Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω επικοινωνήσει αυτές τις μέρες με κάποια άτομα στο πανεπιστήμιο πατρών, ταυτόχρονα με αυτό το post μου. Περιμένω απάντηση από email. Πρόκειται για σπάνια νόσο, πράγμα που σημαίνει ότι ελάχιστοι στην Ελλάδα έχουν αυτά τα συμπτώματα.

:respect: Ευχαριστώ πολύ VaradeRo

οι πληροφορίες της σελίδας έχουν προωθηθεί με email.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολους!

Μιας και δεν εβρισκα καλυτερο section για να βαλω αυτο το θεμα ειπα να το βαλω εδω!

Ψαχνουμε με την κοπελα μου καποιο κουτι(μεταλλικο, ξυλινο, δεν μας νοιαζει), το οποιο να εχει ενσωματωμενη κλειδαρια, για να μπορουμε εκει να φυλαμε καποια προσωπικα μας πραγματα(καρτες επετειων, μικροδωρακια και τετοια) και να το κλειδωνουμε ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να το ανοιξουν οι γονεις της που ειναι σπιτι της. Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω ενα τετοιο κουτι? Αν μου δινατε και link ακομα καλυτερα!!

Ευχαριστω πολυ!!

Δηλαδή αν τα βάζει σε ένα συρτάρι θα τα ψάχνουν? Μπορείτε να φυλάτε σπίτι σου.

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου τώρα, υπάρχουν απλές θήκες που είναι για dvd (έχει στα praktiker) που κλειδώνουν με ένα κλειδάκι βαλίτσας ή φθηνά χρηματοκιβώτια αλλά αν δουν ότι κλειδώνει κάτι η κοπέλα θα πιστέψουν ότι κάτι τους κρύβει οπότε θα τη τρελάνουν περισσότερο.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Στο Πρακτικερ θα βρεις κατι που να σου κανει αλλα εχει δικιο ο φιλος πανω.Θα κινησει υποψιες κατι τετοιο...

ακομα και στα τζαμπο εχει μεταλικα μινι κουτια με κλειδαρια σαν αυτα που σου εδειξε ο απο πανω.

κι εγω πιστευω πως αν δουνε κατι κλειδωμενο θα το ψαξουν περισσοτερο.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλησπερα σε ολους!

....καποιο κουτι(μεταλλικο, ξυλινο, δεν μας νοιαζει), το οποιο να εχει ενσωματωμενη κλειδαρια, για να μπορουμε εκει να φυλαμε καποια προσωπικα μας πραγματα(καρτες επετειων, μικροδωρακια και τετοια) και να το κλειδωνουμε ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να το ανοιξουν οι γονεις της που ειναι σπιτι της ....

Επίσης μιας και αναφέρεσε στην περίπτωση να το ανοίξουν ,να σου πω πως μπορούν και εαν θέλουν οποσδήποτε να δουν τι έχει μέσα να το πάρουν ολόκληρο.

Βέβαια ,ετσι θα έπρεπε να σου προτείνω χρηματοκιβώτιο ενός τόννου. :happy:

ασε που καρτες επετειων μπορειτε να κρυψετε μεσα στα βιβλια...εκτος αν ξεφυλλιζουν και ολα τα βιβλια της βιβλιοθηκης της.

μικροδωρακια μπορουν να φανερωθουν με την δικαιολογια"μου το πηρε η μαιρη η κολλητη" κτλ κτλ

μα για τι ηλικιες μιλαμε?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αλλωστε γονεις οι οποιοι συνηθιζουν να ψαχνουν τα πραγματα των παιδιων αμα δουν κλειδωμενο κουτι αρχιζουν να ανησυχουν περισσοτερο! οποτε το ανοιγουν για το καλο τους χωρις δευτερη σκεψη!

στην τελικη στελνε καρτες με ομορφα πραγματα γραμμενα για την κορη τους και οχι "τι σου εκανα μαναρα μου χτες.." κτλ κτλ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!

αγοραστε ενα χοντρο βιβλιο και κοφτε το κεντρο...καπως ετσι:

http://www.sxc.hu/pic/m/c/ch/cheshire15/1035930_secret_book.jpg http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4847419/secretbookstorage-main_Full.jpg

αφηστε μερικες σελιδες μπροστα και μερικες πισω ακοφτες για ξεκαρφωμα

εδω εχει και καλυτερες οδηγιες:http://how2dostuff.blogspot.com/2006/02/how-to-make-secret-hollow-book.html

μην γελασει κανεις!!ποιανει παντοτε!!το ξερω απο φιλη που ειχε περιεργους γονεις...ενα αθωο βιβλιο κανεις δεν το υποπτευτε..ενω ενα διπλοκλειδωμενο κουτι ειναι λαδι στη φωτια..

• 2 weeks later...

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση... Αν ξέρει κάποιος να μου πει ...

Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από το "πλαίσιο" αλλά θέλω να το βάλω δόσεις.

Το πρόβλημα μου είναι ότι ναι μεν "βγάζω" τα απαραίτητα λεφτά για να πληρώνω την δόση , αλλά λόγω του ότι δουλεύω άτυπα σε βραδινή δουλειά και δεν έχω πρόσληψη :X δεν μπορώ να έχω φορολογική ενημερότητα και άρα κατ' επέκταση δεν μπορώ να έχω πιστωτική κάρτα...

Σκέφτηκα το ενδεχόμενο μιας χρεωστικής , να καταθέτω εγώ την δόση κάθε μήνα δηλαδή μέσα στην κάρτα με λεφτά που έχω ήδη στα χέρια μου (επεξηγώ πως λειτουργεί η χρεωστική γι' αυτούς που δεν γνωρίζουν) και αυτοί να τα "τραβάν" από εκεί μέσα. Αλλά δεν ξέρω αν τη δέχονται και να είμαι ειλικρινής ψιλοντρέπομαι να πάω να τους ρωτήσω ... :O :cry:

οντως , δεν γινονται δοσεις με χρεωστικη !

και στην πιστωτικη καρτα , πρεπει να εχεις ολο το ποσο , και ολο αυτο το ποσο στο δεσμευει

η τραπεζα και καθε μηνα μπορεις να χρησιμοποιησεις μια δοση παραπανω (τουλαχιστον αυτο εχει με μενα πουε eχω citibank) !!

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

fail τότε ... η μόνη ελπίδα είναι να συγκεντρώσω το ποσό ντούκου :mad: :(

η να βγαλεις πιστωτικη βαζοντας σαν εγγυητη καποιον συγγενη σου η γνωστο σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερω οτι μπορει να μην ειναι και το καταληλοτερο μερος για να κανω τετοια ερωτηση απλα θα θελα να ξερω αν υπαρχει καποια μπογια που να εμποδιζει την επανεμφανιση μουχλας για ευλογο χρονικο διαστημα να αναφερω οτι την καθαριζω με χλωρινη αλλα μετα απο 2 μηνες ξαναζωντανευει στα ιδια σημεια ετσι θελω να γνωριζω αν μπορω να βαλω καποια μπογια που να εμποδιζει και την αναπτυξη της

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Αχ κι εμείς εχουμε το ιδιο πρόβλημα... επειδη εχουμε κλιματιστικό μας είπαν οτι μπορεί να φταίει κι αυτό για την εμφάνιση μούχλας. Οπότε μια λύση που μας πρότειναν είναι να αφήνεις λίγακι ανοιχτη τη μπαλκονόπορτα την ωρα που λειτουργεί ο κλιματισμός... Το κάνουμε αλλα δεν είδαμε διαφορά...

Οσο για μπογιά νομιζω υπάρχει ειδικό αντιμουχλικό χρώμα. Μάρκα δεν ξέρω αλλα πρεπει να έχουν αρκετές

Βασικα πρεπει να αεριζεται το δωματιο καθημερινα καθως ο αερισμος διαλυει και απομακρυνει τα μεγαλα φορτια υδρατμων...προσωπικα καθε μερα ανοιγω λιγο την μπαλκονοπορτα μαζι με μια αλλη πορτα για να κανει ρευμα, τουλαχιστον 15-20 λεπτα. Αν παλι δεν δεις διαφορα θα ηταν καλη ιδεα η χρηση αφυγραντηρα.

Σχετικα με τα χρωματα ξερω οτι υπαρχουν τα πλαστικα χρωματα που αποτρεπουν την μουχλα αλλα καλυτερα να βρεις τη ριζα του προβληματος καθως μπορει μεσα στον τοιχο να ειναι και καποια σωληνα υδρευσης που δημιουργει το προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Σιγουρα απο καπου τραβαει υγρασια, καλο ειναι οπως λες κ συ που το καθαριζεις με χλωρινη καθε λιγο αλλα απο πανω περνα του κ ενα χερι πλαστικο χρωμα.. Αν εχετε στο σπιτι παραθυρα αλουμινιου κ αυτα κανουν ζημια γιατι δεν αεριζετε ο χωρος οπως ειπαν κ οι παραπανω συμφορουμιτες..Αλλα η λυση ειναι να δεις απο που ερχεται η υγρασια, πιθανων απο την ταρατσα να κραταει νερο η δεν ξερω κ γω τι.... Καλη τυχη παντως :)

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Έχω και εγώ ένα πρόβλημα με τη μούχλα σε ένα υπνοδωμάτιο.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Κάθε χειμώνα ο τοίχος μαυρίζει και αφήνει νερά. Τι να κάνω; Το σπίτι αερίζεται από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 καθημερινά. Το καλοκαίρι βάλαμε σκεπή και έβαψα τον τοίχο με αντιμουχλικό χρωματάκι, αλλά τίποτα. :(

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

• The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned