Jump to content

Α.Σ.Ε.Π. - Διαγωνισμοί, απορίες κλπ.

DeathMatch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 2 Δεκ. 2004 , 10:59)

Παιδιά επειδή είμαι άσχετος με αυτούς τους διαγωνισμούς, το δημόσιο θέλει για κάθε θέση να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν αντίστοιχο πτυχίο; Δηλαδή εγώ π.χ. που έχω τελειώσει Ηλεκτρολογία μόνο θέσεις ηλεκτρολόγων μπορώ να χτυπήσω ή παίζει ρόλο η επαγγελματική εμπειρία ώστε να χτυπάς θέσεις άλλων κλάδων ανάλογα με το που έχεις δουλέψει;

Επίσης είναι λάθος η εντύπωση που έχω ότι στους γραπτούς διαγωνισμούς ΟΛΟΙ δίνουν στα ίδια μαθήματα π.χ. λογιστικά, "δίκαια" ανεξαρτήτως του ότι ποτέ στη ζωή τους μπορεί να μην χρειάστηκε να κάνουν τέτοια μαθήματα;

Εσύ μιλάς για το μεγάλο διαγωνισμό του δημοσίου που έγινε τον Ιούλιο και ήταν για διάφορες θέσεις του δημοσίου με οποιοδήποτε πτυχίο.

Ο διαγωνισμός που μιλάμε είναι ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών που θα γίνει μέσα στο 2005. Και φυσικά σ' αυτόν μπορείς να δηλώσεις μόνο θέσεις που αφορούν το πτυχίο σου...

Στο στόμα του σκύλου....

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokalo ( 2 Δεκ. 2004 , 11:14)

Εσύ μιλάς για το μεγάλο διαγωνισμό του δημοσίου που έγινε τον Ιούλιο και ήταν για διάφορες θέσεις του δημοσίου με οποιοδήποτε πτυχίο.

Ο διαγωνισμός που μιλάμε είναι ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών που θα γίνει μέσα στο 2005. Και φυσικά σ' αυτόν μπορείς να δηλώσεις μόνο θέσεις που αφορούν το πτυχίο σου...

Ναι η ερώτησή μου ήταν γενικότερη μια και το θέμα μας είναι ΑΣΕΠ και όχι μόνο ο τελευταίος διαγωνισμός. Απότι καταλαβαίνω από αυτό που μου λες παίζει ανάλογα με το διαγωνισμό. Ειδικά σε έναν διαγωνισμό εκπαιδευτικών σίγουρα δεν μπορούν να πάνε από άλλους κλάδους, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί όμως για παράδειγμα κάποιος που έχει πτυχίο Μηχανολόγου αλλά δουλεύει χρόνια σαν Ηλεκτρολόγος να χτυπήσει μια θέση Ηλεκτρολόγου; (τα επαγγέλματα τα διάλεξα τυχαία σαν παράδειγμα).

Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 2 Δεκ. 2004 , 11:35)

Ναι η ερώτησή μου ήταν γενικότερη μια και το θέμα μας είναι ΑΣΕΠ και όχι μόνο ο τελευταίος διαγωνισμός. Απότι καταλαβαίνω από αυτό που μου λες παίζει ανάλογα με το διαγωνισμό. Ειδικά σε έναν διαγωνισμό εκπαιδευτικών σίγουρα δεν μπορούν να πάνε από άλλους κλάδους, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί όμως για παράδειγμα κάποιος που έχει πτυχίο Μηχανολόγου αλλά δουλεύει χρόνια σαν Ηλεκτρολόγος να χτυπήσει μια θέση Ηλεκτρολόγου; (τα επαγγέλματα τα διάλεξα τυχαία σαν παράδειγμα).

Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Στον προηγούμενο διαγωνισμό μπορούσες.

Σε αυτό των εκπαιδευτικών καθώς και σε κάθε άλλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ή κάποιου άλλου φορέα όχι....

Στο στόμα του σκύλου....

Την προκήρυξη, την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση υποψηφίου καθώς και την υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ καθώς και εδώ!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change,

courage to change the things I can

and wisdom always to tell the difference.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Elgia ( 4 Δεκ. 2004 , 15:53)

Την προκήρυξη, την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση υποψηφίου καθώς και την υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ καθώς και εδώ!

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει και αυτό το site:

www.diorismos.gr

Μόνο σε gr μπορούσε να καταλήγει τέτοιο site :D :p

KCB

Κορυφαίο το σχόλιο! :D Και το site δεν το ήξερα. Να σαι καλά! :) Κάρμα από μένα για την ευγενική σου προσφορά! ;)

Την ύλη για τις εξετάσεις που μπορεί να την βρει κανείς;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Elgia ( 5 Δεκ. 2004 , 10:59)

Μήπως εδώ;;;

:eek: :p :D

Thanks Elgia! :happy:

Όσοι ενδιαφέρεστε για θέματα των προηγούμενων διαγωνισμών κάντε κλικ εδώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 4 Δεκ. 2004 , 15:57)

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει και αυτό το site:

www.diorismos.gr

Μόνο σε gr μπορούσε να καταλήγει τέτοιο site :D :p

:lol: :lol: :lol:

Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για ΑΣΕΠ τωρα το μαρτιο ποιες και ποσες θεσεις κσα που ειναι;Δεν λεει πουθενα.

Πως να κανουμε αιτηση λοιπον και που να διαλεξουμε αφου δεν λεει πουθενα.! :cry:

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (10 Δεκ. 2004 , 02:15)

Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για ΑΣΕΠ τωρα το μαρτιο ποιες και ποσες θεσεις κσα που ειναι;Δεν λεει πουθενα.

Πως να κανουμε αιτηση λοιπον και που να διαλεξουμε αφου δεν λεει πουθενα.! :cry:

Μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη και την τροποποίησή της. Περιέχονται όλες οι θέσεις ανά ειδικότητα. Φυσικά δεν αναφέρει περιοχές, όπως γινόταν και με τις προηγούμενες προκηρύξεις, αφού, εφόσον πετύχεις να είσαι στους διοριστέους, σε διορίζουν όπου αυτοί (ΥΠΕΠΘ) θέλουν...;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (10 Δεκ. 2004 , 09:26)

Μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη και την τροποποίησή της. Περιέχονται όλες οι θέσεις ανά ειδικότητα. Φυσικά δεν αναφέρει περιοχές, όπως γινόταν και με τις προηγούμενες προκηρύξεις, αφού, εφόσον πετύχεις να είσαι στους διοριστέους, σε διορίζουν όπου αυτοί (ΥΠΕΠΘ) θέλουν...;)

Την εχω την προκήρυξη αλλα μου έκανε εντυπωση πως δεν εχει τις θεσεις και τον τοπο! Να σε διορίσουν όπου θελουν;Τι να πω. :cry: Ευχαριστω παντως

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• 4 weeks later...
Telos τελικα με τις αιτησεις....περιμενουμε τωρα!

Μια ζωή περιμένωωωωωωωω, μα δεν γίνεται τίποταααααααααααααααα!! Πέρα από την πλάκα, μακάρι αυτή να είναι η χρονιά μας και να διοριστούμε γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα! :worry:

Tha vgei kai alli prokyriksi? Prin 2 xronia zitousan tis diplasies eidikotites...

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

• 2 weeks later...
mporei kapoios na pei ta biblia pou prepei na diabasoume gia asep-pliroforikis? eida tin uli stin efimerida alla den ksero an uparxoun sugkekrimena biblia... :wacko:

Στον Παπασωτηρίου έχει βιβλία με την ύλη για όλες τις κατηγορίες.

Important things for a happy relationship:

1. It is important to find a woman that cooks and cleans.

2. It is important to find a woman that makes good money.

3. It is important to find a woman that likes to have sex.

4. It is important that these three women never meet.

Για γενική διδακτική θα πρέπει να βρεις κάτι. Για την ειδικότητα, τα βιβλία που έκανες εισαγωγή στην πληροφορική και δομές δεδομένων πρέπει να σε καλύπτουν. Δεν ζητούν φοβερά πράγματα αν δεις την ύλη.

Παιδιά ακουσα κατι για...Σεπτεμβριο!!! Γαια να γινουν τοτε οι εξετασεις. ΔΕν νομιζω αλλα μηπως ακουσε κανένας κατι;

Δεν νομιζω Σεπτεμβριο...πότε θα τα βαθμολογησουν, πότε θα γινουν οι διορισμοι??

Η σχολικη χρονια θα καθυστερουσε πολυ! Γυρω στο Πασχα γραφουν οι εφημεριδες.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Μα και αύριο πρωί να γινόταν ο διαγωνισμός, δύσκολα θα έβγαιναν τελικά αποτελέσματα και πίνακες διοριστέων για το Σεπτέμβρη. Μάλλον για το Σεπτέμβρη του 2006 θα μετατεθούν οι διορισμοί.