DeadAngeL Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 xthes to bradu stin tsimiski mauri ferrari 360.prosopika proti fora blepo mauri ferrari apo konta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 xthes to bradu stin tsimiski mauri ferrari 360.prosopika proti fora blepo mauri ferrari apo konta. Μαύρη Ferrari 360 Modena, επίσης χθες στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ήταν μέρα εξόδου του Club Ferrari; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Ναι, ο ένας Αθήνα, ο άλλος Θεσσαλονίκη και κάναν video meeting μέσω 3G... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Ζήλεψες τον amelidis; :p Περιμένουμε με αγωνία! mpaaaa... na kano olokliro zitima gia mia M6, hammer, murcielago, Enzo, carerra GT... ta vlepoume kathimerina... afto omos?... (diakrinete ta tsigara karelia..., gia na mi lete oti den einai dikia mou i photo...) Buggati Veyron kirioi... i moni photo pou prolava na paro... (sorry gia to megethos...) http://briefcase.pathfinder.gr/download/grnrg/31325/486412/0/veyron2.JPG megali photo analisi EDO kleiste to stoma... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 που πως ποτε??μαμάάάάά.... :w00t: :w00t: :wacko: :blink: καλά ρε άνθρωπε βάλε τα γράμματα κάπου στο πλάι να το απολαύσουμε..με τα γράμματα δεν φαίνεται πολύ καλά..φιλικά πάντα..αλλα κρύβεις όλη την θεα ρε συ! ;) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πριν λιγα λεπτα (οπως με εφερνε ο παπους μου) ειδα μια γκριζοπη Mercedes E320 AMG με Αθηναΐκες πινακιδες (μαλλον διακοπες κανει ο τυπος). Εμφανισιακα δεν ξερω τι της ειχανε κανει καθος δεν ξερω καθολου καλα την σειρα Ε, αλλα απο μηχανικα πρεπει να εσκιζε ανετα. Με το εφιγε ακουγοτανε ενας απαλος ηχος (βζουυυυυυυυυυυυυυυυμ) και εφιγε σφαιρα (με ελαχιστο ηχο να ακουγετε :blink: ) Μερικα μετρα παρακατω παραλιγο να πατισει εναν τουρισα :p στο τσακ μπρολαβε ο τουιστας να περασει και τα φρενα να δουλεψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πριν λιγα λεπτα (οπως με εφερνε ο παπους μου) ειδα μια γκριζοπη Mercedes E320 AMG με Αθηναΐκες πινακιδες (μαλλον διακοπες κανει ο τυπος). Εμφανισιακα δεν ξερω τι της ειχανε κανει καθος δεν ξερω καθολου καλα την σειρα Ε, αλλα απο μηχανικα πρεπει να εσκιζε ανετα. Με το εφιγε ακουγοτανε ενας απαλος ηχος (βζουυυυυυυυυυυυυυυυμ) και εφιγε σφαιρα (με ελαχιστο ηχο να ακουγετε :blink: ) Μερικα μετρα παρακατω παραλιγο να πατισει εναν τουρισα :p στο τσακ μπρολαβε ο τουιστας να περασει και τα φρενα να δουλεψουν ναι μεν εχει Αθηναικες πινακιδες αλλα εαν θυμαμαι καλα ειναι του Χατζημιχαλη ( του αντιπροσωπου MB στην Ροδο ) και την δινει σε στελεχη της ΜΒ Ελλας οταν καειβαινουν στο νησι για "επιθεωρηση" την εχω πετυχει μαλιστα το καλοκαιρι εξω απο ενα μπαρ με σερβιτορες απο το πρηων ανατολικο μπλοκ στην λεωφορο Καλιθεας - Φαλιρακιου, εαν θυμαμαι καλα η πινακιδα ξεκιναει με ZNI αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Οι πινακιδες δεν θυμαμε με τι αρχιζαω, αλλα θυμαμε πως ητανε Αθηναικες και ευρωπαικες. Τωρα αυτο με το ανατολικο μπλοκ πολυ με φωτισε :p στα μισα μαγαζια τετιες εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 kleiste to stoma... :p :blink: :w00t: :yahoo: :tease: :eek: Και κυρίως: :shock: :shock: Μας έστειλες κανονικότατα και με το νόμο... Τώρα εγώ τι να γράψω που σήμερα είδα μια ασημένια Maserati Quattroporte, μια κόκκινη Jaguar XKR και ένα μπορντό ( :!: ) Hummer... Που πάω ο καημένος... @resurection_boy: Πως γίνεται Ε320 AMG; Μήπως εννοούσες Ε55 AMG ή E320 σκέτο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ναι μεν εχει Αθηναικες πινακιδες αλλα εαν θυμαμαι καλα ειναι του Χατζημιχαλη ( του αντιπροσωπου MB στην Ροδο ) και την δινει σε στελεχη της ΜΒ Ελλας οταν καειβαινουν στο νησι για "επιθεωρηση" την εχω πετυχει μαλιστα το καλοκαιρι εξω απο ενα μπαρ με σερβιτορες απο το πρηων ανατολικο μπλοκ στην λεωφορο Καλιθεας - Φαλιρακιου, εαν θυμαμαι καλα η πινακιδα ξεκιναει με ZNI αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος Πράγματι δικιά του είναι. Μια ανθρακί. Εγώ νομίζω ότι οι αριθμός είναι Ι κάτι.. VeCo Ε 320AMG γράφει από πίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 VeCo Ε 320AMG γράφει από πίσω :) Περίεργο... Τέλος πάντων... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetenelos Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ SUBA & EVO VIII ΜΙΑ 360M MIA SUPRA MODELO 00 ,CORVETE K HUMMER H2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Μαλλον θα εχε προσθεσει απλα το αυτοκολητακι της AMG...!! Ολα τα οχηματα της AMG υποδηλωνουν τον κυβισμο τους με 2ψηφιο νουμερο πχ SLK55 AMG, C55 AMG, CL65 AMG κλπ και νομιζω πως πλεον χρησιμοποιουνται μονο τα νουμερα 55 και 65! Καποτε υπηρξε και C32 AMG αλλα εχω την εντυπωση πως καταργηθηκε! Παντως Ε320 ΑΜG δεν υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 To εργοστασιο της AMG αν δεν κανω λαθος δεν βγαζει μονο τα γνωστα μοντελα που τα αγωραζεις και ειναι AMG. Μπορει οπιοςδηποτε να τους παει την MB του και του την φτιαξουν. Κατι σαν την Brabus ενα πραγμα αλλα δεν εχει πακετα, τους λες εσυ τι θες να κανουν και το κανουν με τον τροπο τους. Και μεσα σε ολα σου βαζουν και το AMG απο πισω. Ετσι νομιζω τουλαχιστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Αυτό που λες προσωπικά δεν το ξέρω και η άποψη του amelidis είναι απόλυτα σωστή. Παλαιότερα υπήρχαν 32 AMG, αλλά καταργήθηκαν (ήταν στην C-Class και στην προηγούμενη SLK) και έχουν αντικατασταθεί από 55 AMG και 65 AMG (S - Class, SL - Class, CL - Class). Και για να σας μπλέξω παραπάνω δεν υπάρχει Ε320, είναι Ε320CDi... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Απο πισω ηταν οπως το αμαξι της φοτο αλλα με το σηματακι της AMG και νομιζω ο προφυλακτιρας ητανε καπος διαφορετικος Τωρα για ολα αυτα που λετε δεν ξερω τι παιζει. Δεν εχω ασχολειθει καθολου. Μπορει πραγματι ο τυπος απλα να εβαλε το σηματακι για να κανει μοστρα, τι να πω; http://www.willems.ca/pics/E320/E320-6b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Η πλάκα είναι πως και στην φωτογραφία έπρεπε στα δεξιά να έχει σήμα Cdi... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Εχω την εντυπωση οτι παλια κυκλοφορουσαν και E/C320 με κινητηρες βενζινης αλλα αντικατασταθηκαν απο τα Ε/C350 πλεον! Μπηκε και ο νεος diesel E/C320 Cdi και αυτη ειναι η κατασταση με τα Mercedes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Η πλάκα είναι πως και στην φωτογραφία έπρεπε στα δεξιά να έχει σήμα Cdi... nomizo kai i mercendes sou dinei to dikeoma na min vazeis ola ta simata pano (kata paragelia)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Η επιλογη υπαρχει σαν επιλογη αλλα αν επιλεξεις να τα βγαλεις θα τα βγαλεις ολα και οχι επιλεκτικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Όντως έχει δίκαιο σε αυτό που λέει ο energy. Έχω δει αρκετές φορές Ε-Class, S-Class κλπ χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ σήματα! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Η επιλογη υπαρχει σαν επιλογη αλλα αν επιλεξεις να τα βγαλεις θα τα βγαλεις ολα και οχι επιλεκτικα! :) den vgazeis epilektika... i epilogi einai sigekrimeni: na min vazeis xaraktiristika kivismou... ola ta alla den aferountai apo tin "mama"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Κοιτα δεν θα δεις ενα αυκινητο μερσεντες να γραφει μονο CLK... H θα γραφει CLK 200 Kompressor η δεν θα γραφει τιποτα! Αυτο ειπα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 :whistle: http://img484.imageshack.us/img484/5267/0997og.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts