Alexel Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 http://www.fastdrive.org/hamann/hamann_f430_1.jpg Καγκουροferrari; :cry: Όχι ρε παιδιά... Μεγάλος κάγκουρας τελικά αυτός ο Hamann... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Καγκουροferrari; :cry: Όχι ρε παιδιά... Μεγάλος κάγκουρας τελικά αυτός ο Hamann... :alien: ti les re Alexel...gia miso mhn ta isopedonnume k ola pia...Hamann kagouros?!!?!??!?!?e entaxei...allo mhn su aresei esena ai8itika (na mhn su ka8etai sto mati/laimo h opou allo 8es :X :p )...alla mallon esy thn kagouria thn exeis etsi.... k den blepeis ti ektromata kikloforun stus ellinikus dromus...oti na'nai... pantos etsi gia thn pliroforia na se enimeroso oti dne milame mono gia exoteriki emfanisi alla k exelixi sta sta 'so8ika' tu teratos pu lene...psaxto ligo k 8a deis.... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Είναι καγκουρό ο τύπος... Έχω ένα dvd από το Drive με βελτιωτικούς οίκους... ο Hamann είναι ο καγκουρο βελτιωτής για supercars. Τα supercars κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται καμιά απολύτως βελτίωση, πουθενά. Γι' αυτό μου κάθεται όπου αλλού θέλω (:p) Τα εκτρώματα στους ελληνικούς δρόμους τα βλέπω καθημερινά. Είναι άλλη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Είναι καγκουρό ο τύπος... Έχω ένα dvd από το Drive με βελτιωτικούς οίκους... ο Hamann είναι ο καγκουρο βελτιωτής για supercars. Τα supercars κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται καμιά απολύτως βελτίωση, πουθενά. Γι' αυτό μου κάθεται όπου αλλού θέλω (:p) Τα εκτρώματα στους ελληνικούς δρόμους τα βλέπω καθημερινά. Είναι άλλη ιστορία. xaaxaax...mu aresei to xioumor su k xarika pu katalaves oti to sxolio mu htan kalo-proeraito!...koita ego pantos to Hamann prosopika ton brisko mia xara k afu exeis dei to dvd 8a xereis oti einia k toso kaguros opos les...exoterika tulaxiston den kanei k polla extreme paragmata...anyway apopseis eiia autes k apolyta sebastes... :) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Είναι καγκουρό ο τύπος... Έχω ένα dvd από το Drive με βελτιωτικούς οίκους... ο Hamann είναι ο καγκουρο βελτιωτής για supercars. Τα supercars κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται καμιά απολύτως βελτίωση, πουθενά. Γι' αυτό μου κάθεται όπου αλλού θέλω (:p) Τα εκτρώματα στους ελληνικούς δρόμους τα βλέπω καθημερινά. Είναι άλλη ιστορία. Αlexel,εισαι υπερβολικος! Εχω και εγω αυτο το dvd αλλα δεν μπορω να πω οτι κατι με χαλασε στις βελτιωσεις του hamann.. Εχεις δει βελτιωμενη z8 απο τον Hamann; Ονειρωξη..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Είναι καγκουρό ο τύπος... Έχω ένα dvd από το Drive με βελτιωτικούς οίκους... ο Hamann είναι ο καγκουρο βελτιωτής για supercars. Τα supercars κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται καμιά απολύτως βελτίωση, πουθενά. Γι' αυτό μου κάθεται όπου αλλού θέλω (:p) Τα εκτρώματα στους ελληνικούς δρόμους τα βλέπω καθημερινά. Είναι άλλη ιστορία. supercar λεμε καθε top αμαξι της καθε ferrari porsche lamborgini b.e και παει λεγοντας αυτα απλως ειναι τα "απλα" τους αμαξια και πιστευω οτι τουλαχιστον η f430 δεν χρειαζεται τιποτα αλλο επανω της αλλα προς θεου τι χαλια spoiler ειναι αυτο ρε παιδια :( για φαντασου να πιασει μια enzo στα χερια του.................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Άμα πέσει η Enzo στα χέρια του πάει... θα τον στείλουμε τον τύπο στην Αυστραλία μαζί με τα άλλα μαρσιποφόρα να έχει και παρέα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Εμενα παντως μονο η μετατροπη του για την Ferrari 360 Moden δεν μου αρεσε.... Την εκανε πολυ υπερβολικη και με χαλασε απιστευτα το οτι εβγαλε το αλογακι της Ferrari απο πισω για να βαλει το δικο του logo!! Κατα τ'αλλα οι υπολοιπες μετατροπες του μου αρεσαν παρα πολυ, ειδικα εκεινη η Ζ8!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Την εκανε πολυ υπερβολικη και με χαλασε απιστευτα το οτι εβγαλε το αλογακι της Ferrari απο πισω για να βαλει το δικο του logo!! Κατα τ'αλλα οι υπολοιπες μετατροπες του μου αρεσαν παρα πολυ, ειδικα εκεινη η Ζ8!! Ειδικά αυτό με τα σήματα το κάνουν όλοι οι βελτιωτικοί οίκοι (π.χ. η Brabus για τα Mercedes). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ναι αλλα θα μπορουσαν να τα βαλουν σε αλλο σημιο και να αφησουν το σημα της εταιριας. Η AMG νομιζω αυτο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 ... και εκτος αυτου τη σχεση εχει το ονομα της Ferrari με αυτο της Mercedes???? Για ονομα του Θεου, ας μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα!! Ασε που και στα Brabus υπαρχει το πισω σηματακι της Merc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Που το είδες το σηματάκι; Σε όλα τα σημεία που υπήρχε σήμα της Mercedes αντικαταστάθηκε από αυτό της Brabus. Ακόμη και στους τροχούς. Τα ονόματα είναι σχετικά φίλε amelidis. Και η Mercedes είναι μεγάλη εταιρεία και η Ferrari το ίδιο. Απλά αναφέρω ένα παράδειγμα (ακόμη) για βελτιωτικό οίκο, ο οποίος αντικαθιστά το κανονικό σήμα της εταιρείας που κατασκευάζει το αμάξι. Εκτός κι αν εννοείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να αλλάζει το σήμα στα Mercedes αλλά όχι στα Ferrari; Αν είναι έτσι έχεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί και η Mercedes έχει αποδείξει πως μπορεί άνετα να κατασκευάζει supercars. Όσο για την AMG αυτή είναι βελτιωτικός οίκος, θυγατρική της Daimler Chrysler AG και όχι ανεξάρτητος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 www.brabus.com/homee.htm Πανε στην αρχικη σελιδα της Brabus και δες το ML-class βελτιωμενο απο τον συγκεκριμενο οικο και το σημα της Mercedes σε πρωτο πλανο!! Οριστε και η εικονα για αυτους που δεν θα μπουν στον κοπο να κανουν το click... http://www.brabus.com/pic_prog/news21.jpg Και ναι, δεν θα ειχα προβλημα να αλλαχτουν τα σηματα σε μια Mercedes αλλα θα ειχα μεγαλο προβλημα αν το ιδιο γινοτα σε μια Ferrari... Καμια σχεση τα κοσμηματα των Ιταλων με τα αυτοκινητα των Γερμανων!! Το επιθετο του γεροEnzo ειναι ΙΕΡΟ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Σημερα ιδα μια BMW που μαλλον ηταν Z8. Την ιδα απο μακρυα και δεν ειμαι συγορος, απο τα φωτα το συμπερανα. Ειχε Αθηναικες πινακιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Που το είδες το σηματάκι; Σε όλα τα σημεία που υπήρχε σήμα της Mercedes αντικαταστάθηκε από αυτό της Brabus. Ακόμη και στους τροχούς. Τα ονόματα είναι σχετικά φίλε amelidis. Και η Mercedes είναι μεγάλη εταιρεία και η Ferrari το ίδιο. Απλά αναφέρω ένα παράδειγμα (ακόμη) για βελτιωτικό οίκο, ο οποίος αντικαθιστά το κανονικό σήμα της εταιρείας που κατασκευάζει το αμάξι. Εκτός κι αν εννοείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να αλλάζει το σήμα στα Mercedes αλλά όχι στα Ferrari; Αν είναι έτσι έχεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί και η Mercedes έχει αποδείξει πως μπορεί άνετα να κατασκευάζει supercars. Όσο για την AMG αυτή είναι βελτιωτικός οίκος, θυγατρική της Daimler Chrysler AG και όχι ανεξάρτητος. καταρχας η ferrari ξενικησε σαν εταιρεια για λιγους και ετσι παρεμεινε μεχρι τωρα αλλα η ferrari φτιαχνει αμαξια ανοθευτα ωμα τερατα με σκοπο την απολαυση τοσο του εξωτερικου οσο και του εσωτερικου να μην πω για τον ηχο.....ναι να αλλαζουν ζαντες αντε και λιγο το εσωτερικο αλλα οχι αεροτομες και spoiler και φουστες αλλο συστημα εξαγωγης(ελεος?) δηλαδη τι παραπανω μπορει να δωσει ακομη σε ενα αμαξι οπου φτιαχτηκε για να κανει τον οδηγο να εχει συνεχεια ενα χαμογελο στα χειλη? p.s η merc δεν προκειται να φτιαξει supercar εκτως απο την slr και αυτη παιζει να ειναι...και μην πει κανεις κανεις για ηχο η αισθηση supercar διοτι δεν την εχει ναι μεν ειναι καταπληκτικο αμαξι αλλα μεχρι εκει η δωστε την slr στην MKB να σας την κανουν αληθινο τερας αυτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Μα ακομα και η SLR ειναι αρκετα πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.... Και οταν λεω ανταγωνισμο εννοω την Enzo, την Murcielago, και την Carrera GT!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Εγώ βλέπω κανα Subaru , Celica , Porsche , που και που και στον Ωροπο που πάω για μπάνιο κυκλοφορεί μια ψιλο-παλιά κίτρινη Lotus. Μια φορά στην Εθνική Αθηνών Λαμίας είδα FERRARRIIIIIII (μόνο για λίγα δευτερόλεπτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Μα ακομα και η SLR ειναι αρκετα πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.... Και οταν λεω ανταγωνισμο εννοω την Enzo, την Murcielago, και την Carrera GT!! για τα μετρα της merc ειναι ενα καταπληκτικο αμαξι αλλα ως εκει δεν συγκρινουμε την enzo με καμια merc σε θεματα α)ηχου β)εσωτερικου γ)αισθησης δ)εξωτερικου οποιαδηποε συγκριση σε αυτα τα θεματα θα ειναι αφορητα πληκτικη εως βαρετη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Νομίζω είναι περιττό να αναφέρω πως η SL55 AMG (ούτε καν 65, ούτε καν SLR), σε δοκιμές με Ferrari 575 Maranello, Jaguar XKR, Aston Martin Vanquish, Lamborghini Gallardo (αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να ήταν και Murcielago), Porsche Carrera GT2, ήταν η πρώτη που σε 23 δευτερόλεπτα ακούμπησε από στάση τα 300... Μην είστε κολλημένοι επειδή η Ferrari φτιάχνει υπεραυτοκίνητα. Δεν τα αμφισβητεί κανένας, όπως δεν πρέπει να αμφισβητεί ούτε τους Γερμανούς. Όσο για την βελτιωμένη M - Class (γιατί έτσι ονομάζεται και όχι ML - Class) το αστέρι στη μάσκα δεν αλλάζει ποτέ. Δικό μου λάθος εννοούσα τα υπόλοιπα μέρη του αμαξιού. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Νομίζω είναι περιττό να αναφέρω πως η SL55 AMG (ούτε καν 65, ούτε καν SLR), σε δοκιμές με Ferrari 575 Maranello, Jaguar XKR, Aston Martin Vanquish, Lamborghini Gallardo (αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να ήταν και Murcielago), Porsche Carrera GT2, ήταν η πρώτη που σε 23 δευτερόλεπτα ακούμπησε από στάση τα 300... Μην είστε κολλημένοι επειδή η Ferrari φτιάχνει υπεραυτοκίνητα. Δεν τα αμφισβητεί κανένας, όπως δεν πρέπει να αμφισβητεί ούτε τους Γερμανούς. Όσο για την βελτιωμένη M - Class (γιατί έτσι ονομάζεται και όχι ML - Class) το αστέρι στη μάσκα δεν αλλάζει ποτέ. Δικό μου λάθος εννοούσα τα υπόλοιπα μέρη του αμαξιού. sl55 εχει μηχανικο συμπιεστη η κανω λαθος? το μοτερ τηε merc δεν λυσαει απο μονο του :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Σωστό. Παρόλα αυτά νομίζω πως αξίζει περισσότερου σεβασμού η εταιρεία. Δεν θα είμαι υπερφίαλος και να πω πως είναι ανάμεσα σε Ferrari, Buggati, Lamborghini αλλά σίγουρα είναι μόνο ένα σκαλί πιο κάτω. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Μαλλον φυσαει και ξεφυσαει.... Τσαφ τσουφ φοοοουυυυ! Edit: Ειδες συνχρονισμος... ;) Εγω προσωπικα θεωρω την Mercedes οχι απλα σκαλια κατω απο τις Ferrari, Lambo κλπ αλλα οροφους!! Για ονομα του Θεου... Φτιαχνοντας μια SLR δεν επιασαν τον παπα απο τα @@ οπως νομιζουν μερικοι!! Και σε οτι αφορα τους χρονους απλα πηγαινε και δες τους χρονους που εχουν κανει κατα καιρους τα αυτοκινητα στην πιστα του Νιρμπουργκρινγκ!! Θα δεις οτι και η SLR ειναι αρκετα πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο της και μετα απο καμποσες θεσεις θα βρεις και τα υπολοιπα Mercs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Να σου υπενθυμίσω πως σκοπός της Mercedes δεν είναι η κατασκευή υπεραυτοκινήτων, αλλά καθημερινών οχημάτων. Ακόμα και έτσι η SLR είναι μέσα στα 10 καλύτερα supercars των τελευταίων 2 χρόνων. Κι όποιος το αμφισβητεί είναι το λιγότερο φαιδρός... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Έχουν φτιαχτεί πάνω από 10 supercars μέσα σε 2 χρόνια? Καθημερινά? Οκ..αν θεωρείς καθημερινό αυτοκίνητο με 45,000ε τοτε μαλλονκατι εχεις τον Ωνάση.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Να σου υπενθυμίσω πως σκοπός της Mercedes δεν είναι η κατασκευή υπεραυτοκινήτων, αλλά καθημερινών οχημάτων. Ακόμα και έτσι η SLR είναι μέσα στα 10 καλύτερα supercars των τελευταίων 2 χρόνων. Κι όποιος το αμφισβητεί είναι το λιγότερο φαιδρός... Αυτο δεν το αμφισβητω... Ομως ο στοχος της Merc ηταν να χτυπησει Enzo, Carrera GT, συμφωνα με τα λεγομενα της! Τελικα αρκεστηκε στην 10αδα... οπως ειπες και εσυ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts