zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Οποτε πλεον η θα αρχισεις να τραβας βιντεο να τις ακουμε(ναι θα καθεσε και θα περιμενεις ποτε θα παει ο ιδιοκτητης να το παρει:lol:) η θα φωτογραφιζεις το εσωτερικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Οποτε πλεον η θα αρχισεις να τραβας βιντεο να τις ακουμε(ναι θα καθεσε και θα περιμενεις ποτε θα παει ο ιδιοκτητης να το παρει:lol:) η θα φωτογραφιζεις το εσωτερικο. Ανέβασα βίντεο με τη Veyron, αλλά τόσο αργό ξεπαρκάρισμα είχα χρόνια να δω... Βασικά δεν ακούγεται τίποτα. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αυτά είναι! Υπέροχη. :D Όντως είναι φοβερή! Για 'μένα είναι η πιο όμορφη masserati! Πριν λίγα λεπτά Bmw 135 Cabrio: http://img90.imageshack.us/img90/6683/frontpuq.th.jpg http://img90.imageshack.us/img90/6987/backh.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 στο μενιδι σε μια διωροφη-νομιζω-πολυκατοικια..ειχε&ενα τρακαρισμενο aygo απεξω!!!κριμα:(.. [/img] http://img118.imageshack.us/img118/5426/dsc01273k.jpg' alt='dsc01273k.jpg'> Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ...που θα πάει...θα μάθετε κάποια στιγμή ότι το φόρουμ δεν είναι για chating..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 bmw m6 κοντα στην παλαιων πατρων γερμανου(στο πλασιο απεναντι :P) http://img14.imageshack.us/img14/2793/snc00160.th.jpg http://img17.imageshack.us/img17/8979/snc00161.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 kostakiss ξαναανεβασε τες με με το φυσικο τους μεγεθος και ξαναβελε τα thumbs εδω. Παντως αυτες οι 6αρες εχουν γινει καθημερινα αυτοκινητα,καθε μερα βλεπω απο 2-3.Και καμια φορα ///Μ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 kostakiss ξαναανεβασε τες με με το φυσικο τους μεγεθος και ξαναβελε τα thumbs εδω. Παντως αυτες οι 6αρες εχουν γινει καθημερινα αυτοκινητα,καθε μερα βλεπω απο 2-3.Και καμια φορα ///Μ. Εδώ οι Μ6 και κοντεύουν να γίνουν καθημερινά αυτοκίνητα. Προσωπικά ούτε δεύτερη ματιά δεν τους ρίχνω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εδώ οι Μ6 και κοντεύουν να γίνουν καθημερινά αυτοκίνητα. Προσωπικά ούτε δεύτερη ματιά δεν τους ρίχνω... Εγώ ούτε πρώτη.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Tρελό ζαντικό φοράει!Κούκλα η m6. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εγώ ούτε πρώτη.....:lol: ΟΚ μιλάς από θέση "ισχύος" Άμα είχα και εγώ φερραρι δεν θα τις κοιτούσα...:D Επειδή όμως είσαι η "μειονότητα", η //M6 είναι απο τα καλύτερα αμάξια στην κατηγορία της. @VeCo τι αμαξι αδηγεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Tρελό ζαντικό φοράει!Κούκλα η m6. Η ζάντα είναι από τη σειρά της AC Schnitzer και πραγματικά είναι πολύ όμορφη Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εγώ ούτε πρώτη.....:lol: Δεν μου κάνει εντύπωση... :p @VeCo τι αμαξι αδηγεις? Τι σημασία έχει; Κάθε μέρα βλέπω Bentley, κάθε εβδομάδα Lamborghini και Bugatti, με την M6 θα ασχολούμαι; Περισσότερη εντύπωση μου κάνουν οι 2-3 M5 που έχω πετύχει... Υ.Γ. Αν η δεύτερη ματιά σε ένα αμάξι εξαρτάται από το τι αμάξι οδηγείς, θα έπρεπε να μένω κολλημένος σε CLK, 5-Series, S-Class κ.ο.κ... ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ΟΚ μιλάς από θέση "ισχύος" Άμα είχα και εγώ φερραρι δεν θα τις κοιτούσα...:D Επειδή όμως είσαι η "μειονότητα", η //M6 είναι απο τα καλύτερα αμάξια στην κατηγορία της. Μην εισαι τοσο σιγουρος,και γω που δεν εχω Ferrari,ουτε καν αυτοκινητο δηλαδη:lol: δεν ριχνω ουτε μια ματια στα Cayenne.H 6 οντως ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα που κυκλοφορουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Στην Μ6 κολλήσατε τώρα; Εδώ έχουν ανέβει cayenne, X5 για να μη μιλήσω και για ακόμη χειρότερα. Μια χαρά ταιριάζει στο θέμα η M6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν μου κάνει εντύπωση... :p Τι σημασία έχει; Κάθε μέρα βλέπω Bentley, κάθε εβδομάδα Lamborghini και Bugatti, με την M6 θα ασχολούμαι; Περισσότερη εντύπωση μου κάνουν οι 2-3 M5 που έχω πετύχει... Υ.Γ. Αν η δεύτερη ματιά σε ένα αμάξι εξαρτάται από το τι αμάξι οδηγείς, θα έπρεπε να μένω κολλημένος σε CLK, 5-Series, S-Class κ.ο.κ... ;) Χμ... το οτι βλεπεις καθε εβδομαδα Lamborghini και Bugatti (πίστεψε με βλέπω πολλά και εγω εδω που μένω...), δεν ακυρώνει τα 507 άλογα, το φοβερό design και το RESPECT που πρέπει να νοιώθει ενας άνθρωπος που σέβεται και γνωρίζει λιγο για την αυτοκινητοβιομηχανία βλέποντας το σημα της //M... Μη ξεχνας οτι ειναι "παλιο" το μοντέλο, και τα //Μ5 που βλέπεις ειναι ποιο καινούρια (άλλωστε φορανε τον ιδιο κινητήρα). Βλέποντας τι έχουν κάνει οι Γερμανοί με την νέα "Ζ4" - φαντασου τι έχουν να παρουσιάσουν για την επόμενη 6αρα... @zyp3r - για αυτόν που αναφερόταν το μήνυμα... ΕΧΕΙ (εχω την εντύπωση φαρραρι) - για αυτο το εγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Χμ... το οτι βλεπεις καθε εβδομαδα Lamborghini και Bugatti (πίστεψε με βλέπω πολλά και εγω εδω που μένω...), δεν ακυρώνει τα 507 άλογα, το φοβερό design και το RESPECT που πρέπει να νοιώθει ενας άνθρωπος που σέβεται και γνωρίζει λιγο για την αυτοκινητοβιομηχανία βλέποντας το σημα της //M... Exaggerating much? Μήπως πρέπει όπου βλέπω Μ να προσκυνάω; Δεν είμεθα σοβαροί νομίζω. Μη ξεχνας οτι ειναι "παλιο" το μοντέλο, και τα //Μ5 που βλέπεις ειναι ποιο καινούρια (άλλωστε φορανε τον ιδιο κινητήρα). Βλέποντας τι έχουν κάνει οι Γερμανοί με την νέα "Ζ4" - φαντασου τι έχουν να παρουσιάσουν για την επόμενη 6αρα... So? Άντε να πω «α, μια M6». Και πολύ της είναι. Προτιμώ να ασχοληθώ με τα 200-300-400-500 άλογα μιας Lambo (για να μην αναφερθώ και πάλι στη Bugatti, το οποίο θεωρώ όνειδος να συγκρίνεις με μία BMW όσο καλή κι αν είναι), παρά με ένα αμάξι το οποίο βλέπω συχνότατα. Καλή χρύση κι άγια, αλλά ούτε Ferrari είναι, ούτε Lambo, ούτε Bentley, ούτε Maserati, ούτε Aston Martin... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Exaggerating much? Μήπως πρέπει όπου βλέπω Μ να προσκυνάω; Δεν είμεθα σοβαροί νομίζω. So? Άντε να πω «α, μια M6». Και πολύ της είναι. Προτιμώ να ασχοληθώ με τα 200-300-400-500 άλογα μιας Lambo (για να μην αναφερθώ και πάλι στη Bugatti, το οποίο θεωρώ όνειδος να συγκρίνεις με μία BMW όσο καλή κι αν είναι), παρά με ένα αμάξι το οποίο βλέπω συχνότατα. Καλή χρύση κι άγια, αλλά ούτε Ferrari είναι, ούτε Lambo, ούτε Bentley, ούτε Maserati, ούτε Aston Martin... Δεν έκανα σύγκριση φίλε μου... όλα τα αμάξια που γράφεις είναι "μια χαρά" απλά δεν μπορώ να διανοηθώ οτι κάποιος που απλά "βλέπει" κάποια αυτοκίνητα τέτοιου βεληνεκους (και δεν είναι ιδιοκτήτης τους...:X) - πεταει ένα "Προσωπικά ούτε δεύτερη ματιά δεν τους ρίχνω... " και ακυρώνει αυτοκίνητα σαν την //M6 κατά αυτόν τον τρόπο. Το βρίσκω πολύ ψωνισμένο και υπεροπτικό... Δεν σου είπαμε για GOLFακι ουτε για BMW σειρα 1.... ΥΓ. Ας το κλεισουμε εδω ομως ε?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 @zyp3r - για αυτόν που αναφερόταν το μήνυμα... ΕΧΕΙ (εχω την εντύπωση φαρραρι) - για αυτο το εγραψα... Και γω σου λεω οτι δεν χρειαζεται να εχεις ενα ακριβο αυτοκινητο ωστε να μην δινεις σημασια σε ενα εξισου ακριβο αυτοκινητο. Οσο για το οτι δεν το προσεχουν αυτο το αυτοκινητο μπορει να μην τους αρεσει τοσο πολυ.Οπως σου ειπα εγω δεν δινω σημασια στο Cayenne,ενα αυτοκινητο που πολλοι εχουν και ακομα περισσοτεροι θα ηθελαν να αποκτησουν. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν έκανα σύγκριση φίλε μου... όλα τα αμάξια που γράφεις είναι "μια χαρά" απλά δεν μπορώ να διανοηθώ οτι κάποιος που απλά "βλέπει" κάποια αυτοκίνητα τέτοιου βεληνεκους (και δεν είναι ιδιοκτήτης τους...:X) - πεταει ένα "Προσωπικά ούτε δεύτερη ματιά δεν τους ρίχνω... " και ακυρώνει αυτοκίνητα σαν την //M6 κατά αυτόν τον τρόπο. Το βρίσκω πολύ ψωνισμένο και υπεροπτικό... Δεν σου είπαμε για GOLFακι ουτε για BMW σειρα 1.... ΥΓ. Ας το κλεισουμε εδω ομως ε?;) Να το κλείσουμε λέγοντας απλά το εξής (ως πρόσθεση στην απάντηση του zyp3r). Δεν το ακυρώνω. Αντιθέτως πιστεύω είναι η ομορφότερη BMW και αντιλαμβάνομαι ότι ως M6 είναι κάτι το εξαιρετικό. Αλλά δεν μου τραβάει το μάτι. Εξωτερικά, οι διαφορές μία 630 και μίας M6 είναι ελάχιστες. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις exotic car μία M6... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Να το κλείσουμε λέγοντας απλά το εξής (ως πρόσθεση στην απάντηση του zyp3r). Δεν το ακυρώνω. Αντιθέτως πιστεύω είναι η ομορφότερη BMW και αντιλαμβάνομαι ότι ως M6 είναι κάτι το εξαιρετικό. Αλλά δεν μου τραβάει το μάτι. Εξωτερικά, οι διαφορές μία 630 και μίας M6 είναι ελάχιστες. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις exotic car μία M6... χμ... μια M6 cabrio ισως???:lol::lol::lol: ΥΓ. Αλλες ζαντες, αλλα spoiler και φουσκώματα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Γούστα είναι αυτά ρε παιδιά.Άλλου του αρέσει το Μ6,άλλου όχι. πχ εγώ αρρωσταίνω με κανά Μ3 Ε30 ,με Audi RS2,παλιό RS4 και άλλος τα βλέπει και λέει τι 'ν' αυτές οι παλιατζούρες. πάντως,την 360 που έβαλα χθες δε τη σχολίασε κανείς. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 έχετε καταλάβει φαντάζομαι ότι μόλις τελειώσετε την κουβεντούλα για το ποια αυτοκίνητα αξίζουν την προσοχή σας (λες και σας είπε κάποιος να δείτε με το ζόρι ότι ανεβάζει εδώ)...θα σταλούν όλα στον κάδο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 CLS 63 AMG http://img404.imageshack.us/img404/1350/p2232207m.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 παλι καλα που δεν ειναι μεσα στη παραγκα :lol: παιζει να περασει το μηχανημα να το ανακυκλωσει κιολας :lol: http://www.imageshack.gr/files/on6qnc382arfrqt89eph.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts