Carpe_Diem Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παιδια εχει παρει κανεις την συσκευη που παρουσιαζει ο φιλος druli? ΕΙναι ικανοποιιτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 brika ena bug akoma den anoigei eikones pano apo 100kb as to tsekarei kai kanenas allos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freecom Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 sosto pano apo 100kb photo den tis anoigei yparxei kai allo problima logismikou den mporei na kanei kleiseis kataythian apo ton katalogo ton anapantiton kliseon giati apothikiuei tous arithmoun an thimame kala me ena prothema (30) kai oxi (+30) opos ta alla kinita me auton ton tropo kliseos toulaxiston i wind den kanei kliseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ρε παιδιά καλό το thread αλλά γράφετε αν εχει ελληνικά το κινητό και εσεις γράφετε στα ελληνοκινέζικα :) Τελικα ως συμπέρασμα αξιζουν τα χρηματα τους (άσχετα αν ειναι πολλά ή λιγα τα χρηματα); Κατι ανάλογο με wm υπάρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ρε παιδιά καλό το thread αλλά γράφετε αν εχει ελληνικά το κινητό και εσεις γράφετε στα ελληνοκινέζικα :) Τελικα ως συμπέρασμα αξιζουν τα χρηματα τους (άσχετα αν ειναι πολλά ή λιγα τα χρηματα); Κατι ανάλογο με wm υπάρχει? δεν υπαρχει σε wm. για μενα αξιζει γιατι προσφερει κατι που δεν παρεχουν τα αλλα ακριβοτερα κινητα δλδ τηλεοραση κατι για το οποιο εμεις οι ελληνες ειμαστε δεμενοι(δυστυχως) με αυτην( βλεπε euro2008) επισης παρεχει dualsim που εμενα με βολευει γιατι εχω δυο καρτες το προσωπικο μου αριθμο και το εταιρικο σε διαφορετικα δικτυα και δεν κουβαλαω δυο κινητα και ενα περιπου μηνα που το εχω δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα η κολληματα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Στο http://www.1ena.com βρήκα και αυτό που πρακτικά είναι αυτό αν πάρω το δεύτερο θα μπορέσω να του περάσω ελληνικά και ελληνικούς χάρτες? :what: (να φτιάξουμε ένα θέμα με γενικά κινέζικα κινητά) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Στο http://www.1ena.com βρήκα και αυτό που πρακτικά είναι αυτό αν πάρω το δεύτερο θα μπορέσω να του περάσω ελληνικά και ελληνικούς χάρτες? :what: (να φτιάξουμε ένα θέμα με γενικά κινέζικα κινητά) νομιζω φιλε οτι αν πας στο section με wm κινητα να λαβεις μια ποιο ορθη απαντηση αλλα νομιζω πως γινεται βεβαια δεν ξερω πως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickstou Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 MOU IRTHE TELIKA TO KINITO. MILAME APSOGO EOS TORA. akoma kai na xalasei e=se ena mina den me noiazei. arkei pou to aggiksa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 οσοι το παραλαβετε δωστε μεγαλη προσοχη στην κεραια του ειναι ευαισθητη και μπορει να σας μεινει στο χερι. επισης, τελικα αναβαθμιση ελληνικων μπορω να κανω σε περιορισμενο αριθμο τηλεφωνων και αυτο γιατι τα περισσοτερα εχουν αλλο firmware απο αυτο που εφτιαξα εγω και το κακο ειναι οτι δεν δεχονται το δικο μου , εχω ασπρη οθονη οταν βαζω το δικο μου fiirmware δλδ εχουν διαφορετικο hardware(lcd συγκεκριμενα) :(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Mhpws auto to neo firmware diorthwnei tpt lathoi tou prohgoumenou? Aglika den exei stis vasikes glwses? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 καλημέρα παιδιά!επειδή είμαι έτοιμος, τελικά λαμβάνει sms με ελληνικούς χαρακτήρες?νομίζω οτι αυτό ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών των συσκευών... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 καλημέρα παιδιά!επειδή είμαι έτοιμος, τελικά λαμβάνει sms με ελληνικούς χαρακτήρες?νομίζω οτι αυτό ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών των συσκευών... ναι φιλε μου κανονικα λαμβανει και στελνει sms στα ελληνικα. σε ολες τις εκδοσεις υπαρχουν αγγλικα φιλε carpediem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ναι φιλε μου κανονικα λαμβανει και στελνει sms στα ελληνικα. σε ολες τις εκδοσεις υπαρχουν αγγλικα φιλε carpediem τα ηχεια τι λενε απο ενταση?σε ραδιο και mp3 εννοω.εχει 2 ηχεια νομιζω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 τα ηχεια τι λενε απο ενταση?σε ραδιο και mp3 εννοω.εχει 2 ηχεια νομιζω ετσι? aprosmena para poli kala mono sto poli dinato mporei na paramorfosei ligo alla apodidoun ekpliktiko mpaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παρελαβα σημερα το κινητο που παρουσιαζει ο φιλος druli. Απλα ειναι value for money. Πολυ καλο η tv και το ραδιο μια χαρα. Εμεινα ικονοποιημενος απο την μεχρι στιγμης εικονα.Στην κατασκευη θα μπορουσε να ηταν καλυτερο αλλα μια χαρα ειναι.... Αξιζει για αυτα που προσφερει.Καμερα προς το αξιοπρεπης θα ελεγα. Αυτα ......ο χρονος θα δειξει τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ενδιαφερεται να το πουλησει κανεις; αν οχι απο που θα το βρω; thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athoz Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Αναζητώντας να βάλω ελληνικά στο κινητό μου μπήκα στο forum ενώ είχα ήδη αγοράσει το κινητό και πιο συγκεκριμένα αυτό ZTC tv800 Τώρα όμως δεν έχω ελληνικά και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να βάλω. Επειδή είμαι στρατιώτης και σε εμπλοκή πολλές φορές δεν θα μπορώ να απαντήσω άμεσα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Αναζητώντας να βάλω ελληνικά στο κινητό μου μπήκα στο forum ενώ είχα ήδη αγοράσει το κινητό και πιο συγκεκριμένα αυτό ZTC tv800 Τώρα όμως δεν έχω ελληνικά και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να βάλω. Επειδή είμαι στρατιώτης και σε εμπλοκή πολλές φορές δεν θα μπορώ να απαντήσω άμεσα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. δυστυχως φιλε μου δεν μπαινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ρε παιδιά καλό το thread αλλά γράφετε αν εχει ελληνικά το κινητό και εσεις γράφετε στα ελληνοκινέζικα :) Τελικα ως συμπέρασμα αξιζουν τα χρηματα τους (άσχετα αν ειναι πολλά ή λιγα τα χρηματα); Κατι ανάλογο με wm υπάρχει? file mou des edo. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3146&zenid=24ppg3qp274ofc3l090r2rn546 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μόλις το παρέλαβα κι εγώ ..με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε άψογο και σαν κατασκευή μια χαρά ... η συνέχεια το βραδάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μόλις το παρέλαβα κι εγώ ..με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε άψογο και σαν κατασκευή μια χαρά ... η συνέχεια το βραδάκι :) περιμενουμε με αγωνια εντυπωσεις.....το περιμενω και εγω να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μια ερώτηση ....τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για την tv ?στο europe που το βάζω οταν σκαναρει δεν μου βγάζει κανένα κανάλι :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μια ερώτηση ....τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για την tv ?στο europe που το βάζω οταν σκαναρει δεν μου βγάζει κανένα κανάλι :confused: bale uae h tourkia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μετά απο αρκετό λιώσιμο ένα έχω να πω..δεν πρόκειται να βρείτε κατι καλύτερο με τα ιδια λεφτά , και η κατασκευή του μια χαρά ειναι ( είχα πιάσει στα χέρια μου το n95 8 γιγα και μου φάνηκε άδειο ) το μόνο που με προβληματίζει μέχρις στιγμής είναι η tv του ...έκανα γύρω γύρω βόλτες για να καταφέρω να πιάσω κάποια κανάλια και αυτά με το ζόρι και με πολύ χιόνι . δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω ( Πειραιάς ) αλλα και στην δουλειά μια απο τα ίδια έπιανα ...καμιά πατέντα κανένα κολπάκι που μπορώ να κανω για καλητερο σήμα υπάρχει αραγε? .....απο τα πολυ θετικά του είναι η ένταση των ηχείων που πραγματικά μπορεί να σε ξεκουφάνει ...μου έλυσε και τα χέρια και η δυνατότητα που έχει να έχω δυο ενεργές sim μιας και στην δουλειά δεν χρειαζετε να κουβαλάω 2 κινητα :rolleyes: η άποψη μου είναι οτι για 120 ευρώ ειναι άριστη αγορά , για παραπάνω ευρώ θα είχα και παραπάνω απαίτησης ....αντε να βγει και κινεζικο με ψηφιακή tv :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 μετά απο αρκετό λιώσιμο ένα έχω να πω..δεν πρόκειται να βρείτε κατι καλύτερο με τα ιδια λεφτά , και η κατασκευή του μια χαρά ειναι ( είχα πιάσει στα χέρια μου το n95 8 γιγα και μου φάνηκε άδειο ) το μόνο που με προβληματίζει μέχρις στιγμής είναι η tv του ...έκανα γύρω γύρω βόλτες για να καταφέρω να πιάσω κάποια κανάλια και αυτά με το ζόρι και με πολύ χιόνι . δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω ( Πειραιάς ) αλλα και στην δουλειά μια απο τα ίδια έπιανα ...καμιά πατέντα κανένα κολπάκι που μπορώ να κανω για καλητερο σήμα υπάρχει αραγε? .....απο τα πολυ θετικά του είναι η ένταση των ηχείων που πραγματικά μπορεί να σε ξεκουφάνει ...μου έλυσε και τα χέρια και η δυνατότητα που έχει να έχω δυο ενεργές sim μιας και στην δουλειά δεν χρειαζετε να κουβαλάω 2 κινητα :rolleyes: η άποψη μου είναι οτι για 120 ευρώ ειναι άριστη αγορά , για παραπάνω ευρώ θα είχα και παραπάνω απαίτησης ....αντε να βγει και κινεζικο με ψηφιακή tv :shifty: Α.εχει βγει κινητο με ψηφιακη απο τον νοεμβρη περιπου Β. η τηλεοραση πιανει καμπανα δεν ξερω αν το δικο σου εχει καποιο προβλημα (νεα σμυρνη και κεντρο πιανει τελεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts