετε

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Έχω ένα παλιό iPhone 4S και θέλω να το πουλήσω. Ξέρετε πόσο περίπου μπορώ να το πουλήσω?

100-140€ αναλογα την κατασταση.

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Xμ, τόσο πολύ έχουν οι τιμές ε? Mάλλον θα το κρατήσω :rolleyes:

Κράτα το για καβάτζα ή για την παραλία;)

Φίλε και εγώ που έδωσα φέτος είχα το ίδιο δίλημμα. Ο αδερφός μου είναι ασοεε (οικονομικής επιστήμης βέβαια) και ενώ από τις σπουδές του δεν έχει κάποιο θέμα, από αποψη χώρου μου λέει τα χειρότερα. Και οι δύο σχολές παίρνουν πάρα πολλούς φοιτητές και απ ότι μου λέει είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για το παπει. Χαμός με παραταξεις και διάφορα τέτοια.

Φυσικά δεν μπορώ να βοηθήσω αλλιώς αλλά ότι ξέρω λέω και εγώ. Ακόμα και από μια σύντομη βόλτα έξω από το οπα παίρνεις μια καλή ιδέα της κατάστασης. Αν θέλεις παπούτσια γυαλιά ρολόγια και διάφορα άλλα μπιχλιμπιδια εκεί πας :-P είναι γεμάτο παγκους που πουλάνε πράγματα.

Όπως και να χει.. Τώρα το έχεις κάνει το μηχανογραφικό σου.. Τι έβαλες;

Εγώ έβαλα παραπάνω την ασοεε (κιας μην την πιάνω αλλά ελπίζω σε πτώση βάσεων) μόνο και μόνο από όσα διάβασα στο ίντερνετ αλλά απ ότι κατάλαβα δεν έχει και πολλή διαφορά.. Ακομα και από το πρόγραμμα σπουδών φαίνεται πως είναι πολύ παρόμοιες σχολές.

Μακάρι να έβλεπα το θέμα νωρίτερα να τα αναλυαμε λιγάκι γιατί η αλήθεια είναι ζοριστηκα αρκετά να διαλέξω.. Και για να κάνεις θέμα εδώ στο myphone μάλλον ζοριστηκες και εσύ..

Sent from my Redmi Note 3

Edited by NickName98

Καλησπέρα, τελειωσα μια εφαρμογη για android και θα ήθελα αν υπάρχει καποιος που ξέρει οποιαδήποτε αλλη γλώσσα εκτός από ελληνικά/αγγλικα/γαλλικα και έχει διάθεση να μου στείλει να με βοηθήσει αν μπορεί με την μετάφραση μιας μικρής παραγραφου και καποιων λεξεων που θα ειναι μεσα στην εφαρμογη ή/και με την περιγραφη που εχω ετοιμη για το play store (η οποια ειναι πιο μεγαλη οποτε αν καποιος δεν ενδιαφερεται για αυτην καταλαβαινω).

Δεν θέλω να δοκιμασω Google translate για να μην μπλεξω με καμια περιεργη μετάφραση γιατί δεν έχω ιδέα αν αυτό που θα λέει είναι σωστό ή λαθος (αν και μαλλον θα το δοκιμασω για τιποτα κινεζικα τα οποια δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να τα μεταφρασω αλλιως).

Οποτε αν κάποιος έχει τις γνώσεις και την καλή διάθεση ας μου στείλει ένα μήνυμα, ευχαριστώ!

ΥΓ: Επειδη ειχα ανοιξει παρομοιο θεμα στο insomnia και ελαβα βοηθεια και απο εκει με καποιες γλωσσες και υπηρξε ενας που ανεφερε την πληρωμη κλπ. Θελω απλα να ξεκαθαρισω οτι ειμαι φοιτητης και δουλευω μονος μου και δεν θα υπαρξει πληρωμη διοτι δεν υπαρχει αυτη η οικονομικη ευχερεια ουτε η εφαρμογη φτιαχτηκε με τον σκοπο αυτον, αλλα αν καποιος ειναι μεταφραστης πχ πολυ ευχαριστως να γραψω στην εφαρμογη μου οτι οι μεταφρασεις εγιναν απο τον ταδε.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Φίλε και εγώ που έδωσα φέτος είχα το ίδιο δίλημμα. Ο αδερφός μου είναι ασοεε (οικονομικής επιστήμης βέβαια) και ενώ από τις σπουδές του δεν έχει κάποιο θέμα, από αποψη χώρου μου λέει τα χειρότερα. Και οι δύο σχολές παίρνουν πάρα πολλούς φοιτητές και απ ότι μου λέει είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για το παπει. Χαμός με παραταξεις και διάφορα τέτοια.

Και να φανταστείς ότι τώρα είναι καλά τα πράγματα. Παλιότερα ήταν χειρότερα.

Θυμάμαι εξεταστικές που κυριολεκτικά έγραφα στον αέρα γιατί τα δύο στα τρία έδρανα ήταν σπασμένα. Και έπειτα τα διόρθωναν και τα ξανάσπαγαν μέχρι την επόμενη εξεταστική. Αθάνατη ελληνική βλακεία.

Για τον κόσμο δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Συνήθως στο πρώτο έτος έχει πολύ κόσμο και στα επόμενα έχει κόσμο μόνο στις εξεταστικές.

Όμως παιδιά, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είναι απόλυτα ΟΚ. Από τη στιγμή που υπάρχουν παρατάξεις θα υπάρχουν και προβλήματα. Δεν πρέπει να κολλάτε σε αυτό αλλά στο ποιο χαρτί έχει μεγαλύτερη αξία.

Θεωρητικά πάντα, το ΟΠΑ είναι ανώτερο του ΠΑΠΕΙ.

Αλλά θεωρητικά μόνο γιατί στην πράξη την ίδια αξία έχουν τα χαρτιά.

Στη συζήτηση με εργοδότες έχω διαπιστώσει πως αντιμετωπίζουν με κάποιο σεβασμό την ΑΣΟΕΕ. Βέβαια όλα αυτά στα οικονομικά, για την πληροφορική που ρωτάει το παιδί δε νομίζω πως ξεχωρίζει κανένα από τα δύο, αν και πάλι υποθέτω ίσως ακουστεί καλύτερο αν λες "τελείωσα την ΑΣΟΕΕ".

(Βέβαια μεταξύ μας, χωρίς μεταπτυχιακό δεν έχεις τύχη δε μπα να 'χεις τελειώσει την Οξφόρδη, οπότε και δε μετράει σχεδόν καθόλου από ποια σχολή ξεκίνησες αλλά λέμε τώρα...)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γιαυτό και αμέσως μετά τις 2 αυτές έβαλα χαροκοπειο.. Ριψοκινδυνο γιατί είναι νέα σχολή αλλά απ όσο έψαξα πολύ κολεγιοκατασταση. Λίγα άτομα και χωρίς ίχνος παραταξεων με νέα εργαστήρια και κτίριο.

Ήταν άλλωστε και η αμέσως επόμενη μου από άποψη αρεσκείας (στην Αθήνα μόνο που δήλωσα δηλαδή) σαν σχολή.

Για την πληροφορική αυτό που ακούω πάντα είναι να το παλεψεις μόνος. Το πτυχίο σημαίνει λίγα.. Θέλει να δουλέψεις ο ίδιος αν θέλεις να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό ας πούμε..

Edited by NickName98

Για την πληροφορική αυτό που ακούω πάντα είναι να το παλεψεις μόνος. Το πτυχίο σημαίνει λίγα.. Θέλει να δουλέψεις ο ίδιος αν θέλεις να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό ας πούμε..

Εννοείται αυτό.

Και το ίδιο βέβαια ισχύει για όλες τις σχολές. Σε καμία δουλειά δε μπορείς να είσαι καλός μόνο με το πτυχίο σου.

Αν δε σε "τρώει" να ενημερώνεσαι συνεχώς για τις εξελίξεις, δε θα είσαι σε πουθενά καλός. Και γι'αυτό το λόγο πρέπει τα παιδιά να έχουν την ελευθερία να επιλέγουν αυτό που αγαπάνε. Γιατί αν δεν αγαπάς κάτι, δεν πρόκειται ποτέ να σε "τρώει" να μαθαίνεις γι'αυτό παραπάνω απ'όσα χρειάζονται για να περάσεις το εκάστοτε μάθημα.

Και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στην Πληροφορική γιατί αφορά έναν τομέα που εξελίσσεται διαρκώς.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλησπέρα, θα ήθελα να ακούσω γνώμες πάνω στο θέμα της συγκατοίκησης με άγνωστα άτομα από αγγελίες σε σάιτ ή άλλα μέσα για οικονομικούς λόγους.. Εγώ προσωπικά θέλω να μετακομίσω απο επαρχία στην Αθήνα μιας και μόλις τελείωσα τις σπουδές μου και θέλω να βρω δουλειά στο αντικείμενό μου αλλά λόγω της κατρακύλας που έχουν πάρει οι μισθοί πιστεύω ότι θα πρέπει να βρώ κάποιον/κάποια να μοιραζόμαστε τα έξοδα αν θέλω να ζω αξιοπρεπώς..

Καλησπέρα, θα ήθελα να ακούσω γνώμες πάνω στο θέμα της συγκατοίκησης με άγνωστα άτομα από αγγελίες σε σάιτ ή άλλα μέσα για οικονομικούς λόγους.. Εγώ προσωπικά θέλω να μετακομίσω απο επαρχία στην Αθήνα μιας και μόλις τελείωσα τις σπουδές μου και θέλω να βρω δουλειά στο αντικείμενό μου αλλά λόγω της κατρακύλας που έχουν πάρει οι μισθοί πιστεύω ότι θα πρέπει να βρώ κάποιον/κάποια να μοιραζόμαστε τα έξοδα αν θέλω να ζω αξιοπρεπώς..

Εγώ Αγγλία έφυγα για δουλειά και δεν σκέφτηκα καν να συγκατοικησω. Άμα δεν είναι γνωστός σου.....ΜΠΑ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

αν δε βγαινεις οικονομικα, το κανεις αναγκαστικα.

προσωπικα οταν σπουδαζα εμενα μονος, παρολο που ειχα προτασεις απο φίλους(αρκετα παλιούς μεχρι νεους συμφοιτητες)

οταν είσαι μόνος σου εχεις οκα τα καλα, εκτος των εξοδων

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ποιά η άποψή σας για συγκατοίκηση με κοπέλα? Έχω βρει ήδη μια που ενδιαφέρεται με δικό της σπιτι, το οποίο φαίνεται και αρκετά καλό, εργαζόμενη κοντά σε μένα ηλικιακά .. Πιστεύω δεν θα έχω προβλήματα καθαριότητας και ανευθυνότητας με κοπέλα συγκάτοικο..

Ποιά η άποψή σας για συγκατοίκηση με κοπέλα? Έχω βρει ήδη μια που ενδιαφέρεται με δικό της σπιτι, το οποίο φαίνεται και αρκετά καλό, εργαζόμενη κοντά σε μένα ηλικιακά .. Πιστεύω δεν θα έχω προβλήματα καθαριότητας και ανευθυνότητας με κοπέλα συγκάτοικο..

Αν ειναι ομορφη μη μας ρωτας! :p:lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ελπίζω να μην εννοείς να μαζεύει και τα δικά σου....

Η συγκατοίκηση θέλει και τύχη μιας και φίλος να είσαι με κάποιον και να έχετε κοινά μπορεί πολύ απλά να μην την παλεύετε .

Αν σου φάνηκε μία χαρά ή κοπέλα και δεδομένου ότι είναι και δικό της το σπίτι ακόμη καλύτερα .

Kαλησπέρα, τι τιμές παίζουν πάνω κάτω σε ενοίκια για γκαρσονίερες ή δυαρια σε περιοχές κέντρου όπως άνω πατήσια,αμπελόκηποι,πανόρμου, ευαγγελισμός ,ζωγράφου??

Ενδιαφέρομαι για νορμάλ διαμέρισμα όχι να έχει ποντικία αλλά ούτε να είναι κανένα λουξ..

Επίσης να είναι κοντά σε μετρό/ηλεκτρικό.

• The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned