soublaki-3 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Πριν όμως, αν πήγαινες στην κεντρική, έπρεπε να κάνεις log off, και μετά ξανά log on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μάλλον σου φαίνεται. Παλιά απλώς αργούσε να μου ανοίξει τη κεντρική σελίδα, μετά όλα o.k. Πλέον ανοίγουν όλες αμέσως. δεν αργει η κεντρικη αλλα μολις μπαινω στο myaccount και μετα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 δεν αργει η κεντρικη αλλα μολις μπαινω στο myaccount και μετα... Λογικό, αφού είναι SSL. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Νέα υπηρεσία φωνητικής υποστήριξης του http://www.vodafone.gr. Μπείτε στο http://www.vodafone.gr και πατήστε Alt+Shift+H για οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Οταν κανεις αναβαθμιση πχ σε ειδοποιουν για το ποτε θα σου στειλουν το κινητο? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Τις τελευταίες μέρες που μπήκα στο vodafone.gr μου έτυχε 2 φορές να πεταχτεί παράθυρο για ερευνα ικανοποίησης απ τη χρηση του site. Το είδε κανείς άλλος? Προσωπικά εγραψα οτι θέλω περισσότερες δυνατότητες στο myaccount και επανενεργοποίηση της online ανανέωσης χρόνου ομιλίας (και του bonus που έδιναν) Δυστυχώς ξέχασα να γράψω να βάλουν και καλύτερο χάρτη κάλυψης... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Τις τελευταίες μέρες που μπήκα στο vodafone.gr μου έτυχε 2 φορές να πεταχτεί παράθυρο για ερευνα ικανοποίησης απ τη χρηση του site. Το είδε κανείς άλλος? Προσωπικά εγραψα οτι θέλω περισσότερες δυνατότητες στο myaccount και επανενεργοποίηση της online ανανέωσης χρόνου ομιλίας (και του bonus που έδιναν) Δυστυχώς ξέχασα να γράψω να βάλουν και καλύτερο χάρτη κάλυψης... Ναι το συμπλήρωσα κι εγώ.. Έγραψα εγώ για καλύτερο χάρτη κάλυψης , μην ανησυχείς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ρε παιδια στην κεντρικη σελιδα ησασταν; εμενα δεν μου βγηκε να τους τα ψαλλω λιγο! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Μερικές φορές βγαίνει. Επειδή μπαίνω συχνα για πληροφορίες απ' το site τους μου έχει βγεί 2 φορές μέχρι στιγμής. Νομίζω ναι, στη κεντρική σελίδα. Δοκίμασε παλι και καμια στιγμή σίγουρα θα στο βγάλει μετα απο μερικές προσπάθειες. Ότι παράπονο έχεις γράψτο εκεί, αλλωστε η ίδια η έρευνα ζητάει και προτάσεις για βελτίωση του site. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Eμένα πάντως δεν μου το βγαλε κατευθείαν με το που μπήκα.. Μπήκα πρώτα στο my account, στο ηλεκτρονικό κατάστημα kαι με το που πάτησα να ξαναβγώ στην κεντρική σελίδα , τότε εμφανίστηκε. Φυσικά ανώνυμο είναι. Μόνο αν θες μπορείς να δώσεις το e-mail σου για να συμμετέχεις και σε μελλοντικές έρευνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μπήκα τώρα στο site της vodafone και μου βγάζει το μηνυμα: Πραγματοποίηση Προγραμματισμένης Συντήρησης O ιστότοπος μας δεν λειτουργεί προσωρινά γιατί τον ανανεώνουμε. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας έχετε κατά καιρούς επισκεφθεί και μας έχετε εκφράσει νέες ιδέες και προτάσεις για βελτιώσεις. Σύντομα θα δείτε τη νέα μας εμφάνιση καθώς και τις νέες λειτουργικότητες. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορίες χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Vodafone, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών καλώντας από κινητό Vodafone το 13830 αν είστε ιδιώτης ή το 1399 αν είστε επαγγελματίας / εταιρεία. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Μπήκα τώρα στο site της vodafone και μου βγάζει το μηνυμα: Πραγματοποίηση Προγραμματισμένης Συντήρησης O ιστότοπος μας δεν λειτουργεί προσωρινά γιατί τον ανανεώνουμε. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας έχετε κατά καιρούς επισκεφθεί και μας έχετε εκφράσει νέες ιδέες και προτάσεις για βελτιώσεις. Σύντομα θα δείτε τη νέα μας εμφάνιση καθώς και τις νέες λειτουργικότητες. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορίες χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Vodafone, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών καλώντας από κινητό Vodafone το 13830 αν είστε ιδιώτης ή το 1399 αν είστε επαγγελματίας / εταιρεία. Ανανέωση μυρίζει. Up, new and running. Edited October 7, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Πολύ ωραίο και ανανεωμένο. Μοιάζει πολύ με το http://www.vodafone.co.uk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε ένα ενιαίο site για όλη τη Vodafone, και από το μενού να επέλεγες τη χώρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αργει λιγο αλλα οκ.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Στο my account παντως δεν βλέπω καμία αλλαγή... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε ένα ενιαίο site για όλη τη Vodafone, και από το μενού να επέλεγες τη χώρα σου. Υπάρχει: http://www.vodafone.com/index.VF.html Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Στο νέο site βλέπω ότι έχει εξαφανιστεί - η ήδη εξαφανισμένη - δυνατότητα για ανανέωση χρόνου ομιλίας :whip: Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts