VeCo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 S-Class προ-προηγούμενης γενιάς... Η δεύτερη εικόνα δεν μου εμφανίζεται... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Δεν υπαρχει δευτερη εικονα,μια ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Δεν υπαρχει δευτερη εικονα,μια ειναι :confused::worry: Όπως και να 'χει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linker_loader Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Αυτη η γενιά δε μ'αρέσει καθόλου...:worry: Σαν βάρκα είναι ρε παιδιά...Άχαρο αυτοκίνητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Αυτη η γενιά δε μ'αρέσει καθόλου...:worry: Σαν βάρκα είναι ρε παιδιά...Άχαρο αυτοκίνητο... Μάλλον σαν τάνκερ εννοείς... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ούτε σε εμένα αρέσει ... πέρασε η μόδα του ... προχθες καθώς επέστρεφα σπίτι μου από λευκωσία προς λεμεσό με το passat του αδερφού μου (ο μπαμπάς μου οδηγούσε) είχε ένα bugatti τέλειο απλά ... ο πατέρας μου του πήγαινε κόντρα , και οι δυο με 140+χλμ. την ώρα ,σε μα στιγμή έμεινε πίσω και με μια μαγική κίνηση βρέθηκε χιλιόμετρα μακριά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ... είναι τέλειο το αυτοκίνητο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 αυτη η μαγικη κινηση ηταν ενα απλο χα'ι'δεμα στο γκαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι το κατάλαβα ... για σκέψου να το πατούσε εντελώς κιόλας ... δεν θα το έβλεπες (όχι πως το είδα και έτσι :p) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ούτε σε εμένα αρέσει ... πέρασε η μόδα του ... προχθες καθώς επέστρεφα σπίτι μου από λευκωσία προς λεμεσό με το passat του αδερφού μου (ο μπαμπάς μου οδηγούσε) είχε ένα bugatti τέλειο απλά ... ο πατέρας μου του πήγαινε κόντρα , και οι δυο με 140+χλμ. την ώρα ,σε μα στιγμή έμεινε πίσω και με μια μαγική κίνηση βρέθηκε χιλιόμετρα μακριά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ... είναι τέλειο το αυτοκίνητο Πραγματικά είναι. Υ.Γ. Η μόδα της συγκεκριμένης γενιάς S-Class πέρασε εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, από όταν αποσύρθηκε δηλαδή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι το κατάλαβα ... για σκέψου να το πατούσε εντελώς κιόλας ... δεν θα το έβλεπες (όχι πως το είδα και έτσι :p) Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να πατησεις τερμα το γκαζι σε μια veyron,οπως ειχαν πει και στο top gear.1)να ξερεις τον δρομο,2) να ειναι ευθεια και σε καλη κατασταση-λακκουβες κλπ,3) να μην υπαρχει αυτοκινητο απο μπροστα σε αποσταση 5 χιλιομετρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να πατησεις τερμα το γκαζι σε μια veyron,οπως ειχαν πει και στο top gear.1)να ξερεις τον δρομο,2) να ειναι ευθεια και σε καλη κατασταση-λακκουβες κλπ,3) να μην υπαρχει αυτοκινητο απο μπροστα σε αποσταση 5 χιλιομετρων. 1. Σίγουρα θα τον ήξερε. 2. Είναι ο πιο χάλια αυτοκινητόδρομος της Κύπρου. 3. Μάλλον θα είχε. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 όχι δεν είχε αυτοκίνητο μπροστά του αλλά δεν ξέρω πως και δεν το έκανε ... παντρεμένος ήταν μάλλον και με μαγάλη ηλικία (οχι πολύ μεγάλη , 40-50) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 όχι δεν είχε αυτοκίνητο μπροστά του αλλά δεν ξέρω πως και δεν το έκανε ... παντρεμένος ήταν μάλλον και με μαγάλη ηλικία (οχι πολύ μεγάλη , 40-50) No offence, αλλά που το ξέρεις ότι ήταν παντρεμένος; Μήπως είδες βέρα; :p Υ.Γ. Είναι σίγουρα άνω των 40, λίγο γεματούλης, ψιλοφαλακρός και μύωψ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 δεν θυμάμαι λεπτομέριες (γεματούλης , φαλακρός) αλλά δίπλα του είχε μια γυναίκα ... λες να μην ήταν η γυναίκα του και να ήταν η γκόμενά του ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 δεν θυμάμαι λεπτομέριες (γεματούλης , φαλακρός) αλλά δίπλα του είχε μια γυναίκα ... λες να μην ήταν η γυναίκα του και να ήταν η γκόμενά του ? Ε δεν είναι απίθανο φίλε μου. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 πάντως περίμενε να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Καλα βρε εχεις φωτογραφιες και βιντεο και ακομα να τα ανεβασεις???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 πάντως περίμενε να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο ... Φωτογραφίες έχω ανεβάσει πιο πίσω πολλές. Πάντως η αλήθεια είναι ότι εν κινήσει δεν έχω καταφέρει να βγάλω... Οπότε αναμένουμε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 http://img144.imageshack.us/img144/2710/p1608081858qv2.th.jpg http://img144.imageshack.us/img144/5972/p1608081859la2.th.jpg http://img222.imageshack.us/img222/3360/p1608081900xk7.th.jpg Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έβαλε κανονικές πινακίδες; Απίστευτο! Υ.Γ. Καθόλου κακό βίντεο, αλλά έπρεπε να το είχες τραβήξει τη στιγμή που θα χανόταν... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RnkVSt4ZkdA edit : μόλις ακριβώς τελείωσα το βίντεο ανέπτυξε ταχύτητα ... αλλά εκείνη την ώρα ήταν αργά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έπρεπε να επιταχύνεις και συ, να κολλήσεις δίπλα στο παράθυρό του και να του πιάσεις κουβέντα. Στο τέλος θα του ζητούσες να αναπτύξει ταχύτητα πατώντας τέρμα το γκάζι ωστε να μπορέσεις να τον βιντεοσκοπήσεις να το δούμε και μεις. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι και θα με άκουγε πολύ με την ταχύτητα που πηγαίναμε ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 http://img182.imageshack.us/img182/9461/image125newxk6.jpg http://img182.imageshack.us/img182/image125newxk6.jpg/1/w640.png http://img383.imageshack.us/img383/6614/image126newmw7.jpg http://img383.imageshack.us/img383/image126newmw7.jpg/1/w640.png :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Mercedes GL 320 CDI με βουλγάρικες πινακίδες και πορτοκαλί Lamborghini Gallardo(δεν έχω φώτο) κάμπριο με ελληνικές πινακίδες. http://img165.imageshack.us/img165/258/glfs0.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts