lens888 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 τελικα παιδια το πορισμα του ανεξαρτητου τεχνικου που εξετασε το κινητο ειναι οτι το προβλημα με την μαυρη κηλιδα οφειλεται σε καποιου ειδους χτυπηματος εσωτερικα στον φακο. συνεπως πρεπει να γινει αλλαγη ολοκληρης της καμερας με κοστος περι τα 85 ευρω συνολικα!!! φυσικα δεν προκειται να δωσω ουτε ενα ευρω... οσο για την υγρασια μου ειπε οτι το κινητο εχει ελαχιστη κ οτι η Motorola σιγουρα απλα το ανοιξε, ειδε λιγη υγρασια κ ουτε καν ασχοληθηκαν με την καμερα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ δηλαδη... τερμα τα Motorola για μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Ημουν σχεδον σιγουρος! Μα γιατι τετοια αντιμετωπιση απο τη Motorola?:( Αναρωτιεμαι αν το κανει αυτο και σε αλλα μοντελα εκτος του ZN5. Εγω το εχω παντως σε πολυ καλη κατασταση.. του περασα mod, patch τα παντα και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο! Το ειχα παρει στην πρωτη παρτιδα των 150 ευρω. Λετε η επομενη των 100 να ειναι ελαττωματικη; Κανεις δεν ξερει τι κομπινες παιζουν πισω απο τετοιες προσφορες...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lens888 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 δεν ξερω κατι για τις παρτιδες των 100€, παντως εγω το κινητο το αγορασα τον Μαρτιο στην κανονικη τιμη του απο τον Γερμανο (γυρω στα 180€ αν θυμαμαι καλα). δεν νομιζω ομως το προβλημα της κηλιδας να εχει σχεση με software και αναβαθμισεις φιλε Conception. ειναι καθαρα θεμα υλικων κ hardware... ισως να πετυχα ελαττωματικη καμερα Kodak, τι να πω... :confused: καλο κουραγιο σε ολο τον κοσμο που εχει αναγκη απο service συσκευης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Ολίγον offtopic: Αναφερόμενος σε service συσκευής: Πήγα ένα Ε8 με προβληματικό pixel στην οθόνη του (έμενε πάντα κόκκινο) και μου την αντικατέστησαν στα πλαίσια της εγγύησης χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Γειά σας και πάλι απο εμένα! Ελπίζω να περνάτε καλά. Εγώ τελικά βρήκα υπολογιστή για να βγάλω το cosmote my view αλλά τίποτα απο αυτά που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες δεν μπορεί να γίνει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ακολουθώ τις οδηγίες και συγκεκριμένα όταν φτάνω στο βήμα που λέει να ανοίξω το πρόγραμμα και να περιμένω να γράψει οτι το κινητό συνδέθηκε απλά περιμένω περιμένω και τίποτα δεν βλέπω. Μήπως κάνω κάτι λάθος; :O Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Checklist: - Εγκατέστησες τους drivers της Motorola; - Εγκατέστησες το RSD Lite; - Ανοίγεις το κινητό πατώντας μαζί * και # και το κόκκινο κουμπί; - Σου εμφανίζει το κινητό κάτι σαν: Bootloader 06.2A Battery OK OK to program Connect USB Data Cable - Το συνδέεις με τον ΗΥ σου κατευθείαν σε δικό του USB port και όχι μέσω κάποιου USB hub; Πες μας που κολλάει η διαδικασία. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Checklist: - Εγκατέστησες τους drivers της Motorola; - Εγκατέστησες το RSD Lite; - Ανοίγεις το κινητό πατώντας μαζί * και # και το κόκκινο κουμπί; - Σου εμφανίζει το κινητό κάτι σαν: Bootloader 06.2A Battery OK OK to program Connect USB Data Cable - Το συνδέεις με τον ΗΥ σου κατευθείαν σε δικό του USB port και όχι μέσω κάποιου USB hub; Πες μας που κολλάει η διαδικασία. Καλημέρα Έκανα τα βήματα που περιγράφεις πιο πάνω με αυτή τη σειρά.Η διαδικασία κολλάει όταν συνδέω το κινητό με το usb καλώδιο και έχω ανοίξει το RSD Lite και περιμένω να δεί το κινητό αλλά δεν κάνει κάτι ούτε το πρόγραμμα ούτε το κινητό μένω σε κατάσταση Bootloader. Συνδέω το κινητό μου κατευθείαν σε USB port δεν χρησιμοποιώ κάποιο USB hub. :wacko: PS Όταν πάω να εγκαταστήσω τους drivers ανοίγω το motorola tools μου λέει πως δεν μπορεί το πρόγραμμα να κάνει σωστή εγκατάσταση του κινητού μου και να προσπαθήσω πάλι (πράγμα το οποίο κάνω αλλά πάλι τα ίδια).Το άλλο είναι πως όταν μπαίνω στην σελίδα της Motorola για να κάνω την ενημέρωση απο εκεί μου λέει πως μου λείπει κάποιο .ΝΕΤ Framework version 2.0.50727 πάω στην σελίδα που μου προτείνει αλλά μετά το χάος γιατί δεν ξέρω τι να κάνω έχει πολλές επιλογές. Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Καλημέρα Έκανα τα βήματα που περιγράφεις πιο πάνω με αυτή τη σειρά.Η διαδικασία κολλάει όταν συνδέω το κινητό με το usb καλώδιο και έχω ανοίξει το RSD Lite και περιμένω να δεί το κινητό αλλά δεν κάνει κάτι ούτε το πρόγραμμα ούτε το κινητό μένω σε κατάσταση Bootloader. Συνδέω το κινητό μου κατευθείαν σε USB port δεν χρησιμοποιώ κάποιο USB hub. :wacko: PS Όταν πάω να εγκαταστήσω τους drivers ανοίγω το motorola tools μου λέει πως δεν μπορεί το πρόγραμμα να κάνει σωστή εγκατάσταση του κινητού μου και να προσπαθήσω πάλι (πράγμα το οποίο κάνω αλλά πάλι τα ίδια).Το άλλο είναι πως όταν μπαίνω στην σελίδα της Motorola για να κάνω την ενημέρωση απο εκεί μου λέει πως μου λείπει κάποιο .ΝΕΤ Framework version 2.0.50727 πάω στην σελίδα που μου προτείνει αλλά μετά το χάος γιατί δεν ξέρω τι να κάνω έχει πολλές επιλογές. Τότε,είναι προφανές το πρόβλημα.Κατέβασε το .NET Framework από το http://www.microsoft.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Τότε,είναι προφανές το πρόβλημα.Κατέβασε το .NET Framework από το http://www.microsoft.com :) Το κατέβασα και ευχαριστώ για την βοήθεια.Τώρα ἐχω άλλο πρόβλημα......:( Στο motorola tools βρίσκει το κινητό σαν μόντεμ λέει και όχι μόνο αυτό θέλει να επιλέξω το μοντέλο αλλά έλα που δεν υπάρχει σε καμία απο τις λίστες που μου δίνει και συγκεκριμένα έχει μια λίστα Motorola CDMA μια άλλη Motorola GSM και Motorola TDMA αλλά την συσκευή ZN5 δεν την έχει ώστε να την επιλέξω......βρε τι πάθαμε βραδιάτικα.... Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ποια έκδοση των Motorola Phone Tools χρησιμοποιείς; Η πιο πρόσφατη είναι η 5.21d. Αν δεν την έχεις, ξεκίνα το Motorola Live Update και κάνε τις σχετικές ενημερώσεις. Επίσης φρόντισε στο κινητό το είδος της Σύνδεσης Δεδομένων να είναι Data ή Modem και όχι Κάρτα Μνήμης. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Το τηλέφωνο δεν έκανε αυτόματη ενημέρωση της ώρας, αν και οι ρυθμισεις ήταν εντάξει. Χρειάστηκε να το επανεκινήσω για να παρει τη σωστή ώρα. Εχει συμβεί κ αι σε κάποιον άλλο αυτό; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 ετσι γινεται.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Σταθη κι έπιασα κι έκανα αναβάθμιση (την ιδια που ειχα βέβαια) γιατί είχα περάσει διάφορα θέματα και νόμιζα πως έφταιγε αυτό. Πάλι καλά. Ευχαριστώ :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 exw kai egw to idio provlima me mia koukida sthn kamera... panw de3ia.... edw kai 2 mines.... kai to kinito dn to exw ena 3mino... dn to exw paei akoma gia service alla me auta pou akouo mou fainete oti kai egw dn 8a vrw akri... eleos dld.. kainourgio kinito kai i kamera xalase etsi sta 3afnika mia mera.. xwris na kanw tpt.. oute igrasia oute tpt. EDIT:Από 1η Σεπτεμβρίου 2009,απαγορεύονται τα Greeklish και η γραφή SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Περίεργο το πρόβλημα με τον φακό... εμένα δεν μου το χει παρουσιάσει. Θα έπρεπε η αντιπροσωπεία να το επιδιορθώνει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Aπό χτες μολις πατάω το κόκκινο πλήκτρο για να επανέλθει στην αρχική οθόνη, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση μόνο του και ζητάει πιν. Αυτό γινεται αρκετές φορές τη μέρα. Κάποια γνώμη; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Aπό χτες μολις πατάω το κόκκινο πλήκτρο για να επανέλθει στην αρχική οθόνη, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση μόνο του και ζητάει πιν. Αυτό γινεται αρκετές φορές τη μέρα. Κάποια γνώμη; Δεν είμαι ειδικός αλλά θα έλεγα να δοκιμάσεις ένα software update ή καλύτερα ένα Monsterpack... Αν δεν αλλάξει κάτι,φοβάμαι πως θα πρέπει να το πας στη Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Δεν είμαι ειδικός αλλά θα έλεγα να δοκιμάσεις ένα software update ή καλύτερα ένα Monsterpack... Αν δεν αλλάξει κάτι,φοβάμαι πως θα πρέπει να το πας στη Motorola. bomber ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω σήμερα κιόλας. Για να το παω στο σέρβις, το αποφευγω. Τι στο καλό, καινούριο τηλέφωνο; Τέλος πάντων. Ευτυχώς που έχω ακόμα το Κ1 (σκυλί! τίποτα δεν παθαινει) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Track ID Από την Motorola για όλα τα κινητά που υποστηρίζουν JAVA platform. Υποστηρίζει wifi connection. Download MotoID. (drop) Download MotoID. (rapidshare) Σε Renoir. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Symbiosis IV για το ZN5 Παίδες όσοι έχετε το κινητό, βαλτε το Monsterpack (διαδικασία ίδια με το flashing) και θα με θυμηθείτε... Αλλάζει τα πάντα στο κινητό... Και φυσικά QVGA ανάλυση στο video (καράLOL αλλά τέλοσπάντων...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Είναι πολύ εντυπωσιακό και πολύ βαρύ, δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Είνι πολύ εντυπωσιακό και πολύ βαρύ, δυστυχώς. Eίναι όντως αρκετά βαρύ, αλλά δεν με ενοχλεί... Ούτως ή άλλως δεν είναι smartphone, μόνο για τηλέφωνα, SMS, κάμερα, μουσική, άντε και κάποιες μικροεφαρμογές αξίζει το ZN5... Και αυτά το SymIV δεν τα επηρεάζει πάρα πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xifias84 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 ελληνικα στο μενου εχει αυτο το monsterpack?με τους χαρακτηρες των sms πως τα παει?η διαδικασια φλασαρισματος ειναι η κλασικη?μηπως θα μπορουσες να δωσεις ενα λινκ...ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Το δοκίμασα αλλά οταν τελειώνει η διαδικασία βγάζει error και το κινητο δεν ανοιγει,κανω κατι λαθος εκανα τη διαδικασια φλασαρισματος με το rds tools το εχει δοκιμασει κανεις?ευχαριστω. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 δεν το δοκιμασε κανεις??? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts